- 5 Aralık 2013
- 7.969
- 24.541
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #162.921
ya kizlar menulerde guzel oygunler var niye illa araya bir giciklik sokup beni delirtmeye niyetleniyorsunuz ki
iki but cok geldi ama oglen beni sinir etti bilesin
yoksa guzel bir gun olabilirmis
o konuda saglamim canim sen merak etme
iyi geceler öpüyorum tosunumu
abla benim uzun vade daha iyi oluyor.azar azar ama surekli de bana gore.hizli verdigimde kisa sure sonra aclik krizi gibi geliyor.cunku 12 yasimdan beri nerde virtik zirtik aclik diyetleri sok diyetler ve urunler varsa denedim.artik bunye kaldirmuyir sanirim.bu sefer bu benim yasam tarzim gibi dusunuyorum.en son dietisyene gittigimde de gaftada ortalama 500-650 gitmisti.o yuzden aylik 2 kggibi benim icin iyi bi sonuc.bi de oglenin neyi var beya.yogurt yanina meyve didiydin.bi de ben aralari 5-6 saat tutuyorum ve iki ogun yiyorum.bu hafta bunu denemek istedim.bakalim sonuc nasil olacak?yeni bi konu okudum ondan bole.iki but =2 kofte diye iki but yedim.tosunun da seni operaylik hedef konusunda bir sey soylemek isterim izniniz olursa
toplam kilonuzun %8-10 u arasini verebiliyorsunuz ki buda sagikli yagdan oluyor
hedefi az tutarsaniz hirsiniz az olur
buyuk dusunup buyuk oynamaliyiz ki yaglar gitsin
herseyden onemlisi pozitif dusunmek
lügattan yavas veriyom
niye veremiyom gibi cumleleri duymak istemiyorum
ama oyle ama boyle verecegiz bu kilolari buna inaninki benim
inancimda zedelenmesin
yorumlamaya çalışıyorum bizde bu durumlar çok yaşandı da ailede yani. Bi akrabamız var hiç ameliyat olmamış ömründe ki yaşı epey var ve pek dr a gitmemiş. Neyse ameliyat oldu psikolojik olarak beyin kendini kilitledi sonra yavaş yavaş kendine geldi öyle bir durummu var diye geldi aklıma. Rabbim anneciğinden sabah güzel haberler aldirsın yanına girersen konuş elini tut bebeğim.Acildi diyebilirim
Ay hilal bide üstüne 2 büyük koltuk sildim ellerim sizliyorhadi ınş elifim
Ne güzel yapmışsın canim bende yarın yuruyuse çıkacağım ınş
Iyi geceler canim
Bizimkinde de böyle bir şey olabilir ama zaman uzadıkça şüphe de artıyor sağ ol :)yorumlamaya çalışıyorum bizde bu durumlar çok yaşandı da ailede yani. Bi akrabamız var hiç ameliyat olmamış ömründe ki yaşı epey var ve pek dr a gitmemiş. Neyse ameliyat oldu psikolojik olarak beyin kendini kilitledi sonra yavaş yavaş kendine geldi öyle bir durummu var diye geldi aklıma. Rabbim anneciğinden sabah güzel haberler aldirsın yanına girersen konuş elini tut bebeğim.
Ay hilal bide üstüne 2 büyük koltuk sildim ellerim sizliyorbenimkine dedim silermisin silemem üstüne örtü ört kirlenmesin demiş bana niye örtmemisim boşuna mi dikmisiz örtüleri bla bla bla :)))))))) bende dedim aman duyma sil gitsin elif değermi bu kadar lafa. Gerçi ben bunu ona ödetirim yüz vermek yok gorucek gününü :)))))
Afiyet olsunMenüm
Saat 9
20 tane üzüm
Saat 10:30
1 yumurta
1 kk peynir
2 zeytin
Yarım domates minik salatalık
2 dilim tam bugday
Saat 15
3 kofte
Yeşillik
1 bardak ayran
Saat 19
Tavuk suyu çorba
Domates salatalık
1 kk peynir
Su 2.5 litre 3 u bulur yatana kadar
Spor hala düzenim yok şu bayram geçse de düzen kursam kendime.
Canim sen bence karataydan vaxgec bende 8 kg verdim karatayls ama aklinda ozlediklerin olunca zulme donuyorlavaş yemeği özledm
Cok gecmis olsun rabbim tez zamanda şifa versin canım inşallahkalp ameliyatı oldu yoğgun bakımda 2 haftadı
Suyum evet az olduyarın 12-14 arası bakalım inşallah gelirler cildiricam yoksa
Ooo tatil süper.
acil bi ameliyatmiydi yoksa planlimiydi. Kalp ameliyatı sonrası her bünye kolay toparlayamiyor zaman alabilir.dua et canım dua.
Afiyet olsunda az yemişsin kiz Buse.
Afiyet olsun canım. Balığı nasıl unuttun kız :)) kokun hatırlar insan :)) suyun az olmuş tatlım arttır biraz gerisi güzel.
vuu huuu Tebrikler sana.
2 parca 2avuc kadardi sanirim eksik yazdimbence gayt güzel afiyet olsun akşam neden tavuk o kadar az 2 avuç rahat yiyebilirsin ızgara
helal sanaaaa bahaaaaaaarrrr
oohh miiss
evet çok şişim 3 gündür wc çıkamadım bugün iyice şiştim iştah miştah kalmadı
ay fıtıklar azmasa inş
iyi gecler canımm
yorumlamaya çalışıyorum bizde bu durumlar çok yaşandı da ailede yani. Bi akrabamız var hiç ameliyat olmamış ömründe ki yaşı epey var ve pek dr a gitmemiş. Neyse ameliyat oldu psikolojik olarak beyin kendini kilitledi sonra yavaş yavaş kendine geldi öyle bir durummu var diye geldi aklıma. Rabbim anneciğinden sabah güzel haberler aldirsın yanına girersen konuş elini tut bebeğim.
Ay hilal bide üstüne 2 büyük koltuk sildim ellerim sizliyorbenimkine dedim silermisin silemem üstüne örtü ört kirlenmesin demiş bana niye örtmemisim boşuna mi dikmisiz örtüleri bla bla bla :)))))))) bende dedim aman duyma sil gitsin elif değermi bu kadar lafa. Gerçi ben bunu ona ödetirim yüz vermek yok gorucek gününü :)))))
ne guzel lakaplar oyle bayildimGünaydin canocanlar
tüylü bamyayi okula götürüyom
Gelip tosbiside yedirip yatirayim
Görüsürüz
Bende aynen öyle olurum. Gelse de uzun süre kurtulamiyorum yaŞu adet olamamak ne kötü ya, adet sivilcelerim çıktı, göbek şişti, aşırı tatli istegim oluştu,psikolojim inişli çıkışlı hale geldi çabuk sinirlenir olmuşum ortam hazır gelen giden yok
Afiyet olsun. Çok fazla olmadığı için sucugu kacamaktan saymıyorum :)Menum
Sabah 11
2 lokma sucuk
Bir dilim tb ekmeği
Kk peynir
Ara 13
Bir bardak süt
Ara 17
2 mürdüm erigi
Bir ince dilim kavun
Akşam 19
Yağsız ızgara hamsi bir tabak
Bir kase salata
Su 2 yi gecti
Spor yarım saat yürüyüş
Benimde aklimdaydi dün bu soru.her şehirde değişir ücretler. Arastirman lazım.Kızlar ben diyetisyene gitmek istiyorum yaa diyet listesine uyamam ama tahliller yağ oranım falan hepsini öğrenmek istiyorum hemde bakalım neler diyecek.. Ama şu an maddi olarak uygun değilim devlet hastanelerinde ücret alıyorlar mı bilginiz var mı acaba
Ben bugün kafa dinlemeye gidecektim ya hani güzel bir plan yapmıştım gece o heyecanla uyuyamadım sabah da rüya içinde rüyalar gördüm küçük rüyaların hepsinde de korkuyordum bir ara gözümü açıp hepsinin rüya olduğunu farkettim ve ayılamadım geri uyumuşum sonra kapı çalınca uyandım saatte geç olmuştu.. Annemin durumu aynı bir değişiklik yok. Eğer böyle giderse bulamazsak bir şey o zaman belinden su alırız gibi bir şey demişler annem pek iyi konuşmazdı bu konuda ondan moralim bozuldu hepten oturdum kaldım evde akşamdan bulaşıkları yıkayıp yarın erkenden çıkmayı öğleden sonra da annemi görmeyi düşünüyorum bakalım inşallah bu sefer olur
Bulgur şişlik yapmaz inşallah. Benim yakinimda da var o aletlerden.herbirinde 100 tane yapıyordum bendeMenumu yazayim bari netim bitene kadar burdayim
Sabah9
1has yumurta
Kk peynir
Domates salatalik
1dilim esmer ekmek
Ara11
5kaju
Ogle14
1kase yogurt corbasi
1 seftali
Aksam18
3yk zerdacalli bulgur pilavi
1bardak ayran
Su3litre
Spor 10 dakika eliptk 20 dakikada parktaki bacaklari one arkaya kayiran alet varya ondan yaptim
Bu arada park evimin tam karsisinda butun aletler var her aksam 7de ordayim artkaletlerin isimlerini bilmiyom tabi o ayri
Benim kahvaltı saatim en gec 8.30 hocam. Gönül ister 10 diyim ama yıllar oldu 10 a kadar uyumayali :)Kizlar toplanin bakimmmmbisey diycegdim
Bakiyorumda sabah kahvaltilari cok gec yeniyor olmuyo bole bundan sonra 10a kadar herkez yapsin istiyorum
Bu ne boyle aaaa metomuzu gec calistiriyoz size ozel yasam koclugu yapiyom bak hadi yine iyisiniz
Bence bugun telafi edersin kaptan bazen sislik oluyorGunaydin cimcimelerimben bu sabah erken kalktim yine kahvaltimi ettim ohh mis
Bu arada tartildm bu sabah yarin supriz olsun800 artidaydim ya onuda dusunerek hareket edin he
Akşamları kh almamaya çalışıyorum ben.şeker ve kh aksamlari yağa donusuyormus diye duydum. Gerçi sen sıkı diyet yapıyorsun.elbet vardır bi açıklaması.menum gelsin
sabah
gramlari yazmiyom kizlar
ay cekirdegi ici
badem
cilek
ögle
mozzeralle peynir
domates
1 dilim ekmek
1 elma
aksam
ispanak
mantar
1 dilim ekmek
mango
su 4 oldu
1 saat kurek
kizlar gramli yazmayim dedim
ekmek tb
Bence çok genel bi söz bu.misal ben. 74.4 um şu an.bu ay 7.4 kg verebilirim demek oluyor buna göre. 1 ayda 7 kg fazla gibi geldi bana. Çok fazla kgsu olan için doğru olabilir de az kglular içim garip geldi bana.aylik hedef konusunda bir sey soylemek isterim izniniz olursa
toplam kilonuzun %8-10 u arasini verebiliyorsunuz ki buda sagikli yagdan oluyor
hedefi az tutarsaniz hirsiniz az olur
buyuk dusunup buyuk oynamaliyiz ki yaglar gitsin
herseyden onemlisi pozitif dusunmek
lügattan yavas veriyom
niye veremiyom gibi cumleleri duymak istemiyorum
ama oyle ama boyle verecegiz bu kilolari buna inaninki benim inancimda zedelenmesin
Karatay diyeti yorMuş olabilir seni. Ara ver 1 gün istersen.buseb sizlerin menüde ekmek felan oluyor bende o bile yok o kadar katıkı .şu an zaten moral olarak çökük durumundyım.keyfım yok enerjım yok
Ay çok sinirli yim çamaşır makinam saat 12 de geldi servis le konuştuk 16-18 arası gelicez dediler bekle bekle gelen giden yok tam 8 kere aradık. Sonuç ne biliyomusunuz internet cekmemiste servis görevlisi gormemis yalana bak bizim netimiz full çekerken onun net nasıl çekmez. Ben ne zaman yıkayıp kurutup ütü yapıcam bide misafir gelicek ağlamak istiyorum ya
En güzeli mis. Istanbul gibi yerde gez gez bitmez.sıcak vurmasin ona dikkat etbu sefer gezmek için plan program yapmadım sabah erkenden kalkıp kahvaltı bile etmeden çıkıcam dışarı vurucam kendimi yola önüme gelen otobüs hangisiyse atlayıp gidicem sonra vapur sonra her neyse
Su az sadece.gayet güzel benceBugunun özeti
Sabah(9:00)
1.5 yumurtali peynirli omlet
Yesillik
Ara(11:30)
1bardak sut
Öğle(14:00)
1kase corba
1elma(pisirdigim baligi firinda unuttum yemek yedim beden doymadim diye birde elma yedim baligi akşam hatirladim)
Ara(16:00)
1activua
Akşam(18:30)
2parca tavuk
Salata
1kase çorba
Su:1.5lt
Spor:40dk yuruyus
Sizce nasil
Aman onu evde bende yapiyom deseydin. HıhKizlar devlette once endokrin bolumu kan tahlili yapiyor gerekli girurse diyetisyene gidiyorsunuz ama ben gittigimde bildiginuz tartı vardi oyle yag kas yok malesef boy ve kilo olcup bmi nize gore cal diyeti veriyor
Aferin kız. Inan bu en büyük başarı bence.nefsine dur demekBugun bana aferin aksam caya gittik ve ben ne kek ne borek ne cekirdek ne kisir yemedim
Afiyet olsun
Canim sen bence karataydan vaxgec bende 8 kg verdim karatayls ama aklinda ozlediklerin olunca zulme donuyor
Cok gecmis olsun rabbim tez zamanda şifa versin canım inşallah
Suyum evet az oldutemizlik pesimde gezen oglum derken unuttum valla firini kapattim cikarmamisim birde yedim ssndim ben onu
2 parca 2avuc kadardi sanirim eksik yazdim
Gunaydin sevgili takımım oglumu emzirdim bi bakiyim dedim suyumu icip yatiyorum Tekrar
Günaydınlar 9. Takımın çıtırları.
Herkese musmutlu olacağı günler diliyorum.
Günaydin canocanlar
Görüsürüz
Gunaydin cimcimelerimben bu sabah erken kalktim yine kahvaltimi ettim ohh mis
Bu arada tartildm bu sabah yarin supriz olsun800 artidaydim ya onuda dusunerek hareket edin he
Kahvalti yapildi simdi sira mutfak dolaplarindagorusuruz
Günaydın Ayy emzirme lafını duymak ne güzel inşallah uzun uzun emer paşa.benim kızım 11.ayında oğlum 5 ayında bıraktıGunaydin sevgili takımım oglumu emzirdim bi bakiyim dedim suyumu icip yatiyorum Tekrar
Gu nay din :)Günaydınlar 9. Takımın çıtırları.
Herkese musmutlu olacağı günler diliyorum.
Günaydın :)))) tosbisi bende çok kullanırım kuzularima. Kızıma da hep balım derim. Huy olarak da benziyoruz abla biz senle. Bi de hayata bakisimiz benzeseymis iyiymiş benden yanaGünaydin canocanlar
Görüsürüz
:))) bende diyorum dolaplara kahvaltımı yaptircak ki bu.neyin kafasını yaşıyorum ki ben :))) ne güldüm kendime ya.Kahvalti yapildi simdi sira mutfak dolaplarindagorusuruz
Bende tartildim sabah.moral olsun diye baya oldu.süpriz söylemem bendeGunaydin cimcimelerimben bu sabah erken kalktim yine kahvaltimi ettim ohh mis
Korisci buse.bombeee; ) sana Günaydın demek yakışır.ennn çok sana yakışır :)GÜ NAY DINNNNNNNNNNN
BOMBEEEEEEEE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?