Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ya kizlar menulerde guzel oygunler var niye illa araya bir giciklik sokup beni delirtmeye niyetleniyorsunuz ki
iki but cok geldi ama oglen beni sinir etti bilesin
yoksa guzel bir gun olabilirmis

o konuda saglamim canim sen merak etme

iyi geceler öpüyorum tosunumu

abla benim uzun vade daha iyi oluyor.azar azar ama surekli de bana gore.hizli verdigimde kisa sure sonra aclik krizi gibi geliyor.cunku 12 yasimdan beri nerde virtik zirtik aclik diyetleri sok diyetler ve urunler varsa denedim.artik bunye kaldirmuyir sanirim.bu sefer bu benim yasam tarzim gibi dusunuyorum.en son dietisyene gittigimde de gaftada ortalama 500-650 gitmisti.o yuzden aylik 2 kggibi benim icin iyi bi sonuc.bi de oglenin neyi var beya.yogurt yanina meyve didiydin.bi de ben aralari 5-6 saat tutuyorum ve iki ogun yiyorum.bu hafta bunu denemek istedim.bakalim sonuc nasil olacak?yeni bi konu okudum ondan bole.iki but =2 kofte diye iki but yedim.tosunun da seni oper

Acildi diyebilirim
yorumlamaya çalışıyorum bizde bu durumlar çok yaşandı da ailede yani. Bi akrabamız var hiç ameliyat olmamış ömründe ki yaşı epey var ve pek dr a gitmemiş. Neyse ameliyat oldu psikolojik olarak beyin kendini kilitledi sonra yavaş yavaş kendine geldi öyle bir durummu var diye geldi aklıma. Rabbim anneciğinden sabah güzel haberler aldirsın yanına girersen konuş elini tut bebeğim.

hadi ınş elifim

Ne güzel yapmışsın canim bende yarın yuruyuse çıkacağım ınş

Iyi geceler canim
Ay hilal bide üstüne 2 büyük koltuk sildim ellerim sizliyor benimkine dedim silermisin silemem üstüne örtü ört kirlenmesin demiş bana niye örtmemisim boşuna mi dikmisiz örtüleri bla bla bla :)))))))) bende dedim aman duyma sil gitsin elif değermi bu kadar lafa. Gerçi ben bunu ona ödetirim yüz vermek yok gorucek gününü :)))))

Bizimkinde de böyle bir şey olabilir ama zaman uzadıkça şüphe de artıyor sağ ol :)

Afiyet olsun
lavaş yemeği özledm
Canim sen bence karataydan vaxgec bende 8 kg verdim karatayls ama aklinda ozlediklerin olunca zulme donuyor
kalp ameliyatı oldu yoğgun bakımda 2 haftadı
Cok gecmis olsun rabbim tez zamanda şifa versin canım inşallah
Suyum evet az oldu temizlik pesimde gezen oglum derken unuttum valla firini kapattim cikarmamisim birde yedim ssndim ben onu
2 parca 2avuc kadardi sanirim eksik yazdim

Ben de bu gün salondaki koltuklarımı sileceğim. Offf bitmiyor işler hiç. Sanki biz bilmiyoruz kapatmayı. Koltuğun üstünde örtü olunca da evi toparlamak daha zor oluyor. Sürekli onlar yamuluyor.

Şu adet olamamak ne kötü ya, adet sivilcelerim çıktı, göbek şişti, aşırı tatli istegim oluştu,psikolojim inişli çıkışlı hale geldi çabuk sinirlenir olmuşum ortam hazır gelen giden yok
Bende aynen öyle olurum. Gelse de uzun süre kurtulamiyorum ya
Afiyet olsun. Çok fazla olmadığı için sucugu kacamaktan saymıyorum :)
Benimde aklimdaydi dün bu soru.her şehirde değişir ücretler. Arastirman lazım.
( drlarin net konusmamasi ne kadar gıcık. Anlat dimi hasta sahibine de bilsin herkes her ihtimali. Dualarim seninle canım.

Bulgur şişlik yapmaz inşallah. Benim yakinimda da var o aletlerden.herbirinde 100 tane yapıyordum bende özledim sporu

Kizlar toplanin bakimmmm bisey diycegdim
Bakiyorumda sabah kahvaltilari cok gec yeniyor olmuyo bole bundan sonra 10a kadar herkez yapsin istiyorum
Bu ne boyle aaaa metomuzu gec calistiriyoz size ozel yasam koclugu yapiyom bak hadi yine iyisiniz
Benim kahvaltı saatim en gec 8.30 hocam. Gönül ister 10 diyim ama yıllar oldu 10 a kadar uyumayali :)

menum gelsin
sabah
gramlari yazmiyom kizlar
ay cekirdegi ici
badem
cilek

ögle
mozzeralle peynir
domates
1 dilim ekmek
1 elma

aksam
ispanak
mantar
1 dilim ekmek
mango

su 4 oldu
1 saat kurek

kizlar gramli yazmayim dedim
ekmek tb
Akşamları kh almamaya çalışıyorum ben.şeker ve kh aksamlari yağa donusuyormus diye duydum. Gerçi sen sıkı diyet yapıyorsun.elbet vardır bi açıklaması.
Bence çok genel bi söz bu.misal ben. 74.4 um şu an.bu ay 7.4 kg verebilirim demek oluyor buna göre. 1 ayda 7 kg fazla gibi geldi bana. Çok fazla kgsu olan için doğru olabilir de az kglular içim garip geldi bana.

buseb sizlerin menüde ekmek felan oluyor bende o bile yok o kadar katıkı .şu an zaten moral olarak çökük durumundyım.keyfım yok enerjım yok
Karatay diyeti yorMuş olabilir seni. Ara ver 1 gün istersen.
((( aynı şehirde olsak at gel arabaya çamaşırları derdim. Kurutma da var bende.ama utuye elimi surmem başta söyleyim. Hiç sevmem kendisini
bu sefer gezmek için plan program yapmadım sabah erkenden kalkıp kahvaltı bile etmeden çıkıcam dışarı vurucam kendimi yola önüme gelen otobüs hangisiyse atlayıp gidicem sonra vapur sonra her neyse
En güzeli mis. Istanbul gibi yerde gez gez bitmez.sıcak vurmasin ona dikkat et
Su az sadece.gayet güzel bence
Kizlar devlette once endokrin bolumu kan tahlili yapiyor gerekli girurse diyetisyene gidiyorsunuz ama ben gittigimde bildiginuz tartı vardi oyle yag kas yok malesef boy ve kilo olcup bmi nize gore cal diyeti veriyor
Aman onu evde bende yapiyom deseydin. Hıh
Bugun bana aferin aksam caya gittik ve ben ne kek ne borek ne cekirdek ne kisir yemedim
Aferin kız. Inan bu en büyük başarı bence.nefsine dur demek

hee 2 avuçsa daha bi beğendim canım menünü

Gunaydin sevgili takımım oglumu emzirdim bi bakiyim dedim suyumu icip yatiyorum Tekrar

Günaydınlar 9. Takımın çıtırları.
Herkese musmutlu olacağı günler diliyorum.

Günaydin canocanlar
tüylü bamyayi okula götürüyom
Gelip tosbiside yedirip yatirayim
Görüsürüz

Gunaydin cimcimelerimben bu sabah erken kalktim yine kahvaltimi ettim ohh mis
Bu arada tartildm bu sabah yarin supriz olsun800 artidaydim ya onuda dusunerek hareket edin he

günaydın hepinize kuzularrrrrrrr :) berilll tüylü bamyaya koptum butda yaaa tosbisi de yerim o kaç yaşında? bebek o belli ki yedirip yatıracağına göre :))

merveeeee merakla bekliyorum bombe gibi gel hadiiiiiii

Kahvalti yapildi simdi sira mutfak dolaplarinda gorusuruz

ayy kolaylar gele benimde bugün çok işim var evde

Gunaydin sevgili takımım oglumu emzirdim bi bakiyim dedim suyumu icip yatiyorum Tekrar
Günaydın Ayy emzirme lafını duymak ne güzel inşallah uzun uzun emer paşa.benim kızım 11.ayında oğlum 5 ayında bıraktı çok ağladım dua ettim ama donduremedim ikisinde kararlarindan
Günaydınlar 9. Takımın çıtırları.
Herkese musmutlu olacağı günler diliyorum.
Gu nay din :)
Günaydin canocanlar
tüylü bamyayi okula götürüyom
Gelip tosbiside yedirip yatirayim
Görüsürüz
Günaydın :)))) tosbisi bende çok kullanırım kuzularima. Kızıma da hep balım derim. Huy olarak da benziyoruz abla biz senle. Bi de hayata bakisimiz benzeseymis iyiymiş benden yana
Kahvalti yapildi simdi sira mutfak dolaplarinda gorusuruz
:))) bende diyorum dolaplara kahvaltımı yaptircak ki bu.neyin kafasını yaşıyorum ki ben :))) ne güldüm kendime ya.
Gunaydin cimcimelerimben bu sabah erken kalktim yine kahvaltimi ettim ohh mis
Bu arada tartildm bu sabah yarin supriz olsun800 artidaydim ya onuda dusunerek hareket edin he
Bende tartildim sabah.moral olsun diye baya oldu.süpriz söylemem bende
GÜ NAY DINNNNNNNNNNN

BOMBEEEEEEEE
Korisci buse.bombeee; ) sana Günaydın demek yakışır.ennn çok sana yakışır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…