Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaydın 9.takımın çalışkan azimli zayıf hatunları :)
Bayrama 3 gün kaldi.bi ben yatiyorum sanırım. Peynirli su böreği ve baklava yapacaktim güya ben bayrama. iğneden zor döndüm yattım hemen. Aksama toparlarim inşallah. Sabah tartı yüzümü baya güldürdü. Inşallah yarına saçma bi sürpriz yapmaz .
Dün de öğlen tartildim öylesine 71.6 çıktı. Yuh dedim.meğerse halıya dokunmuş ucu. 3 günde 3 kg verirse bu bünye 4 bayram gününde kaç kg alır dedim kendimce. Ters orantiyla. :)))
Kendimi toplarsam öğlene kadar ve eşimde isim var diye satmazsa beni eksikleri alayım diyorum.bıçaklar bilenecek.börek baklava için yufkalar. Sebze Meyve alışverişi. 3 firin tepsisi daha aliyim diyorum.yetmiyor gari :) cocuklu aileyiz ya artik Buzdolabı poşetim kalmamış. Bi de çöp poşeti dev olanlardan. Sacim yok bi de sac bakiyim dedim.bi de çöp kovam küçük geliyor artık. Bi de kornisler eksik.ara kornislerden. Ay baya eksigim ben. Bayram için çocuklara dağıtılacak oyuncak almadım daha.kendi minislerime de suprsizler hazirlayim.kızıma toka alayım bi de.belki bayramlik bakarım. Hem kışlık da alicam zaten. Toparlansam iyi olacak bir an once

ay ayşeeem çok sağ ol tatlışııımmm

kız okurken yoruldum
tartı yüzünü güldürmüş ona sevindim çook

bu hasta halinle bu kadar işi nasıl yapıcan kız Allah yardımcın olsun benim de bugün evde çok işim var vışşş yandık vallaaaaaa

Gunaydin sevgili takımım oglumu emzirdim bi bakiyim dedim suyumu icip yatiyorum Tekrar

Günaydınlar 9. Takımın çıtırları.
Herkese musmutlu olacağı günler diliyorum.
Günaydın kızlar.
Ben de bu gün salondaki koltuklarımı sileceğim. Offf bitmiyor işler hiç. Sanki biz bilmiyoruz kapatmayı. Koltuğun üstünde örtü olunca da evi toparlamak daha zor oluyor. Sürekli onlar yamuluyor.
bitermi bacim is zorrrr biter. Örtü gerçekten gıcık. Keşke açık renk almasaydim.

Günaydin canocanlar
tüylü bamyayi okula götürüyom
Gelip tosbiside yedirip yatirayim
Görüsürüz
Günaydın

Kahvalti yapildi simdi sira mutfak dolaplarinda gorusuruz
temizle temizle benim takatim yok napıcam bilmem. Gerçi elim hep üstlerinde hastalığa çevirecek bu temizlik işi yakında.

GÜ NAY DINNNNNNNNNNN

BOMBEEEEEEEE
günaydın bombeeeeeeeeeeeee hatun.

Ayy canım benim düşünme yeter kız.

İşin çok kız hemen kalksan iyi olur.

günaydın tatlııım

Kizlar annem aradı dr halam a 10 gün 15 gun zamanı kaldı demiş çok moralim bozuldu halam benim için çok özel daha 54 yaşında sonradan çocuğu oldu bu yıl lise 2 ye gidicek. Nolucak bilmiyorum. Geçen gidişim de gittim ziyaretine zaten çok üzüldüm hiç sesi çıkmıyordu bana keşke iyi olsam salcasi ben yapardım halam dedi ((((( büyük bir boşluk benim için hepimiz için. (((((( Rabbim çocuklarına bize bağışla nolurrrrrrr.

çıkmadık candan ümit kesilmez üzülmemeye çalış ne diyeyim Allah şifasını sağlığını versin evladına ailesine bağışlasın inş canım

Allahtan çoğu dışarıda işlerin. Ben dışarıda daha dinç oluyorum hastayken.yattikca hasta olanlardanim sanırım. 2 3 saatte biter herhalde alacaklarim.hepsi birbirine yakın yerlerde :) aksam dinlenir borekle baklavayı yarın yaparım. Pazar kızımın doğumgünü. Gezdiriyim istiyorum biraz.eglensin :)
öncelikle Rabbim Sifa versin halacigina. Hayatdolu biriyse inan daha fazla yaşar. Bi kadın biliyorum.ameliyata gerek bile yoo 2 aydan fazla sürmez ömrün dediler yüzüne.
Ne bilcen sen be dedi devam etti hayatına. Daha çocuklarım lisede.torun görmeden unv mezuniyet yaşamadan gitmem dedi. Çocukları mezun oldu unvden. Ikisi de 2 yil arayla evlendi.çocukları da oldu.kadın temizliğini kendi yaptı. Gezdi. Eğlendi. Herşeyini yaşadı. Tam 9 yıl sonra öldü. Artık zamanı diye diye mutlu gitti.sadece moral. Ilac bile almadı beni uyutur uyusturur diye.sadece ağrı kesici ile 9 yıl yaşadı. Allahtan başka kimse bilemez tarihimizi.ümidini kesme

Ne güzel bakmış hastalığa hayata sarılmış sıkı sıkı. İnşallah canım ümidimi kesmiyorum tabiki ama ne bilim ya herkes bişey söyleyince bende burda kuruyorum işte. İnşallah iyi olur.

Karpuz istiyor canım kızlar. Kaç dilim yiyebilirim bugün. 1 tüm yiyecek kadar canım istiyor çünkü. Evde de yok

gezdir tabi kuzunu :) benim eşimde yattıkça iyileşemez hemen çıkıyor dışarı inanamıyorum ben ayağa kalkamam tam tersi kolay gelsin canım.

bilmiyorum canım kalorisine bak hesap et ona göre ye

Valla ortude ayrı dert benim çocukta sürekli çıkarıyor örtüleri
Günaydınlar 9. Takımın çıtırları.
Herkese musmutlu olacağı günler diliyorum.
Gunaydin elifcim
Günaydin canocanlar
tüylü bamyayi okula götürüyom
Gelip tosbiside yedirip yatirayim
Görüsürüz
Gunaydin abla :)
Kahvalti yapildi simdi sira mutfak dolaplarinda gorusuruz
kolay gelsin canım
Gunaydin cimcimelerimben bu sabah erken kalktim yine kahvaltimi ettim ohh mis
Bu arada tartildm bu sabah yarin supriz olsun800 artidaydim ya onuda dusunerek hareket edin he
Gunaydin mervemm kizz iyi sonuç dimi bide kötü sürpriz olmasinn
GÜ NAY DINNNNNNNNNNN

BOMBEEEEEEEE
Gunaydin busem
ay okurken yoruldum ne çok işin varmış aysem yaa.
Aminn elifim. Allahım size bağışlasın hala ni

Benim kahvaltı saatim en gec 8.30 hocam. Gönül ister 10 diyim ama yıllar oldu 10 a kadar uyumayali :)

Aynen. Ben de yıllar oldu. Benim çocuklar geç yatıyor hem de erken kalkıyor. Anlamadım ben bu ißi.

Ütüyü ben de sevmem. Ama 2 çocuk da olunca ütü hiç bitmiyor.

Ayşe netcen kız bu gün . Allah kolaylık versin işin çok. Aman dikkat et önce kendin iyileş. Donra işler hallolur.

Canım çıkmayan candan ümit kesilmez. Yanılıyorlar onlar çoğuna. Rabbim size ve evladına bağışlasın. Acil ßifalar dilerim. Dua etmekten başka çaremiz yok.

Karpuz istiyor canım kızlar. Kaç dilim yiyebilirim bugün. 1 tüm yiyecek kadar canım istiyor çünkü. Evde de yok

Küçük bir karpuzun 8 de 1 ini bana ara öğün olarak veriyordu diyetisyen. Ama yarın ye bence ayşe. Bu gün tut kendini. Yarını etkilemesin.

Kilo bildirimim
Cuma:70.2
Bugun:69.6
Fark:0.6 (% 0.85)
Haftaya hedef:68.6

Pazartasi 71.0 cikmistim aslinda 1.4 kilo vermsiim

Eki Görüntüle 1883060

Ayyy bu benim hedef kiloma ćok yakın. 70 in altını görsem halay çekeceğim. Heyecanlandım.

Ayyy kizvalla ben bole kostursam iki gune yataklik olurum.Allah guc versin ne diyim
canim miralini bozma.kader boyle seyler.benim annemin kuzenine siroz dediler 1-2 aylik omrun kaldi gerek yok nakile vs.adam hayata bi tutundu 10 sene oldu ona yasamazsin diyen sapasaglam dr öldu adam hala yasiyor.geziyor butun cocuklarini toparliyor vs.ayni sekilde anneannem de ilk kanser dediklerinde 1 sene en fazla yasarsin dediler.bi gayret etti 11 sene daha mucadele verdi.o yuzden sende bolye inan ve etrafina soyle.acil sifalar
bence vucut siviyla mikrop atacak.bugun 1-en fazla 2 dilim ye.yarin oturur hepsini yersin:)
Kilo bildirimim
Cuma:70.2
Bugun:69.6
Fark:0.6 (% 0.85)
Haftaya hedef:68.6

Pazartasi 71.0 cikmistim aslinda 1.4 kilo vermsiim

Eki Görüntüle 1883060
Ohh merve masallah.6 lari gordum kiz cok sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…