- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #162.941
Günaydın Ayy emzirme lafını duymak ne güzel inşallah uzun uzun emer paşa.benim kızım 11.ayında oğlum 5 ayında bıraktıçok ağladım dua ettim ama donduremedim ikisinde kararlarindan
Gu nay din :)
Günaydın :)))) tosbisi bende çok kullanırım kuzularima. Kızıma da hep balım derim. Huy olarak da benziyoruz abla biz senle. Bi de hayata bakisimiz benzeseymis iyiymiş benden yana
:))) bende diyorum dolaplara kahvaltımı yaptircak ki bu.neyin kafasını yaşıyorum ki ben :))) ne güldüm kendime ya.
Bende tartildim sabah.moral olsun diye baya oldu.süpriz söylemem bende
Korisci buse.bombeee; ) sana Günaydın demek yakışır.ennn çok sana yakışır :)
Günaydın 9.takımın çalışkan azimli zayıf hatunları :)
Bayrama 3 gün kaldi.bi ben yatiyorum sanırım. Peynirli su böreği ve baklava yapacaktim güya ben bayrama.iğneden zor döndüm yattım hemen. Aksama toparlarim inşallah. Sabah tartı yüzümü baya güldürdü. Inşallah yarına saçma bi sürpriz yapmaz .
Dün de öğlen tartildim öylesine 71.6 çıktı. Yuh dedim.meğerse halıya dokunmuş ucu. 3 günde 3 kg verirse bu bünye 4 bayram gününde kaç kg alır dedim kendimce. Ters orantiyla. :)))
Kendimi toplarsam öğlene kadar ve eşimde isim var diye satmazsa beni eksikleri alayım diyorum.bıçaklar bilenecek.börek baklava için yufkalar. Sebze Meyve alışverişi. 3 firin tepsisi daha aliyim diyorum.yetmiyor gari :) cocuklu aileyiz ya artikBuzdolabı poşetim kalmamış. Bi de çöp poşeti dev olanlardan. Sacim yok bi de sac bakiyim dedim.bi de çöp kovam küçük geliyor artık. Bi de kornisler eksik.ara kornislerden. Ay baya eksigim ben. Bayram için çocuklara dağıtılacak oyuncak almadım daha.kendi minislerime de suprsizler hazirlayim.kızıma toka alayım bi de.belki bayramlik bakarım. Hem kışlık da alicam zaten. Toparlansam iyi olacak bir an once
Gunaydin sevgili takımım oglumu emzirdim bi bakiyim dedim suyumu icip yatiyorum Tekrar
Günaydın kızlar.Günaydınlar 9. Takımın çıtırları.
Herkese musmutlu olacağı günler diliyorum.
bitermi bacim is zorrrr biter. Örtü gerçekten gıcık. Keşke açık renk almasaydim.Ben de bu gün salondaki koltuklarımı sileceğim. Offf bitmiyor işler hiç. Sanki biz bilmiyoruz kapatmayı. Koltuğun üstünde örtü olunca da evi toparlamak daha zor oluyor. Sürekli onlar yamuluyor.
GünaydınGünaydin canocanlar
tüylü bamyayi okula götürüyom
Gelip tosbiside yedirip yatirayim
Görüsürüz
temizle temizle benim takatim yok napıcam bilmem. Gerçi elim hep üstlerinde hastalığa çevirecek bu temizlik işi yakında.Kahvalti yapildi simdi sira mutfak dolaplarindagorusuruz
günaydın bombeeeeeeeeeeeee hatun.GÜ NAY DINNNNNNNNNNN
BOMBEEEEEEEE
Ayy canım benim düşünme yeter kız.Karatay diyeti yorMuş olabilir seni. Ara ver 1 gün istersen.
((( aynı şehirde olsak at gel arabaya çamaşırları derdim. Kurutma da var bende.ama utuye elimi surmem başta söyleyim. Hiç sevmem kendisini
En güzeli mis. Istanbul gibi yerde gez gez bitmez.sıcak vurmasin ona dikkat et
Su az sadece.gayet güzel bence
Aman onu evde bende yapiyom deseydin. Hıh
Aferin kız. Inan bu en büyük başarı bence.nefsine dur demek
İşin çok kız hemen kalksan iyi olur.Günaydın 9.takımın çalışkan azimli zayıf hatunları :)
Bayrama 3 gün kaldi.bi ben yatiyorum sanırım. Peynirli su böreği ve baklava yapacaktim güya ben bayrama.iğneden zor döndüm yattım hemen. Aksama toparlarim inşallah. Sabah tartı yüzümü baya güldürdü. Inşallah yarına saçma bi sürpriz yapmaz .
Dün de öğlen tartildim öylesine 71.6 çıktı. Yuh dedim.meğerse halıya dokunmuş ucu. 3 günde 3 kg verirse bu bünye 4 bayram gününde kaç kg alır dedim kendimce. Ters orantiyla. :)))
Kendimi toplarsam öğlene kadar ve eşimde isim var diye satmazsa beni eksikleri alayım diyorum.bıçaklar bilenecek.börek baklava için yufkalar. Sebze Meyve alışverişi. 3 firin tepsisi daha aliyim diyorum.yetmiyor gari :) cocuklu aileyiz ya artikBuzdolabı poşetim kalmamış. Bi de çöp poşeti dev olanlardan. Sacim yok bi de sac bakiyim dedim.bi de çöp kovam küçük geliyor artık. Bi de kornisler eksik.ara kornislerden. Ay baya eksigim ben. Bayram için çocuklara dağıtılacak oyuncak almadım daha.kendi minislerime de suprsizler hazirlayim.kızıma toka alayım bi de.belki bayramlik bakarım. Hem kışlık da alicam zaten. Toparlansam iyi olacak bir an once
Günaydın kızlar.
bitermi bacim is zorrrr biter. Örtü gerçekten gıcık. Keşke açık renk almasaydim.
Günaydın
temizle temizle benim takatim yok napıcam bilmem. Gerçi elim hep üstlerinde hastalığa çevirecek bu temizlik işi yakında.
günaydın bombeeeeeeeeeeeee hatun.
Ayy canım benim düşünme yeter kız.
Kizlar annem aradı dr halam a 10 gün 15 gun zamanı kaldı demiş çok moralim bozuldu halam benim için çok özel daha 54 yaşındasonradan çocuğu oldu bu yıl lise 2 ye gidicek. Nolucak bilmiyorum. Geçen gidişim de gittim ziyaretine zaten çok üzüldüm hiç sesi çıkmıyordu bana keşke iyi olsam salcasi ben yapardım halam dedi ((((( büyük bir boşluk benim için hepimiz için. (((((( Rabbim çocuklarına bize bağışla nolurrrrrrr.
Allahtan çoğu dışarıda işlerin. Ben dışarıda daha dinç oluyorum hastayken.yattikca hasta olanlardanim sanırım. 2 3 saatte biter herhalde alacaklarim.hepsi birbirine yakın yerlerde :) aksam dinlenir borekle baklavayı yarın yaparım. Pazar kızımın doğumgünü. Gezdiriyim istiyorum biraz.eglensin :)ay ayşeeem çok sağ ol tatlışııımmm
kız okurken yoruldum
tartı yüzünü güldürmüş ona sevindim çook
bu hasta halinle bu kadar işi nasıl yapıcan kızAllah yardımcın olsun benim de bugün evde çok işim var vışşş yandık vallaaaaaa
Kizlar annem aradı dr halam a 10 gün 15 gun zamanı kaldı demiş çok moralim bozuldu halam benim için çok özel daha 54 yaşındasonradan çocuğu oldu bu yıl lise 2 ye gidicek. Nolucak bilmiyorum. Geçen gidişim de gittim ziyaretine zaten çok üzüldüm hiç sesi çıkmıyordu bana keşke iyi olsam salcasi ben yapardım halam dedi ((((( büyük bir boşluk benim için hepimiz için. (((((( Rabbim çocuklarına bize bağışla nolurrrrrrr.
Ne güzel bakmış hastalığa hayata sarılmış sıkı sıkı. İnşallah canım ümidimi kesmiyorum tabiki ama ne bilim ya herkes bişey söyleyince bende burda kuruyorum işte. İnşallah iyi olur.Allahtan çoğu dışarıda işlerin. Ben dışarıda daha dinç oluyorum hastayken.yattikca hasta olanlardanim sanırım. 2 3 saatte biter herhalde alacaklarim.hepsi birbirine yakın yerlerde :) aksam dinlenir borekle baklavayı yarın yaparım. Pazar kızımın doğumgünü. Gezdiriyim istiyorum biraz.eglensin :)
öncelikle Rabbim Sifa versin halacigina. Hayatdolu biriyse inan daha fazla yaşar. Bi kadın biliyorum.ameliyata gerek bile yoo 2 aydan fazla sürmez ömrün dediler yüzüne.
Ne bilcen sen be dedi devam etti hayatına. Daha çocuklarım lisede.torun görmeden unv mezuniyet yaşamadan gitmem dedi. Çocukları mezun oldu unvden. Ikisi de 2 yil arayla evlendi.çocukları da oldu.kadın temizliğini kendi yaptı. Gezdi. Eğlendi. Herşeyini yaşadı. Tam 9 yıl sonra öldü. Artık zamanı diye diye mutlu gitti.sadece moral. Ilac bile almadı beni uyutur uyusturur diye.sadece ağrı kesici ile 9 yıl yaşadı. Allahtan başka kimse bilemez tarihimizi.ümidini kesme
Allahtan çoğu dışarıda işlerin. Ben dışarıda daha dinç oluyorum hastayken.yattikca hasta olanlardanim sanırım. 2 3 saatte biter herhalde alacaklarim.hepsi birbirine yakın yerlerde :) aksam dinlenir borekle baklavayı yarın yaparım. Pazar kızımın doğumgünü. Gezdiriyim istiyorum biraz.eglensin :)
öncelikle Rabbim Sifa versin halacigina. Hayatdolu biriyse inan daha fazla yaşar. Bi kadın biliyorum.ameliyata gerek bile yoo 2 aydan fazla sürmez ömrün dediler yüzüne.
Ne bilcen sen be dedi devam etti hayatına. Daha çocuklarım lisede.torun görmeden unv mezuniyet yaşamadan gitmem dedi. Çocukları mezun oldu unvden. Ikisi de 2 yil arayla evlendi.çocukları da oldu.kadın temizliğini kendi yaptı. Gezdi. Eğlendi. Herşeyini yaşadı. Tam 9 yıl sonra öldü. Artık zamanı diye diye mutlu gitti.sadece moral. Ilac bile almadı beni uyutur uyusturur diye.sadece ağrı kesici ile 9 yıl yaşadı. Allahtan başka kimse bilemez tarihimizi.ümidini kesme
Karpuz istiyor canım kızlar. Kaç dilim yiyebilirim bugün. 1 tüm yiyecek kadar canım istiyor çünkü. Evde de yok
Valla ortude ayrı dertyorumlamaya çalışıyorum bizde bu durumlar çok yaşandı da ailede yani. Bi akrabamız var hiç ameliyat olmamış ömründe ki yaşı epey var ve pek dr a gitmemiş. Neyse ameliyat oldu psikolojik olarak beyin kendini kilitledi sonra yavaş yavaş kendine geldi öyle bir durummu var diye geldi aklıma. Rabbim anneciğinden sabah güzel haberler aldirsın yanına girersen konuş elini tut bebeğim.
Ay hilal bide üstüne 2 büyük koltuk sildim ellerim sizliyorbenimkine dedim silermisin silemem üstüne örtü ört kirlenmesin demiş bana niye örtmemisim boşuna mi dikmisiz örtüleri bla bla bla :)))))))) bende dedim aman duyma sil gitsin elif değermi bu kadar lafa. Gerçi ben bunu ona ödetirim yüz vermek yok gorucek gününü :)))))
Gunaydin elifcimGünaydınlar 9. Takımın çıtırları.
Herkese musmutlu olacağı günler diliyorum.
Gunaydin abla :)Günaydin canocanlar
tüylü bamyayi okula götürüyom
Gelip tosbiside yedirip yatirayim
Görüsürüz
kolay gelsin canımKahvalti yapildi simdi sira mutfak dolaplarindagorusuruz
Gunaydin mervemm kizz iyi sonuç dimi bide kötü sürpriz olmasinnGunaydin cimcimelerimben bu sabah erken kalktim yine kahvaltimi ettim ohh mis
Bu arada tartildm bu sabah yarin supriz olsun800 artidaydim ya onuda dusunerek hareket edin he
Gunaydin busemGÜ NAY DINNNNNNNNNNN
BOMBEEEEEEEE
ay okurken yoruldum ne çok işin varmış aysem yaa.Günaydın 9.takımın çalışkan azimli zayıf hatunları :)
Aminn elifim. Allahım size bağışlasın hala niKizlar annem aradı dr halam a 10 gün 15 gun zamanı kaldı demiş çok moralim bozuldu halam benim için çok özel daha 54 yaşındasonradan çocuğu oldu bu yıl lise 2 ye gidicek. Nolucak bilmiyorum. Geçen gidişim de gittim ziyaretine zaten çok üzüldüm hiç sesi çıkmıyordu bana keşke iyi olsam salcasi ben yapardım halam dedi ((((( büyük bir boşluk benim için hepimiz için. (((((( Rabbim çocuklarına bize bağışla nolurrrrrrr.
kalorisi düşük ama şekeri yüksek canım bir dilim yiyebilirsin sanırımKarpuz istiyor canım kızlar. Kaç dilim yiyebilirim bugün. 1 tüm yiyecek kadar canım istiyor çünkü. Evde de yok
5 gibi çıkarım canım
Benim kahvaltı saatim en gec 8.30 hocam. Gönül ister 10 diyim ama yıllar oldu 10 a kadar uyumayali :)
Karatay diyeti yorMuş olabilir seni. Ara ver 1 gün istersen.
((( aynı şehirde olsak at gel arabaya çamaşırları derdim. Kurutma da var bende.ama utuye elimi surmem başta söyleyim. Hiç sevmem kendisini
En güzeli mis. Istanbul gibi yerde gez gez bitmez.sıcak vurmasin ona dikkat et
Su az sadece.gayet güzel bence
Aman onu evde bende yapiyom deseydin. Hıh
Aferin kız. Inan bu en büyük başarı bence.nefsine dur demek
Günaydın 9.takımın çalışkan azimli zayıf hatunları :)
Karpuz istiyor canım kızlar. Kaç dilim yiyebilirim bugün. 1 tüm yiyecek kadar canım istiyor çünkü. Evde de yok
Kilo bildirimim
Cuma:70.2
Bugun:69.6
Fark:0.6 (% 0.85)
Haftaya hedef:68.6
Pazartasi 71.0 cikmistim aslinda 1.4 kilo vermsiim
Eki Görüntüle 1883060
Ayyy kizvalla ben bole kostursam iki gune yataklik olurum.Allah guc versin ne diyimGünaydın 9.takımın çalışkan azimli zayıf hatunları :)
canim miralini bozma.kader boyle seyler.benim annemin kuzenine siroz dediler 1-2 aylik omrun kaldi gerek yok nakile vs.adam hayata bi tutundu 10 sene oldu ona yasamazsin diyen sapasaglam dr öldu adam hala yasiyor.geziyor butun cocuklarini toparliyor vs.ayni sekilde anneannem de ilk kanser dediklerinde 1 sene en fazla yasarsin dediler.bi gayret etti 11 sene daha mucadele verdi.o yuzden sende bolye inan ve etrafina soyle.acil sifalarKizlar annem aradı dr halam a 10 gün 15 gun zamanı kaldı demiş çok moralim bozuldu halam benim için çok özel daha 54 yaşındasonradan çocuğu oldu bu yıl lise 2 ye gidicek. Nolucak bilmiyorum. Geçen gidişim de gittim ziyaretine zaten çok üzüldüm hiç sesi çıkmıyordu bana keşke iyi olsam salcasi ben yapardım halam dedi ((((( büyük bir boşluk benim için hepimiz için. (((((( Rabbim çocuklarına bize bağışla nolurrrrrrr.
bence vucut siviyla mikrop atacak.bugun 1-en fazla 2 dilim ye.yarin oturur hepsini yersin:)Karpuz istiyor canım kızlar. Kaç dilim yiyebilirim bugün. 1 tüm yiyecek kadar canım istiyor çünkü. Evde de yok
Ohh merve masallah.6 lari gordum kiz cok sukurKilo bildirimim
Cuma:70.2
Bugun:69.6
Fark:0.6 (% 0.85)
Haftaya hedef:68.6
Pazartasi 71.0 cikmistim aslinda 1.4 kilo vermsiim
Eki Görüntüle 1883060
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?