- 14 Aralık 2012
- 6.167
- 6.595
- 148
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #162.961
kalorisi düşük ama şekeri yüksek canım bir dilim yiyebilirsin sanırım
5 gibi çıkarım canım
Kilo bildirimim
Cuma:70.2
Bugun:69.6
Fark:0.6 (% 0.85)
Haftaya hedef:68.6
Pazartasi 71.0 cikmistim aslinda 1.4 kilo vermsiim
Eki Görüntüle 1883060
Bende bugun tartildim yuzum guldu.yarina surpriz.adet odemi vs de gitmis sukur:)
Sanada kolay gelsin busecimhee 2 avuçsa daha bi beğendim canım menünü
günaydın hepinize kuzularrrrrrrr :) berilll tüylü bamyaya koptum butda yaaatosbisi de yerim o kaç yaşında? bebek o belli ki yedirip yatıracağına göre :))
merveeeee merakla bekliyorum bombe gibi gel hadiiiiiii
ayy kolaylar gele benimde bugün çok işim var evde
aysecik guldun benideGünaydın Ayy emzirme lafını duymak ne güzel inşallah uzun uzun emer paşa.benim kızım 11.ayında oğlum 5 ayında bıraktıçok ağladım dua ettim ama donduremedim ikisinde kararlarindan
Gu nay din :)
Günaydın :)))) tosbisi bende çok kullanırım kuzularima. Kızıma da hep balım derim. Huy olarak da benziyoruz abla biz senle. Bi de hayata bakisimiz benzeseymis iyiymiş benden yana
:))) bende diyorum dolaplara kahvaltımı yaptircak ki bu.neyin kafasını yaşıyorum ki ben :))) ne güldüm kendime ya.
Bende tartildim sabah.moral olsun diye baya oldu.süpriz söylemem bende
Korisci buse.bombeee; ) sana Günaydın demek yakışır.ennn çok sana yakışır :)
oyy ne hamarat nr birek ne tatli kucuk olunca bize kimse gelmiyor zaten kolay gelsinGünaydın 9.takımın çalışkan azimli zayıf hatunları :)
Bayrama 3 gün kaldi.bi ben yatiyorum sanırım. Peynirli su böreği ve baklava yapacaktim güya ben bayrama.iğneden zor döndüm yattım hemen. Aksama toparlarim inşallah. Sabah tartı yüzümü baya güldürdü. Inşallah yarına saçma bi sürpriz yapmaz .
Dün de öğlen tartildim öylesine 71.6 çıktı. Yuh dedim.meğerse halıya dokunmuş ucu. 3 günde 3 kg verirse bu bünye 4 bayram gününde kaç kg alır dedim kendimce. Ters orantiyla. :)))
Kendimi toplarsam öğlene kadar ve eşimde isim var diye satmazsa beni eksikleri alayım diyorum.bıçaklar bilenecek.börek baklava için yufkalar. Sebze Meyve alışverişi. 3 firin tepsisi daha aliyim diyorum.yetmiyor gari :) cocuklu aileyiz ya artikBuzdolabı poşetim kalmamış. Bi de çöp poşeti dev olanlardan. Sacim yok bi de sac bakiyim dedim.bi de çöp kovam küçük geliyor artık. Bi de kornisler eksik.ara kornislerden. Ay baya eksigim ben. Bayram için çocuklara dağıtılacak oyuncak almadım daha.kendi minislerime de suprsizler hazirlayim.kızıma toka alayım bi de.belki bayramlik bakarım. Hem kışlık da alicam zaten. Toparlansam iyi olacak bir an once
Günaydın kızlar.
bitermi bacim is zorrrr biter. Örtü gerçekten gıcık. Keşke açık renk almasaydim.
Günaydın
temizle temizle benim takatim yok napıcam bilmem. Gerçi elim hep üstlerinde hastalığa çevirecek bu temizlik işi yakında.
günaydın bombeeeeeeeeeeeee hatun.
Ayy canım benim düşünme yeter kız.
Kizlar annem aradı dr halam a 10 gün 15 gun zamanı kaldı demiş çok moralim bozuldu halam benim için çok özel daha 54 yaşındasonradan çocuğu oldu bu yıl lise 2 ye gidicek. Nolucak bilmiyorum. Geçen gidişim de gittim ziyaretine zaten çok üzüldüm hiç sesi çıkmıyordu bana keşke iyi olsam salcasi ben yapardım halam dedi ((((( büyük bir boşluk benim için hepimiz için. (((((( Rabbim çocuklarına bize bağışla nolurrrrrrr.[/QUOTEelifcim dedeme dr biay yasamaz dedi 8 sene yasadi babaanneme i lk evre sorun yok dediler 2ay yasadi rabbim bilir canım cani verende alanda o
kizlar bozuk cikmis yazilar ama benim ayrildigim etap bu.81.5le ayrilmisim.benim bu kiliya inene kadar beklemem gerekiyor mu?nasil olacak bu donus acep bir bilen bilgilendirebilir miCUMA zayıflama YARIŞMASI 328.ETAP SONUÇLARI
***14. TAKIM 328. ETAP ***
İKİNCİ
Valkyrie89 : (91/89,9 /1,1 / 1,21 %)
faTTa83 : (81.5/ / / %) Bildirimde bulunmadı.Kendi isteğiyle ayrıldı.
Ryeo60.6/61.6 /-1,00/ -1,65 %)
Ftm86: (77.2/77,0 /0,20 /0,26 %)
zordegil: (69.4/ / / %) Bildirimde bulunmadı. Kendi isteğiyle ayrıldı.
Humeyrasağlam: (69.6/67.2 /2.4 /3,45%)
morkurbaga: (60.6/60,2 /0,40 /0,66 %)
mutlulukperisii: (78.6/77,6 /1 /1,27 %)
14. TAKIM ORTALAMASI :%0,65
Oda olur balimGünaydın Ayy emzirme lafını duymak ne güzel inşallah uzun uzun emer paşa.benim kızım 11.ayında oğlum 5 ayında bıraktıçok ağladım dua ettim ama donduremedim ikisinde kararlarindan
Gu nay din :)
Günaydın :)))) tosbisi bende çok kullanırım kuzularima. Kızıma da hep balım derim. Huy olarak da benziyoruz abla biz senle. Bi de hayata bakisimiz benzeseymis iyiymiş benden yana
:))) bende diyorum dolaplara kahvaltımı yaptircak ki bu.neyin kafasını yaşıyorum ki ben :))) ne güldüm kendime ya.
Bende tartildim sabah.moral olsun diye baya oldu.süpriz söylemem bende
Korisci buse.bombeee; ) sana Günaydın demek yakışır.ennn çok sana yakışır :)
Kiz bu dogdugunda Cok killiydihee 2 avuçsa daha bi beğendim canım menünü
günaydın hepinize kuzularrrrrrrr :) berilll tüylü bamyaya koptum butda yaaatosbisi de yerim o kaç yaşında? bebek o belli ki yedirip yatıracağına göre :))
merveeeee merakla bekliyorum bombe gibi gel hadiiiiiii
ayy kolaylar gele benimde bugün çok işim var evde
BMI ye gore bak gülümAkşamları kh almamaya çalışıyorum ben.şeker ve kh aksamlari yağa donusuyormus diye duydum. Gerçi sen sıkı diyet yapıyorsun.elbet vardır bi açıklaması.
Bence çok genel bi söz bu.misal ben. 74.4 um şu an.bu ay 7.4 kg verebilirim demek oluyor buna göre. 1 ayda 7 kg fazla gibi geldi bana. Çok fazla kgsu olan için doğru olabilir de az kglular içim garip geldi bana.
Iki but iki kofte den fazla bence ama bilemedimabla benim uzun vade daha iyi oluyor.azar azar ama surekli de bana gore.hizli verdigimde kisa sure sonra aclik krizi gibi geliyor.cunku 12 yasimdan beri nerde virtik zirtik aclik diyetleri sok diyetler ve urunler varsa denedim.artik bunye kaldirmuyir sanirim.bu sefer bu benim yasam tarzim gibi dusunuyorum.en son dietisyene gittigimde de gaftada ortalama 500-650 gitmisti.o yuzden aylik 2 kggibi benim icin iyi bi sonuc.bi de oglenin neyi var beya.yogurt yanina meyve didiydin.bi de ben aralari 5-6 saat tutuyorum ve iki ogun yiyorum.bu hafta bunu denemek istedim.bakalim sonuc nasil olacak?yeni bi konu okudum ondan bole.iki but =2 kofte diye iki but yedim.tosunun da seni oper
80 sen en Kötü 6 giderBu oranlara göre ben ayda 8 kilo verebilir miyimama nasıl
Oh misssssantalyadayım canım nolsun tatil
Sanada kolay gelsin busecim
aysecik guldun benide
oyy ne hamarat nr birek ne tatli kucuk olunca bize kimse gelmiyor zaten kolay gelsin
kizlar bozuk cikmis yazilar ama benim ayrildigim etap bu.81.5le ayrilmisim.benim bu kiliya inene kadar beklemem gerekiyor mu?nasil olacak bu donus acep bir bilen bilgilendirebilir mi
Kiz bu dogdugunda Cok killiydi
Adi tüylü bamya kaldi
Buda Benim son bildirimimmis
Bende bugun tartildim yuzum guldu.yarina surpriz.adet odemi vs de gitmis sukur:)
kizlar bozuk cikmis yazilar ama benim ayrildigim etap bu.81.5le ayrilmisim.benim bu kiliya inene kadar beklemem gerekiyor mu?nasil olacak bu donus acep bir bilen bilgilendirebilir mi
Kiz bu dogdugunda Cok killiydi
Adi tüylü bamya kaldi
Buda Benim son bildirimimmis
Kizlar yarin mescitte mevlütüm Var idare edin emi
Ani oldu ama para lazim tatilden yeni geldim
Saka bir yana mesciti cumalari pek bos bulamayiz
Bugunkü menümü yazayim
Detoks günü yaptm
Sabah ögle aksam lapa
3 lt su
Henüz spor yok yapmamda detokslarda vücüdü hirpaliyamam
Bugunkü menümü yazayim
Detoks günü yaptm
Sabah ögle aksam lapa
3 lt su
Ya hani diyetisyenler veriyor ya porsiyonlar neyde neye esit diye.o listede oyleydiIki but iki kofte den fazla bence ama bilemedim
Allah kabul etsin.boyle ani olmadikca da boyle seyler aradan cikmiyor.detoksla ins guzel bi eksi gelir yarin.Bugunkü menümü yazayim
Detoks günü yaptm
Sabah ögle aksam lapa
3 lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?