Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

sağ ol tatlım :)

aldığın kilo %5 in altındaysa sanırım vermeden giremiyorsun canım. hesap et.

VAY BEEEEEEE YİNE YAPICAN 3. KEZ MEZUN OLMAK İSTİYCEN VE SOOON

O zaman 81.5e kadar bekliyorum galiba:)
Kızlar moralim çok bozuk
Noldu canim hayirdir

Butun temilik yogunlugu yetmiyor gibi asiri yaramaz oglum askidaki tvye ulasip elindeki oyuncağı vurmus dış ekranda birsey yok ama ic ekran panelini gitmis belliki yatay ve dikey cizgiler var garantiye girmiyor tadilatada degmez tv kadar ucret alıyorlar esimde hemen iste herseye izin veriyorsun tribine girdi basim catliyor

Fatma B burnfat55 karar defterine baktım 6 aydan fazla suren izinde %5 den fazla kilo almissan girebiliyirsun beklemeden ama sen %5 den az almissin bu durumda bekleyeceksin 81.5 u

Kilo bildirimim
Cuma:70.2
Bugun:69.6
Fark:0.6 (% 0.85)
Haftaya hedef:68.6

Pazartasi 71.0 cikmistim aslinda 1.4 kilo vermsiim

Eki Görüntüle 1883060
Supersin Mervemmmm
CurukElma mesaj attım kız ne diyon napıyoz görüşüyoz mu?
Kız şimdi çıkıyorum
Kizlar yarin mescitte mevlütüm Var idare edin emi
Ani oldu ama para lazim tatilden yeni geldim
Saka bir yana mesciti cumalari pek bos bulamayiz
tamamdır ablacim allah kabul etsin
Bugunkü menümü yazayim
Detoks günü yaptm
Sabah ögle aksam lapa
3 lt su
Henüz spor yok yapmamda detokslarda vücüdü hirpaliyamam
Afiyet olsun ablacim ins güzel bi eksi gelir
Kızlar moralim çok bozuk
Noldu ecemm
Ya çocuk bu olur arada. Sen benim çocuğun yaptıklarını duysan şok olursun

Noldu canim hayirdir
Annemi gördüm gözleri açık aslında zorladığın zaman belli noktaya bakıyor arıyor beni ama kayıyor sonra o hali gözümün önünden gitmiyor onu orda yalnız bırakmak çok koyuyor

Annemi gördüm gözleri açık aslında zorladığın zaman belli noktaya bakıyor arıyor beni ama kayıyor sonra o hali gözümün önünden gitmiyor onu orda yalnız bırakmak çok koyuyor

menü:
sabah 10.30 : biber kızartması ::) peynir fakat biberler çok kızartılmış değil zaten az tukettım onuda yarım tabak felandır en fazla .
akşam 06.00 : 12 tane kadın budu köfte çok seviyorum bunu :) kadın budu köfteye annem 1 bardak haslanmıs pirinç atıyor.bu durumda kaç kaşıklık yedim pirinç bilmiyorum
9 bardak su yatana kadr .
45 dk spor .
eliya ne bilim okulda böyle yemek götürüp yeme konusunda çekiniyrum :) bugun köfteyi fazla kaçırdım pirinç olduğu içinde dünkü yememle dengelemiş oldum .) karataydan vazgeçmek istemiyorum arada zaten pirinçki köfte tükettiğim için çenemi 15 gün kapatır söylenmem :) birde akşamları keyifsiz oluyorum .aydınlık havayı daha çok seviyorum ben .
buseb yok abla bırakmıyım .ben anca bununla uzun süre devam edebilirim gibi geliyor.benim malesf diyette sınırım olmuyor bir kere ekmek agzıma surersem devamı gelır gibi dusunuyorum bu yuzden sıkı olmam da fayda var.ekmekle evet sulu yemekler guzel gıdıyor ::) annem bulguruda şehriyeli veya erişteli yapıyor :) koklamakla yetiniyorum .
North River evet diyet sıkı fazlasıyla ama fazla kilo veriliyor bundan dolayı bırakmıyım, dayanabıldığım kadar devam.
semplice_signora aslında karatay diyetine yeni başladm yorulmak değilde.akşamları mutsuz oluyorum nedense :)

Ne rahatsızlığı var canım.ben bu doktorların zaman verebilmelerine çok sasiriyorum eceli yazmiyor ya

Kizartmalarin çok dikkat çekiyor canim

Gıcık baba tipi sanki sen git vur oyuncağı dedin

Kızlar moralim çok bozuk

kuzum bence bu iyi bir şey. ya gözünü açamasa daha mı iyi? kendine gelmeye çalışıyor. bence bu çok büyük bir gelişme. çok daha iyi olacak Allahın izniyle

Noldu canim hayirdir

evet fatmam hem bence bu seni azimlendirebilir. hadi kız seni bekliyoruz listedeeeee

yapma yaa :/ tv lerde dünya para heee

geçmiş olsun çocuğa bir şey olmamış neyseki. ömrü bitmş tv nin

açıkcası menün tam bir fiyasko canım. pirinçli köfteler ve kızartmalar oohh valla hem de cuma tartı günü öncesi

ben de kokluyorum yiyemediğim ama çok sevdiğim yemekleri eşim de bana şok gözlerle bakıyor ee tok açın halinden ne anlar

inşallah bugün kendime tam gelemiyorum tam kafam dağılıyor sonra o hali geliyor gözümün önüne

menüm

09.30
1 fincan kiraz saplı çay

12.00
1 anjelik erik
1 su bardağı yoğurt
10 çiğ badem

18.00
2 dilim kepek ekmeği
2 yağsız hindi füme
1 geniş yaprak marul
1 light üçgen peynir

2,5 lt su
spor yok ama çok hareketli bigündü ev temizledim hala da bitmedi yarın devam kendime yemekle de uğraşamadım akşam o yüzden bu şekilde oldu. hala wc yok bu arada

inşallah bugün kendime tam gelemiyorum tam kafam dağılıyor sonra o hali geliyor gözümün önüne

canım gözü kayıyor cünkü kadının gücü yok henüz. ama maşallah bakmış sana ay çok güzel haber üzülüp durma lütfen dua et daha iyi olacak gitgide iyileşiyor bu belli

canım gözü kayıyor cünkü kadının gücü yok henüz. ama maşallah bakmış sana ay çok güzel haber üzülüp durma lütfen dua et daha iyi olacak gitgide iyileşiyor bu belli
yarın yine dua için türbe ziyareti yapacağız tespih toplayacağız inşallah konuştum onunla bugün bayağı elini tuttum doktoruda bayağı bilincini açık tutmaya çalışıyor inşallah iyilşir en kısa zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…