- 8 Aralık 2009
- 2.866
- 1.867
- 173
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #162.981
sağ ol tatlım :)
aldığın kilo %5 in altındaysa sanırım vermeden giremiyorsun canım. hesap et.
VAY BEEEEEEE YİNE YAPICAN 3. KEZ MEZUN OLMAK İSTİYCEN VE SOOON
O zaman 81.5e kadar bekliyorum galiba:)Hadi bakalım. Bir ben hala artıdayım. Moraller yerde bende.
Canım bildiğim kadarıyla senin ayrıldığın kiloya dönmen gerekir. O şekilde listeye girebilirsin.
Benim büyük de doğduğunda cok tüğlüğdü. ßok geçirmiştik. Büyük kızım esmer. Küçük kızım da sarışın. Ikisini kardeş demek çok zor.
Maşallah beril. Sen bu ißi biliyorsun.
Noldu canim hayirdirKızlar moralim çok bozuk
Supersin MervemmmmKilo bildirimim
Cuma:70.2
Bugun:69.6
Fark:0.6 (% 0.85)
Haftaya hedef:68.6
Pazartasi 71.0 cikmistim aslinda 1.4 kilo vermsiim
Eki Görüntüle 1883060
Kız şimdi çıkıyorumCurukElma mesaj attım kız ne diyon napıyoz görüşüyoz mu?
tamamdır ablacim allah kabul etsinKizlar yarin mescitte mevlütüm Var idare edin emi
Ani oldu ama para lazim tatilden yeni geldim
Saka bir yana mesciti cumalari pek bos bulamayiz
Afiyet olsun ablacim ins güzel bi eksi gelirBugunkü menümü yazayim
Detoks günü yaptm
Sabah ögle aksam lapa
3 lt su
Henüz spor yok yapmamda detokslarda vücüdü hirpaliyamam
Noldu ecemmKızlar moralim çok bozuk
Ya çocuk bu olur arada. Sen benim çocuğun yaptıklarını duysan şok olursunButun temilik yogunlugu yetmiyor gibi asiri yaramaz oglum askidaki tvye ulasip elindeki oyuncağı vurmus dış ekranda birsey yok ama ic ekran panelini gitmis belliki yatay ve dikey cizgiler var garantiye girmiyor tadilatada degmez tv kadar ucret alıyorlaresimde hemen iste herseye izin veriyorsun tribine girdi basim catliyor
Annemi gördüm gözleri açık aslında zorladığın zaman belli noktaya bakıyor arıyor beni ama kayıyor sonra o hali gözümün önünden gitmiyor onu orda yalnız bırakmak çok koyuyorO zaman 81.5e kadar bekliyorum galiba:)
Noldu canim hayirdir
Supersin Mervemmmm
Kız şimdi çıkıyorum
tamamdır ablacim allah kabul etsin
Afiyet olsun ablacim ins güzel bi eksi gelir
Noldu ecemm
Ya çocuk bu olur arada. Sen benim çocuğun yaptıklarını duysan şok olursun
Annemi gördüm gözleri açık aslında zorladığın zaman belli noktaya bakıyor arıyor beni ama kayıyor sonra o hali gözümün önünden gitmiyor onu orda yalnız bırakmak çok koyuyor
Ne rahatsızlığı var canım.ben bu doktorların zaman verebilmelerine çok sasiriyorum eceli yazmiyor yaKizlar annem aradı dr halam a 10 gün 15 gun zamanı kaldı demiş çok moralim bozuldu halam benim için çok özel daha 54 yaşındasonradan çocuğu oldu bu yıl lise 2 ye gidicek. Nolucak bilmiyorum. Geçen gidişim de gittim ziyaretine zaten çok üzüldüm hiç sesi çıkmıyordu bana keşke iyi olsam salcasi ben yapardım halam dedi ((((( büyük bir boşluk benim için hepimiz için. (((((( Rabbim çocuklarına bize bağışla nolurrrrrrr.
Kizartmalarin çok dikkat çekiyor canimmenü:
sabah 10.30 : biber kızartması ::) peynir fakat biberler çok kızartılmış değil zaten az tukettım onuda yarım tabak felandır en fazla .
akşam 06.00 : 12 tane kadın budu köfte çok seviyorum bunu :) kadın budu köfteye annem 1 bardak haslanmıs pirinç atıyor.bu durumda kaç kaşıklık yedim pirinç bilmiyorum
9 bardak su yatana kadr .
45 dk spor .
eliya ne bilim okulda böyle yemek götürüp yeme konusunda çekiniyrum :) bugun köfteyi fazla kaçırdım pirinç olduğu içinde dünkü yememle dengelemiş oldum .) karataydan vazgeçmek istemiyorum arada zaten pirinçki köfte tükettiğim için çenemi 15 gün kapatır söylenmem :) birde akşamları keyifsiz oluyorum .aydınlık havayı daha çok seviyorum ben .
buseb yok abla bırakmıyım .ben anca bununla uzun süre devam edebilirim gibi geliyor.benim malesf diyette sınırım olmuyor bir kere ekmek agzıma surersem devamı gelır gibi dusunuyorum bu yuzden sıkı olmam da fayda var.ekmekle evet sulu yemekler guzel gıdıyor ::) annem bulguruda şehriyeli veya erişteli yapıyor :) koklamakla yetiniyorum .
North River evet diyet sıkı fazlasıyla ama fazla kilo veriliyor bundan dolayı bırakmıyım, dayanabıldığım kadar devam.
semplice_signora aslında karatay diyetine yeni başladm yorulmak değilde.akşamları mutsuz oluyorum nedense :)
6 li rakamlara hoşgeldin canım tebriklerKilo bildirimim
Cuma:70.2
Bugun:69.6
Fark:0.6 (% 0.85)
Haftaya hedef:68.6
Pazartasi 71.0 cikmistim aslinda 1.4 kilo vermsiim
Eki Görüntüle 1883060
50 kilo mu aldın kaptanımBuda Benim son bildirimimmis
Ne oldu canım hayırdırKızlar moralim çok bozuk
Gıcık baba tipi sanki sen git vur oyuncağı dedinButun temilik yogunlugu yetmiyor gibi asiri yaramaz oglum askidaki tvye ulasip elindeki oyuncağı vurmus dış ekranda birsey yok ama ic ekran panelini gitmis belliki yatay ve dikey cizgiler var garantiye girmiyor tadilatada degmez tv kadar ucret alıyorlaresimde hemen iste herseye izin veriyorsun tribine girdi basim catliyor
Kızlar moralim çok bozuk
Annemi gördüm gözleri açık aslında zorladığın zaman belli noktaya bakıyor arıyor beni ama kayıyor sonra o hali gözümün önünden gitmiyor onu orda yalnız bırakmak çok koyuyor
O zaman 81.5e kadar bekliyorum galiba:)
Noldu canim hayirdir
Butun temilik yogunlugu yetmiyor gibi asiri yaramaz oglum askidaki tvye ulasip elindeki oyuncağı vurmus dış ekranda birsey yok ama ic ekran panelini gitmis belliki yatay ve dikey cizgiler var garantiye girmiyor tadilatada degmez tv kadar ucret alıyorlaresimde hemen iste herseye izin veriyorsun tribine girdi basim catliyor
menü:
sabah 10.30 : biber kızartması ::) peynir fakat biberler çok kızartılmış değil zaten az tukettım onuda yarım tabak felandır en fazla .
akşam 06.00 : 12 tane kadın budu köfte çok seviyorum bunu :) kadın budu köfteye annem 1 bardak haslanmıs pirinç atıyor.bu durumda kaç kaşıklık yedim pirinç bilmiyorum
9 bardak su yatana kadr .
45 dk spor .
eliya ne bilim okulda böyle yemek götürüp yeme konusunda çekiniyrum :) bugun köfteyi fazla kaçırdım pirinç olduğu içinde dünkü yememle dengelemiş oldum .) karataydan vazgeçmek istemiyorum arada zaten pirinçki köfte tükettiğim için çenemi 15 gün kapatır söylenmem :) birde akşamları keyifsiz oluyorum .aydınlık havayı daha çok seviyorum ben .
buseb yok abla bırakmıyım .ben anca bununla uzun süre devam edebilirim gibi geliyor.benim malesf diyette sınırım olmuyor bir kere ekmek agzıma surersem devamı gelır gibi dusunuyorum bu yuzden sıkı olmam da fayda var.ekmekle evet sulu yemekler guzel gıdıyor ::) annem bulguruda şehriyeli veya erişteli yapıyor :) koklamakla yetiniyorum .
North River evet diyet sıkı fazlasıyla ama fazla kilo veriliyor bundan dolayı bırakmıyım, dayanabıldığım kadar devam.
semplice_signora aslında karatay diyetine yeni başladm yorulmak değilde.akşamları mutsuz oluyorum nedense :)
inşallahkuzum bence bu iyi bir şey. ya gözünü açamasa daha mı iyi? kendine gelmeye çalışıyor. bence bu çok büyük bir gelişme. çok daha iyi olacak Allahın izniyle
evet fatmam hem bence bu seni azimlendirebilir. hadi kız seni bekliyoruz listedeeeee
yapma yaa :/ tv lerde dünya para heee
geçmiş olsun çocuğa bir şey olmamış neyseki. ömrü bitmş tv nin
açıkcası menün tam bir fiyasko canım. pirinçli köfteler ve kızartmalar oohh vallahem de cuma tartı günü öncesi
ben de kokluyorum yiyemediğim ama çok sevdiğim yemekleri eşim de bana şok gözlerle bakıyoree tok açın halinden ne anlar
inşallahbugün kendime tam gelemiyorum tam kafam dağılıyor sonra o hali geliyor gözümün önüne
50 kilo mu aldın kaptanım
İyi aksamlar herkese sonunda regl oldum karnim balon gibi bu sabah 79 u gördüm
bakalım bu şişlikle yarin nasıl olacak
yarın yine dua için türbe ziyareti yapacağız tespih toplayacağız inşallah konuştum onunla bugün bayağı elini tuttum doktoruda bayağı bilincini açık tutmaya çalışıyor inşallah iyilşir en kısa zamandacanım gözü kayıyor cünkü kadının gücü yok henüz. ama maşallah bakmış sana ay çok güzel haber üzülüp durma lütfen dua et daha iyi olacak gitgide iyileşiyor bu belli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?