- 27 Ağustos 2014
- 908
- 548
- 103
- 29
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #163.001
Canim bu iyi birsey hadi tez zamanda şifa versinAnnemi gördüm gözleri açık aslında zorladığın zaman belli noktaya bakıyor arıyor beni ama kayıyor sonra o hali gözümün önünden gitmiyor onu orda yalnız bırakmak çok koyuyor
Sorun su ki tvde yeniydi bir sene bile olmadiGıcık baba tipi sanki sen git vur oyuncağı dedin
aynen birde ulasamasin diye duvara monte aama yapacak birsey yok olanla olene care olmZkuzum bence bu iyi bir şey. ya gözünü açamasa daha mı iyi? kendine gelmeye çalışıyor. bence bu çok büyük bir gelişme. çok daha iyi olacak Allahın izniyle
evet fatmam hem bence bu seni azimlendirebilir. hadi kız seni bekliyoruz listedeeeee
yapma yaa :/ tv lerde dünya para heee
geçmiş olsun çocuğa bir şey olmamış neyseki. ömrü bitmş tv nin
açıkcası menün tam bir fiyasko canım. pirinçli köfteler ve kızartmalar oohh vallahem de cuma tartı günü öncesi
ben de kokluyorum yiyemediğim ama çok sevdiğim yemekleri eşim de bana şok gözlerle bakıyoree tok açın halinden ne anlar
yarın yine dua için türbe ziyareti yapacağız tespih toplayacağız inşallah konuştum onunla bugün bayağı elini tuttum doktoruda bayağı bilincini açık tutmaya çalışıyor inşallah iyilşir en kısa zamanda
anneme dedim kızartma yapmıcak daha bana söyle ona göre yemek yaparım sana diyor .:) yarın ınsllah 84 olurum ehehhe
Canim bu iyi birsey hadi tez zamanda şifa versin
Sorun su ki tvde yeniydi bir sene bile olmadi
aynen birde ulasamasin diye duvara monte aama yapacak birsey yok olanla olene care olmZ
Canım yanlış anlama ama hiç begenmedim menunumenü:
sabah 10.30 : biber kızartması ::) peynir fakat biberler çok kızartılmış değil zaten az tukettım onuda yarım tabak felandır en fazla .
akşam 06.00 : 12 tane kadın budu köfte çok seviyorum bunu :) kadın budu köfteye annem 1 bardak haslanmıs pirinç atıyor.bu durumda kaç kaşıklık yedim pirinç bilmiyorum
9 bardak su yatana kadr .
45 dk spor .
@eliya ne bilim okulda böyle yemek götürüp yeme konusunda çekiniyrum :) bugun köfteyi fazla kaçırdım pirinç olduğu içinde dünkü yememle dengelemiş oldum .) karataydan vazgeçmek istemiyorum arada zaten pirinçki köfte tükettiğim için çenemi 15 gün kapatır söylenmem :) birde akşamları keyifsiz oluyorum .aydınlık havayı daha çok seviyorum ben .
buseb yok abla bırakmıyım .ben anca bununla uzun süre devam edebilirim gibi geliyor.benim malesf diyette sınırım olmuyor bir kere ekmek agzıma surersem devamı gelır gibi dusunuyorum bu yuzden sıkı olmam da fayda var.ekmekle evet sulu yemekler guzel gıdıyor ::) annem bulguruda şehriyeli veya erişteli yapıyor :) koklamakla yetiniyorum .
North River evet diyet sıkı fazlasıyla ama fazla kilo veriliyor bundan dolayı bırakmıyım, dayanabıldığım kadar devam.
@semplice_signora aslında karatay diyetine yeni başladm yorulmak değilde.akşamları mutsuz oluyorum nedense :)
Kuzum ya keşke aksam çorba olsaydı en azindan zaten kabizsinmenüm
09.30
1 fincan kiraz saplı çay
12.00
1 anjelik erik
1 su bardağı yoğurt
10 çiğ badem
18.00
2 dilim kepek ekmeği
2 yağsız hindi füme
1 geniş yaprak marul
1 light üçgen peynir
2,5 lt su
spor yok ama çok hareketli bigündü ev temizledim hala da bitmedi yarın devamkendime yemekle de uğraşamadım akşam o yüzden bu şekilde oldu. hala wc yok bu arada
Ohh tebrikler canımİyi aksamlar herkese sonunda regl oldum karnim balon gibi bu sabah 79 u gördüm
bakalım bu şişlikle yarin nasıl olacak
Cana gelmesin canım boşverCanim bu iyi birsey hadi tez zamanda şifa versin
Sorun su ki tvde yeniydi bir sene bile olmadi
aynen birde ulasamasin diye duvara monte aama yapacak birsey yok olanla olene care olmZ
Gecmis olsun canim napican elektronikin omru belli olmuyor.aagol canim arastirdigin icin.listede olmadigim icin ayri bi ezik bi cekingen hissediyodum.grupta bundan rahatsiz olan var gibi geliyodu.bosuna gerilmisim.zaten giremiyormusum daha:):)
canim kolay degil.sen moralini yuksek tut ki o da senin saglamligini gordukce guclensinAnnemi gördüm gözleri açık aslında zorladığın zaman belli noktaya bakıyor arıyor beni ama kayıyor sonra o hali gözümün önünden gitmiyor onu orda yalnız bırakmak çok koyuyor
yani benim gazdan cok stabil bi duzene ihtiyacim varkuzum bence bu iyi bir şey. ya gözünü açamasa daha mı iyi? kendine gelmeye çalışıyor. bence bu çok büyük bir gelişme. çok daha iyi olacak Allahın izniyle
evet fatmam hem bence bu seni azimlendirebilir. hadi kız seni bekliyoruz listedeeeee
yapma yaa :/ tv lerde dünya para heee
geçmiş olsun çocuğa bir şey olmamış neyseki. ömrü bitmş tv nin
açıkcası menün tam bir fiyasko canım. pirinçli köfteler ve kızartmalar oohh vallahem de cuma tartı günü öncesi
ben de kokluyorum yiyemediğim ama çok sevdiğim yemekleri eşim de bana şok gözlerle bakıyoree tok açın halinden ne anlar
kusum keske aksamki kh sabahtan olsaydimenüm
09.30
1 fincan kiraz saplı çay
12.00
1 anjelik erik
1 su bardağı yoğurt
10 çiğ badem
18.00
2 dilim kepek ekmeği
2 yağsız hindi füme
1 geniş yaprak marul
1 light üçgen peynir
2,5 lt su
spor yok ama çok hareketli bigündü ev temizledim hala da bitmedi yarın devamkendime yemekle de uğraşamadım akşam o yüzden bu şekilde oldu. hala wc yok bu arada
Rabbim sifa versinyarın yine dua için türbe ziyareti yapacağız tespih toplayacağız inşallah konuştum onunla bugün bayağı elini tuttum doktoruda bayağı bilincini açık tutmaya çalışıyor inşallah iyilşir en kısa zamanda
canim marketlerde 35-40 tlye bilr var.sibbo fakir vs.bi an once al gramlari anlamayinca vermiyormusun givi geliyor olabiliryarın anneme al dedım markasını soyledim bakıcak bana yarın tartı işini . köfteler pirinçli olduğu için o kısım kötu oldu evet farkındaym .bırdakıne bulgurlu denettırım artık.seviyorum cunku onu
kuzum ama iyi haberler bunlar üzülme nolur.
Canım yanlış anlama ama hiç begenmedim menunuafiyet olsun
Kuzum ya keşke aksam çorba olsaydı en azindan zaten kabizsinafiyet olsun
Ohh tebrikler canım
yarın anneme al dedım markasını soyledim bakıcak bana yarın tartı işini . köfteler pirinçli olduğu için o kısım kötu oldu evet farkındaym .bırdakıne bulgurlu denettırım artık.seviyorum cunku onu
Menum
Sabah 10:30
Kk peynir
Bir dilim tb ekmeği
Yarım domates
Yarım salatalık
Çay
Öğle 13
yarım şeftali
Akşam 19:30
Boll salata
Bir kase yoğurt
Su 3 e yakın
Spor bir saat yürüyüş
orda kimse vaar mııı bişey sorcam sizeee
Menum
sabah 9.30 2 yumurta.2 yk lor.1/2 tb ekmek
Oglen 14.30 2sb tuzsuz ev ayrani.1 kase siyah uzum.1 incir4 findik
aksam 19.00 1 konserve ton baligi yagi suzulmus.1 kk peynir.1/2 tb ekmek.bol salata
su 2.5 litre
spor 25+20 dk yuruyus
Kizlar herkese bol eksili bi gece olsun ins.ben yatiyorum.yarin gorusuruz
ikinci üniversiteye başvuru yapcem de bölüme karar veremedimkız iyi oldu o yediğim kepek ekmekler wc ye çıktım bombeeeeee
biz de neler neler seviyoruz canım. seviyorum dersek olmaz bu iş. yine sev ama bir süre uzaktan sev birazsonra zaten kararında bir şekilde herşeyden yiyebilcez
kız aç aç çıkmışsın yola resmen. afiyet olsun kuzum kalorisi çok az menünün bu kez ama sağlıklı en azından
sor canım
afiyet olsun kuzum
iyi geceleer
orda kimse vaar mııı bişey sorcam sizeee
afiyet olsun fatmacim öğle biraz kalabalık ama guzel menüMenum
sabah 9.30 2 yumurta.2 yk lor.1/2 tb ekmek
Oglen 14.30 2sb tuzsuz ev ayrani.1 kase siyah uzum.1 incir4 findik
aksam 19.00 1 konserve ton baligi yagi suzulmus.1 kk peynir.1/2 tb ekmek.bol salata
su 2.5 litre
spor 25+20 dk yuruyus
Iyi geceler canimKizlar herkese bol eksili bi gece olsun ins.ben yatiyorum.yarin gorusuruz
büyük marketlerde var canım ben realden aldım.ben gitmeye üşendiğim için anneme söyledim orda olmazsa marketlerede bakarım .orda olmaz diye düşyordum oysakı .s
Ay tartı öncesi ne guzel olmuş kuzum.kız iyi oldu o yediğim kepek ekmekler wc ye çıktım bombeeeeee
biz de neler neler seviyoruz canım. seviyorum dersek olmaz bu iş. yine sev ama bir süre uzaktan sev birazsonra zaten kararında bir şekilde herşeyden yiyebilcez
kız aç aç çıkmışsın yola resmen. afiyet olsun kuzum kalorisi çok az menünün bu kez ama sağlıklı en azından
sor canım
afiyet olsun kuzum
iyi geceleer
Ben coğrafya derimikinci üniversiteye başvuru yapcem de bölüme karar veremedimedebiyat zor geliyor gözüme ama şiirler falan yazan biriyim ben çeviri için falan da katkısı olacak .. adalet var annem adalet okumamı ister aslında ama değer mi bilemedim işletme var onda da mikro iktisat falan pek hoşlanmadım dersten her bölümde cesaret edemediğim bir şey var mesela sen olsan nasıl bir bölüm seçerdin bonicik
ikiside yok ne yazık ki anadolu üniversitesindeafiyet olsun fatmacim öğle biraz kalabalık ama guzel menü
Iyi geceler canim
büyük marketlerde var canım ben realden aldım.
Ay tartı öncesi ne guzel olmuş kuzum.
Kız çıkmadan yesem gece acikirdim
Ben coğrafya derim
Ama çocuk gelişimi çok mantıklı canım. Iş imkanı çok fazla. Geçen gün is ilanlarına baktım her sayfada 1 2 tane ilan vardı düşün yani.
ikinci üniversiteye başvuru yapcem de bölüme karar veremedimedebiyat zor geliyor gözüme ama şiirler falan yazan biriyim ben çeviri için falan da katkısı olacak .. adalet var annem adalet okumamı ister aslında ama değer mi bilemedim işletme var onda da mikro iktisat falan pek hoşlanmadım dersten her bölümde cesaret edemediğim bir şey var mesela sen olsan nasıl bir bölüm seçerdin bonicik
Ben ikinci üni olarak başlamıştım kamu yönetimine kızım doğunca mi ne kaldı birinci siniftm zaten bu sene başlasam mi diye karar veremiyorum,ilerisi için düşünüyorum bnde çok kararsizimikinci üniversiteye başvuru yapcem de bölüme karar veremedimedebiyat zor geliyor gözüme ama şiirler falan yazan biriyim ben çeviri için falan da katkısı olacak .. adalet var annem adalet okumamı ister aslında ama değer mi bilemedim işletme var onda da mikro iktisat falan pek hoşlanmadım dersten her bölümde cesaret edemediğim bir şey var mesela sen olsan nasıl bir bölüm seçerdin bonicik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?