Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Annemi gördüm gözleri açık aslında zorladığın zaman belli noktaya bakıyor arıyor beni ama kayıyor sonra o hali gözümün önünden gitmiyor onu orda yalnız bırakmak çok koyuyor
Canim bu iyi birsey hadi tez zamanda şifa versin
Gıcık baba tipi sanki sen git vur oyuncağı dedin
Sorun su ki tvde yeniydi bir sene bile olmadi
aynen birde ulasamasin diye duvara monte aama yapacak birsey yok olanla olene care olmZ

çok sevindim ne güzel etmişsin. Allah kabul etsin duanı canım. ben annenden çok ümitliyim iyileşecek yakında..

anneme dedim kızartma yapmıcak daha bana söyle ona göre yemek yaparım sana diyor .:) yarın ınsllah 84 olurum ehehhe

sen hala digital tartı almadın dimi? ne zaman alacaksın canım?

Canim bu iyi birsey hadi tez zamanda şifa versin

Sorun su ki tvde yeniydi bir sene bile olmadi
aynen birde ulasamasin diye duvara monte aama yapacak birsey yok olanla olene care olmZ

tüh artık olan oldu. her tedbiri almışsınız ama işte ömrü bitmiş :/ idare edebiliyorsanız öyle idare edin bir süre durum müsait değilse sonra alırsınız canım.

kuzum ama iyi haberler bunlar üzülme nolur.
Canım yanlış anlama ama hiç begenmedim menunu afiyet olsun
Kuzum ya keşke aksam çorba olsaydı en azindan zaten kabizsin afiyet olsun
İyi aksamlar herkese sonunda regl oldum karnim balon gibi bu sabah 79 u gördüm
bakalım bu şişlikle yarin nasıl olacak
Ohh tebrikler canım

Fatma B burnfat55 karar defterine baktım 6 aydan fazla suren izinde %5 den fazla kilo almissan girebiliyirsun beklemeden ama sen %5 den az almissin bu durumda bekleyeceksin 81.5 u
Gecmis olsun canim napican elektronikin omru belli olmuyor.aagol canim arastirdigin icin.listede olmadigim icin ayri bi ezik bi cekingen hissediyodum.grupta bundan rahatsiz olan var gibi geliyodu.bosuna gerilmisim.zaten giremiyormusum daha:):)
Annemi gördüm gözleri açık aslında zorladığın zaman belli noktaya bakıyor arıyor beni ama kayıyor sonra o hali gözümün önünden gitmiyor onu orda yalnız bırakmak çok koyuyor
canim kolay degil.sen moralini yuksek tut ki o da senin saglamligini gordukce guclensin
yani benim gazdan cok stabil bi duzene ihtiyacim var
kusum keske aksamki kh sabahtan olsaydi
Rabbim sifa versin
canim marketlerde 35-40 tlye bilr var.sibbo fakir vs.bi an once al gramlari anlamayinca vermiyormusun givi geliyor olabilir

kuzum ama iyi haberler bunlar üzülme nolur.

Canım yanlış anlama ama hiç begenmedim menunu afiyet olsun

Kuzum ya keşke aksam çorba olsaydı en azindan zaten kabizsin afiyet olsun

Ohh tebrikler canım

kız iyi oldu o yediğim kepek ekmekler wc ye çıktım bombeeeeee

biz de neler neler seviyoruz canım. seviyorum dersek olmaz bu iş. yine sev ama bir süre uzaktan sev biraz sonra zaten kararında bir şekilde herşeyden yiyebilcez

Menum
Sabah 10:30
Kk peynir
Bir dilim tb ekmeği
Yarım domates
Yarım salatalık
Çay
Öğle 13
yarım şeftali
Akşam 19:30
Boll salata
Bir kase yoğurt
Su 3 e yakın
Spor bir saat yürüyüş

kız aç aç çıkmışsın yola resmen. afiyet olsun kuzum kalorisi çok az menünün bu kez ama sağlıklı en azından

orda kimse vaar mııı bişey sorcam sizeee

sor canım

Menum
sabah 9.30 2 yumurta.2 yk lor.1/2 tb ekmek
Oglen 14.30 2sb tuzsuz ev ayrani.1 kase siyah uzum.1 incir4 findik
aksam 19.00 1 konserve ton baligi yagi suzulmus.1 kk peynir.1/2 tb ekmek.bol salata
su 2.5 litre
spor 25+20 dk yuruyus

afiyet olsun kuzum

Kizlar herkese bol eksili bi gece olsun ins.ben yatiyorum.yarin gorusuruz

iyi geceleer

ikinci üniversiteye başvuru yapcem de bölüme karar veremedim edebiyat zor geliyor gözüme ama şiirler falan yazan biriyim ben çeviri için falan da katkısı olacak .. adalet var annem adalet okumamı ister aslında ama değer mi bilemedim işletme var onda da mikro iktisat falan pek hoşlanmadım dersten her bölümde cesaret edemediğim bir şey var mesela sen olsan nasıl bir bölüm seçerdin bonicik

orda kimse vaar mııı bişey sorcam sizeee

Menum
sabah 9.30 2 yumurta.2 yk lor.1/2 tb ekmek
Oglen 14.30 2sb tuzsuz ev ayrani.1 kase siyah uzum.1 incir4 findik
aksam 19.00 1 konserve ton baligi yagi suzulmus.1 kk peynir.1/2 tb ekmek.bol salata
su 2.5 litre
spor 25+20 dk yuruyus
afiyet olsun fatmacim öğle biraz kalabalık ama guzel menü
Kizlar herkese bol eksili bi gece olsun ins.ben yatiyorum.yarin gorusuruz
Iyi geceler canim
ben gitmeye üşendiğim için anneme söyledim orda olmazsa marketlerede bakarım .orda olmaz diye düşyordum oysakı .s
büyük marketlerde var canım ben realden aldım.
Ay tartı öncesi ne guzel olmuş kuzum.
Kız çıkmadan yesem gece acikirdim
Ben coğrafya derim
Ama çocuk gelişimi çok mantıklı canım. Iş imkanı çok fazla. Geçen gün is ilanlarına baktım her sayfada 1 2 tane ilan vardı düşün yani.

ikiside yok ne yazık ki anadolu üniversitesinde

başvuru için yarın son canım geç kalıyorsun sanırım ? önce internetten başvurup sonra parayı yatrıp istenilen belgelerle büroya gitmen lazım. ben 2 yıllık adalet okudum açıktan ilerde avukatlık yapabileyim diye önümü açtım. zor değil aöf karar senin canım.

CurukElma evet ama çıkmadan azda yoğurt yiyeydin şeftalinin yanında hem kan şekerini de düzenlerdi. daha uzun süre tok tutardı aklında bulunsun. tüm diyetisyenler meyvenin yanında ya yoğurt ya süt veriyor kuzum

Ben ikinci üni olarak başlamıştım kamu yönetimine kızım doğunca mi ne kaldı birinci siniftm zaten bu sene başlasam mi diye karar veremiyorum,ilerisi için düşünüyorum bnde çok kararsizim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…