Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

GÜNAYDIN KIZLAR. TARTILDIM ÇOK MUTLU OLDUM. 1 HAFTADIR KORKUDAN TARTILMIYORDUM. BU HAFTA ÇOK ŞİŞKİNLİK HİSSEDİYORUM 79 ÇIKARIM DİYE KORKUYORDUM. 200 GR ALMIŞIM VE SEVİNİYORUM. BU HAFTAKİ KİLOM 77,6 ÇIKTI.
MELEK GELECEK HERHALDE BUGÜN LİSTEYİ YAPMAK İÇİN. GELEMEZSE BEN YAPARIM.

arseda misafirlerin gittimi yarın inşallah kilo vermiş oluruz şimdi 2 kase çilek yedim çok geldi ama dalmışım bir baktım yemişim

fadime ablacım misafirlerim yatılıydı. hala uyuyorlar. yemek di çay dı derken çok geç olmuştu geri gelip menümü yazamadım. ama akşam 1 kase puding yedim. diğer yediklerim diyete uygundu diyebilirim.
insan kendi çok yiyince başkasına neden çok yedin diyemiyor. çilekleri çok yemişsin ama ben de puding yedim.

ben bunu çok sevdim hiç rastlamadım ama bulsam 10-20 tane alırım işyeri için rahatlık olur

evet edacım bende çok sevdim. murch bahsedince dün markete gitmiştim hemen aldım. tadıda çok güzel. tatlı ihtiyacı duyulduğunda da yenebilir.

Günaydın arkadaşlar herkes kilo bildirimi yapmış. ben de 78.6 yım bu hata.bi tek soffty kaldı.ondan sonra tabloyu hazırlıcam inş.

ayyyyy kızlar herkes yazmış kılosunu kaptanım bnı bu hafta aynı yaz regl olamdım daha 59.8

SU İÇMİYORUM PEK
mide bulanıyo..
ama bu yediklerime dikkat etmeye başladıgım zamandan beri günde en az 1 litre bazen 1,5 nadir 2 litre içiyorum.. öncesi hep gazlı içecekti şimdi gazlı içecek içmiyorum eskisi kadar nadir.. onun yerine meyveli soda eksik etmiyorum evden sürekli meyveli soda içiyorum.

evet edacım bende çok sevdim. murch bahsedince dün markete gitmiştim hemen aldım. tadıda çok güzel. tatlı ihtiyacı duyulduğunda da yenebilir.

Bende alacagım bakarım markete..
öğle araarında ara öğünlerde sürekli birşey bulamıyorsu istediğin gibi..
bu güzel olur kat içine ye :))) :80:

Bende alacagım bakarım markete..
öğle araarında ara öğünlerde sürekli birşey bulamıyorsu istediğin gibi..
bu güzel olur kat içine ye :))) :80:

Ayyy kızlar tavsiyemin işe yaradığına sevindim.Ben daha anca kahvaltı yapacak zaman buldum.Şimdi actıvıa kahvaltı yıyorum.Cok guzel tadı war.alın alın yıyın yaww

canım meyvelı sodada gazlı içeçek statusunde uzerını iyice oku bak goreceksın o bıle sana fayda yerıne zarar edıyor içe biliyosan sadesının içine meyve sıkıp suyunu koy oyle iç

canım meyvelı sodada gazlı içeçek statusunde uzerını iyice oku bak goreceksın o bıle sana fayda yerıne zarar edıyor içe biliyosan sadesının içine meyve sıkıp suyunu koy oyle iç

bende midemi sindirir diye akşamları kola yerine meyveli soda içiyorum oh diyrum belki o patlayan baloncuklar midemdeki ğalıar parçlar hahahahahaa

ben de melek gelmiş mi diye bakmaya geldim. misafirlerim var kahvaltı falan yaptık, oğlanı uyuttum. hemen geldim liste yapılması gerekiyor mu diye ama melek gelmiş ben kaçar o zaman. şimdi işlerim var kızlar sonra görüşürüz.

9. TaKıM 206. eTaP

Fangy: (83.5 / 84 / -o.5 / % -o.62)
Fadime02: (99.3 / 98.3 / 1 / % 1.oo)
Mursh: (81.1 / 81.2 / -o.1 / % -o.12)
Edda1985: (67.4 / 67.6 / -o.2 / % -o.29)
Hoppidicik: (86.8 / 86.8 / 0 / % 0.00)
Arseda: (77.4 / 77.6 / -o.2 / % - o.25)
Asya27: (55.5 / 54.5 / 1 / % 1.80)
Mütedeyyin: (79 / 78.6 / 0.4 / %o.50)
Soffty: (59.8 / 59.8 / 0 / % 0.00)
Fitsema: (81.2 / 81.2 / 0 / % 0.00) izinli

9. TaKıM ToPLaM: (771 / 769.6 /1.4 / % 0.18)

hayırlı cumalar kızlar
Hayırlı Cumalar canım...
Evet geldim.Liste hiç iç açıcı değil.Sanki çoğumuz özellikle bu hafta kilo almaya meyletmişiz gibi.Arkadaşlar bu tablo ne böyle ya? Bir dahaki hafta böyle bir tablo istemiyorum.Kilo vermeye geldik biz buraya.Oturup popomuzu büyütmeye değil. Kesin bu hafta sonuncu olacağız. Bu hafta herkes programlı beslensin,suyunu içsin, sporunu yapsın..Bozuşmayalım...

Evet geldim.Liste hiç iç açıcı değil.Sanki çoğumuz özellikle bu hafta kilo almaya meyletmişiz gibi.Arkadaşlar bu tablo ne böyle ya? Bir dahaki hafta böyle bir tablo istemiyorum.Kilo vermeye geldik biz buraya.Oturup popomuzu büyütmeye değil. Kesin bu hafta sonuncu olacağız. Bu hafta herkes programlı beslensin,suyunu içsin, sporunu yapsın..Bozuşmayalım... [/QUOTE]

Tırsımm tırsıımmm tırsııımmmmmm :95:

Al işte kızdırdık kaptanı...Ama haklı kızcagız yaa aynen mehter takımı gıbıyız 2 ılerı 1 gerı.Adımızı 9.takım yerıne mehter takımımı yapsak ne ?

Şaka bir yana gercekten sılkınıp toparlanmak gerek.Yazık bu kadar emege.:79:

ya bı regl olabılsem psıkolo0000jık olarak rahatlıyacam zaten bugun yedıgım ekmegı buldum çok sevındım ekmek yedıkçe kendımı suçlu hıssedıyodum

Tırsımm tırsıımmm tırsııımmmmmm :95:

Al işte kızdırdık kaptanı...Ama haklı kızcagız yaa aynen mehter takımı gıbıyız 2 ılerı 1 gerı.Adımızı 9.takım yerıne mehter takımımı yapsak ne ?

Şaka bir yana gercekten sılkınıp toparlanmak gerek.Yazık bu kadar emege.:79:
[/QUOTE]

9. takım yerine mehter takımı bayıldım bu esprıye

kızlaaarrrrrrrr bugun coook mutluyum
bugun okullar arası proje yarısması vardı. öğrencilerim 18 proje arasından 2. ve 3. oldular (masallah)
onlarla bırlıkte benıde sahneye cagırdılar 2. ve 3.lere ödül veririlerken. herkes tek tek tebrık ettı.cok havalı bı durum oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…