- Konu Sahibi Handandandan
-
- #16.301
arseda misafirlerin gittimi yarın inşallah kilo vermiş oluruz şimdi 2 kase çilek yedim çok geldi ama dalmışım bir baktım yemişim
ben bunu çok sevdim hiç rastlamadım ama bulsam 10-20 tane alırım işyeri için rahatlık olur
Cnm benım uzulme yaa hem senın kılon bızımkınden cok cok az vermen tabıkı zor olacak.Bende 100 gr almışım.Haftaya telafi ederiz.Sıkma canını.
Bide cnm su ıcmen nasıl gunde senın kılona gore 2 lıtre kadar ıcmen gerek.suda cok fark ettırıyor.Bide şeyi dene istersen.Mısır püskülü ve yeşil çay karısımı yap demle.3 4 bardak ıc mısır püskülü vucuttakı odemı atıyor.Bi araştır netten istersen
evet edacım bende çok sevdim. murch bahsedince dün markete gitmiştim hemen aldım. tadıda çok güzel. tatlı ihtiyacı duyulduğunda da yenebilir.
evet edacım bende çok sevdim. murch bahsedince dün markete gitmiştim hemen aldım. tadıda çok güzel. tatlı ihtiyacı duyulduğunda da yenebilir.
Bende alacagım bakarım markete..
öğle araarında ara öğünlerde sürekli birşey bulamıyorsu istediğin gibi..
bu güzel olur kat içine ye :))) :80:
bende alacagım bakarım markete..
öğle araarında ara öğünlerde sürekli birşey bulamıyorsu istediğin gibi..
Bu güzel olur kat içine ye :))) :80:
SU İÇMİYORUM PEK
mide bulanıyo..
ama bu yediklerime dikkat etmeye başladıgım zamandan beri günde en az 1 litre bazen 1,5 nadir 2 litre içiyorum.. öncesi hep gazlı içecekti şimdi gazlı içecek içmiyorum eskisi kadar nadir.. onun yerine meyveli soda eksik etmiyorum evden sürekli meyveli soda içiyorum.
canım meyvelı sodada gazlı içeçek statusunde uzerını iyice oku bak goreceksın o bıle sana fayda yerıne zarar edıyor içe biliyosan sadesının içine meyve sıkıp suyunu koy oyle iç
Hayırlı Cumalar canım...hayırlı cumalar kızlar
ben de melek gelmiş mi diye bakmaya geldim. misafirlerim var kahvaltı falan yaptık, oğlanı uyuttum. hemen geldim liste yapılması gerekiyor mu diye ama melek gelmiş ben kaçar o zaman. şimdi işlerim var kızlar sonra görüşürüz.
Evet geldim.Liste hiç iç açıcı değil.Sanki çoğumuz özellikle bu hafta kilo almaya meyletmişiz gibi.Arkadaşlar bu tablo ne böyle ya?Bir dahaki hafta böyle bir tablo istemiyorum.Kilo vermeye geldik biz buraya.Oturup popomuzu büyütmeye değil. Kesin bu hafta sonuncu olacağız. Bu hafta herkes programlı beslensin,suyunu içsin, sporunu yapsın..Bozuşmayalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?