- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #163.281
Emziremem kibenimde kardeşimin geçen yıl başına geldi görsen mis gibi çocuk dersin işinde gücünde herkes çok seviyor dsi de mühendis ohh tam damat adayı
bizimkinin aklınıda hemen başından aldı 4 ay içinde evlenelim moduna girdiler ısrar kıyamet gelip isteyelim yok dedik bi tanıyın önce iyice aaa sonra bu birden ben eski sevgilimi unutmadım onun için tedavi görüyorum filan fıstık
iyi ki bırakmışsın sende
zamanla artırmak çok mantıklı vucut hep şaşırır
hastanede bile kaçırmamışsın masum aralar yapmışsın ama dikkat et canım kendine
evet canım her hafta bir kg eriyormuşsun maşallah normalde cumaları izin mi var
canım malesef allah şifa versin demiycem rabbim hayırlısı neyse onunla karşılasın halanı
babaannemi dedemi eşimin dedesi babaannesi halası malesef o kadar çok yaşadık ki ailemizde (karadenizliyiz )
bu işin snunda hastanın çektigi acıyı aldıgı hali biliyorum ve ilk başta saglık için dua ederken sona dogru rabbim çektirme diye dua etmeye başladık
Rabbimin verdiğinden sual olmaz rabbim hayırlara çıkarsın
canım kadınlar kulubu görsel de kim ne paylaşmış herşey çıkıyor
yeyip üstüne uyuman sorun canım onu sindirdimi ki mide uyudun sen üstüne bakıyım
canım yeni dogan mı maşallah çabuk başlamışssın diyete sütün etkilenmiyor mu bu balansla filan
heryer inceliyor tatlım fıstık gibi olacagız hepimiz
afiyet olsun güzel menü sabah ki bal tereyagı seninde cuma ödülün galiba
Valla el opmeden sonra bakicaz canım :)
iyi yapmışsın canim degisiklik iyidir
toparlarsin o zaman canım
ayy evet çok güzeldi ama kizz. Baya sohbet ettik. Evlerimizde çok yakınmış :)
Afiyet olsun canım
Tiyo bildigimiz hic listesini bozmuyor sporunu yapiyor ve gercekten kararli 4_5 cikolatayi yiyen ablam simdi koklamiyor bile
Ne guzel gorusmussunuz
canim hic yememissin cok dengesiz
Kizlar eve Yeni geldik
Cok Cok güzeldi meclütü
ben varken 2 idi
Sagol bevegim anladim
Kizlar Merhaba ben geldimm
1 gun ortadan kayboldum liste karismis ayol
Ama helal hepinize nasil guzel bi takimiz herkez elinden geleni yapmis
Berilimberilceee Allah kabul etsin ablam bugunde aksilik hepimizin isleri vardi ben giremedm zaten internet yoktu neyseki toparlanip liste halolmus sende panik olmusum azcik kusura bakma ablam ilk gunden bole oldu ama
Menum
Sabah 12
Bir haşlanmış yumurta
Bir bardak süt
Yarım domates
Öğle 16
Yarım simit
Bir kutu icetea
Buseyle beraberdik :)
Akşam 20
Bir büyük kase peynirli salata içinde bir yemek kaşığı haşlanmış nohut vardı
Su 2 yi gecti
Spor 15+15 dk yürüyüş
ben geldim kızlar şimdi içimdekini döküp rahatlama zamanı :) annemin dünkü halini gördükten sonra dün erkende uyuyamayınca gece ağlama nöbetleri geçirdim sabah 4te daha uyumamıştım ama dua ziyareti yapacaktım bu yüzde 8,30da kalktım ..3 de hastaneye geçtim ben girmedim bugün ama içeri almaları epey zaman aldı ve beklerken çok fazla stres oldum bilinci açılmış sanırım bayağı inşallah daha iyi haberler alırız sonra da bayram için ciciler aldım az uyuduğumdan stres daha da etki etti ance toparladım biraz kendimi ama hala başım çatlıyor ve resmen susuzluktan kurudum bugün gündüz sadece 1 litreye yakın içtim ama şu an dalıyorum resmen suya
ablam dün ki hali çok kötüydü ondan bu kadar harab oldum ama bugün babamı istemiş yanına ece gelsin mi demişler yok demişkaçarı yok en geç bayramın ilk günü ben gireceğim
Betusun oğlu iyi ececm cok sukur kaynams kemigi
Bugun betulleydik hilalcm aliswers yaptk cilginlar gibi
ay sevindim yaa cabucak gecmis cok sukur
Oh ohh ne guzel bizde buseyle buluştuk bugün bi baktık saat 7 ye gelmiş
Tamam canım en azindan kızartma değilmiş
Betusumm hoşgeldin kuzummm
Aaa bulustunuz hee sizi gidiler sizi ne konustunuz bakim cabuk anlat
Menumude yazayimda ciksin aradan ama varyaaa ne yedim beee
Sabah9
1 haslanms yimirta
Kk peynir
1 dilim esmer ekmek
Domatis salata
Ogle 15
2 yengencok ac olduydum kac saat yurudum
Ayran
Su 3 litre
Spor 10 dan 8e kadar yurudum ama tempolu olarak 2 saat yurumusumdr
Ay ben yarin kayinvalidenin evini temzlicem off hic sevmedgm isler herkez kendi isini kendi yapsa ne guzel olar
Gorumcem varda oda kayinvalidesinin evini temizliyor
Eltim yok tek gelinim yiwruuaslinda kaynim varda kucuk 24 yasinda kariyer pesinde kosuyo dubaide asci
Sigara bitmis evde deliricugum
Ay tamda 2 muhabbet edecegdim şarjım bitiyo ya prizde cok uzakta
Kiz benim es tarafi abaza bilmem bilirmsinz onlar evlenmiyoki 40 yasinda baharinda gencecik kizin kocada ne isi varms
Benim esimde benle 5 sene cikti yasim geldi 23e beyfendi 30una kadar evlenemem dedi bende hemen sutingen yaptm istanbula yerlestim orda calistim 6 ay sonrasi reklemdan sonra
abbooooowbenimde erzurumlu olan öyle kaç yaşına geldi gerçi benim ahlarım tutuyor onu öyle bekar bekar ona bulaşmıyım diye nişanlandım dedi inanır mıyım ben ahım var bi kerem anan sana kız mız isteyemez dedim çat diye kapattım
Bulasma derken kiz psikopatlikmi yaptn adama
Sonra iste benim calistigim yeri buldu geldi kapimda agladi nolur cik gel duzceye hemen evlencez falan dedi bende ehh iyi madem dedim ciktm geldim hemen istemeye geldiler 6 ay icindede evlendik
eh birazcıkkksen benimsin bu kadar bekledim yar olma kimseye falan filan yine coştun didi bana yaa sevmek de suç alla ala
aboo yemegın üstüne uyunur mu kız
haklısın canım ççaya gittik en masumu oydu atıstırdım çayla
icetea masum degil canım bak buse içmemiş
burdayımmm
canım ne guzel gelişmeler var yıpratma kendini
ne güzel kafan dagılmış
yaş 30 yolu yarıladık sayılıradım bahar
19 aylık bir sıpam var emziriyorum
daha önce başka bir sitede hamilelikten önce 67 den 58 e inmiştim
yarışmacı arkadaşlara başarılar
iki tane yengen mi
Kizlar hastanede halamin yanındaydım bir ara girdim bakmak için bakmadan çıktım kusura bakmayı durumlar vahim di.
sagol canim Allah razi olsun. Bana kalsa halam soğuk alginligi geçiriyor kalkicak yakinda derim konduramiyorum gerçekler öyle değil karnı şişti gözlerinin beyazı sapsarı nerdeyse turuncutomografi ye bile giricek durumu yok o kadar Hilal im.
Kizlar bu haftada metabolik balans yapacam
Persembe bir diyetisyene gidecem Yeni bir diyet varmis
Sizede yazarim
günaydın sevgili takımım hatta tunaydın
bugun hafta sonu diye oglum biraz geç kalktı kıyak geçti annesine
eşim hafta sonu izinli degol hafta içi kullanıyor o tıpış tıpış işe gitti biz yattık ana ogul karpuz gibi
Tripli kocam dün elinde kapı tokmağı ile geldibu yılki 5.tokmak bu Amerikn kapı dedikleri zimbirtiya benim canavar tutunup kendini sallıyor çünkü piff
Tv de oğlumu uyuturken aklıma geldi biz bu yıl evi sigortalatmistik sigirtacimiz yapalım çocuk buyur yarın obur gün tv oyuncak atar al sana masraf demişti dankkk etti birden poliçeye bi baktim karsiliyor
Tripli kocaya poliçeyi Türk sinemalarindaki gibi al ulennnn diye atasim vardı ama frenledim
Bugün aradım bayram sonrası ekspergelip rapor tutacak koca kisisinede söylemedim tv gordukce içi içini yesin
Kizlar görümcem hala net birsey söylemedi gelicek mi gelmiycek mi anlamadim. Makinam kuruldu canına okudum durmadan çamaşır yıkıyor. Bugün işleri toparlayip halama gidicem yine. İyi haftasonları.
Emziremem ki
Bende dogurmadim
Alin bir bilmece
İyi haftasonlari canm,belirsizlik kotu olmuşKizlar görümcem hala net birsey söylemedi gelicek mi gelmiycek mi anlamadim. Makinam kuruldu canına okudum durmadan çamaşır yıkıyor. Bugün işleri toparlayip halama gidicem yine. İyi haftasonları.
Emziremem ki
Bende dogurmadim
Alin bir bilmece
Oh iyi eğlencelerağva dan selamlar kızlaaar :))
geçmişe bakıp geliyoruuum
kız dediğin azıcık cirkef olur ablaaGünaydin kizlar
Anne olmayi bu tosbis yeniden ögretiyor bana
Gündüz süperiz gece hep ac Hep sirkefiz biz
Gecelerin kizi nefesiz simdiden
Yaz abla Bu ara banada bisiler lazim yaaKizlar bu haftada metabolik balans yapacam
Persembe bir diyetisyene gidecem Yeni bir diyet varmis
Sizede yazarim
afiyet olsun canım cuma olmasına rağmen kacamaksiz güzelDünkü menümü yazamamıştım.
Sabah 8.30
1 kk peynir
1 çay kaşığı bal
1 çay kaşığı tereyağ
Domates
Salatslık
2 dilim ekmek
Öğlen 14.00
6 yk taze fasulye yemeği
1 kase yoģurt
1 dilim rkmek
Ara 17.00
1 mürdüm eriği
Akşam 19.00
3 yk nohut yemeği
1 kase cacık
3 litrr su
wp den at sen bana kuzumAaaaaabidaha guwenmicemde koymicamdaaa
Etamine antika nekiAmin canim benim. Bu sabah iyi yedim ama istahim hala yok zorla yedim iste. kız Hilal bende sevmem de dikiştir Nakıstir can sıkıntısından arada aklıma birsey esiyor. Şimdi sıfır Etamine antika yapmayı planlıyorum masaya ve konsola örtü bakalım bi okul acilsa şu durumlarda yoluna girse.
Yok canım ya isteyen herkes görür ama album yaparsan sadece senin istediklerim görür o şekilde ayarlanıyor.
kız olduğunu belli etmesi lazım annesi napsin.
süper verdin yap bence de. Diyet listesini de merakla bekliyorum
Kolay gelsin. Sende Opuldun.
Afiyet olsun canım cuma olmasına rağmen kaçamak yok bravo.
ohhh sonunda birincilik gelmisssKızlaar tebrik ederimm 9. takıma yakışır sonuç 1.lik elbette haydi biraz daha sabır biraz daha gayret canlarım
Evet şu birkaç haftaya kadar hep 1 kg den fazla verdim canım. Ama Bu ara duraklamaya girdim sanırım gramla gidiyor. Evet cuma günü sabah veya öğlen istediğimiz birşeyi yeme hakkımız varbenimde kardeşimin geçen yıl başına geldi görsen mis gibi çocuk dersin işinde gücünde herkes çok seviyor dsi de mühendis ohh tam damat adayı
bizimkinin aklınıda hemen başından aldı 4 ay içinde evlenelim moduna girdiler ısrar kıyamet gelip isteyelim yok dedik bi tanıyın önce iyice aaa sonra bu birden ben eski sevgilimi unutmadım onun için tedavi görüyorum filan fıstık
iyi ki bırakmışsın sende
zamanla artırmak çok mantıklı vucut hep şaşırır
hastanede bile kaçırmamışsın masum aralar yapmışsın ama dikkat et canım kendine
evet canım her hafta bir kg eriyormuşsun maşallah normalde cumaları izin mi var
canım malesef allah şifa versin demiycem rabbim hayırlısı neyse onunla karşılasın halanı
babaannemi dedemi eşimin dedesi babaannesi halası malesef o kadar çok yaşadık ki ailemizde (karadenizliyiz )
bu işin snunda hastanın çektigi acıyı aldıgı hali biliyorum ve ilk başta saglık için dua ederken sona dogru rabbim çektirme diye dua etmeye başladık
Rabbimin verdiğinden sual olmaz rabbim hayırlara çıkarsın
canım kadınlar kulubu görsel de kim ne paylaşmış herşey çıkıyor
yeyip üstüne uyuman sorun canım onu sindirdimi ki mide uyudun sen üstüne bakıyım
canım yeni dogan mı maşallah çabuk başlamışssın diyete sütün etkilenmiyor mu bu balansla filan
heryer inceliyor tatlım fıstık gibi olacagız hepimiz
afiyet olsun güzel menü sabah ki bal tereyagı seninde cuma ödülün galiba
ayy iyiki yapmışsınız canım ya sevindim sizin adınıza. Söyleme bencede delirsin birazcıkgünaydın sevgili takımım hatta tunaydın
bugun hafta sonu diye oglum biraz geç kalktı kıyak geçti annesine
eşim hafta sonu izinli degol hafta içi kullanıyor o tıpış tıpış işe gitti biz yattık ana ogul karpuz gibi
Tripli kocam dün elinde kapı tokmağı ile geldibu yılki 5.tokmak bu Amerikn kapı dedikleri zimbirtiya benim canavar tutunup kendini sallıyor çünkü piff
Tv de oğlumu uyuturken aklıma geldi biz bu yıl evi sigortalatmistik sigirtacimiz yapalım çocuk buyur yarın obur gün tv oyuncak atar al sana masraf demişti dankkk etti birden poliçeye bi baktim karsiliyor
Tripli kocaya poliçeyi Türk sinemalarindaki gibi al ulennnn diye atasim vardı ama frenledim
Bugün aradım bayram sonrası ekspergelip rapor tutacak koca kisisinede söylemedim tv gordukce içi içini yesin
afiyet olsun aysecimSelam
2 gündür menulerim ertesi güne kalıyor . Hala atlatamadim. Başka sorunlarda yaşıyorum eşimle.bi de bayram öncesi. Bal kaymak oldu koşturma halsizlik. Geçmişi bile okuyamiyorum
Dünkü menum
08.30
2 kk peynir
2 zeytin
Domates salatalık
1 dilim etmek
Çeyrek simit
Çay
11 ara
Çay
16 öğle
Et döner. Pilavsiz ekmeksiz
1 büyük ayran
20 akşam
1 çaya boyunun yarısı kadar börek yağsız
1 kase bamya çorbası az yağlı
2 ayran
Salata
Spor yok
Su 3 lt.
tamam canım bize de haber ver nasıl oldu halanKizlar görümcem hala net birsey söylemedi gelicek mi gelmiycek mi anlamadim. Makinam kuruldu canına okudum durmadan çamaşır yıkıyor. Bugün işleri toparlayip halama gidicem yine. İyi haftasonları.
Ohh bizim yerimizede eglen kizzzağva dan selamlar kızlaaar :))
geçmişe bakıp geliyoruuum
eveet durmadı çenemiz
evet güzeldi hilale :)
Allah kabul etsin ohh :)
hoşgeldiin :)
afiyet olsun benimki 17 dk
çok çok sevindim canım. o halde onu görüp üzülürsün diye seni istememiştir
çok sevindim maşallah
evet yaa daa da oturuyorduk hee
meraklı meloşcan. diyet konustuk börekler vardı simit yedik :)
bir meloş dahaa
vışş 2 yengennn
kv evini temizlenek bedir yani bu nasıl bi kv isteği anlamıs değilim. benim görümcen de gidiyor kv ye temizliyor. ben isteselerde yapmam. kendi anneme giderim gitsem kv kim ya? eşek miyim bi de ben kendi evime anca yetişiyorum temizlikçi tuttsun ben miyim temizlikçi??
eşine yaptıgına da bayıldım 30 muş hah iyi olmus delinin zoruna bak
benimde aklımdan geçen soru
ohh bombeeee işte buuu!!
valla piskoymussun ece
evet ben içmedim 3 tane şekersiz çay içtim
çok geçmiş olsun canım ya ne kusuru
o derecee
merakla bekliom ablaa
tokmakçı başı oğlan
sigortaya cok sevindim adam yeni tv görünce şok olcak :)
bu saate kadar habersiz olur mu ya? herkesin bi planı var yani haydaa
tamam canım
muck
anaaa nasıl yani? teyzesi misin aslında kardeşine falan mı bi şey oldu Allah korusun
kız toparlamissin o zaman takımı aferin sanaManevi kardeş takım (evet ben ilan ettim kendimce) olarak 1.lik ve 2.lik çok yakıştı kızlar meydanı bırakmamalıyız bu haftayı en iyi şekilde geçirelim
Önce sen gör canım kaç gündür bekliyorsun yaaaayyy kızlar çok heyecanlıyım yarın annemin yanına giricem son gördüğümden daha iyiymiş öyle diyorlar bayramlık cicilerimi giyip süslenip püslenip gitcem bayramda da istersen kimselere bırakmam ben girerim yine ama kardeşleri de görmek istiyor
Canım siz ikincisi iz o yüzden dedim 9. Takıma birincilik yakışır biraz daha gayret diyekız dediğin azıcık cirkef olur ablaa
Yaz abla Bu ara banada bisiler lazim yaa
afiyet olsun canım cuma olmasına rağmen kacamaksiz güzel
wp den at sen bana kuzum
Etamine antika neki
ohhh sonunda birincilik gelmisss
Evet şu birkaç haftaya kadar hep 1 kg den fazla verdim canım. Ama Bu ara duraklamaya girdim sanırım gramla gidiyor. Evet cuma günü sabah veya öğlen istediğimiz birşeyi yeme hakkımız var
ayy iyiki yapmışsınız canım ya sevindim sizin adınıza. Söyleme bencede delirsin birazcık
afiyet olsun aysecim
tamam canım bize de haber ver nasıl oldu halan
Ohh bizim yerimizede eglen kizzz
kız toparlamissin o zaman takımı aferin sana
Önce sen gör canım kaç gündür bekliyorsun yaaa
aynen oyle nefesimiz bizede nefes olduİyi haftasonlari canm,belirsizlik kotu olmuş
Nefes hanimin hüzünlü bi kaderi olmuş ama simdi en iyi ellerde kızlar
Oh iyi eğlenceler
deme kiz o benim gözümün nuru cirkeflik yakismiyor yavrumakız dediğin azıcık cirkef olur ablaa
wp den at sen bana kuzum
Etamine antika neki
Evet şu birkaç haftaya kadar hep 1 kg den fazla verdim canım. Ama Bu ara duraklamaya girdim sanırım gramla gidiyor. Evet cuma günü sabah veya öğlen istediğimiz birşeyi yeme hakkımız var
ayy iyiki yapmışsınız canım ya sevindim sizin adınıza. Söyleme bencede delirsin birazcık
afiyet olsun aysecim
bir kac ayin birincisi burda zaten malum camistan halliceyimCanım siz ikincisi iz o yüzden dedim 9. Takıma birincilik yakışır biraz daha gayret diyeevet biz şimdilik toplandık ama 3 kişiydik biri sabit bundan sonra liste kalabaliklasiyor herkesin aynı oranda başarılı olması gerek
sagol balim da bu cüsseden kurtulsam yeter
Kimisi karnında büyütür kimisi kalbindeEmziremem ki
Bende dogurmadim
Alin bir bilmece
suslen canım moral okurayyy kızlar çok heyecanlıyım yarın annemin yanına giricem son gördüğümden daha iyiymiş öyle diyorlar bayramlık cicilerimi giyip süslenip püslenip gitcem bayramda da istersen kimselere bırakmam ben girerim yine ama kardeşleri de görmek istiyor
yok be canim o bize nefes olduKimisi karnında büyütür kimisi kalbinde
Kalbinde,kalbinde buyutup bakmak karnindakinden daha fazla emek daha fazla özveri istiyor bak şimdi bayıldım ben bu duruma nefes hanımın nefesi olmussunuz
suslen canım moral okur
ahahha buseem ve alıntıları kurban olurum ya
Manevi kardeş takım (evet ben ilan ettim kendimce) olarak 1.lik ve 2.lik çok yakıştı kızlar meydanı bırakmamalıyız bu haftayı en iyi şekilde geçirelim
ayyy kızlar çok heyecanlıyım yarın annemin yanına giricem son gördüğümden daha iyiymiş öyle diyorlar bayramlık cicilerimi giyip süslenip püslenip gitcem bayramda da istersen kimselere bırakmam ben girerim yine ama kardeşleri de görmek istiyor
İyi haftasonlari canm,belirsizlik kotu olmuş
Nefes hanimin hüzünlü bi kaderi olmuş ama simdi en iyi ellerde kızlar
Oh iyi eğlenceler
kız dediğin azıcık cirkef olur ablaa
wp den at sen bana kuzum
Etamine antika neki
afiyet olsun aysecim
aynen oyle nefesimiz bizede nefes oldu
sayesinde sükürü ögrendik
dogrulmasada bir gulusune aylari camin gerisine baglayan sabri ögrendik
koc gibi bir anasi
bir babasi
3 cadi ablasi
it sürüsü gibi sülalesi
cocuguna bile bakacak maddi durumu var sukurler olsun
deme kiz o benim gözümün nuru cirkeflik yakismiyor yavruma
canim diyet konusunda artik cok fazla secenek var önemli olan senin metonun hangisine iyi geldigi
bazi bünye kh yi kesince kilo veriyor
bazisi kalori kisarak
bazisi yag kh karisimini ayristirip pro sebze deneyerek
önemli olan senin bunlardan hangisine tepki verdigin
yediklerine ve verdigin kilolara bir bak hafta hafta ona gore ordan gidelim istersen kararini verince sana liste hazirlamaya calisirim
bir mesaj uzagimdasin watsaaptada sikilma saat kac deme
bir kac ayin birincisi burda zaten malum camistan halliceyim
kasimda 90 larda yada 80 lerin sonunda olmak istiyorum cünkü
önemli olan birincilik degil kocaman kilolarda degil
ben 100 gram bile olsa kilo vermenizi isterim bizim tek yarisimiz bir önceki tartidaki gordugumuz rakam hanimlar
100 grammi diye kücümsemeyin senede 5.2 kg eder ki buda 1 beden eder bilmem farkindamisiniz kelebekler
menumude yazayim cunku ben dükkani kapattim
sabah
30 gr yulaf
180 gr cilek
180 gr soya sütü
oglen
mozzeralle ve domates
1 elma
aksam
30gr kirmizi mercimekli
yesil salata
mango
4 litre
spor ertelendi dun mevlüte gelemeyenler bugun ara ara ugruyor
ama bir lesli 3 mil yaparim en kotu
yok be canim o bize nefes oldu
unuttugumuz degerleri getirdi bir kilo bile olmayan bedeniyle
o bizim minik bedenli dev yüreklimiz
sayesinde kenetlendik buyuduk büyütürken
isin garibide sanki ben dogurmusum gibi bkendime benzetiyorum artik
hayatta 3 dikili tasim var derdi esim hep simdi hayat bizim nefesime rabbim uzun ömürler versin doguran melegide rabbim güldürsün oldugu yerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?