- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #163.321
ayran detoxu varmış onu mu yapsamo kadar cok yag kütlem varki kalayim bosver
alistim gibide zaten balim
simdiden iyi bayramlar canim
allah razi olsun gülüm
bende cok yapardim öncede artik elime bile alamiyom
buse bu menuye bir anlam veremedim
niye kahvalti etmedin madem kuruyemis yiyecektin niye ögle yemegi yok
karatayada benzetemedim canin mi istemedi annem senin
su spor nerde pirtircik
birde annenin neyi var umarim hersey yolundadir ve seni bayramda cicilerinle gönlünce görür
allah korktugunu yasatmasin canim sana
iyi dusun iyi olsun
buyuk gecmisler olsun tatlim
olsun canim alah razi olsun
spor yok dedin kalbimi kirdin bak simdi
menü guzel fazlalik yok bence
hayirdir annem karbonhidratin dibine vurmussun
yarin ne yesen ki yagsiz tuzsuz bir sebze corbasi paklar seni bence
ibni sina yumruk kadar elma yiyene 2 saat canini disine tak kos demis sekeri vucuttan at diye
sen bir hesapla bakalim kac saat kosmak kurtarir bu yediklerini
evet kizlar yurtdisindayim
Yogurt sutle gunu kapatmsin canim ama hastanedw oldugun icin sanrm afiyet olsunMenüm
Saat 9
4 kaşık yoğurt
Saat 11
1 salatalık
1 yumurta
1 kk peynir
Saat 15:30
1 küçük kutu süt (hastanedeydim)
Saat 23 (hastaneden yeni gelmistik)
5 kaşık yoğurt
1 salatalık (yoğurdun içine doğradım)
Su 1.5 litre
Spor yok.
Ne kusuru canim ben tahmin ettim zaten hastan var sonucta olsun bak takim elele verms yapmis listeyiberilceee KumraL_KrakeR kızlar liste için kusura bakmayın aniden hastaneye gittim çocukları bile komsu ya bıraktım. Çok özür dilerim halledemedim strese döktüm seni Beril im. Mervem sende bana emanet ettin halledemedim hakkınızı helal edin hepiniz.
Güzel gidiyor o zamanben diğer diyetleri yapamıyorum.sık yiyince mesela dayanamıyorum bozasım geliyor.bunda 86 ıle basladm gecen hafta bu hafta 84 oldum gibi.fazla kilom olunca ilk başta hızlı verıyorum
Dene istersenayran detoxu varmış onu mu yapsam
Suyu arttir canimMenüm
Kahv 11:30
1 d ekmek
4 zeytin
Domates salatalık
1_yumurta
1 kk peynir
15 civarı
2 kare bitter
2 yudum gazoz
17:00
Kahvaltinin yumurtasizi +2 üçgen d karpuz,
Su 2 lt
Spor 2 saat yürüyüş
Bugün disaridaydm kızlar, esimde kızıma baktı yemek yapma durumu olmadı.
Biz ufak olunca pek gelen olmuyor. Şerbetli tatlı sevmediğimi çoğu kişi bilir benim. Onun dışında yemeğe de kalmazsak yabancı yerde khı düşük proteini yüksek menüler diyorum :) şeker çikolata ikramlarini naparim bilmemKızlar bayrami nasıl atlatmayı düşünüyorsunuz?
Ohh Allah kabul etsin dualarinizi. Çok sevindim güzel geçmesine.Kizlar eve Yeni geldik
Cok Cok güzeldi meclütü
ben varken 2 idi
Sagol bevegim anladim
Ene krakerim citirim gelmiş. De tabi ben nerdeyim yeni gördüm :/ naptin kolayladinmi baya işleri?Kizlar Merhaba ben geldimm
1 gun ortadan kayboldum liste karismis ayol
Ama helal hepinize nasil guzel bi takimiz herkez elinden geleni yapmis
Berilimberilceee Allah kabul etsin ablam bugunde aksilik hepimizin isleri vardi ben giremedm zaten internet yoktu neyseki toparlanip liste halolmus sende panik olmusum azcik kusura bakma ablam ilk gunden bole oldu ama
Hmm biz şimdi perşembe sabahmi bildirim yapcaz o zaman kaptanım.sahi cumalari telaşın neden çok oluyor senin?allah razi olsun canlarim
iyiki bugun yapmisim kizlarda yardim etti
gelenimiz cok oldu sükürler olsun
ama tosbisimle benim cadi cok yoruldu
birde panikledim listeye ama olsun sonu guzel baglandi
ben biraz panigimdir o nedenle kaptanken persembeleri yapardim listeleri cunku cumalari cok yogunum diye
Ağlaman iyi olmuş acilmissindir kuzum.ne güzel konuşmuş annen. Daha iyi olacak inşallah.ben geldim kızlar şimdi içimdekini döküp rahatlama zamanı :) annemin dünkü halini gördükten sonra dün erkende uyuyamayınca gece ağlama nöbetleri geçirdim sabah 4te daha uyumamıştım ama dua ziyareti yapacaktım bu yüzde 8,30da kalktım ..3 de hastaneye geçtim ben girmedim bugün ama içeri almaları epey zaman aldı ve beklerken çok fazla stres oldum bilinci açılmış sanırım bayağı inşallah daha iyi haberler alırız sonra da bayram için ciciler aldım az uyuduğumdan stres daha da etki etti ance toparladım biraz kendimi ama hala başım çatlıyor ve resmen susuzluktan kurudum bugün gündüz sadece 1 litreye yakın içtim ama şu an dalıyorum resmen suya
Menü icin Sagol Annem yaMerhaba kizlar menumu yazayim gecmise bakip geliyom
Sabah9
1tavada yumurta
Kk peynir
Salatalik domates
1tb ekmk
Ogle14
1 tabak patlican turlu (patatessiz)
1kase cacik
1dilim karpuz
Aksam19
6 7 tane hamsi
2 dilim palamut
Boll yesil salata
Su 3litre
Spor yok
Yaz numarayi özeldenBeriiilllberilceee burdamisin kuzum sonuç listelerine bakarken gördüm adını nasılsın canım benim iyimisin ben hala buralardayım. Telefonum bozuldu yenisine geçince bütün numaralar gitti görüşemedik özledim seniii ikizler nasıl Elif kuzu nasıl büyümüştür
Mescitte oluyomBiz ufak olunca pek gelen olmuyor. Şerbetli tatlı sevmediğimi çoğu kişi bilir benim. Onun dışında yemeğe de kalmazsak yabancı yerde khı düşük proteini yüksek menüler diyorum :) şeker çikolata ikramlarini naparim bilmem
Ohh Allah kabul etsin dualarinizi. Çok sevindim güzel geçmesine.
Ene krakerim citirim gelmiş. De tabi ben nerdeyim yeni gördüm :/ naptin kolayladinmi baya işleri?
Hmm biz şimdi perşembe sabahmi bildirim yapcaz o zaman kaptanım.sahi cumalari telaşın neden çok oluyor senin?
Ağlaman iyi olmuş acilmissindir kuzum.ne güzel konuşmuş annen. Daha iyi olacak inşallah.
Kolaydim canim cok sukur bitti sayilir 1 haftadr camasr makinesi hic durmadan calisti bugun artik dinlendireyim dedm dusun ne kadarrr yoruldugumuBiz ufak olunca pek gelen olmuyor. Şerbetli tatlı sevmediğimi çoğu kişi bilir benim. Onun dışında yemeğe de kalmazsak yabancı yerde khı düşük proteini yüksek menüler diyorum :) şeker çikolata ikramlarini naparim bilmem
Ohh Allah kabul etsin dualarinizi. Çok sevindim güzel geçmesine.
Ene krakerim citirim gelmiş. De tabi ben nerdeyim yeni gördüm :/ naptin kolayladinmi baya işleri?
Hmm biz şimdi perşembe sabahmi bildirim yapcaz o zaman kaptanım.sahi cumalari telaşın neden çok oluyor senin?
Ağlaman iyi olmuş acilmissindir kuzum.ne güzel konuşmuş annen. Daha iyi olacak inşallah.
Begenmene sevindm kaptanikomMenü icin Sagol Annem ya
10 nümero 5 yildiz
Sporda olsa mikemmmmmmeldi
BurdayimHuuuu cibik kraker nirdesin.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?