- 27 Ağustos 2014
- 908
- 548
- 103
- 29
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #163.341
şimdilk öyle :) arada kaçamak yaparım 80 düşim bi .Güzel gidiyor o zaman
Cins demedim o beni uzerse bende demek tabiki
Hayırdır bayram temizliğimiÇok yorgunum kizlarrr
Düzensiz olmuş dışarıda olunca sağlık olsun yarın telafi edersinMenüm
Kahv 11:30
1 d ekmek
4 zeytin
Domates salatalık
1_yumurta
1 kk peynir
15 civarı
2 kare bitter
2 yudum gazoz
17:00
Kahvaltinin yumurtasizi +2 üçgen d karpuz,
Su 2 lt
Spor 2 saat yürüyüş
Bugün disaridaydm kızlar, esimde kızıma baktı yemek yapma durumu olmadı.
Kara kara dusunuyorum yarın protein gunjmu yoksa detox mu yapsam diyeKızlar nabıyorsunuzz bakimm
balık sezonu açılmış afiyet olsunMerhaba kizlar menumu yazayim gecmise bakip geliyom
Sabah9
1tavada yumurta
Kk peynir
Salatalik domates
1tb ekmk
Ogle14
1 tabak patlican turlu (patatessiz)
1kase cacik
1dilim karpuz
Aksam19
6 7 tane hamsi
2 dilim palamut
Boll yesil salata
Su 3litre
Spor yok
Canım ikram heryerde ediliyor içiniz disiniz tatlı şeker oldu ben almayım sistim deBiz ufak olunca pek gelen olmuyor. Şerbetli tatlı sevmediğimi çoğu kişi bilir benim. Onun dışında yemeğe de kalmazsak yabancı yerde khı düşük proteini yüksek menüler diyorum :) şeker çikolata ikramlarini naparim bilmem
Ohh Allah kabul etsin dualarinizi. Çok sevindim güzel geçmesine.
Ene krakerim citirim gelmiş. De tabi ben nerdeyim yeni gördüm :/ naptin kolayladinmi baya işleri?
Hmm biz şimdi perşembe sabahmi bildirim yapcaz o zaman kaptanım.sahi cumalari telaşın neden çok oluyor senin?
Ağlaman iyi olmuş acilmissindir kuzum.ne güzel konuşmuş annen. Daha iyi olacak inşallah.
kaptan sen anlat baya hareketli bereketli maşallah senin hayat iki kısa film bi ormanlık gibi duruyoreeee anlatin yaw ne ediyonuz
Alistirma kiz- cadiligim tuttu gene-Begenmene sevindm kaptanikom
Spor yapamadm cunku sabh 10da kayinvalideme gittim evini temzledm 4de geldim fena yoruldm yav
Bu aliskanlik ya buyuklerde Abla diyorCins demedim o beni uzerse bende demek tabikiyok yok yenisini gorunce şok olcak ya o ifade için sabrediyorum
Hayırdır bayram temizliğimi
Düzensiz olmuş dışarıda olunca sağlık olsun yarın telafi edersin
Kara kara dusunuyorum yarın protein gunjmu yoksa detox mu yapsam diye
balık sezonu açılmış afiyet olsun
Canım ikram heryerde ediliyor içiniz disiniz tatlı şeker oldu ben almayım sistim de
kaptan sen anlat baya hareketli bereketli maşallah senin hayat iki kısa film bi ormanlık gibi duruyor
Birde herkes abla diyor ben yeniyim yaş kaç sorması ayıp
Yok valla dahada yapmam zaten kendi evimde yeterince yoruldm bide kvdede yoruldm resmen ellerm titriyo yorgnluktanAlistirma kiz- cadiligim tuttu gene-
Karşınızdaki kişi gerçekten iyiyse alışkanlık haline gelmez yılda bi kere bende tatile gidince temizliyorum dusunuyorum yaslansam gelinim yada kızım biri gelse bende isterim be ya iki bez sursunler formalitede olsa temizleselerbuseb kiz bende ilk defa tezmledm 5 senelik gelinim daha bir kere bile cam silmis degildim biraz rahatsizda aslinda uzuldumde yaptim ya ne bilim inşallah aliskanlik haline getrmez
Aklıma nedense söyle bi bağlantı geldi. Icinize atarsaniz micamazsiniz :)))))))ALINTIDIR
Kabızlık toplumumuzda oldukça yaygın bir sindirim sorunudur. Sürekli kulaktan kulağa tavsiyeler yayılır. Şu otu iç, bu hapı al, şunla bunu karıştır yemeklerden önce iç...vs gibi doğru yanlış pek çok sistem geliştirilmiştir. Yeni bir taktik denediğinizde başta işe yarasa da bir kaç hafta sonra yaramamaya başlar ve yeni bir formül peşinde koşarsınız. Hatta yıllarca kabızlığını sabah akşam konu etmiş insanlar vardır. O kadar rahatsızdır ki durumdan bütün hayatını etkilemeye başlamıştır. Yeme-içme düzeni, gezme düzeni gibi pek çok şey kabızlığa göre ayarlanmaktadır. Bu kişler çok haklıdır, gerçekten de insanın yediklerini sindirememesi ve gereksiz maddeleri dışarı atamaması sıkıntı veren bir durumdur. Ancak bütün gün kabızlıktan konuşmak, kabızlığa odaklanmaktır. Soruna odaklanarak çözüm bulamazsınız, ancak sorunu daha da büyütürsünüz. Çünkü odaklandığınız şeyi beslersiniz.
Değişik bir yol izlemek adına bir de zihindeki, hangi düşünce ve duyguların kabızlık olarak kendini bedende gösterdiğine bakmak ister misiniz? Eğer size uyuyorsa ilaçları, otları denemek yerine bu duygu ve düşünceleri değiştirmeyi denersiniz ve farklı bir sonuç alabilirsiniz.( Ya da hepsini bir arada denersiniz) Yaptığınız şey istediğiniz sonucu vermiyorsa değişik bir şey denemekte fayda vardır.
Yapılan araştırmalarda genelde aşağıdaki düşünce ve duyguların, kendilerini bedende kabızlık olarak gösterdiği tespit edilmiştir;
Kişinin kendisini çok sınırlı görmesi (işte ben bu kadarım, daha fazlası elimden gelmez).
Bir şeyi bırakırsam yerine yenisini koyamam (kişiyi mutsuz ettiği halde işinden, eşinden, eşyasından, parasından... vaz geçememesi)
Eski acıları sürekli zihinde yaşamak, canlandırmak.
Eskiden, geçmişten ayrılamamak.
Kendisine artık zarar veren, ona iyi gelemeyen birisini hayatından çıkarma cesaretini gösterememek.
Yeni bir şey denemekten, hayatına yeni bir şey girmesinden korkmak.
Sizin de zihninizde böyle düşünce ve inançlar olduğunu düşünüyorsanız hemen iş başına geçin. Evinizde yıllardır işe yaramayan birikmiş eşyalar varsa dağıtın, atın. Bitmiş ilişkileri yüreğinizden söküp atın. Size katkısı olmayan ilişkileri sonlandırın. Geçmişle vedalaşın, yeni okyanuslara yelken açın. Yeni bir şeyler deneyin, yüzünüzü geleceğe çevirin. Zihniniz ve yüreğiniz özgürleşirken bedeniniz de özgürleşecektir.
'' KIYIYI GÖZDEN KAYBETMEYE CESARET EDEMEYEN İNSAN, YENİ OKYANUSLAR KEŞFEDEMEZ'' Adre Gide
Zihninizdeki işe yaramayan duygu ve düşüncelerin gitmesine izin verdikçe, hayatınızda işinize yaramayan eşya ve kişilerin gitmelerine izin verdikçe bedeninizde buna uyum sağlayarak ihtiyacı olmayan atıkları daha kolay dışarıya bırakacaktır. Unutmayın ki bir şeyin yenisinin gelmesi için eskisinin giderek yeniye yer açması gerek. İşe yaramayan ne varsa '' GÖNDERİN GİTSİN''.
Neeeyyyyy nası yedin kız 2 taneyi.ben 1 yedigimde 5 saat hazmedemiyorum. Geçen haftasonu bende 1 tane yedim deMenumude yazayimda ciksin aradan ama varyaaa ne yedim beee
Sabah9
1 haslanms yimirta
Kk peynir
1 dilim esmer ekmek
Domatis salata
Ogle 15
2 yengencok ac olduydum kac saat yurudum
Ayran
Su 3 litre
Spor 10 dan 8e kadar yurudum ama tempolu olarak 2 saat yurumusumdr
Benim esimde benle 5 sene cikti yasim geldi 23e beyfendi 30una kadar evlenemem dedi bende hemen sutingen yaptm istanbula yerlestim orda calistim 6 ay sonrasi reklemdan sonra
Vayyyy atara bak.rest demiş çıkmış arkadaş. Güvenmis kendine.gelirsen alırsın beni,gelmezsende bana bişey olmaz sana koyar demişsin kısa ve özde. Helal :)Sonra iste benim calistigim yeri buldu geldi kapimda agladi nolur cik gel duzceye hemen evlencez falan dedi bende ehh iyi madem dedim ciktm geldim hemen istemeye geldiler 6 ay icindede evlendik
Enem orti baya psikopat çıktı. :)eh birazcıkkksen benimsin bu kadar bekledim yar olma kimseye falan filan yine coştun didi bana yaa sevmek de suç alla ala
Kizlar hastanede halamin yanındaydım bir ara girdim bakmak için bakmadan çıktım kusura bakmayı durumlar vahim di.
Benimki bir melektiKarşınızdaki kişi gerçekten iyiyse alışkanlık haline gelmez yılda bi kere bende tatile gidince temizliyorum dusunuyorum yaslansam gelinim yada kızım biri gelse bende isterim be ya iki bez sursunler formalitede olsa temizleseler
Ne biliyim hani insanı bile bile kullanan tiplerden olmadığı surece kvde anne sonuçta
Himm 11 yaş çok birşey değilmiş üniversitede kızlar filan deyince dedim acaba baya baya abla modundaBu aliskanlik ya buyuklerde Abla diyor
Kafakagudimda 77 Model oldugum yaziyor
Neyse buda hayir sayilirYok valla dahada yapmam zaten kendi evimde yeterince yoruldm bide kvdede yoruldm resmen ellerm titriyo yorgnluktan
Erken olduHimm 11 yaş çok birşey değilmiş üniversitede kızlar filan deyince dedim acaba baya baya abla modundaerken mi evlendim kaptanim ben 31 olcam senin yaşında oğlan daha ortaokulda anca olur
Abo benimkide melek acaba hortlar mi ne kadar zamanda hortluyo abla bunlarBenimki bir melekti
Sonra icindeki bastirilmis çaki ruhu hortladi
oğlum yapma etme benim bir dedikodu platformum kelebek olmaya çalışan tırtıl arkadaşlarım var deOff benim yine sarjm bitiyyy
Benim oglan eline alip full orumcek adam izliyo bana birakmiyoki
Ben 20 sene sonra bosanmaya kalktigimda hortladiAbo benimkide melek acaba hortlar mi ne kadar zamanda hortluyo abla bunlar
oğlum yapma etme benim bir dedikodu platformum kelebek olmaya çalışan tırtıl arkadaşlarım var de
Güzel afiyet olsun.Menüm
Saat 9
4 kaşık yoğurt
Saat 11
1 salatalık
1 yumurta
1 kk peynir
Saat 15:30
1 küçük kutu süt (hastanedeydim)
Saat 23 (hastaneden yeni gelmistik)
5 kaşık yoğurt
1 salatalık (yoğurdun içine doğradım)
Su 1.5 litre
Spor yok.
Ne etiği ya bildiğin ahlaksızlık. Yar ser meselesi değil onunki.yalnız kalmayim arayanim soranim olsun.öteki olmazsa bu kenarda dursun hesabı. Ay delleniyorum bu tiplere.asacan bikacini bak.bi daha yapan oluyor mu?Ne yardan ne serden vazgeciyo suna bak
Yeni birini tanımak istiyorsan erzurumluyla iletişimi kes canım aklını karıştırır hem etik değil
Erken oldu
Herif büyüttü Beni sayilir
Tombul kelebek amaAbo benimkide melek acaba hortlar mi ne kadar zamanda hortluyo abla bunlar
oğlum yapma etme benim bir dedikodu platformum kelebek olmaya çalışan tırtıl arkadaşlarım var de
Acaba benim kv ondan mı hep iyi olun siz iyi olun biz başka birşey istemeyiz diyor zemini böyle başlıyor demekBen 20 sene sonra bosanmaya kalktigimda hortladi
Biz baristik da olan ona oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?