Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

berilceee
Bir Rica
Niclerinizin yanina adinizi yazarmisiniz
Buseb---- buse
Erdemhilal---- hilal
Elifvecebir ---- elif
Eliya ------------- Elif
kartanesi0702----Bahar
Semplice_signora--------ayşe
KumraL_Kraker-----Merve
Drunk in love ------Melisa
Güzel gidiyor o zaman
şimdilk öyle :) arada kaçamak yaparım 80 düşim bi .

buseb kiz bende ilk defa tezmledm 5 senelik gelinim daha bir kere bile cam silmis degildim biraz rahatsizda aslinda uzuldumde yaptim ya ne bilim inşallah aliskanlik haline getrmez

Sigorta meselesi North River nin canm
Söyledi mi acaba eşine
Cins demedim o beni uzerse bende demek tabiki yok yok yenisini gorunce şok olcak ya o ifade için sabrediyorum
Çok yorgunum kizlarrr
Hayırdır bayram temizliğimi
Düzensiz olmuş dışarıda olunca sağlık olsun yarın telafi edersin
Kızlar nabıyorsunuzz bakimm
Kara kara dusunuyorum yarın protein gunjmu yoksa detox mu yapsam diye
balık sezonu açılmış afiyet olsun

Canım ikram heryerde ediliyor içiniz disiniz tatlı şeker oldu ben almayım sistim de
eeee anlatin yaw ne ediyonuz
kaptan sen anlat baya hareketli bereketli maşallah senin hayat iki kısa film bi ormanlık gibi duruyor
Birde herkes abla diyor ben yeniyim yaş kaç sorması ayıp

Bu aliskanlik ya buyuklerde Abla diyor
Kafakagudimda 77 Model oldugum yaziyor

buseb kiz bende ilk defa tezmledm 5 senelik gelinim daha bir kere bile cam silmis degildim biraz rahatsizda aslinda uzuldumde yaptim ya ne bilim inşallah aliskanlik haline getrmez
Karşınızdaki kişi gerçekten iyiyse alışkanlık haline gelmez yılda bi kere bende tatile gidince temizliyorum dusunuyorum yaslansam gelinim yada kızım biri gelse bende isterim be ya iki bez sursunler formalitede olsa temizleseler
Ne biliyim hani insanı bile bile kullanan tiplerden olmadığı surece kvde anne sonuçta

Aklıma nedense söyle bi bağlantı geldi. Icinize atarsaniz micamazsiniz :)))))))
Neeeyyyyy nası yedin kız 2 taneyi.ben 1 yedigimde 5 saat hazmedemiyorum. Geçen haftasonu bende 1 tane yedim de
Benim esimde benle 5 sene cikti yasim geldi 23e beyfendi 30una kadar evlenemem dedi bende hemen sutingen yaptm istanbula yerlestim orda calistim 6 ay sonrasi reklemdan sonra

Sonra iste benim calistigim yeri buldu geldi kapimda agladi nolur cik gel duzceye hemen evlencez falan dedi bende ehh iyi madem dedim ciktm geldim hemen istemeye geldiler 6 ay icindede evlendik
Vayyyy atara bak.rest demiş çıkmış arkadaş. Güvenmis kendine.gelirsen alırsın beni,gelmezsende bana bişey olmaz sana koyar demişsin kısa ve özde. Helal :)
eh birazcıkkk sen benimsin bu kadar bekledim yar olma kimseye falan filan yine coştun didi bana yaa sevmek de suç alla ala
Enem orti baya psikopat çıktı. :)
Kizlar hastanede halamin yanındaydım bir ara girdim bakmak için bakmadan çıktım kusura bakmayı durumlar vahim di.
allah yardımcınız olsun canım

Benimki bir melekti
Sonra icindeki bastirilmis çaki ruhu hortladi

Bu aliskanlik ya buyuklerde Abla diyor
Kafakagudimda 77 Model oldugum yaziyor
Himm 11 yaş çok birşey değilmiş üniversitede kızlar filan deyince dedim acaba baya baya abla modunda erken mi evlendim kaptanim ben 31 olcam senin yaşında oğlan daha ortaokulda anca olur

Abo benimkide melek acaba hortlar mi ne kadar zamanda hortluyo abla bunlar
oğlum yapma etme benim bir dedikodu platformum kelebek olmaya çalışan tırtıl arkadaşlarım var de
Ben 20 sene sonra bosanmaya kalktigimda hortladi
Biz baristik da olan ona oldu

Güzel afiyet olsun.
Ne yardan ne serden vazgeciyo suna bak
Yeni birini tanımak istiyorsan erzurumluyla iletişimi kes canım aklını karıştırır hem etik değil
Ne etiği ya bildiğin ahlaksızlık. Yar ser meselesi değil onunki.yalnız kalmayim arayanim soranim olsun.öteki olmazsa bu kenarda dursun hesabı. Ay delleniyorum bu tiplere.asacan bikacini bak.bi daha yapan oluyor mu? ((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…