- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #163.361
Yok o benden 11 yas büyük ama nefesle ayni cocukluktabirlikte buyumussunuz ne güzel işte
Internetten koca bile buldu dediydi götten bacakliAcaba benim kv ondan mı hep iyi olun siz iyi olun biz başka birşey istemeyiz diyor zemini böyle başlıyor demek
Erkekler buyumuyor bende de var bi tane tripcan koydum yeni adı buYok o benden 11 yas büyük ama nefesle ayni cocuklukta
Abooo kız orda zayıflıyon ben ne kocası deseydin ne kötü bir şeydir bu iftira yaInternetten koca bile buldu dediydi götten bacakli
Bende yavru aga derimErkekler buyumuyor bende de var bi tane tripcan koydum yeni adı buoğlum ondan daha uslu o kudurtuyo zaten oglanida napslim seviyoz işte
Yok kiz o zaman whatsapp grubu vardiAbooo kız orda zayıflıyon ben ne kocası deseydin ne kötü bir şeydir bu iftira ya
Yok benimki kılıbık abla yads ben çok dominantimBende yavru aga derim
Tripcan degil kiz bu cicegim böcegim ruhunda maco
Yok kiz o zaman whatsapp grubu vardi
Mesajlar vs... Herif buldu kacti dedilerdi
Anamm miss gibi kokar oNefesin son hali bakin teyzeler
22 yilda Cok Sey degistiYok benimki kılıbık abla yads ben çok dominantimbirde çok ilgi manyağı sürekli ilgi istiyor yawrusunu kiskaniyor ya yok annrn önceden böyle severdi şimdi sevmiyo beni diye şikayet ediyor çocuğuma beni
Mis valla biberonunu tutan eline kurban olurumAnamm miss gibi kokar o
Iyi geceler balimKızlar iyi geceler ben gidip detox için malzemeleri suya kötüyüm sabahta haslarim bugunu telafi etmeliyim
22yil tabiki abla maşallah maşallah maşallah bizim daha 5 yıl olacak ocakta22 yilda Cok Sey degisti
Ben balik gibiyimdir aniden kayarim elinden tirsar ama geninde var hanzoluk urfali beyim
Bizim yerimize de kokla buyudukve gidiyor kokuları birde o boyun altından ohh missMis valla biberonunu tutan eline kurban olurum
Yok o hep hirlar Ben isiririm ama......22yil tabiki abla maşallah maşallah maşallah bizim daha 5 yıl olacak ocakta
Benimkide dengesiz işte sağı solu belli değil ama ikinizde karadenizliyim birden kabarip birden sonuyoruz
Hepinizin yerine öperim koklarim büyütürümBizim yerimize de kokla buyudukve gidiyor kokuları birde o boyun altından ohh miss
Belki gece daha fazla ml istiyordur.Günaydin kizlar
Anne olmayi bu tosbis yeniden ögretiyor bana
Gündüz süperiz gece hep ac Hep sirkefiz biz
Gecelerin kizi nefesiz simdiden
Etamin bende yapıyorum :) bayılırım.Elifcom ben seviyorum elişini. Vaktim olsa çok yaparım. Ben de el çantası örüyorum şimdi. Onu bitireyim etaminr başlayacağım. Madanın üstüne runner tarzı bir şey istiyorum. Ama yapabilirmiyim bilmiyorum ben de.
Canım cuma artı çıkınca biraz dikkat etmem lazım.
:))))) hadi geçmiş olsun.söyleme bayramı zehir olsun manyak kocalarin :)günaydın sevgili takımım hatta tunaydın
bugun hafta sonu diye oglum biraz geç kalktı kıyak geçti annesine
eşim hafta sonu izinli degol hafta içi kullanıyor o tıpış tıpış işe gitti biz yattık ana ogul karpuz gibi
Tripli kocam dün elinde kapı tokmağı ile geldibu yılki 5.tokmak bu Amerikn kapı dedikleri zimbirtiya benim canavar tutunup kendini sallıyor çünkü piff
Tv de oğlumu uyuturken aklıma geldi biz bu yıl evi sigortalatmistik sigirtacimiz yapalım çocuk buyur yarın obur gün tv oyuncak atar al sana masraf demişti dankkk etti birden poliçeye bi baktim karsiliyor
Tripli kocaya poliçeyi Türk sinemalarindaki gibi al ulennnn diye atasim vardı ama frenledim
Bugün aradım bayram sonrası ekspergelip rapor tutacak koca kisisinede söylemedim tv gordukce içi içini yesin
Ne diyim bilemedimki. Güzel insan :. (..Emziremem ki
Bende dogurmadim
Alin bir bilmece
Ayy foto atsana ordan.çok merak ediyorum orayı. Iyi tatiller :)ağva dan selamlar kızlaaar :))
geçmişe bakıp geliyoruuum
Ne guzel yazmışsın. Hem nefese hem diyete. Dusunecem sözlerini abla :)aynen oyle nefesimiz bizede nefes oldu
sayesinde sükürü ögrendik
dogrulmasada bir gulusune aylari camin gerisine baglayan sabri ögrendik
koc gibi bir anasi
bir babasi
3 cadi ablasi
it sürüsü gibi sülalesi
cocuguna bile bakacak maddi durumu var sukurler olsun
deme kiz o benim gözümün nuru cirkeflik yakismiyor yavruma
canim diyet konusunda artik cok fazla secenek var önemli olan senin metonun hangisine iyi geldigi
bazi bünye kh yi kesince kilo veriyor
bazisi kalori kisarak
bazisi yag kh karisimini ayristirip pro sebze deneyerek
önemli olan senin bunlardan hangisine tepki verdigin
yediklerine ve verdigin kilolara bir bak hafta hafta ona gore ordan gidelim istersen kararini verince sana liste hazirlamaya calisirim
bir mesaj uzagimdasin watsaaptada sikilma saat kac deme
bir kac ayin birincisi burda zaten malum camistan halliceyim
kasimda 90 larda yada 80 lerin sonunda olmak istiyorum cünkü
önemli olan birincilik degil kocaman kilolarda degil
ben 100 gram bile olsa kilo vermenizi isterim bizim tek yarisimiz bir önceki tartidaki gordugumuz rakam hanimlar
100 grammi diye kücümsemeyin senede 5.2 kg eder ki buda 1 beden eder bilmem farkindamisiniz kelebekler
yok be canim o bize nefes oldu
unuttugumuz degerleri getirdi bir kilo bile olmayan bedeniyle
o bizim minik bedenli dev yüreklimiz
sayesinde kenetlendik buyuduk büyütürken
isin garibide sanki ben dogurmusum gibi bkendime benzetiyorum artik
hayatta 3 dikili tasim var derdi esim hep simdi hayat bizim nefesime rabbim uzun ömürler versin doguran melegide rabbim güldürsün oldugu yerde
Sağol canım. Iyi bayramlar şimdiden. ..berilceee hayirli olsun Allah kabul etsin ablacim.koca gonullu insanlarin yapacagi bu zaten.
ballikayfe ins annen cok daha iyi olacak.
@eliya Rabbim halacigina merhamet etsin.sifa versin ins
@erdemhilal ve @buseb kankiler iyi olmus yakinlik:)desarj olmusunuzdur
semplice_signora canim gecmis olsun tekrar.vucut hemen toparlayamaz.varsa kati meyve sıkacagindan sebze sık bol bol ic.
@MuallimeA sigorta meselesi seninmiydi karistirmiyorum demi?cok mantikliymis.esine suprriz
baska yazmadigim varmi yaaa cok gecmis vardi unuttum:/:/kusura bakmayin
ayriyeten bu hafta 1.olan kaptancim tebrikler.diger veren arkadaslar da tebrikler.artilar yilmayalim.bayram ecsin okulla birlikte kasıciiiz ins
bi de ben artik bayram aurecinde cok giremiyorum bilginize.sehirdisina gidilecek kurban icin.amcamlar kesecekler.yatin itibariyle uzaklardayim.ara ara girerim yinw.cok opuyorum herkesi:)
Çok sirinmis model. Eline sağlık@elifvecebir
@erdemhilal
Sıfır Etamine antika kenarlar oluyor ip çekiyorsun katlıyorsun çıkardığı iplerle de. Bunu isliycem örnek olarakta Eki Görüntüle 1883992
Afiyet olsun.bence kaçamak yok :)menüm
sabah 9.00
2 yk yoğurt
3 ceviz
10 çiğ badem
öğle 14.30
1 kutu 200 ml light süt
10 çiğ badem
5 yerfıstığı
1 ceviz
akşam 16.00
1 yeşillikli lahmacun (221 kalori)
yarım bardak ayran
yok annem konuşmuyor daha ortim solunum cihazına bağlıBiz ufak olunca pek gelen olmuyor. Şerbetli tatlı sevmediğimi çoğu kişi bilir benim. Onun dışında yemeğe de kalmazsak yabancı yerde khı düşük proteini yüksek menüler diyorum :) şeker çikolata ikramlarini naparim bilmem
Ohh Allah kabul etsin dualarinizi. Çok sevindim güzel geçmesine.
Ene krakerim citirim gelmiş. De tabi ben nerdeyim yeni gördüm :/ naptin kolayladinmi baya işleri?
Hmm biz şimdi perşembe sabahmi bildirim yapcaz o zaman kaptanım.sahi cumalari telaşın neden çok oluyor senin?
Ağlaman iyi olmuş acilmissindir kuzum.ne güzel konuşmuş annen. Daha iyi olacak inşallah.
ne burcu bu enişteYok benimki kılıbık abla yads ben çok dominantimbirde çok ilgi manyağı sürekli ilgi istiyor yawrusunu kiskaniyor ya yok annrn önceden böyle severdi şimdi sevmiyo beni diye şikayet ediyor çocuğuma beni
ayy maşallah yavrumaaaNefesin son hali bakin teyzeler
Yok o hep hirlar Ben isiririm ama......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?