Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bende yavru aga derim
Tripcan degil kiz bu cicegim böcegim ruhunda maco
Yok benimki kılıbık abla yads ben çok dominantim birde çok ilgi manyağı sürekli ilgi istiyor yawrusunu kiskaniyor ya yok annrn önceden böyle severdi şimdi sevmiyo beni diye şikayet ediyor çocuğuma beni

Yok benimki kılıbık abla yads ben çok dominantim birde çok ilgi manyağı sürekli ilgi istiyor yawrusunu kiskaniyor ya yok annrn önceden böyle severdi şimdi sevmiyo beni diye şikayet ediyor çocuğuma beni
22 yilda Cok Sey degisti
Ben balik gibiyimdir aniden kayarim elinden tirsar ama geninde var hanzoluk urfali beyim

22 yilda Cok Sey degisti
Ben balik gibiyimdir aniden kayarim elinden tirsar ama geninde var hanzoluk urfali beyim
22yil tabiki abla maşallah maşallah maşallah bizim daha 5 yıl olacak ocakta
Benimkide dengesiz işte sağı solu belli değil ama ikinizde karadenizliyim birden kabarip birden sonuyoruz

Günaydin kizlar
Anne olmayi bu tosbis yeniden ögretiyor bana
Gündüz süperiz gece hep ac Hep sirkefiz biz
Gecelerin kizi nefesiz simdiden
Belki gece daha fazla ml istiyordur.
Etamin bende yapıyorum :) bayılırım.
:))))) hadi geçmiş olsun.söyleme bayramı zehir olsun manyak kocalarin :)
Emziremem ki
Bende dogurmadim
Alin bir bilmece
Ne diyim bilemedimki. Güzel insan :. (..
ağva dan selamlar kızlaaar :))

geçmişe bakıp geliyoruuum
Ayy foto atsana ordan.çok merak ediyorum orayı. Iyi tatiller :)
Ne guzel yazmışsın. Hem nefese hem diyete. Dusunecem sözlerini abla :)
((((
Sağol canım. Iyi bayramlar şimdiden. ..
@elifvecebir
@erdemhilal
Sıfır Etamine antika kenarlar oluyor ip çekiyorsun katlıyorsun çıkardığı iplerle de. Bunu isliycem örnek olarakta Eki Görüntüle 1883992
Çok sirinmis model. Eline sağlık
menüm

sabah 9.00
2 yk yoğurt
3 ceviz
10 çiğ badem

öğle 14.30
1 kutu 200 ml light süt
10 çiğ badem
5 yerfıstığı
1 ceviz

akşam 16.00
1 yeşillikli lahmacun (221 kalori)
yarım bardak ayran
Afiyet olsun.bence kaçamak yok :)

yok annem konuşmuyor daha ortim solunum cihazına bağlı
ne burcu bu enişte
Nefesin son hali bakin teyzeler
ayy maşallah yavrumaaa
Yok o hep hirlar Ben isiririm ama......
abla tecrüben ve ifade edişin çok iyi gerçekten tabii belli zorluklarla buraya geldiğini hissedebiliyor insan bu akşam da ifadelerin kopardı beni ve içten içe etki ediyor konuşmaların iyi ki aynı zamanda buradayım seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…