Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Yok canim ya bende öyle düsünüyom mamasini hazirliyom yemiyor
Kucakta uyuyor yatiriyom basliyoz miziltiya
Zaten 3 saatte bezi degisiyoz mamasi oluyor
Sabah 6-7 gibi uykuya basliyor mamasini bile uykuda emiyor
Gece korkuyor desem Cok minik bilemedim ki

Hayat törpüledi
Canim senin annen diye kime yazdim Ben ya
Kuzum annecine gecmis olsun
Dua zinciri vs... Kuralimmi istermisin

Anaaa hiç bakmadım sen öyle yazınca direk birinciliği sahiplendim kizz

Afiyet olsun ablacim
Bulgur çok sanki afiyet olsun canım
Tamam canım
valla oyle oldu fatmam :) görüşürüz canimm
@elifvecebir
CurukElma
Sıfır Etamine antika kenarlar oluyor ip çekiyorsun katlıyorsun çıkardığı iplerle de. Bunu isliycem örnek olarakta Eki Görüntüle 1883992
kız bunlar çok sabır işi yaa. Valla ben sabredemem böyle
menüm

sabah 9.00
2 yk yoğurt
3 ceviz
10 çiğ badem

öğle 14.30
1 kutu 200 ml light süt
10 çiğ badem
5 yerfıstığı
1 ceviz

akşam 16.00
1 yeşillikli lahmacun (221 kalori)
yarım bardak ayran
Az olmuş busemm afiyet olsun
güzel canım bi reçel battı gözüme.Afiyet olsun aysecim
Kızlar ben çok saçma sapan şeyler yedim
3biskuvi 2bayram cikolatasi ve 5adet küçük Beypazarı kurusu
Bunlar cayin yanında annemde yenildi yarın nasıl beslenmeli ki bunları telafi edebiliyim
Detoks günü olur canım zaten ayran demissin
15 deki olmamis afiyet olsun canım
kız merve balıklar kizartmami izgarami kimse sormamış afiyet olsun kuzum
eeee anlatin yaw ne ediyonuz
şimdi geldim abla ya koşturup duruyorum
Off benim yine sarjm bitiyyy
Benim oglan eline alip full orumcek adam izliyo bana birakmiyoki
Kız disney de 18 de var. Ana oğul izliyoruz biz
Nefesin son hali bakin teyzeler
Yaa yarım onu benn. Minnak yaaa. Allahım size bağışlasın ablamm
Kızlar iyi geceler ben gidip detox için malzemeleri suya kötüyüm sabahta haslarim bugunu telafi etmeliyim
Kolay gelsin canım

Hayat törpüledi
Canim senin annen diye kime yazdim Ben ya
Kuzum annecine gecmis olsun
Dua zinciri vs... Kuralimmi istermisin
sağ ol ablam biz bayağı dağıttık normalde şimdilik iyiye gidiyor gibi okuyanımız var çok şükür iyileşince belki şükür için bende yazmayı düşünüyordum

Menum
Sabah 11
Bir haşlanmış yumurta
Bir domates
Bir salatalık
Öğle 15
3 küçük salatalık
Akşam 19
Bir kaşık nohut pilav
Boll salata
Su 3 litre
Spor 1 saat yürüyüş
Bir saat dans
Boll temizlik

Aminnnnn
Nerdeydin ne yedin anlat bakalim

berilceee
Abla nasıl kilo verdiğimi sormustun
Bundan bir ay öncesine kadar hatta daha fazla. Haftada en kötü 1 kg verirdim. Sonra bi gece tutamadım kendimi hamburger filan yedim ve o hafta 1.6 ydi sanırım artı çıktım. Dahada toparlanamadim. Gram gram gitmeye başladı. Napicam bilmiyorum abla

Kızlar ben çok saçma sapan şeyler yedim
3biskuvi 2bayram cikolatasi ve 5adet küçük Beypazarı kurusu
Bunlar cayin yanında annemde yenildi yarın nasıl beslenmeli ki bunları telafi edebiliyim
Pro günü yapamasan da sıfır kh şeker ve yağ almalisin yarın. Ve mumkunse buyukbaba spor.
Sporum yok çünkü sağ ayak bilegimi incittim pazar günü. Hala zorlayamiyorum.topallama da var.bir de üstüne iğneler halsizlik derken hepten bitti spor evi mok götürüyor inanirsan abla. Yardım edenim de yok. 2 bebeyle debeleniyorum 1 haftadır
Kızlar nabıyorsunuzz bakimm
Ben duymamazliktan geleyim bu soruyu şekerim. ..
Mescitte oluyom
Birde galerimiz var cumalari yogun olunca Test sürüsüne cikiyom
Ikizleri yakin bir sehirde okuyorlar almaya gidiyoz
Persembe olmasada cuma erken bitirelim
Uuuuu baya bi yogunmussun.sabah 8de bildiriyorum bundan sonra ben :)
Kolaydim canim cok sukur bitti sayilir 1 haftadr camasr makinesi hic durmadan calisti bugun artik dinlendireyim dedm dusun ne kadarrr yoruldugumu
Bende ağır temizlikte baya üzülürüm makinalara.manyakmiyim ne :)
buseb kiz bende ilk defa tezmledm 5 senelik gelinim daha bir kere bile cam silmis degildim biraz rahatsizda aslinda uzuldumde yaptim ya ne bilim inşallah aliskanlik haline getrmez
Inşallah getirmez.ben kendi Evimi temizleyemiyorum geçtim kV. Kendi anneme bile saysam 3 gitmemisimdir 6 yılda. Hem bekar kızı var.gezecegine laf sokacagina yapsın onunla.hiç de yapamam valla.
Bu aliskanlik ya buyuklerde Abla diyor
Kafakagudimda 77 Model oldugum yaziyor
Bende ikizler unvde.4 çocuk falan diyince çok sanıyordum.4 yaş buyukmusun benden 81liyim bende :) ama tabi 30 yaşında evlenince bebeler minnak bende :)
Iste o dediğin pek nadir bişey şekerim.
Bugun bu koca göbekle mekik deneyesim geldi
Yattim ama kalkamadim iyimi
:))))))
Himm 11 yaş çok birşey değilmiş üniversitede kızlar filan deyince dedim acaba baya baya abla modunda erken mi evlendim kaptanim ben 31 olcam senin yaşında oğlan daha ortaokulda anca olur
Hele ben.32 de anne oldum 52de anca söylerim bu cümleyi :)))))

Internetten koca bile buldu dediydi götten bacakli
Yuhhh Allahım öte dünyayı düşünmeden konusanlara Hidayet ver Yarabbim. Bu nasıl bi iftira nasıl bi günah (( bosanmadiniz sanırım siz. Allah bozmasin yuvasınizi.yurtdışı demişsin ya abla.aklıma bişey takıldı. Özele girersem affola.oralarda evlatlık vs işlemleri zor diye duydum.sizinki nasıl oldu.kuzucukla nasıl tanıştınız?
Erkekler buyumuyor bende de var bi tane tripcan koydum yeni adı bu oğlum ondan daha uslu o kudurtuyo zaten oglanida napslim seviyoz işte
Tripcan iyiymiş. Benimki de baybilen. Herşeyi bilir benim bey.gerizekalı. bak gene sinirlendim.
Nefesin son hali bakin teyzeler
Ayy maşallah. Nasıl da tutmuş nasibini küçücük elleriyle.benim kızımın bebekligine benziyor.gözleri büyük olacak galiba. :)
Babamı istemiş beni istememis dedin ya ondan seyettim kız ben.
Gaz mi varki? Bu kadar kucugun çok az sıkıntı sebebi olur.mama bez gaz başka ne olurki? ??

biz souyoruz o kafa sallıyor

Muhabbetinize aktif olarak katılmayı çok isterdim. Bu hafta biraz zor gibi malum kızım evde ve bayram telasiyla dinlenme sıfır olacak bende.
Ütü gittikçe büyüyor küçük bi tepe gibi oldu.üstüne 1 bardak yağ doksem de çöpe mi atsakki;( ay vallatiksiniyorum ütuden ((( Hızır gelse de sabaha kadar yapıp bitirse bu gece.sacmaliyorum sanki.yatayim en iyisi.
Sipam 6 da gün başlıyor sanıyor. Salakmidir nedir bu çocuk. Güneş doğunca kalkma zorunluluğu olduğunu kim söyledi bu sipaya ya
Eşim circir olmuş nobette bu gece.hastaliginin en ağır etkilerinden biri de bu kızlar. Barsaklar bebeginki kadar hassas (((
Muhabbetinizi moka sarmadan çıkayım ben.
Opuldunuz.
Ama en çok kuzucuklarimiz

Kolay gelsin canım

Yaz numarayi özelden
Ikizler üniye basladi
Elif ayni cadi
Senin Elif nasil bakuyimm
Dana gibi cikkk camis gibi geldim goncam
Verirsin sen o kiloları dert etme .Benim Elif iyi maşallah 7. Sınıf oldu onuda zayiflattik bu yaz birazcık. Gönderdim numaramı canom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…