- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #163.381
Yok canim ya bende öyle düsünüyom mamasini hazirliyom yemiyorBelki gece daha fazla ml istiyordur.
Etamin bende yapıyorum :) bayılırım.
:))))) hadi geçmiş olsun.söyleme bayramı zehir olsun manyak kocalarin :)
Ne diyim bilemedimki. Güzel insan :. (..
Ayy foto atsana ordan.çok merak ediyorum orayı. Iyi tatiller :)
Ne guzel yazmışsın. Hem nefese hem diyete. Dusunecem sözlerini abla :)
((((
Sağol canım. Iyi bayramlar şimdiden. ..
Çok sirinmis model. Eline sağlık
Afiyet olsun.bence kaçamak yok :)
Hayat törpülediyok annem konuşmuyor daha ortim solunum cihazına bağlı
ne burcu bu enişte
ayy maşallah yavrumaaa
abla tecrüben ve ifade edişin çok iyi gerçekten tabii belli zorluklarla buraya geldiğini hissedebiliyor insan bu akşam da ifadelerin kopardı beni ve içten içe etki ediyor konuşmaların iyi ki aynı zamanda buradayım seninle
Anaaa hiç bakmadım sen öyle yazınca direk birinciliği sahiplendim kizzCanım siz ikincisi iz o yüzden dedim 9. Takıma birincilik yakışır biraz daha gayret diyeevet biz şimdilik toplandık ama 3 kişiydik biri sabit bundan sonra liste kalabaliklasiyor herkesin aynı oranda başarılı olması gerek
Afiyet olsun ablacimmenumude yazayim cunku ben dükkani kapattim
sabah
30 gr yulaf
180 gr cilek
180 gr soya sütü
oglen
mozzeralle ve domates
1 elma
aksam
30gr kirmizi mercimekli
yesil salata
mango
4 litre
spor ertelendi dun mevlüte gelemeyenler bugun ara ara ugruyor
ama bir lesli 3 mil yaparim en kotu
Bulgur çok sankisabah 9 da : sucuk yedim tavada kızartarak kendı yagıyla .miktar olarak nasıl derim bilmiyorum ama kucuk sucuklar varya onlardan 1 tanesını dusunun onun yarısı diyelim .1 çay bardağı badem
akşam 4.25 gibi başlangıç :1 tabak bulgur pılavı,2 avuc badem :)
9 bardak su
40 dk spor .
Tamam canımyap yap güzel olur niye yapamayasin benimkide Runner gibi olucak inşallah hatta örneği atarım sana.
Öyle canım bizde çok yaşadık bu durumları bizde hayırlısı diyoruz onu acı çekerken görünce daha çok üzülüyorum Rabbim hakkında hayırlı olan neyse o kapıyı acsin bu dertler ufak dertler değil eritiyor insanı. Sizinde basınız sağolsun canım.
ahh işte bu süper olmuş. koca kişisine de kapak olur.
Guzel canim afiyet olsun. Hayırdır canım ya anlatmak istersen burdayız. Üzme kendini erkekler dengesiz.
Ooo iyi eğlenceler Buse can.
Etamine antika ynin resmini ekliycem görürsün cano.
anam aç kalıyorsun gibi geliyor bana ama gram gram yiyorsun ya helal sana.
valla oyle oldu fatmam :) görüşürüz canimmberilceee hayirli olsun Allah kabul etsin ablacim.koca gonullu insanlarin yapacagi bu zaten.
ballikayfe ins annen cok daha iyi olacak.
@eliya Rabbim halacigina merhamet etsin.sifa versin ins
CurukElma ve buseb kankiler iyi olmus yakinlik:)desarj olmusunuzdur
semplice_signora canim gecmis olsun tekrar.vucut hemen toparlayamaz.varsa kati meyve sıkacagindan sebze sık bol bol ic.
@MuallimeA sigorta meselesi seninmiydi karistirmiyorum demi?cok mantikliymis.esine suprriz
baska yazmadigim varmi yaaa cok gecmis vardi unuttum:/:/kusura bakmayin
ayriyeten bu hafta 1.olan kaptancim tebrikler.diger veren arkadaslar da tebrikler.artilar yilmayalim.bayram ecsin okulla birlikte kasıciiiz ins
bi de ben artik bayram aurecinde cok giremiyorum bilginize.sehirdisina gidilecek kurban icin.amcamlar kesecekler.yatin itibariyle uzaklardayim.ara ara girerim yinw.cok opuyorum herkesi:)
kız bunlar çok sabır işi yaa. Valla ben sabredemem böyle@elifvecebir
CurukElma
Sıfır Etamine antika kenarlar oluyor ip çekiyorsun katlıyorsun çıkardığı iplerle de. Bunu isliycem örnek olarakta Eki Görüntüle 1883992
Az olmuş busemm afiyet olsunmenüm
sabah 9.00
2 yk yoğurt
3 ceviz
10 çiğ badem
öğle 14.30
1 kutu 200 ml light süt
10 çiğ badem
5 yerfıstığı
1 ceviz
akşam 16.00
1 yeşillikli lahmacun (221 kalori)
yarım bardak ayran
güzel canım bi reçel battı gözüme.Afiyet olsun aysecimYarına kalmadan menümü yazayım hemen. Özledim sohbetiniziçocuklar uyusun gelicem inşallah.
08.30 kahvaltı
1 kk.peynir
1 tk çilek reçeli
3 zeytin
Domates peynir
1 etimek
Çay
13 öğle
2 kuru köfte
Domates
2 yk yoğurt
17 akşam
5 yk kavurma sote
Domates.sumakli soğan.
Su 2 ll. 3e tamamlarim.
Spor yok.
Detoks günü olur canım zaten ayran demissinKızlar ben çok saçma sapan şeyler yedim
3biskuvi 2bayram cikolatasi ve 5adet küçük Beypazarı kurusu
Bunlar cayin yanında annemde yenildi yarın nasıl beslenmeli ki bunları telafi edebiliyim
15 deki olmamisMenüm
Kahv 11:30
1 d ekmek
4 zeytin
Domates salatalık
1_yumurta
1 kk peynir
15 civarı
2 kare bitter
2 yudum gazoz
17:00
Kahvaltinin yumurtasizi +2 üçgen d karpuz,
Su 2 lt
Spor 2 saat yürüyüş
Bugün disaridaydm kızlar, esimde kızıma baktı yemek yapma durumu olmadı.
kız merve balıklar kizartmami izgarami kimse sormamışMerhaba kizlar menumu yazayim gecmise bakip geliyom
Sabah9
1tavada yumurta
Kk peynir
Salatalik domates
1tb ekmk
Ogle14
1 tabak patlican turlu (patatessiz)
1kase cacik
1dilim karpuz
Aksam19
6 7 tane hamsi
2 dilim palamut
Boll yesil salata
Su 3litre
Spor yok
şimdi geldim abla yaeeee anlatin yaw ne ediyonuz
Kız disney de 18 de var. Ana oğul izliyoruz bizOff benim yine sarjm bitiyyy
Benim oglan eline alip full orumcek adam izliyo bana birakmiyoki
Yaa yarım onu benn. Minnak yaaa. Allahım size bağışlasın ablammNefesin son hali bakin teyzeler
Kolay gelsin canımKızlar iyi geceler ben gidip detox için malzemeleri suya kötüyüm sabahta haslarim bugunu telafi etmeliyim
sağ ol ablam biz bayağı dağıttık normalde şimdilik iyiye gidiyor gibi okuyanımız var çok şükür iyileşince belki şükür için bende yazmayı düşünüyordumHayat törpüledi
Canim senin annen diye kime yazdim Ben ya
Kuzum annecine gecmis olsun
Dua zinciri vs... Kuralimmi istermisin
AminnnnnAnaaa hiç bakmadım sen öyle yazınca direk birinciliği sahiplendim kizz
Afiyet olsun ablacim
Bulgur çok sankiafiyet olsun canım
Tamam canım
valla oyle oldu fatmam :) görüşürüz canimm
kız bunlar çok sabır işi yaa. Valla ben sabredemem böyle
Az olmuş busemm afiyet olsun
güzel canım bi reçel battı gözüme.Afiyet olsun aysecim
Detoks günü olur canım zaten ayran demissin
15 deki olmamisafiyet olsun canım
kız merve balıklar kizartmami izgarami kimse sormamışafiyet olsun kuzum
şimdi geldim abla yakoşturup duruyorum
Kız disney de 18 de var. Ana oğul izliyoruz biz
Yaa yarım onu benn. Minnak yaaa. Allahım size bağışlasın ablamm
Kolay gelsin canım
Haberim olsun olurmu canimsağ ol ablam biz bayağı dağıttık normalde şimdilik iyiye gidiyor gibi okuyanımız var çok şükür iyileşince belki şükür için bende yazmayı düşünüyordum
tamam ablam Allah razı olsunHaberim olsun olurmu canim
Bayram temizliği abla bide çocuk annemdeydi normalde yarın alacaktım. Huysuzluk çıkarmış mecbur oraya gittim. Giderken de bir saat yürüyüş yaptım hazır çocuk yokkenAminnnnn
Nerdeydin ne yedin anlat bakalim
Canım bende maalesef sezeryan göbeği varCurukElma keyiften yedim aslında :) çorba yerine bunu tercih ettim.birşey sorcam senin göeğini mezurayla ölctunmu hıc ölctuysen kac acaba
Canım bende maalesef sezeryan göbeği varCurukElma keyiften yedim aslında :) çorba yerine bunu tercih ettim.birşey sorcam senin göeğini mezurayla ölctunmu hıc ölctuysen kac acaba
Pro günü yapamasan da sıfır kh şeker ve yağ almalisin yarın. Ve mumkunse buyukbaba spor.Kızlar ben çok saçma sapan şeyler yedim
3biskuvi 2bayram cikolatasi ve 5adet küçük Beypazarı kurusu
Bunlar cayin yanında annemde yenildi yarın nasıl beslenmeli ki bunları telafi edebiliyim
Sporum yok çünkü sağ ayak bilegimi incittim pazar günü. Hala zorlayamiyorum.topallama da var.bir de üstüne iğneler halsizlik derken hepten bitti sporo kadar cok yag kütlem varki kalayim bosver
alistim gibide zaten balim
simdiden iyi bayramlar canim
allah razi olsun gülüm
bende cok yapardim öncede artik elime bile alamiyom
buse bu menuye bir anlam veremedim
niye kahvalti etmedin madem kuruyemis yiyecektin niye ögle yemegi yok
karatayada benzetemedim canin mi istemedi annem senin
su spor nerde pirtircik
birde annenin neyi var umarim hersey yolundadir ve seni bayramda cicilerinle gönlünce görür
allah korktugunu yasatmasin canim sana
iyi dusun iyi olsun
buyuk gecmisler olsun tatlim
olsun canim alah razi olsun
spor yok dedin kalbimi kirdin bak simdi
menü guzel fazlalik yok bence
hayirdir annem karbonhidratin dibine vurmussun
yarin ne yesen ki yagsiz tuzsuz bir sebze corbasi paklar seni bence
ibni sina yumruk kadar elma yiyene 2 saat canini disine tak kos demis sekeri vucuttan at diye
sen bir hesapla bakalim kac saat kosmak kurtarir bu yediklerini
evet kizlar yurtdisindayim
Ben duymamazliktan geleyim bu soruyu şekerim. ..Kızlar nabıyorsunuzz bakimm
Uuuuu baya bi yogunmussun.sabah 8de bildiriyorum bundan sonra ben :)Mescitte oluyom
Birde galerimiz var cumalari yogun olunca Test sürüsüne cikiyom
Ikizleri yakin bir sehirde okuyorlar almaya gidiyoz
Persembe olmasada cuma erken bitirelim
Bende ağır temizlikte baya üzülürüm makinalara.manyakmiyim ne :)Kolaydim canim cok sukur bitti sayilir 1 haftadr camasr makinesi hic durmadan calisti bugun artik dinlendireyim dedm dusun ne kadarrr yoruldugumu
Inşallah getirmez.ben kendi Evimi temizleyemiyorum geçtim kV. Kendi anneme bile saysam 3 gitmemisimdir 6 yılda. Hem bekar kızı var.gezecegine laf sokacagina yapsın onunla.hiç de yapamam valla.buseb kiz bende ilk defa tezmledm 5 senelik gelinim daha bir kere bile cam silmis degildim biraz rahatsizda aslinda uzuldumde yaptim ya ne bilim inşallah aliskanlik haline getrmez
Bende ikizler unvde.4 çocuk falan diyince çok sanıyordum.4 yaş buyukmusun benden 81liyim bende :) ama tabi 30 yaşında evlenince bebeler minnak bende :)Bu aliskanlik ya buyuklerde Abla diyor
Kafakagudimda 77 Model oldugum yaziyor
Iste o dediğin pek nadir bişey şekerim.Karşınızdaki kişi gerçekten iyiyse alışkanlık haline gelmez yılda bi kere bende tatile gidince temizliyorum dusunuyorum yaslansam gelinim yada kızım biri gelse bende isterim be ya iki bez sursunler formalitede olsa temizleseler
Ne biliyim hani insanı bile bile kullanan tiplerden olmadığı surece kvde anne sonuçta
:))))))Bugun bu koca göbekle mekik deneyesim geldi
Yattim ama kalkamadim iyimi
Hele ben.32 de anne oldum 52de anca söylerim bu cümleyi :)))))Himm 11 yaş çok birşey değilmiş üniversitede kızlar filan deyince dedim acaba baya baya abla modundaerken mi evlendim kaptanim ben 31 olcam senin yaşında oğlan daha ortaokulda anca olur
Yuhhh Allahım öte dünyayı düşünmeden konusanlara Hidayet ver Yarabbim. Bu nasıl bi iftira nasıl bi günahInternetten koca bile buldu dediydi götten bacakli
Tripcan iyiymiş. Benimki de baybilen. Herşeyi bilir benim bey.gerizekalı. bak gene sinirlendim.Erkekler buyumuyor bende de var bi tane tripcan koydum yeni adı buoğlum ondan daha uslu o kudurtuyo zaten oglanida napslim seviyoz işte
Ayy maşallah. Nasıl da tutmuş nasibini küçücük elleriyle.benim kızımın bebekligine benziyor.gözleri büyük olacak galiba. :)Nefesin son hali bakin teyzeler
Babamı istemiş beni istememis dedin ya ondan seyettim kız ben.yok annem konuşmuyor daha ortim solunum cihazına bağlı
ne burcu bu enişte
ayy maşallah yavrumaaa
abla tecrüben ve ifade edişin çok iyi gerçekten tabii belli zorluklarla buraya geldiğini hissedebiliyor insan bu akşam da ifadelerin kopardı beni ve içten içe etki ediyor konuşmaların iyi ki aynı zamanda buradayım seninle
Gaz mi varki? Bu kadar kucugun çok az sıkıntı sebebi olur.mama bez gaz başka ne olurki? ??Yok canim ya bende öyle düsünüyom mamasini hazirliyom yemiyor
Kucakta uyuyor yatiriyom basliyoz miziltiya
Zaten 3 saatte bezi degisiyoz mamasi oluyor
Sabah 6-7 gibi uykuya basliyor mamasini bile uykuda emiyor
Gece korkuyor desem Cok minik bilemedim ki
biz souyoruz o kafa sallıyorYuhhh Allahım öte dünyayı düşünmeden konusanlara Hidayet ver Yarabbim. Bu nasıl bi iftira nasıl bi günah(( bosanmadiniz sanırım siz. Allah bozmasin yuvasınizi.yurtdışı demişsin ya abla.aklıma bişey takıldı. Özele girersem affola.oralarda evlatlık vs işlemleri zor diye duydum.sizinki nasıl oldu.kuzucukla nasıl tanıştınız?
Tripcan iyiymiş. Benimki de baybilen. Herşeyi bilir benim bey.gerizekalı. bak gene sinirlendim.
Ayy maşallah. Nasıl da tutmuş nasibini küçücük elleriyle.benim kızımın bebekligine benziyor.gözleri büyük olacak galiba. :)
Babamı istemiş beni istememis dedin ya ondan seyettim kız ben.
Gaz mi varki? Bu kadar kucugun çok az sıkıntı sebebi olur.mama bez gaz başka ne olurki? ??
Kolay gelsin canımMuhabbetinize aktif olarak katılmayı çok isterdim. Bu hafta biraz zor gibimalum kızım evde ve bayram telasiyla dinlenme sıfır olacak bende.
Ütü gittikçe büyüyor küçük bi tepe gibi oldu.üstüne 1 bardak yağ doksem de çöpe mi atsakki;( ay vallatiksiniyorum ütuden ((( Hızır gelse de sabaha kadar yapıp bitirse bu gece.sacmaliyorum sanki.yatayim en iyisi.
Sipam 6 da gün başlıyor sanıyor. Salakmidir nedir bu çocuk. Güneş doğunca kalkma zorunluluğu olduğunu kim söyledi bu sipaya ya
Eşim circir olmuş nobette bu gece.hastaliginin en ağır etkilerinden biri de bu kızlar. Barsaklar bebeginki kadar hassas(((
Muhabbetinizi moka sarmadan çıkayım ben.
Opuldunuz.
Ama en çok kuzucuklarimiz
Verirsin sen o kiloları dert etme .Benim Elif iyi maşallah 7. Sınıf oldu onuda zayiflattik bu yaz birazcık. Gönderdim numaramı canomYaz numarayi özelden
Ikizler üniye basladi
Elif ayni cadi
Senin Elif nasil bakuyimm
Dana gibi cikkk camis gibi geldim goncam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?