Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günes batmadan Benim yeme isi biter gülüm
Kargaylada kahvalti yaparim
Yazarim canim

benzetmeler süper :)

Daha Cok tebrik et Beni yol uzun 50 Kilo kadar

ederim abla çok tebrik ederim yeterki isteee helal sanaa :)

afiyet olsun off sumaklı soğana bayılırım

Kızlar ben çok saçma sapan şeyler yedim
3biskuvi 2bayram cikolatasi ve 5adet küçük Beypazarı kurusu
Bunlar cayin yanında annemde yenildi yarın nasıl beslenmeli ki bunları telafi edebiliyim

pro günü ya da ayran detoksu falan yap canım bence

abla sabah acele cıktık evden ağva yoluna düştük gelince de eşim yorgundu yattı dinlendi bende odada acıkınca öğlende kuruyemiş süt oldu :)

abla ecenin annesi rahatsız benimki iyi şükür

çok güzel afiyet olsun canım

buseb kiz bende ilk defa tezmledm 5 senelik gelinim daha bir kere bile cam silmis degildim biraz rahatsizda aslinda uzuldumde yaptim ya ne bilim inşallah aliskanlik haline getrmez

anladım canım. ben kendi anneme yapmadım daha evlendiğimden beri annem de zaten istemiyor ben kendi evimi hallediyorum anca. kv istese de yapmam ve eşim dellenir annesi böyle bir şey istese bi ton rahatsızlığım var adam bana kıyamıyor anasını yer yani karımı öldürcen mi diye Allah kabul etsin buda bir hayır sonucta

Bugun bu koca göbekle mekik deneyesim geldi
Yattim ama kalkamadim iyimi

abla dikkat et kendine bi şey yapma amann

Benimki bir melekti
Sonra icindeki bastirilmis çaki ruhu hortladi

Ben 20 sene sonra bosanmaya kalktigimda hortladi
Biz baristik da olan ona oldu

Internetten koca bile buldu dediydi götten bacakli

yok artık cok ayıp yaa 20 sene melek sonra şeytan vay canına. benim kv de melek değil ama iyi demekki güvenmemek gerek

Yok benimki kılıbık abla yads ben çok dominantim birde çok ilgi manyağı sürekli ilgi istiyor yawrusunu kiskaniyor ya yok annrn önceden böyle severdi şimdi sevmiyo beni diye şikayet ediyor çocuğuma beni

benim eş de ilgi manyağı aslan burcu. pofpofla sürekli benimkini

Nefesin son hali bakin teyzeler

maşallah dünya güzeliii

Kızlar iyi geceler ben gidip detox için malzemeleri suya kötüyüm sabahta haslarim bugunu telafi etmeliyim

iyi geceler tatlım

yarın çeker atarım canım :)

Hayat törpüledi
Canim senin annen diye kime yazdim Ben ya
Kuzum annecine gecmis olsun
Dua zinciri vs... Kuralimmi istermisin

bana dedim karıştırdın olsun abla kalabalığız normal karıstırman :)

evr ya az oldu. lahmacun çekti cnm bayaa açtım. kalorisine baktım ve daldım. sonra da bayaa yürüdük. tartımı evde unuttum bu arada

Menum
Sabah 11
Bir haşlanmış yumurta
Bir domates
Bir salatalık
Öğle 15
3 küçük salatalık
Akşam 19
Bir kaşık nohut pilav
Boll salata
Su 3 litre
Spor 1 saat yürüyüş
Bir saat dans
Boll temizlik

kız 1 kasık nohut pilav ne anam azıcık. öğlende yok gibi. seninki benden az hilalim yaa

ay Allah yardımcın olsun valla iyi geceler tatlım

utuyu seven varmiki yaa valla ben ütü filan yapmıyorum çok ütülü giymek istiyorsan aha ütü aha masası dedim isyan ettim şimdi kendi yapıyor. Kolay gelsin sanada canım görüşürüz
huu huu kaynatmışsınız epey anam oku oku geçmiş bitmedi

Hosgeldin busemm kız bi alisamadiniz menulere napim az yiyorum yaaa

Kizlar yeni geldim sayılır eve geç kaldı menüm kusura bakmayın.

Saat 8
5 kaşık yoğurt

Saat 10:30
3 kaşık melemen
1 kk peynir
1 dilim tam buğday ekmek
1 zeytin
2 şer dilim salatalık ve domates
1 tatlı kaşığı bal

Saat 15
4 kaşık nohut
8 kasik Yoğurtlu semizotu

Saat 19
1 küçük kutu süt

Su 2 litre
Spor yok

Burada değişik küçük büyük farketmez sen birine gidince o da gelmek zorunda ya da biri gelince sen ona gitmek zorundasın bana çok tuhaf geliyor bizim memlekette küçükler büyüklere gider sadece

Merak ettim adamın tepkisini yok canım bayram temizliğini bugün yapicam dun alışveriş kuaför isleri vardı bi de üstüne aksam 1.5 saat yürüyüşe çıktık yokuş beni mahvetti ben ova çocuğuyum uyuyakalmisim zaten

Benimki fırsatını bulsa kullanan tiplerden ve acımaz, ilk evlendigimde temizledm bende sonraki sene hamileydm benden o halde camları silmemi istedi silmedm, ne bileyim kas ağrısı bel ağrısı çekiyordum 7 ayliktm doktordan geldim uzaniyorum getirip yattigim odanın ortasına süpürgeyi bıraktı kolum agriyor diye o gün iki büklüm süpürdüm bana da ders oldu bi daha elime almadim supurgeyi sadece sofranın toplanmasına yardim ediyorum o kadar

Benimki fırsatını bulsa kullanan tiplerden ve acımaz, ilk evlendigimde temizledm bende sonraki sene hamileydm benden o halde camları silmemi istedi silmedm, ne bileyim kas ağrısı bel ağrısı çekiyordum 7 ayliktm doktordan geldim uzaniyorum getirip yattigim odanın ortasına süpürgeyi bıraktı kolum agriyor diye o gün iki büklüm süpürdüm bana da ders oldu bi daha elime almadim supurgeyi sadece sofranın toplanmasına yardim ediyorum o kadar

Benim kankalardan biri ütü manyağı. Günlerce kesintisiz yaparım diyor. Çok ısrar eder bana da yaptırmam.huyu değil
Burada değişik küçük büyük farketmez sen birine gidince o da gelmek zorunda ya da biri gelince sen ona gitmek zorundasın bana çok tuhaf geliyor bizim memlekette küçükler büyüklere gider sadece
Bizde de son gün değişir roller.küçükler evde oturur büyükler gezer.iadei ziyaret babinda :)
Bende 37 haftalikken kV yemek davetinde laf yemistim. Gelinlerin elinden bi kahve bile icmedik diye. Diğer gelin hanim kızım 2 yaşında onunla uğraşıyorum diye kenara çekildi. Ki kızı oturduğu yerden kalkmaz uslu bi cocuk. Bana da sandalyede beline agrimadi mi diyen olmadı. Bulasiklari duruladigim halde kahve için laf yedim. Bunu da kV kızkardeşi söylemiş. Kvde de bana söylüyor. Bende dedim ne insafsizmis koca gobegimle ortada dolasmam hoşuna mi gitcek dedim.gerizekalı dedim.kV yüzüne. Kızım sana söylüyorum gelinim sen anla yapmaya çalıştı bana.bende ona yaptım. O yüzden mümkün olduğunca uzak durmak lazım. Ne yapsan yaranamazsin bu millete.
Allah kabul etsin canım. Inşallah güzel geçer ziyaretiniz

Dünkü menüm.
Ahhhh çok kötü. Temizlik yaparken sinitimdwn hırsımı yemekten aldım.
Sabah 9.00
1 haş yumurta
3 kızarmış patates
Domates
Sslatalık

Ara 11.00
1 şeftali

Öģle 15.00
2 tane fırında kußbaşılı sogara böreģi gibi bif börek. Ama ćok lezzetliydi)
2 elmalı kurzbiye.
( çok pişmanım )

Akşam 20.00
1 kase tavuk suyu çorba
Bol salata

Ara 23.00
1 şeftali.

2 litre su

Kızlar dünkü menümü bu gün toparlayacaģım.

halan nasıl elifim bi düzelme varmı
Afiyet olsun kuzum güzel menü
Bu sezeryan göbeği bnde de var ya mekikte işe yaramaz gibi geliyor
valla bilmiyorum ki ya ins zayiflayinca gider diye umuyorum
allah kabul etsin ecem. Bizi de haberdar et canım
Günaydınlar. Herkese musmutlu günlerrrr
günaydın canım
Afiyet olsun canım olmamış maalesef bugün toparla lütfen

Yengeç canim maalesef
İlk uc ay anne karnını istiyorlar sarılıp sarmalasin abla bol bol
Menum
Sabah 11
Bir haşlanmış yumurta
Bir domates
Bir salatalık
Öğle 15
3 küçük salatalık
Akşam 19
Bir kaşık nohut pilav
Boll salata
Su 3 litre
Spor 1 saat yürüyüş
Bir saat dans
Boll temizlik
super

CurukElma keyiften yedim aslında :) çorba yerine bunu tercih ettim.birşey sorcam senin göeğini mezurayla ölctunmu hıc ölctuysen kac acaba
Karatay da. Bulgur pilavı haftada bir uç kaşık cnm neye keyiflendin bu kadar
Koyu siyah perde kurtarıcı canim +1.5-2 saat fark atıyor uyanmaya.bebekler tıpkı doğadaki hayvanlar gibi gunese endeksli a uyutup uyanıyor
Yuhh insafsizz
Güzel haberlerle gel
İyi yapmissin
bugün telafi edersin canım bende dun çıldırdı ama bugun detox yapiyorim

tahmin ettim yengeç erkeği özellikle öyle oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…