Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kalorisi ne kadar yazıyor? Bende Urfalıyım.Gel bizede sana çiğköftenin hasını yedireyim

4.vucut gelistiriciler icin besin degerlerini yazalim:

100gr icin
----
enerji: 200
protein: %29
karbonhidrat: %8,08

yag: %5,78

icindekiler: ince koftelik bulgur, biber sosu, domates, domates sosu, kuru sogan, bitkisel yag, isot, nar eksisi, kuru nane, karabiber, kimyon, sarimsak, potasyum sorbat, gluten

* bir kutusunda 200gr etsiz cig kofte var.

evet bu degerlere bakinca dikkatimizi hemen protein miktari cekmekte. elbetteki icinde et olmadigindan bitkisel protein bu ama yine de 60gr protein boru degil. ayrica yag ve karbonhidrat bakimindan dusuk. afiyetle yenebilir.,

edit: dikkatli suserlarin gozunden kacmayacagi uzere, protein miktarini basta %19 yazmis ve toplam miktari 60gr olarak hesaplamisim. %29 olacak tabi ki de

Nasıl sence cokmu sakıncalı ????

Son düzenleme:
Ben yediklerimde çok kaloriye takılıyorum.bak 4 tanesi 200 cl. yani teki 50 cl. oluyor.. benbde bugün baya yedim çiğköfteden ama diğerlerinden kıstım. Ne yapayım :)

Oooo bugun herkez cıg koftecıymıs yanlız deıldım yane Cnm sen neresındensın aydının ben merkezdeyım.

Ben yediklerimde çok kaloriye takılıyorum.bak 4 tanesi 200 cl. yani teki 50 cl. oluyor.. benbde bugün baya yedim çiğköfteden ama diğerlerinden kıstım. Ne yapayım :)

Cnm kutuda 6 tane vardı ama baya buyuktu sıkımları ben 2 tanesını kaptırdım ıs yerındekı arkadasa.Üzerine baktım kcl yazmıyordu.Bende neten baktım.Ama oglen yemegı yemedım sanırım telafı etmıstır.

paketinde 100 gr 200 kalori yazıyordu. Bir paket 350 gr mış. Yani paketin hepsini yiyince 650 kalori.

Sen hangı urunden aldın cnm.Benım yedıgım NİMET die bi üründü.

Tabi paketin hepsini yemedim ben de 100 gr falan yemişimdir yani 200 kalori aldım. Yazmışken günlük menümü de yazayım.

Sabah 1 elma+ 1lt su+ yeşilçay( misafirlerin uyanmasını beklerken)

kahvaltı: Domates-salatalık- maydonoz- 2 dlm peynir- 2dlm kepek ekmeği-2 kaşık reçel

ara: Yok( kahvaltıyı geç yapmıştım.)

öğle: 100gr çiğ köfte- marul

ara: Kornet dondurma- 1lt su

akşam: Börülce salatası

15 dk powerplate yaptım. Yatana kadar sadece meyve yerim. Süt içerim.

ben de paketini attım markasını bilmiyorum bimden almıştım.

Çok kıskandımmm.Sözünü unutma zayıflayak gelıcem çiğ köfteni yemeye.Üşenmem gelirim haa

Ay valla ne iyi olur.Gel kız beklerim.Sen nerde oturuyorsun?Ben Bursa'dayım.Arseda yıda çağırırız gelirsen,oda Bursada.Kaç doğumlusun mursh?

Ay valla ne iyi olur.Gel kız beklerim.Sen nerde oturuyorsun?Ben Bursa'dayım.Arseda yıda çağırırız gelirsen,oda Bursada.Kaç doğumlusun mursh?

Aydındayım ben bursa cok uzak sayılmaz ıst gelıcez gecerken ugrarım walla.1987lıyım ben.İnş çok kucuk kalmam yanınızda.Sevgilicimi ikna ediyimde geliyimn :)

halılarımı serdim duşumu aldım geldim çigköftemi canım çekti bizde kışın herhafta yaparız eskiden ben yogururdum dizimde kireçlenme oldu artık emekli oldum

halılarımı serdim duşumu aldım geldim çigköftemi canım çekti bizde kışın herhafta yaparız eskiden ben yogururdum dizimde kireçlenme oldu artık emekli oldum

her iki türlü de geçmiş olsun ablacım. Hem dizin için hem de işleri bitirdiğin için. Maşallahın var bütün evi pakladın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…