- 14 Aralık 2012
- 6.167
- 6.595
- 148
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #163.421
utuyu seven varmiki yaavalla ben ütü filan yapmıyorum çok ütülü giymek istiyorsan aha ütü aha masası dedim isyan ettim şimdi kendi yapıyor. Kolay gelsin sanada canım görüşürüz
Hosgeldin busemm kız bi alisamadiniz menulere napim az yiyorum yaaa
Kizlar yeni geldim sayılır eve geç kaldı menüm kusura bakmayın.
Saat 8
5 kaşık yoğurt
Saat 10:30
3 kaşık melemen
1 kk peynir
1 dilim tam buğday ekmek
1 zeytin
2 şer dilim salatalık ve domates
1 tatlı kaşığı bal
Saat 15
4 kaşık nohut
8 kasik Yoğurtlu semizotu
Saat 19
1 küçük kutu süt
Su 2 litre
Spor yok
Benimki fırsatını bulsa kullanan tiplerden ve acımaz, ilk evlendigimde temizledm bende sonraki sene hamileydm benden o halde camları silmemi istedi silmedm, ne bileyim kas ağrısı bel ağrısı çekiyordum 7 ayliktm doktordan geldim uzaniyorum getirip yattigim odanın ortasına süpürgeyi bıraktı kolum agriyor diye o gün iki büklüm süpürdüm bana da ders oldu bi daha elime almadim supurgeyi sadece sofranın toplanmasına yardim ediyorum o kadar
günaydın :) niyetliyim bugün , normalde icemedigim o suyun kıymetini bir kez daha anlamış bulunuyorum kalıcı olur inşallah .. şimdi hazırlanmaya başlayacağım hastaneye gidicem annem inşallah daha iyidir ona moral verebilirim inşallah tekrar gelirim yine görüşürüz kızlar
Benim kankalardan biri ütü manyağı. Günlerce kesintisiz yaparım diyor. Çok ısrar eder bana da yaptırmam.huyu değil
Bizde de son gün değişir roller.küçükler evde oturur büyükler gezer.iadei ziyaret babinda :)
Bende 37 haftalikken kV yemek davetinde laf yemistim. Gelinlerin elinden bi kahve bile icmedik diye. Diğer gelin hanim kızım 2 yaşında onunla uğraşıyorum diye kenara çekildi. Ki kızı oturduğu yerden kalkmaz uslu bi cocuk. Bana da sandalyede beline agrimadi mi diyen olmadı. Bulasiklari duruladigim halde kahve için laf yedim. Bunu da kV kızkardeşi söylemiş. Kvde de bana söylüyor. Bende dedim ne insafsizmis koca gobegimle ortada dolasmam hoşuna mi gitcek dedim.gerizekalı dedim.kV yüzüne. Kızım sana söylüyorum gelinim sen anla yapmaya çalıştı bana.bende ona yaptım. O yüzden mümkün olduğunca uzak durmak lazım. Ne yapsan yaranamazsin bu millete.
Allah kabul etsin canım. Inşallah güzel geçer ziyaretiniz
Günaydınlar. Herkese musmutlu günlerrrr
Kızlar evi az çok adam ettim çok az bi isim kaldı. Şimdide bayram alışverişine gidicez. Aksama gelirim
eşim önümde kocaman patso gömdü ooff
bu halimde bile güldürdü n boni beni burada bir yakını vefat etmiş aile var moralim çok bozuk
Şimdi aramiz çok iyi,ben mesafe koydum ödün vermekten vazgectim,misafir gidi gidip misafir gibi geliyorum,birşey olduğunda içime atmiyorum filan, değerli olmaya başladım. Eşimin bi lafı var 'bizim millete seven değilde söven yaranır' der çok haklidoğru diyon kuzum ama azcık çoğaltsan mı ki? belki de böyle az yemek metonu yavaslatmıs olabilir?
afiyet olsun canım
şaka gibi? şimdi nasıl aranız canım merak ettim?
hadi bakalım iyi haberlerini beklerim tatlım :)
doguma 3 hafta kala sana bunu söylüyor hee? yazıklar olsun diyorum insafsızın önde gideniymiş. terbiyesiz fikirsiz vicdan yoksunu! ay tutamadım kendimi. iyi demişsin az bile demişssin. annesi sana bunu derken kocan nerdeydi canım yanında mıydı yoksa? bi laf da o diyeydi!
amiin. :)
tamam tatlım kolay gelsin :) görüşürüz
Amin, annem geçen gördüğümden iyi ama yine yüzü ızdırapliydi okunmuş su verdim içeri serumla vereceklerüzülme canım Allah rahmet eylesin :/ annen nasıl ?
Canım burada kimse ölüm diyeti yapmıyor ve kimse kimseye bunu demez olsa olsa telafi için biraz kasmak önerilir böyle bir kelimeyi diyet ile ilgili kullanmak pek iyi değil şahsım adına..@kartanesi0702 biliyorum canım istedi yedim .bugün anneme kadın budu köfte yaptırcam bu sefer içine bulgur attırarak.şimdi 2 tane mor erıklerden yedım ısmınımı blmıyorum karatayda yok ama ölum dıyetıne gıremem kusura bakmayın ınsanım bende.
ölüm diyetimden kastım meyve sıfır bulgur cok az tuketmek ınsan sıkılıyor devamlı aynı tarz beslenm ten bu da bana ölum dıyetı gıbı gelıyor.burda ekmek dahi tuketenler var ben onun yerıne bulgur yemısım cok muAmin, annem geçen gördüğümden iyi ama yine yüzü ızdırapliydi okunmuş su verdim içeri serumla verecekler
Canım burada kimse ölüm diyeti yapmıyor ve kimse kimseye bunu demez olsa olsa telafi için biraz kasmak önerilir böyle bir kelimeyi diyet ile ilgili kullanmak pek iyi değil şahsım adına..
Canım burda kimse olumsuz eleştiri yapmak için elestirmiyor .. uyarmak anlamında eleştiri yapılıyor ona kalsa hepimizde var tabiki kaçamak .. ayrıca meyve sıfır değil ikindiden sonra yersen şeker yağa dönüşüyor.. herkesin bünyesi ayrıdır ve herkes kendini tanır bilir ama genel geçer kurallarla uyarı yapılır burada ekmek yiyen de onu yememesi gerektiğini biliyor zaten o zaman hiç kimse yazmasin hiç kimse birbirini uyarmasin . Hem birisine çok görünen diğerine makul görülebilir önemli olan senin burada aldığın eleştiriye göre onu yerken ne kadar yemen gerektiğini düşünmenölüm diyetimden kastım meyve sıfır bulgur cok az tuketmek ınsan sıkılıyor devamlı aynı tarz beslenm ten bu da bana ölum dıyetı gıbı gelıyor.burda ekmek dahi tuketenler var ben onun yerıne bulgur yemısım cok mu
ekmek daha zararlı ona o eleştri yöneltilmiyor fakat ben bulgur tukettıgım ıcın söylemesi rahatsızlık verıyor, ben zaten farkındayım karatayda ki sınırlamaları.2 ögun beslenen brisiyim bir de ara öğünüm denen birşey yok ustun köru 1 tabak aksam ymegı olarak onu yedım baska bırsey yemedım yemek olarak ve spor yaptım o gün doğal olarak daha doyurucu olması ıcın 1 tabak bulgurun lafını etmesı rahatszlık verdı.ben zaten yemek de sorun yaşıyorum kahvaltı ogunumu ble tam oturtamadım azar azar seyler tukettiğim bile oluyor istedğim türden yiceğim olmadığı için.ayda 4 kılo vere vere gıtsem bıle bana yeter arada bulguru 1 tabak yemısım ne var bunda.Canım burda kimse olumsuz eleştiri yapmak için elestirmiyor .. uyarmak anlamında eleştiri yapılıyor ona kalsa hepimizde var tabiki kaçamak .. ayrıca meyve sıfır değil ikindiden sonra yersen şeker yağa dönüşüyor.. herkesin bünyesi ayrıdır ve herkes kendini tanır bilir ama genel geçer kurallarla uyarı yapılır burada ekmek yiyen de onu yememesi gerektiğini biliyor zaten o zaman hiç kimse yazmasin hiç kimse birbirini uyarmasin . Hem birisine çok görünen diğerine makul görülebilir önemli olan senin burada aldığın eleştiriye göre onu yerken ne kadar yemen gerektiğini düşünmen
Canım bulgur şişlik yaptığı için elestirilmistir bu kadar yanlış anlam ana bu kadar icerlemene gerek yok burada kimse seni özellikle eleştirmiş olmak için yazmaz zaten kendini fazlasıyla savundun herkes okumuş olacak ki takım içindekiler çok daha iyi yorumlar savunmalarla aciklayacaktir sanaekmek daha zararlı ona o eleştri yöneltilmiyor fakat ben bulgur tukettıgım ıcın söylemesi rahatsızlık verıyor, ben zaten farkındayım karatayda ki sınırlamaları.2 ögun beslenen brisiyim bir de ara öğünüm denen birşey yok ustun köru 1 tabak aksam ymegı olarak onu yedım baska bırsey yemedım yemek olarak ve spor yaptım o gün doğal olarak daha doyurucu olması ıcın 1 tabak bulgurun lafını etmesı rahatszlık verdı.ben zaten yemek de sorun yaşıyorum kahvaltı ogunumu ble tam oturtamadım azar azar seyler tukettiğim bile oluyor istedğim türden yiceğim olmadığı için.ayda 4 kılo vere vere gıtsem bıle bana yeter arada bulguru 1 tabak yemısım ne var bunda.
bulgurun şişlik yaptığını biliyorum tartıda fazla çıksamda bundan dolayı benım için sorun değil ben zaten göbeğime baktığım için kilo verdiğmi zaten anlıyorum tartıda artı çıkmışım o an çok da umrumda olmaz .bir kişi öyle yazdığı için ona söyledim zaten bende .herkesin sistemi farklı burdaki çoğunun diyet menüsü aynı degıl bırbırınden farklılık gösterıyor.benim tercihim bu yönde.evde bir tek yediklerime ben dikkat ediyorum herkes bal terayag tuketıyor resmen onları benımklerle kıyaslayınca hem sınırlıyorum hem canım sıkılıyorCanım bulgur şişlik yaptığı için elestirilmistir bu kadar yanlış anlam ana bu kadar icerlemene gerek yok burada kimse seni özellikle eleştirmiş olmak için yazmaz zaten kendini fazlasıyla savundun herkes okumuş olacak ki takım içindekiler çok daha iyi yorumlar savunmalarla aciklayacaktir sana
Kızlar evi az çok adam ettim çok az bi isim kaldı. Şimdide bayram alışverişine gidicez. Aksama gelirim
hu huu napıyosnuz bakeem :) yarın bayram ben de tatile gelmedenki gece 3,5 a kadar iş yaptım canım cıktı
bu halimde bile güldürdü n boni beni burada bir yakını vefat etmiş aile var moralim çok bozuk
Şimdi aramiz çok iyi,ben mesafe koydum ödün vermekten vazgectim,misafir gidi gidip misafir gibi geliyorum,birşey olduğunda içime atmiyorum filan, değerli olmaya başladım. Eşimin bi lafı var 'bizim millete seven değilde söven yaranır' der çok hakli
Anaam ablam Allah korusun annem çok şükür sağ bilinci yerine geliyor yavaş yavaş ay çok kötü oldum böyle okuyunca tövbe deyiver ablamKolay gelsin canım.
Maşallah kız. Ben dün tüm gün mutfak temizledim. Canım çıktı. Bayram temizliğimi bitirdim sonunda. Kahvemi yudumluyorum.
Başın saolsun canım.
Eşine sonuna kadar katılıyorum. Ben de bu fikirdeyim. Laf sokan birinden laf yemeyeyim diye herkes dikkatli davranıyor. Laf sokan ve suratsız olan hep kıymetli olur.
Şimdi aramiz çok iyi,ben mesafe koydum ödün vermekten vazgectim,misafir gidi gidip misafir gibi geliyorum,birşey olduğunda içime atmiyorum filan, değerli olmaya başladım. Eşimin bi lafı var 'bizim millete seven değilde söven yaranır' der çok hakli
Amin, annem geçen gördüğümden iyi ama yine yüzü ızdırapliydi okunmuş su verdim içeri serumla verecekler
Canım burada kimse ölüm diyeti yapmıyor ve kimse kimseye bunu demez olsa olsa telafi için biraz kasmak önerilir böyle bir kelimeyi diyet ile ilgili kullanmak pek iyi değil şahsım adına..
@kartanesi0702 biliyorum canım istedi yedim .bugün anneme kadın budu köfte yaptırcam bu sefer içine bulgur attırarak.şimdi 2 tane mor erıklerden yedım ısmınımı blmıyorum karatayda yok ama ölum dıyetıne gıremem kusura bakmayın ınsanım bende.
ölüm diyetimden kastım meyve sıfır bulgur cok az tuketmek ınsan sıkılıyor devamlı aynı tarz beslenm ten bu da bana ölum dıyetı gıbı gelıyor.burda ekmek dahi tuketenler var ben onun yerıne bulgur yemısım cok mu
ekmek daha zararlı ona o eleştri yöneltilmiyor fakat ben bulgur tukettıgım ıcın söylemesi rahatsızlık verıyor, ben zaten farkındayım karatayda ki sınırlamaları.2 ögun beslenen brisiyim bir de ara öğünüm denen birşey yok ustun köru 1 tabak aksam ymegı olarak onu yedım baska bırsey yemedım yemek olarak ve spor yaptım o gün doğal olarak daha doyurucu olması ıcın 1 tabak bulgurun lafını etmesı rahatszlık verdı.ben zaten yemek de sorun yaşıyorum kahvaltı ogunumu ble tam oturtamadım azar azar seyler tukettiğim bile oluyor istedğim türden yiceğim olmadığı için.ayda 4 kılo vere vere gıtsem bıle bana yeter arada bulguru 1 tabak yemısım ne var bunda.
bulgurun şişlik yaptığını biliyorum tartıda fazla çıksamda bundan dolayı benım için sorun değil ben zaten göbeğime baktığım için kilo verdiğmi zaten anlıyorum tartıda artı çıkmışım o an çok da umrumda olmaz .bir kişi öyle yazdığı için ona söyledim zaten bende .herkesin sistemi farklı burdaki çoğunun diyet menüsü aynı degıl bırbırınden farklılık gösterıyor.benim tercihim bu yönde.evde bir tek yediklerime ben dikkat ediyorum herkes bal terayag tuketıyor resmen onları benımklerle kıyaslayınca hem sınırlıyorum hem canım sıkılıyor
Kolay gelsin canım.
Maşallah kız. Ben dün tüm gün mutfak temizledim. Canım çıktı. Bayram temizliğimi bitirdim sonunda. Kahvemi yudumluyorum.
Başın saolsun canım.
Eşine sonuna kadar katılıyorum. Ben de bu fikirdeyim. Laf sokan birinden laf yemeyeyim diye herkes dikkatli davranıyor. Laf sokan ve suratsız olan hep kıymetli olur.
İnşallah canım sağ ol :) yapıştırrr bonim :)aynen öyle valla doğru yoldasın demekki. ben de baştan beri ılımlı ama mesafeliyim
annen için çok sevindim canım :) okunmus suda şifa versin inş.
sen burda seni adam yerine koyup menünü yorumlayan hiçkimseye bu tarz canım istedi yedim falan diye konusamazsın. berbat menülerle geliyorsun kızartmalar köfteler sana ılımlı yorum yapmaya calışıyoruz menülerinde değiştirdiğin düzelttiğin bir şey de yok üstelik. boşa konuşuluyor seninle. burda karatay maratay sökmez. başta ben 1 hafta dukan yaptım eleştiriler aldım bıraktım. sana bu konuda da müsama gösterildi. burda sadece sağlıklı beslenerek zayıflıyoruz bu takım kuralı. diyet sürecinde bazı şeylerden kaçınıyoruz ya da kısıtlıyoruz. onlar zaten hedefe ulastıgında tekrar hayatına girecek şeyler. ekmek neye göre kötü kime göre kötü ben anlamadım. tambuğday ekmeği yiyorum günde 1 - 2 dilim vücudun ona da ihtiyacı var o şişirmiyor dozunda olunca kilo da yapmıyor tok da tutuyor. tartıda +çıkmak benim için önemli değil falan diye konuşmussun ama biz burda yarıştayız ve bizim için gayet önemli senin tartıdan 2 gün önce bulgur nohut yemen. böyle düşünüyorsan kendine uygun başka takım bakabilirsin. ece sana en doğru haliyle anlatmaya çalışmış hala direniyorsun. çok biliyordun da niye şiştin?? herkes eleştiriye açık olacak. berbat menülere batırmışsın da fiyasko da derim bana da diyen desin. kimsenin kimseden çıkarı yok burda herkesin tek amacı sağlıkla zayıflamak ve takımın emeğine saygı.
oh yorgunluk kahvesi candır :) ben laf sokmuyorum hiç tarzım değil. kv görümce bazen laf sokar gibi oluyor açık açık cevabı yapıştırıyorum yoksa kurdeşen olurum. oh.
sebebini sordu beni keyiflendiren özel birşey yoktu o an kokusu görüntüsü hoşuma gitti canım istedi yedim diye cevap verdim.berbart menulerle felan gelmıyorum ben kızartmadan kastım nasıl soganlarını yağa koyup biraz öldürürsün aynı o mantıkla bıberlerı yedım o da yediğim şey azdı zaten genellikle kahvaltıda tüketiyorudum.bayılarak sevdığim bir şey değildi mecbur kaldığım için onu yemek zorunda kaldım yumurta tarzı tuketemıyorum sabahları zorlanıyorum.sana göre köfte zararlı olablır o menu fıyasko olablır fakat ben doktorun konusmasına guvenerek yiyorum sen bana yedığım köfteye bu tarz berbart dıyemezsın et urunleri için dıyemezsın.içine ekmek atarım veya prınc atarım o konuda tabıkıde haklısınız annem pırınc atarak kadın budu yapıyor .bulgur daha kötu tat verır dıye prınc atmasına çok ses cıkarmıyorum . bundan sonra kadın budu yaptırdığım zaman prınc yerıne bulgur attırcam.burda kural olarak tek tip beslenmemi var hayırdır ne demek karatay maratay sökmez.dukan bana göre zaten baştan zararlı bır dıyet turu sen yapsanda sana kalkıp bu yaptıgın dıyet turunden dolayı onu nıye yedın bunu nye yaptım demem .benım beslenme sistemim baştan belli.mumkun olduğu kadar karatay a sistemine uyumlu davranmaya çalışıyorum bazen bulguru fazla kaçırdıgım oluyor .bende sağlıklı beslenerek zayıflamaya çalışıyorum.benim sistemime göre ekmeğin esmeri beyazı aynı yasak ben bu konuda sana kalkıp eleştırı yoneltemem.senın diyet sistemin böyle sana göre esmer ekmeğin vucuda ihtiyacı var ama benım sıstemımde işlenmiş ekmek urunu dogal urun olmadıgı ıcın yasak ve zararlı vucuda ben sana kalkıp bu konuda boyle acıklama yapıp senı elestıremem çünkü tepki gösterirsin bana. herkesin inandığı bir hoca vardır onun ağzından çıkan beslenme şekline göre hareket eder ben burda bana veren tavsıyelere göre beslenme duzenımı degıstrmem .prinç tüketirim,meyve tüketirim fazla,tatlı yerim o konuda tabikide melisa ne yapıyorsn yeme bunları diye bana kızabılırsın bu konuda size karşı tepki göstermem o an irademi kontrol edemedim yedim uzgunum derım size.ben motive sağlamak için geldim buraya yarış amacıyla gelmedim.haftada su kadar vericem illa diye insanlarla yarış kafasında değilim.herkesın vücud sistemi farklı bazıları belki uyar o an kılo veremez bazıları bıraz bozar ama gene kılo vermıs olarak bunye meselesi bu.yaşlarımız farklı metebolızma farklı bundan dolayı ben yarış niyetiyle girmedim buraya.ben burda zorunlu olduğu için haftada 2 kere tamam tartılabilirim dedim oda burda kural olduğu için .ben 20 günde bir tartılma kafasındayım cunku benım ıcın bugun bulgur yemısım yarın fazla cıktım sıskınlıgım oldu dıye moralım bozulmaz zaten 20 gun sonrasına denk gelen tarıhım var asıl o zaman bakıcam ne kadar verdım .ilk günle 20 gun sonrasını öyle karşılaştırcam.bundan dolayı artı cıkmam benı cok entere etmem demek istiyorum.2 ögun yiyorum ne yedığim fiyasko az birşey bıberın kızartılmasını yedim bırde bulgur tukettım o da hergun degıl.bazı gun kadın budu yedim ıcınde prınc vardı o konuda elestırıde haklısınız ama onun dısında ben elestrılcek bırsey göremıyorum.boşa eleştrii yapılmaz kalkıpta ben karataya uygun köfte yıyorsam doyana kadar bana kalkıptı neden bu kadar köfte yedın dıyemezsnız cunku ben karatay sistemine uyuyorum ve bunun saglıklı olduğunu dusnuyorum.ne sizin kadar meyve yedim ne de sizin kadar ekmek yedim ben eleştirirken mantıklı eleştirirsen memnun olurum ben kalkıp da sizin yediğiniz meyve veya ekmeklere laf söylemiyorum.sizin sağlıklı dusunce anlayısınıza göre esmer ekmek 1 dılım yenıleblır ama bana göre bu cok yanlıs kalkıpta senın beslenme sıstemıne laf söylemem ben .tabikide kimsenin kimseden çıkarı yok ama eleştirirken karşı tarafın beslenme düzeni nasıl bir onu düşünip öyle eleştir beni .bana karatay burda sökmez deme .aynen öyle valla doğru yoldasın demekki. ben de baştan beri ılımlı ama mesafeliyim
sen burda seni adam yerine koyup menünü yorumlayan hiçkimseye bu tarz canım istedi yedim falan diye konusamazsın. berbat menülerle geliyorsun kızartmalar köfteler sana ılımlı yorum yapmaya calışıyoruz menülerinde değiştirdiğin düzelttiğin bir şey de yok üstelik. boşa konuşuluyor seninle. burda karatay maratay sökmez. başta ben 1 hafta dukan yaptım eleştiriler aldım bıraktım. sana bu konuda da müsama gösterildi. burda sadece sağlıklı beslenerek zayıflıyoruz bu takım kuralı. diyet sürecinde bazı şeylerden kaçınıyoruz ya da kısıtlıyoruz. onlar zaten hedefe ulastıgında tekrar hayatına girecek şeyler. ekmek neye göre kötü kime göre kötü ben anlamadım. tambuğday ekmeği yiyorum günde 1 - 2 dilim vücudun ona da ihtiyacı var o şişirmiyor dozunda olunca kilo da yapmıyor tok da tutuyor. tartıda +çıkmak benim için önemli değil falan diye konuşmussun ama biz burda yarıştayız ve bizim için gayet önemli senin tartıdan 2 gün önce bulgur nohut yemen. böyle düşünüyorsan kendine uygun başka takım bakabilirsin. ece sana en doğru haliyle anlatmaya çalışmış hala direniyorsun. çok biliyordun da niye şiştin?? herkes eleştiriye açık olacak. berbat menülere batırmışsın da fiyasko da derim bana da diyen desin. kimsenin kimseden çıkarı yok burda herkesin tek amacı sağlıkla zayıflamak ve takımın emeğine saygı.
oh yorgunluk kahvesi candır :) ben laf sokmuyorum hiç tarzım değil. kv görümce bazen laf sokar gibi oluyor açık açık cevabı yapıştırıyorum yoksa kurdeşen olurum. oh.
aynen öyle valla doğru yoldasın demekki. ben de baştan beri ılımlı ama mesafeliyim
Kızlar sakin olun lütfen, Melisa burada herkes birbinin menüsünü değerlendirmesi olumlu olumsuz eleştirmesi gerekiyor. Birinin yeterli bulduğu menüyü bir başkası fazla veya yanlış bulabilir. Eleştirileri olumlu karsilamalisin herkes iyiliğini istiyor. Yarış konusunda da başka takımlarla yarış icindeyiz ve dereceye girmek insanları motive ediyor bunu önemsemelisin canım.sebebini sordu beni keyiflendiren özel birşey yoktu o an kokusu görüntüsü hoşuma gitti canım istedi yedim diye cevap verdim.berbart menulerle felan gelmıyorum ben kızartmadan kastım nasıl soganlarını yağa koyup biraz öldürürsün aynı o mantıkla bıberlerı yedım o da yediğim şey azdı zaten genellikle kahvaltıda tüketiyorudum.bayılarak sevdığim bir şey değildi mecbur kaldığım için onu yemek zorunda kaldım yumurta tarzı tuketemıyorum sabahları zorlanıyorum.sana göre köfte zararlı olablır o menu fıyasko olablır fakat ben doktorun konusmasına guvenerek yiyorum sen bana yedığım köfteye bu tarz berbart dıyemezsın et urunleri için dıyemezsın.içine ekmek atarım veya prınc atarım o konuda tabıkıde haklısınız annem pırınc atarak kadın budu yapıyor .bulgur daha kötu tat verır dıye prınc atmasına çok ses cıkarmıyorum . bundan sonra kadın budu yaptırdığım zaman prınc yerıne bulgur attırcam.burda kural olarak tek tip beslenmemi var hayırdır ne demek karatay maratay sökmez.dukan bana göre zaten baştan zararlı bır dıyet turu sen yapsanda sana kalkıp bu yaptıgın dıyet turunden dolayı onu nıye yedın bunu nye yaptım demem .benım beslenme sistemim baştan belli.mumkun olduğu kadar karatay a sistemine uyumlu davranmaya çalışıyorum bazen bulguru fazla kaçırdıgım oluyor .bende sağlıklı beslenerek zayıflamaya çalışıyorum.benim sistemime göre ekmeğin esmeri beyazı aynı yasak ben bu konuda sana kalkıp eleştırı yoneltemem.senın diyet sistemin böyle sana göre esmer ekmeğin vucuda ihtiyacı var ama benım sıstemımde işlenmiş ekmek urunu dogal urun olmadıgı ıcın yasak ve zararlı vucuda ben sana kalkıp bu konuda boyle acıklama yapıp senı elestıremem çünkü tepki gösterirsin bana. herkesin inandığı bir hoca vardır onun ağzından çıkan beslenme şekline göre hareket eder ben burda bana veren tavsıyelere göre beslenme duzenımı degıstrmem .prinç tüketirim,meyve tüketirim fazla,tatlı yerim o konuda tabikide melisa ne yapıyorsn yeme bunları diye bana kızabılırsın bu konuda size karşı tepki göstermem o an irademi kontrol edemedim yedim uzgunum derım size.ben motive sağlamak için geldim buraya yarış amacıyla gelmedim.haftada su kadar vericem illa diye insanlarla yarış kafasında değilim.herkesın vücud sistemi farklı bazıları belki uyar o an kılo veremez bazıları bıraz bozar ama gene kılo vermıs olarak bunye meselesi bu.yaşlarımız farklı metebolızma farklı bundan dolayı ben yarış niyetiyle girmedim buraya.ben burda zorunlu olduğu için haftada 2 kere tamam tartılabilirim dedim oda burda kural olduğu için .ben 20 günde bir tartılma kafasındayım cunku benım ıcın bugun bulgur yemısım yarın fazla cıktım sıskınlıgım oldu dıye moralım bozulmaz zaten 20 gun sonrasına denk gelen tarıhım var asıl o zaman bakıcam ne kadar verdım .ilk günle 20 gun sonrasını öyle karşılaştırcam.bundan dolayı artı cıkmam benı cok entere etmem demek istiyorum.2 ögun yiyorum ne yedığim fiyasko az birşey bıberın kızartılmasını yedim bırde bulgur tukettım o da hergun degıl.bazı gun kadın budu yedim ıcınde prınc vardı o konuda elestırıde haklısınız ama onun dısında ben elestrılcek bırsey göremıyorum.boşa eleştrii yapılmaz kalkıpta ben karataya uygun köfte yıyorsam doyana kadar bana kalkıptı neden bu kadar köfte yedın dıyemezsnız cunku ben karatay sistemine uyuyorum ve bunun saglıklı olduğunu dusnuyorum.ne sizin kadar meyve yedim ne de sizin kadar ekmek yedim ben eleştirirken mantıklı eleştirirsen memnun olurum ben kalkıp da sizin yediğiniz meyve veya ekmeklere laf söylemiyorum.sizin sağlıklı dusunce anlayısınıza göre esmer ekmek 1 dılım yenıleblır ama bana göre bu cok yanlıs kalkıpta senın beslenme sıstemıne laf söylemem ben .tabikide kimsenin kimseden çıkarı yok ama eleştirirken karşı tarafın beslenme düzeni nasıl bir onu düşünip öyle eleştir beni .bana karatay burda sökmez deme .
sebebini sordu beni keyiflendiren özel birşey yoktu o an kokusu görüntüsü hoşuma gitti canım istedi yedim diye cevap verdim.berbart menulerle felan gelmıyorum ben kızartmadan kastım nasıl soganlarını yağa koyup biraz öldürürsün aynı o mantıkla bıberlerı yedım o da yediğim şey azdı zaten genellikle kahvaltıda tüketiyorudum.bayılarak sevdığim bir şey değildi mecbur kaldığım için onu yemek zorunda kaldım yumurta tarzı tuketemıyorum sabahları zorlanıyorum.sana göre köfte zararlı olablır o menu fıyasko olablır fakat ben doktorun konusmasına guvenerek yiyorum sen bana yedığım köfteye bu tarz berbart dıyemezsın et urunleri için dıyemezsın.içine ekmek atarım veya prınc atarım o konuda tabıkıde haklısınız annem pırınc atarak kadın budu yapıyor .bulgur daha kötu tat verır dıye prınc atmasına çok ses cıkarmıyorum . bundan sonra kadın budu yaptırdığım zaman prınc yerıne bulgur attırcam.burda kural olarak tek tip beslenmemi var hayırdır ne demek karatay maratay sökmez.dukan bana göre zaten baştan zararlı bır dıyet turu sen yapsanda sana kalkıp bu yaptıgın dıyet turunden dolayı onu nıye yedın bunu nye yaptım demem .benım beslenme sistemim baştan belli.mumkun olduğu kadar karatay a sistemine uyumlu davranmaya çalışıyorum bazen bulguru fazla kaçırdıgım oluyor .bende sağlıklı beslenerek zayıflamaya çalışıyorum.benim sistemime göre ekmeğin esmeri beyazı aynı yasak ben bu konuda sana kalkıp eleştırı yoneltemem.senın diyet sistemin böyle sana göre esmer ekmeğin vucuda ihtiyacı var ama benım sıstemımde işlenmiş ekmek urunu dogal urun olmadıgı ıcın yasak ve zararlı vucuda ben sana kalkıp bu konuda boyle acıklama yapıp senı elestıremem çünkü tepki gösterirsin bana. herkesin inandığı bir hoca vardır onun ağzından çıkan beslenme şekline göre hareket eder ben burda bana veren tavsıyelere göre beslenme duzenımı degıstrmem .prinç tüketirim,meyve tüketirim fazla,tatlı yerim o konuda tabikide melisa ne yapıyorsn yeme bunları diye bana kızabılırsın bu konuda size karşı tepki göstermem o an irademi kontrol edemedim yedim uzgunum derım size.ben motive sağlamak için geldim buraya yarış amacıyla gelmedim.haftada su kadar vericem illa diye insanlarla yarış kafasında değilim.herkesın vücud sistemi farklı bazıları belki uyar o an kılo veremez bazıları bıraz bozar ama gene kılo vermıs olarak bunye meselesi bu.yaşlarımız farklı metebolızma farklı bundan dolayı ben yarış niyetiyle girmedim buraya.ben burda zorunlu olduğu için haftada 2 kere tamam tartılabilirim dedim oda burda kural olduğu için .ben 20 günde bir tartılma kafasındayım cunku benım ıcın bugun bulgur yemısım yarın fazla cıktım sıskınlıgım oldu dıye moralım bozulmaz zaten 20 gun sonrasına denk gelen tarıhım var asıl o zaman bakıcam ne kadar verdım .ilk günle 20 gun sonrasını öyle karşılaştırcam.bundan dolayı artı cıkmam benı cok entere etmem demek istiyorum.2 ögun yiyorum ne yedığim fiyasko az birşey bıberın kızartılmasını yedim bırde bulgur tukettım o da hergun degıl.bazı gun kadın budu yedim ıcınde prınc vardı o konuda elestırıde haklısınız ama onun dısında ben elestrılcek bırsey göremıyorum.boşa eleştrii yapılmaz kalkıpta ben karataya uygun köfte yıyorsam doyana kadar bana kalkıptı neden bu kadar köfte yedın dıyemezsnız cunku ben karatay sistemine uyuyorum ve bunun saglıklı olduğunu dusnuyorum.ne sizin kadar meyve yedim ne de sizin kadar ekmek yedim ben eleştirirken mantıklı eleştirirsen memnun olurum ben kalkıp da sizin yediğiniz meyve veya ekmeklere laf söylemiyorum.sizin sağlıklı dusunce anlayısınıza göre esmer ekmek 1 dılım yenıleblır ama bana göre bu cok yanlıs kalkıpta senın beslenme sıstemıne laf söylemem ben .tabikide kimsenin kimseden çıkarı yok ama eleştirirken karşı tarafın beslenme düzeni nasıl bir onu düşünip öyle eleştir beni .bana karatay burda sökmez deme .
Kızlar sakin olun lütfen, Melisa burada herkes birbinin menüsünü değerlendirmesi olumlu olumsuz eleştirmesi gerekiyor. Birinin yeterli bulduğu menüyü bir başkası fazla veya yanlış bulabilir. Eleştirileri olumlu karsilamalisin herkes iyiliğini istiyor. Yarış konusunda da başka takımlarla yarış icindeyiz ve dereceye girmek insanları motive ediyor bunu önemsemelisin canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?