Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

tabikide eleştirii olur fakat ekmeğe eleştiri olmyor o normal sayılıyor cunku burda cogu sabahları 1 dılım esmer ekmek tüketiyor . benm yedığim bulgur farklı yorumlanıyor.kıyaslanınca benım yedıgım bulgur ekmege göre daha saglıklı belkı o an fazla yemıs olablrım bunu bılıyorum ne kadr yemem gerektıgını farkındayım.eleştiri serbestse bende kendi sistemime göre ara ögun olmamalı 2 ogun beslenmelisin diyim sizlere devamlı ekmek kesınlıkle yeme meyve kesınlıkle tuketme bunlar yasak bende kendımde bu hakkı görup elestırım o zaman .diyorum ki bende herkesin başta beslenme biçimi belli benimki mumkun oldugu kadar karatay arada fazla kacırırım elestırı tabıkı olur ama bunu sık yapmam bende zaten.ben mesela anneme sucuk yaptırcam evde bunu hafta ıcı sık tuketıcem kalkıp bana sucuk neden yıyorsun bu kadar diye eleştiri yöneltemezsiniz çnkü karatay sisteme göre et ürünlerini doyana kadar yiyebilirim.

zaten karatay yaptığımı burda açıkladım sistemim sizden farklı olduğu için bu soruldu.2 öğün beslenip karataymı uyguluyorsun dıye soru yoneltıldı bana bende evt dedim .zaten benu dipnot olarak burda belirttim karatay yaptığımı.senin diyet sistemin menun benden cok farklı bana göre o zararlı o zaman da ben seni kendi sistemime göre eleştirim.eleştiri yapılırken karşı tarafın uyguladıgı neyse ona göre yapılır.sana göre 1 ekmek normal ben senı bu konuda kendı sıstemıme göre eleştirirsem absürt olur.

Canım tek tip besleneceksin diyen mi oldu hayırdır sabahtan beri bunu söyleyip duruyorsun kural belli sağlıklı beslenmek her madde ya da her yemek neyse ışte dikkat edile edile dozuna ulaşacak biri yok arkadaş ben istediğimi yerim sen yiyemezsin mi dedi ne iş yani niye bu celallenme yiyorsan ye arkadaşım bana ne ama o zaman listeyi kötü etkileyemzsin burada bu kadar kişi zor zamanlarında bile yoğurt süt yiyip sabaha kadar idare ediyor ki kaçırmamak için hastası ola. İnsan bulgur yiyip o gün artı çıksa 2 gün sonra indiğini görüp rahatlar sonuçta hepimiz emek veriyoruz burda son direnişine kadar kimse suclamadi kimseyi sende bana mekik göbek eritmez yapacaksan kardiyo yap dedin imkanım olmadığı zaman boş durmaktansa çekiyorum dedim oldu bitti ne bu ya uzaya uzaya bir hal oldu konu

burda bana bu sistem sökmez diyen olduğu için buna karşılık tek tip beslenmemi var diye sordum.yani bir beslenme kuralımı var ona uymak mı zorundayım diye karşılık verdim o cumlede.zaten direk başta diyetimi mukemle uyumlu yapamam beynımın bu sıstemem alışma suresı bıle 21 gun anca zamanla oturacgını bende bılıyorum.sen yiyemezsin tabikide demedi ben o an canım yemek istedi yedim diyorum.sebebini başka türlü nasıl açıklayabılırım .yemek istedim yedim yani sebebi buu karşı taraf bana yiyemezsin dediği için böyle bir cevap wrmedim .keyıflenmenın sebebı ne tarzında soru sordu ben canım yemek ıstedı yedım dıye karsılık veerdım yanı soruya karsılık olarak.listeyi ne gibi kötu etkılıyorum ben herkes burda farklı seyler yıyor.bulgurun sıskılıngıı sonrakı gunler ındığı ıcın tartıda o gun artı cıkmam benı rahatsız etmez bılıyorum sonra o bulgurdan dolayı sıskınlıgın ınecegını.mekık göbek erıtır gıbı algısa oldugu ıcın soyledım aslında onceden bende göbek erıtır dıye bılıyordum belkı sızde oyle dusunuyorsunuz dıye göbek erıtmk ıcın mekık sadece sıkıslastırır o sekılde karslık verdım sızede onun yerıne kardıyo yapmak göbek de daha olumlu etkısı olur .cevaba karşılık konu uzadı benım uzatma gıbı bır nıyetım yok

peki o zaman canım diyelim ki yanlış anlama oldu cevaplarından dolayı ama zaten tartı olayında sıkıntı var bu yarışmanın kuralı takımın demiyorum yaarışmanın kuralı her cuma tartılmak bizim pazartesi tartılma sebebimizde haftasonunu dengelemek . Şöyle bir şey var hepimiz biliyoruzdur ki bir kereden bir şey olmaz diye nice yemişliğimiz olmuştur bazen hatta her nedense çoğunlukla bir kereliğine her hangi nedenle yemişsek mutlaka peşinden benzer durumlar gelmiştir ve bu devam etmek zorunda kalmıştır. Pek anlatamadım ama yani bizim için tehlikeli anlar her zaman olabiliyor ben bugün bulgur yedim diyelim ki e yarın bayram gittiğim yerde nohut var sonra ki gün başka sonraki gün başka sonuçta ben bugün yediğim bulguru dengeleyemeden eklemiş oluyorum bu da cuma tartıma ve dolayısıyla takımın yüzdesine etki ediyor.. Yiyenler var demişsin evet bu doğru sen burada yazılanları hem genel geçer bilimsel doğruluğunu hem kendi doğrunu hem uygulandığın ya da en çok mantıklı gelen diyet doğrusunu birleştirip ona göre bir dengeleme (bulguru yeme ile ilgili örneğin) oluşturup akışına bırakacaksın hangimiz şartlarını 4*4lük yapabilir ki ya da iradesini... tek tip beslenme deyince tek sebze gibi bir algı oluyor canım

evet bir kereliğine makarna yiyip devamı geldi bende tamamen diyetim bozuldu çok yasaklı seyler yedim.makarna yiceğim gün 82 kılodaydım ustelık belkı makarna yemeseydım o kaçamağı yapmasydım su an kılo durumum daha eksik olucaktı.hata yapınca yasaklı urunler yıyınce devamı gelıyor 1 kerelıgıne yedım demekle olmuyor bunu yaşadığım için birdaha makarna veya tatlı urununu 1 catal bıle olsa bulasmamaya calısıyorum.bundan dolayı karatay yapmamım sebebı de bu benı ne kadar zorlasada bır kere ekmek yersem 1 dılım ırademe sahıp cıkamayıp aksamda aman ne olcak 1 dılım daha yıyım dıyeblırım dıye o tarz dıyet lıstelerıne bulasmuyorum.pazartesilık tartıyı cumadan sonra kaçamak yaptınmı diye ölcmek ıcın oldugunu sonradan burdan sız yazdıkdan sonra ögrendım .ben sadece haftada 1 tartı gunu olcak diye blıyorum baştakı sayfayı okudugumda yanlıs hatırlamıyorsam cuma gunu tartı gunu var diye biliyorum.

kızlar aklıma gelmişken cips uzun zamandır fırsat bulup da yiyemiyorum geçenlerde markette görünce bir ara ödül olarak alim yiyim diye düşünmüştüm ama dün gece arkadaşım yanımda cips yedi kokusu ööyle ağır öyle kötü geldi ki anlatamam bana da uzattı ısrar etti falan dedim ki ben diyeti es geçsem bile midem kaldırmaz şu an yemeyi özledim ama dün akşamdan beri artık yiyemeyeceğimi düşünüyorum onun yerine evimde fırında patates yapar yerim daha güzel

Bende karatay tarzına yakin besleniyorum ama herkes bilmek zorunda da değil canım Busenin dediği gibi. Biri seni eleştirdiğinde açıklamani yap canım güzelce sinirlenmene gerek yok. Sende arkadaşların menulerinde doğru veya yanlış bulduğun yerleri eleştirebilirsin bu takımda olduğun için tamam mı

canım yarışma için cuma takım içi kural da pazartesi kontrolü

ben açıkladım bu tarz beslendiğimi eleştiri yöneltirek buna göre eleştirebilirsn tabiki.kendi diyet menüne göre eleştirmen absürt kaçar demek istiyorum.sinirlenerek cevap vermedim aslında sinerlensem emojiyi koyardım orayı.ters cevap da vermedim tebessüm ederek yazdım .farklı anlaşıldı tersledığımı dusundu buse.benim diyet sistemim karatay oldugu ıcın buna uygun olmadıgı ıcın kalkıpta sızın menunuzu elestıremem cunku sizler bu sıstemi uygulamıyorsunuz.tatlı yersıınız bunlar hepımızde ortak olarak yasak bu konuda elestırırım ama onun dısında neden esmer ekmek yedın dıye eleştiri yöneltmem ben onun listesi o yonde cunku.

Ne güzel. Zaten bi sure yemeyince alışkanlık geregi cani istemiyor insanin. Bende çok sevdiğim makarnayi yemeye yemeye aramiyorum artik neredeyse

Kimse kusura bakmıyor sadece burda birbirimize doğru yada yanlış yol göstermeye çalışıyoruz karatay yaptigini sen soyledin bizde karatay gore yorum yapıyoruz yoksa normal diyettede bir tabak bulgur çok fazla porsiyon dikkat etmek gerekir diğer yorumları nida şimdi gordum direk bana itafta bulunmussun

sana gayet anlaşılır bir şekilde bu diyet neden sökmez açıkladım. sen bana karatay yapıyorum desen de ben karatayı bilmek zorunda değilim bilmiyorum. komplike bir diyet aynı dukan gibi kitabı var öyle değil mi?? ben nasıl sana buna göre yorum yapabilirim??? biz burada şu bu diyet yapmıyoruz. GENEL SAĞLIKLI KABUL EDİLEN BESİNLERİ BİLİYORUZ SADECE VE BUNA GÖRE YORUM YAPIYORUZ. karatay dediğinde bi dr. nihayetinde o ekmek zehir diyor diye biz onun dediğine uymak zoruda değiliz inanmak zorunda da değilim başka bir sürü prof da tambuğday ekmeğin faydalarını sayıyor çünkü. sen bizim listelerimize zaten ekmek yeme diye yorum yapamazsın çünkü bu genele aykırı. biz de mi bulgur yiyelim onun yerine? ve hala tartı benim için önemli değil 2 gün sonra düşer kilom diyosun. yahu biz burda cuma gününki kilonu önemsiyoruz emek veriyoruz yarışıyoruz bunun farkında mısın bunları derken? 2 gün sonra düşen kilonun takıma faydasını söyler misin? şuan sana söyledik bunun şişlik yaptıgını biliyorsun çarşamba ve perşembe buna dikkat etmen gerek bunu öğrendin. hala aynı şeyleri yersen cuma günü +çıktığında kimse seni tekrar uyarmak dil dökmek zorunda değil. zaten bu kadar takım tartı umrunda değilse senin de değerlendirmen ona göre yapılır. takımı kötü etkilediğin vakit ben yine hortlarım. şimdilik diyetinde başarılar.

Son düzenleme:
ballikayfe harikasın bonimmm aynı benim eltimde ıspanaklı böreğin ucundan yiyip ağzımın yağ dolduğunu hissedip tiksindiğim gibi olmus ama daha iyisi olmuş seni kokusu kaçırmış

Son düzenleme:
çok haklı

söyleyiş tarzın çok rahatsız edici yersen kendine yersin bak bende dun saçma sapan şeyler yedim ve bugün telafi etmek için fikir aldım bi tabak bulgurun lafını etmek değil mesela karatay yaptigini kendin soyledin bırakmak istemediğini de
Ve bulgurun fazlalığına sadece ben yorum yapmadım
Kişisel olarak rahatsız oluyorsun yorum yapmamdan menülerine yorum yapmam

biliyorum karataya göre fazla yedim başka yemek de yeseydim bu kadar bulgur tuketmezdim 3 kaşıkla sınırlı kalırdım .tek yemek olarak 3 yemek kaşgı bulgur tuketıp akşam menumu kapatamazdım acıkırdım cunku dırek 1 tabak bulgur tukettım ögun olarak dedim .ekmek normal göruldugu ıcın tepkım ondan yanı onlara göre 1 dılım normal bana göre fazla bulgur da normal degıl 1 dılım esmer ekmek de yanı bana soylenırken dıgerlerınıde bu konuda soylensın dıye ıtafta bulundugum sıze karşı.yoksa sizi felan tersledıgım yok

Selam kızlar temizlik bitti çamaşır bitti diyorum hoppp bi yerden firtliyor evin halini görseniz sanki bugün canı çıkan ben değildim yahu
Bugün ayran detoxu yaptım çokta iyi oldu sabah zaten dunki saçmalığın tartiya yansımamis olması çok mutlu etti ayrı bir motive oldu
Babası oğlunu parka goturduk uyku saati de geldi onlar gelmeden bir size bakiyim dedim nasılsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…