- 27 Ağustos 2014
- 908
- 548
- 103
- 29
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #163.441
tabikide eleştirii olur fakat ekmeğe eleştiri olmyor o normal sayılıyor cunku burda cogu sabahları 1 dılım esmer ekmek tüketiyor . benm yedığim bulgur farklı yorumlanıyor.kıyaslanınca benım yedıgım bulgur ekmege göre daha saglıklı belkı o an fazla yemıs olablrım bunu bılıyorum ne kadr yemem gerektıgını farkındayım.eleştiri serbestse bende kendi sistemime göre ara ögun olmamalı 2 ogun beslenmelisin diyim sizlere devamlı ekmek kesınlıkle yeme meyve kesınlıkle tuketme bunlar yasak bende kendımde bu hakkı görup elestırım o zaman .diyorum ki bende herkesin başta beslenme biçimi belli benimki mumkun oldugu kadar karatay arada fazla kacırırım elestırı tabıkı olur ama bunu sık yapmam bende zaten.ben mesela anneme sucuk yaptırcam evde bunu hafta ıcı sık tuketıcem kalkıp bana sucuk neden yıyorsun bu kadar diye eleştiri yöneltemezsiniz çnkü karatay sisteme göre et ürünlerini doyana kadar yiyebilirim.Kızlar sakin olun lütfen, Melisa burada herkes birbinin menüsünü değerlendirmesi olumlu olumsuz eleştirmesi gerekiyor. Birinin yeterli bulduğu menüyü bir başkası fazla veya yanlış bulabilir. Eleştirileri olumlu karsilamalisin herkes iyiliğini istiyor. Yarış konusunda da başka takımlarla yarış icindeyiz ve dereceye girmek insanları motive ediyor bunu önemsemelisin canım.
zaten karatay yaptığımı burda açıkladım sistemim sizden farklı olduğu için bu soruldu.2 öğün beslenip karataymı uyguluyorsun dıye soru yoneltıldı bana bende evt dedim .zaten benu dipnot olarak burda belirttim karatay yaptığımı.senin diyet sistemin menun benden cok farklı bana göre o zararlı o zaman da ben seni kendi sistemime göre eleştirim.eleştiri yapılırken karşı tarafın uyguladıgı neyse ona göre yapılır.sana göre 1 ekmek normal ben senı bu konuda kendı sıstemıme göre eleştirirsem absürt olur.karatay sökmez diyorum çünkü biz karatayı bilmek zorunda değiliz. ben bilmiyorum bahar bilmiyor belki. biz bilmiyorsak zorunda da değilsek sen o menüye dipnot düşersin ya da eleştirilince kabul edersin ve açıklamanı yaparsın. kalkıpta canım istedi yedim diyemezsin. biz burda yarışıyoruz sen 20 günde 1 önemsersin biz her hafta önemsiyoruz. takımı şişkinliğinle her hafta artı etkileyecek olman senin umrunda değil hala aynı şeyleri demeye devam ettiğine göre. ama bizim umurumuzda zaten kurallar da belli. olumlu eleştiri nasıl kabul ediyorsan olumsuzu da kabul edeceksin burda kaç kişi birlikteyiz. herkes senin karatayımı bilemez 10 tane koca köfteye de fiyasko deriz bu durumda.
ponim kimseyi alttan alamam. bir laf deniyorsa nereye gittiği bilinecek. menü yorumuna kimse kalp kırıcı cevap veremez. burda bütün yorumlar karsı tarafa bir vakit ayırmaktır. ha tersleyen de tersi görür. uzatmak da istemiyorum zaten ama sabır da göstermek zorunda değilim.
Canım tek tip besleneceksin diyen mi oldu hayırdır sabahtan beri bunu söyleyip duruyorsun kural belli sağlıklı beslenmek her madde ya da her yemek neyse ışte dikkat edile edile dozuna ulaşacak biri yok arkadaş ben istediğimi yerim sen yiyemezsin mi dedi ne iş yani niye bu celallenme yiyorsan ye arkadaşım bana ne ama o zaman listeyi kötü etkileyemzsin burada bu kadar kişi zor zamanlarında bile yoğurt süt yiyip sabaha kadar idare ediyor ki kaçırmamak için hastası ola. İnsan bulgur yiyip o gün artı çıksa 2 gün sonra indiğini görüp rahatlar sonuçta hepimiz emek veriyoruz burda son direnişine kadar kimse suclamadi kimseyi sende bana mekik göbek eritmez yapacaksan kardiyo yap dedin imkanım olmadığı zaman boş durmaktansa çekiyorum dedim oldu bitti ne bu ya uzaya uzaya bir hal oldu konusebebini sordu beni keyiflendiren özel birşey yoktu o an kokusu görüntüsü hoşuma gitti canım istedi yedim diye cevap verdim.berbart menulerle felan gelmıyorum ben kızartmadan kastım nasıl soganlarını yağa koyup biraz öldürürsün aynı o mantıkla bıberlerı yedım o da yediğim şey azdı zaten genellikle kahvaltıda tüketiyorudum.bayılarak sevdığim bir şey değildi mecbur kaldığım için onu yemek zorunda kaldım yumurta tarzı tuketemıyorum sabahları zorlanıyorum.sana göre köfte zararlı olablır o menu fıyasko olablır fakat ben doktorun konusmasına guvenerek yiyorum sen bana yedığım köfteye bu tarz berbart dıyemezsın et urunleri için dıyemezsın.içine ekmek atarım veya prınc atarım o konuda tabıkıde haklısınız annem pırınc atarak kadın budu yapıyor .bulgur daha kötu tat verır dıye prınc atmasına çok ses cıkarmıyorum . bundan sonra kadın budu yaptırdığım zaman prınc yerıne bulgur attırcam.burda kural olarak tek tip beslenmemi var hayırdır ne demek karatay maratay sökmez.dukan bana göre zaten baştan zararlı bır dıyet turu sen yapsanda sana kalkıp bu yaptıgın dıyet turunden dolayı onu nıye yedın bunu nye yaptım demem .benım beslenme sistemim baştan belli.mumkun olduğu kadar karatay a sistemine uyumlu davranmaya çalışıyorum bazen bulguru fazla kaçırdıgım oluyor .bende sağlıklı beslenerek zayıflamaya çalışıyorum.benim sistemime göre ekmeğin esmeri beyazı aynı yasak ben bu konuda sana kalkıp eleştırı yoneltemem.senın diyet sistemin böyle sana göre esmer ekmeğin vucuda ihtiyacı var ama benım sıstemımde işlenmiş ekmek urunu dogal urun olmadıgı ıcın yasak ve zararlı vucuda ben sana kalkıp bu konuda boyle acıklama yapıp senı elestıremem çünkü tepki gösterirsin bana. herkesin inandığı bir hoca vardır onun ağzından çıkan beslenme şekline göre hareket eder ben burda bana veren tavsıyelere göre beslenme duzenımı degıstrmem .prinç tüketirim,meyve tüketirim fazla,tatlı yerim o konuda tabikide melisa ne yapıyorsn yeme bunları diye bana kızabılırsın bu konuda size karşı tepki göstermem o an irademi kontrol edemedim yedim uzgunum derım size.ben motive sağlamak için geldim buraya yarış amacıyla gelmedim.haftada su kadar vericem illa diye insanlarla yarış kafasında değilim.herkesın vücud sistemi farklı bazıları belki uyar o an kılo veremez bazıları bıraz bozar ama gene kılo vermıs olarak bunye meselesi bu.yaşlarımız farklı metebolızma farklı bundan dolayı ben yarış niyetiyle girmedim buraya.ben burda zorunlu olduğu için haftada 2 kere tamam tartılabilirim dedim oda burda kural olduğu için .ben 20 günde bir tartılma kafasındayım cunku benım ıcın bugun bulgur yemısım yarın fazla cıktım sıskınlıgım oldu dıye moralım bozulmaz zaten 20 gun sonrasına denk gelen tarıhım var asıl o zaman bakıcam ne kadar verdım .ilk günle 20 gun sonrasını öyle karşılaştırcam.bundan dolayı artı cıkmam benı cok entere etmem demek istiyorum.2 ögun yiyorum ne yedığim fiyasko az birşey bıberın kızartılmasını yedim bırde bulgur tukettım o da hergun degıl.bazı gun kadın budu yedim ıcınde prınc vardı o konuda elestırıde haklısınız ama onun dısında ben elestrılcek bırsey göremıyorum.boşa eleştrii yapılmaz kalkıpta ben karataya uygun köfte yıyorsam doyana kadar bana kalkıptı neden bu kadar köfte yedın dıyemezsnız cunku ben karatay sistemine uyuyorum ve bunun saglıklı olduğunu dusnuyorum.ne sizin kadar meyve yedim ne de sizin kadar ekmek yedim ben eleştirirken mantıklı eleştirirsen memnun olurum ben kalkıp da sizin yediğiniz meyve veya ekmeklere laf söylemiyorum.sizin sağlıklı dusunce anlayısınıza göre esmer ekmek 1 dılım yenıleblır ama bana göre bu cok yanlıs kalkıpta senın beslenme sıstemıne laf söylemem ben .tabikide kimsenin kimseden çıkarı yok ama eleştirirken karşı tarafın beslenme düzeni nasıl bir onu düşünip öyle eleştir beni .bana karatay burda sökmez deme .
burda bana bu sistem sökmez diyen olduğu için buna karşılık tek tip beslenmemi var diye sordum.yani bir beslenme kuralımı var ona uymak mı zorundayım diye karşılık verdim o cumlede.zaten direk başta diyetimi mukemle uyumlu yapamam beynımın bu sıstemem alışma suresı bıle 21 gun anca zamanla oturacgını bende bılıyorum.sen yiyemezsin tabikide demedi ben o an canım yemek istedi yedim diyorum.sebebini başka türlü nasıl açıklayabılırım .yemek istedim yedim yani sebebi buu karşı taraf bana yiyemezsin dediği için böyle bir cevap wrmedim .keyıflenmenın sebebı ne tarzında soru sordu ben canım yemek ıstedı yedım dıye karsılık veerdım yanı soruya karsılık olarak.listeyi ne gibi kötu etkılıyorum ben herkes burda farklı seyler yıyor.bulgurun sıskılıngıı sonrakı gunler ındığı ıcın tartıda o gun artı cıkmam benı rahatsız etmez bılıyorum sonra o bulgurdan dolayı sıskınlıgın ınecegını.mekık göbek erıtır gıbı algısa oldugu ıcın soyledım aslında onceden bende göbek erıtır dıye bılıyordum belkı sızde oyle dusunuyorsunuz dıye göbek erıtmk ıcın mekık sadece sıkıslastırır o sekılde karslık verdım sızede onun yerıne kardıyo yapmak göbek de daha olumlu etkısı olur .cevaba karşılık konu uzadı benım uzatma gıbı bır nıyetım yokCanım tek tip besleneceksin diyen mi oldu hayırdır sabahtan beri bunu söyleyip duruyorsun kural belli sağlıklı beslenmek her madde ya da her yemek neyse ışte dikkat edile edile dozuna ulaşacak biri yok arkadaş ben istediğimi yerim sen yiyemezsin mi dedi ne iş yani niye bu celallenme yiyorsan ye arkadaşım bana ne ama o zaman listeyi kötü etkileyemzsin burada bu kadar kişi zor zamanlarında bile yoğurt süt yiyip sabaha kadar idare ediyor ki kaçırmamak için hastası ola. İnsan bulgur yiyip o gün artı çıksa 2 gün sonra indiğini görüp rahatlar sonuçta hepimiz emek veriyoruz burda son direnişine kadar kimse suclamadi kimseyi sende bana mekik göbek eritmez yapacaksan kardiyo yap dedin imkanım olmadığı zaman boş durmaktansa çekiyorum dedim oldu bitti ne bu ya uzaya uzaya bir hal oldu konu
peki o zaman canım diyelim ki yanlış anlama oldu cevaplarından dolayı ama zaten tartı olayında sıkıntı var bu yarışmanın kuralı takımın demiyorum yaarışmanın kuralı her cuma tartılmak bizim pazartesi tartılma sebebimizde haftasonunu dengelemek . Şöyle bir şey var hepimiz biliyoruzdur ki bir kereden bir şey olmaz diye nice yemişliğimiz olmuştur bazen hatta her nedense çoğunlukla bir kereliğine her hangi nedenle yemişsek mutlaka peşinden benzer durumlar gelmiştir ve bu devam etmek zorunda kalmıştır. Pek anlatamadım ama yani bizim için tehlikeli anlar her zaman olabiliyor ben bugün bulgur yedim diyelim ki e yarın bayram gittiğim yerde nohut var sonra ki gün başka sonraki gün başka sonuçta ben bugün yediğim bulguru dengeleyemeden eklemiş oluyorum bu da cuma tartıma ve dolayısıyla takımın yüzdesine etki ediyor.. Yiyenler var demişsin evet bu doğru sen burada yazılanları hem genel geçer bilimsel doğruluğunu hem kendi doğrunu hem uygulandığın ya da en çok mantıklı gelen diyet doğrusunu birleştirip ona göre bir dengeleme (bulguru yeme ile ilgili örneğin) oluşturup akışına bırakacaksın hangimiz şartlarını 4*4lük yapabilir ki ya da iradesini... tek tip beslenme deyince tek sebze gibi bir algı oluyor canımburda bana bu sistem sökmez diyen olduğu için buna karşılık tek tip beslenmemi var diye sordum.yani bir beslenme kuralımı var ona uymak mı zorundayım diye karşılık verdim o cumlede.zaten direk başta diyetimi mukemle uyumlu yapamam beynımın bu sıstemem alışma suresı bıle 21 gun anca zamanla oturacgını bende bılıyorum.sen yiyemezsin tabikide demedi ben o an canım yemek istedi yedim diyorum.sebebini başka türlü nasıl açıklayabılırım .yemek istedim yedim yani sebebi buu karşı taraf bana yiyemezsin dediği için böyle bir cevap wrmedim .keyıflenmenın sebebı ne tarzında soru sordu ben canım yemek ıstedı yedım dıye karsılık veerdım yanı soruya karsılık olarak.listeyi ne gibi kötu etkılıyorum ben herkes burda farklı seyler yıyor.bulgurun sıskılıngıı sonrakı gunler ındığı ıcın tartıda o gun artı cıkmam benı rahatsız etmez bılıyorum sonra o bulgurdan dolayı sıskınlıgın ınecegını.mekık göbek erıtır gıbı algısa oldugu ıcın soyledım aslında onceden bende göbek erıtır dıye bılıyordum belkı sızde oyle dusunuyorsunuz dıye göbek erıtmk ıcın mekık sadece sıkıslastırır o sekılde karslık verdım sızede onun yerıne kardıyo yapmak göbek de daha olumlu etkısı olur .cevaba karşılık konu uzadı benım uzatma gıbı bır nıyetım yok
evet bir kereliğine makarna yiyip devamı geldi bende tamamen diyetim bozuldu çok yasaklı seyler yedim.makarna yiceğim gün 82 kılodaydım ustelık belkı makarna yemeseydım o kaçamağı yapmasydım su an kılo durumum daha eksik olucaktı.hata yapınca yasaklı urunler yıyınce devamı gelıyor 1 kerelıgıne yedım demekle olmuyor bunu yaşadığım için birdaha makarna veya tatlı urununu 1 catal bıle olsa bulasmamaya calısıyorum.bundan dolayı karatay yapmamım sebebı de bu benı ne kadar zorlasada bır kere ekmek yersem 1 dılım ırademe sahıp cıkamayıp aksamda aman ne olcak 1 dılım daha yıyım dıyeblırım dıye o tarz dıyet lıstelerıne bulasmuyorum.pazartesilık tartıyı cumadan sonra kaçamak yaptınmı diye ölcmek ıcın oldugunu sonradan burdan sız yazdıkdan sonra ögrendım .ben sadece haftada 1 tartı gunu olcak diye blıyorum baştakı sayfayı okudugumda yanlıs hatırlamıyorsam cuma gunu tartı gunu var diye biliyorum.peki o zaman canım diyelim ki yanlış anlama oldu cevaplarından dolayı ama zaten tartı olayında sıkıntı var bu yarışmanın kuralı takımın demiyorum yaarışmanın kuralı her cuma tartılmak bizim pazartesi tartılma sebebimizde haftasonunu dengelemek . Şöyle bir şey var hepimiz biliyoruzdur ki bir kereden bir şey olmaz diye nice yemişliğimiz olmuştur bazen hatta her nedense çoğunlukla bir kereliğine her hangi nedenle yemişsek mutlaka peşinden benzer durumlar gelmiştir ve bu devam etmek zorunda kalmıştır. Pek anlatamadım ama yani bizim için tehlikeli anlar her zaman olabiliyor ben bugün bulgur yedim diyelim ki e yarın bayram gittiğim yerde nohut var sonra ki gün başka sonraki gün başka sonuçta ben bugün yediğim bulguru dengeleyemeden eklemiş oluyorum bu da cuma tartıma ve dolayısıyla takımın yüzdesine etki ediyor.. Yiyenler var demişsin evet bu doğru sen burada yazılanları hem genel geçer bilimsel doğruluğunu hem kendi doğrunu hem uygulandığın ya da en çok mantıklı gelen diyet doğrusunu birleştirip ona göre bir dengeleme (bulguru yeme ile ilgili örneğin) oluşturup akışına bırakacaksın hangimiz şartlarını 4*4lük yapabilir ki ya da iradesini... tek tip beslenme deyince tek sebze gibi bir algı oluyor canım
Bende karatay tarzına yakin besleniyorum ama herkes bilmek zorunda da değil canım Busenin dediği gibi. Biri seni eleştirdiğinde açıklamani yap canım güzelce sinirlenmene gerek yok. Sende arkadaşların menulerinde doğru veya yanlış bulduğun yerleri eleştirebilirsin bu takımda olduğun için tamam mıtabikide eleştirii olur fakat ekmeğe eleştiri olmyor o normal sayılıyor cunku burda cogu sabahları 1 dılım esmer ekmek tüketiyor . benm yedığim bulgur farklı yorumlanıyor.kıyaslanınca benım yedıgım bulgur ekmege göre daha saglıklı belkı o an fazla yemıs olablrım bunu bılıyorum ne kadr yemem gerektıgını farkındayım.eleştiri serbestse bende kendi sistemime göre ara ögun olmamalı 2 ogun beslenmelisin diyim sizlere devamlı ekmek kesınlıkle yeme meyve kesınlıkle tuketme bunlar yasak bende kendımde bu hakkı görup elestırım o zaman .diyorum ki bende herkesin başta beslenme biçimi belli benimki mumkun oldugu kadar karatay arada fazla kacırırım elestırı tabıkı olur ama bunu sık yapmam bende zaten.ben mesela anneme sucuk yaptırcam evde bunu hafta ıcı sık tuketıcem kalkıp bana sucuk neden yıyorsun bu kadar diye eleştiri yöneltemezsiniz çnkü karatay sisteme göre et ürünlerini doyana kadar yiyebilirim.
canım yarışma için cuma takım içi kural da pazartesi kontrolüevet bir kereliğine makarna yiyip devamı geldi bende tamamen diyetim bozuldu çok yasaklı seyler yedim.makarna yiceğim gün 82 kılodaydım ustelık belkı makarna yemeseydım o kaçamağı yapmasydım su an kılo durumum daha eksik olucaktı.hata yapınca yasaklı urunler yıyınce devamı gelıyor 1 kerelıgıne yedım demekle olmuyor bunu yaşadığım için birdaha makarna veya tatlı urununu 1 catal bıle olsa bulasmamaya calısıyorum.bundan dolayı karatay yapmamım sebebı de bu benı ne kadar zorlasada bır kere ekmek yersem 1 dılım ırademe sahıp cıkamayıp aksamda aman ne olcak 1 dılım daha yıyım dıyeblırım dıye o tarz dıyet lıstelerıne bulasmuyorum.pazartesilık tartıyı cumadan sonra kaçamak yaptınmı diye ölcmek ıcın oldugunu sonradan burdan sız yazdıkdan sonra ögrendım .ben sadece haftada 1 tartı gunu olcak diye blıyorum baştakı sayfayı okudugumda yanlıs hatırlamıyorsam cuma gunu tartı gunu var diye biliyorum.
ben açıkladım bu tarz beslendiğimi eleştiri yöneltirek buna göre eleştirebilirsn tabiki.kendi diyet menüne göre eleştirmen absürt kaçar demek istiyorum.sinirlenerek cevap vermedim aslında sinerlensem emojiyi koyardım orayı.ters cevap da vermedim tebessüm ederek yazdım .farklı anlaşıldı tersledığımı dusundu buse.benim diyet sistemim karatay oldugu ıcın buna uygun olmadıgı ıcın kalkıpta sızın menunuzu elestıremem cunku sizler bu sıstemi uygulamıyorsunuz.tatlı yersıınız bunlar hepımızde ortak olarak yasak bu konuda elestırırım ama onun dısında neden esmer ekmek yedın dıye eleştiri yöneltmem ben onun listesi o yonde cunku.Bende karatay tarzına yakin besleniyorum ama herkes bilmek zorunda da değil canım Busenin dediği gibi. Biri seni eleştirdiğinde açıklamani yap canım güzelce sinirlenmene gerek yok. Sende arkadaşların menulerinde doğru veya yanlış bulduğun yerleri eleştirebilirsin bu takımda olduğun için tamam mı
peki yarın tartıldığımda 85 olursam yedıgım bulgurdan dolayıdır dogal olarak birdaha yeme diye hafta sonu uyarırsınız bende dikkat etmeye çalışırm .canım yarışma için cuma takım içi kural da pazartesi kontrolü
Ne güzel. Zaten bi sure yemeyince alışkanlık geregi cani istemiyor insanin. Bende çok sevdiğim makarnayi yemeye yemeye aramiyorum artik neredeysekızlar aklıma gelmişken cips uzun zamandır fırsat bulup da yiyemiyorum geçenlerde markette görünce bir ara ödül olarak alim yiyim diye düşünmüştüm ama dün gece arkadaşım yanımda cips yedi kokusu ööyle ağır öyle kötü geldi ki anlatamam bana da uzattı ısrar etti falan dedim ki ben diyeti es geçsem bile midem kaldırmaz şu anyemeyi özledim ama dün akşamdan beri artık yiyemeyeceğimi düşünüyorum onun yerine evimde fırında patates yapar yerim daha güzel
ben makarna pilavdan koparamıyorum kendimi ya arada bir mutlaka oluyor kaçamağıNe güzel. Zaten bi sure yemeyince alışkanlık geregi cani istemiyor insanin. Bende çok sevdiğim makarnayi yemeye yemeye aramiyorum artik neredeyse
Kimse kusura bakmıyor sadece burda birbirimize doğru yada yanlış yol göstermeye çalışıyoruz karatay yaptigini sen soyledin bizde karatay gore yorum yapıyoruz yoksa normal diyettede bir tabak bulgur çok fazla porsiyon dikkat etmek gerekir diğer yorumları nida şimdi gordum direk bana itafta bulunmussunNorth River biliyorum canım istedi yedim .bugün anneme kadın budu köfte yaptırcam bu sefer içine bulgur attırarak.şimdi 2 tane mor erıklerden yedım ısmınımı blmıyorum karatayda yok ama ölum dıyetıne gıremem kusura bakmayın ınsanım bende.
zaten karatay yaptığımı burda açıkladım sistemim sizden farklı olduğu için bu soruldu.2 öğün beslenip karataymı uyguluyorsun dıye soru yoneltıldı bana bende evt dedim .zaten benu dipnot olarak burda belirttim karatay yaptığımı.senin diyet sistemin menun benden cok farklı bana göre o zararlı o zaman da ben seni kendi sistemime göre eleştirim.eleştiri yapılırken karşı tarafın uyguladıgı neyse ona göre yapılır.sana göre 1 ekmek normal ben senı bu konuda kendı sıstemıme göre eleştirirsem absürt olur.
burda bana bu sistem sökmez diyen olduğu için buna karşılık tek tip beslenmemi var diye sordum.yani bir beslenme kuralımı var ona uymak mı zorundayım diye karşılık verdim o cumlede.zaten direk başta diyetimi mukemle uyumlu yapamam beynımın bu sıstemem alışma suresı bıle 21 gun anca zamanla oturacgını bende bılıyorum.sen yiyemezsin tabikide demedi ben o an canım yemek istedi yedim diyorum.sebebini başka türlü nasıl açıklayabılırım .yemek istedim yedim yani sebebi buu karşı taraf bana yiyemezsin dediği için böyle bir cevap wrmedim .keyıflenmenın sebebı ne tarzında soru sordu ben canım yemek ıstedı yedım dıye karsılık veerdım yanı soruya karsılık olarak.listeyi ne gibi kötu etkılıyorum ben herkes burda farklı seyler yıyor.bulgurun sıskılıngıı sonrakı gunler ındığı ıcın tartıda o gun artı cıkmam benı rahatsız etmez bılıyorum sonra o bulgurdan dolayı sıskınlıgın ınecegını.mekık göbek erıtır gıbı algısa oldugu ıcın soyledım aslında onceden bende göbek erıtır dıye bılıyordum belkı sızde oyle dusunuyorsunuz dıye göbek erıtmk ıcın mekık sadece sıkıslastırır o sekılde karslık verdım sızede onun yerıne kardıyo yapmak göbek de daha olumlu etkısı olur .cevaba karşılık konu uzadı benım uzatma gıbı bır nıyetım yok
ben açıkladım bu tarz beslendiğimi eleştiri yöneltirek buna göre eleştirebilirsn tabiki.kendi diyet menüne göre eleştirmen absürt kaçar demek istiyorum.sinirlenerek cevap vermedim aslında sinerlensem emojiyi koyardım orayı.ters cevap da vermedim tebessüm ederek yazdım .farklı anlaşıldı tersledığımı dusundu buse.benim diyet sistemim karatay oldugu ıcın buna uygun olmadıgı ıcın kalkıpta sızın menunuzu elestıremem cunku sizler bu sıstemi uygulamıyorsunuz.tatlı yersıınız bunlar hepımızde ortak olarak yasak bu konuda elestırırım ama onun dısında neden esmer ekmek yedın dıye eleştiri yöneltmem ben onun listesi o yonde cunku.
Şimdi aramiz çok iyi,ben mesafe koydum ödün vermekten vazgectim,misafir gidi gidip misafir gibi geliyorum,birşey olduğunda içime atmiyorum filan, değerli olmaya başladım. Eşimin bi lafı var 'bizim millete seven değilde söven yaranır' der çok hakli
ölüm diyetimden kastım meyve sıfır bulgur cok az tuketmek ınsan sıkılıyor devamlı aynı tarz beslenm ten bu da bana ölum dıyetı gıbı gelıyor.burda ekmek dahi tuketenler var ben onun yerıne bulgur yemısım cok mu
söyleyiş tarzın çok rahatsız edici yersen kendine yersin bak bende dun saçma sapan şeyler yedim ve bugün telafi etmek için fikir aldım bi tabak bulgurun lafını etmek değil mesela karatay yaptigini kendin soyledin bırakmak istemediğini deekmek daha zararlı ona o eleştri yöneltilmiyor fakat ben bulgur tukettıgım ıcın söylemesi rahatsızlık verıyor, ben zaten farkındayım karatayda ki sınırlamaları.2 ögun beslenen brisiyim bir de ara öğünüm denen birşey yok ustun köru 1 tabak aksam ymegı olarak onu yedım baska bırsey yemedım yemek olarak ve spor yaptım o gün doğal olarak daha doyurucu olması ıcın 1 tabak bulgurun lafını etmesı rahatszlık verdı.ben zaten yemek de sorun yaşıyorum kahvaltı ogunumu ble tam oturtamadım azar azar seyler tukettiğim bile oluyor istedğim türden yiceğim olmadığı için.ayda 4 kılo vere vere gıtsem bıle bana yeter arada bulguru 1 tabak yemısım ne var bunda.
Çoğu şeyden koptum bn ama ekmekten kopamiyorumb
ben makarna pilavdan koparamıyorum kendimi ya arada bir mutlaka oluyor kaçamağı
biliyorum karataya göre fazla yedim başka yemek de yeseydim bu kadar bulgur tuketmezdim 3 kaşıkla sınırlı kalırdım .tek yemek olarak 3 yemek kaşgı bulgur tuketıp akşam menumu kapatamazdım acıkırdım cunku dırek 1 tabak bulgur tukettım ögun olarak dedim .ekmek normal göruldugu ıcın tepkım ondan yanı onlara göre 1 dılım normal bana göre fazla bulgur da normal degıl 1 dılım esmer ekmek de yanı bana soylenırken dıgerlerınıde bu konuda soylensın dıye ıtafta bulundugum sıze karşı.yoksa sizi felan tersledıgım yokKimse kusura bakmıyor sadece burda birbirimize doğru yada yanlış yol göstermeye çalışıyoruz karatay yaptigini sen soyledin bizde karatay gore yorum yapıyoruz yoksa normal diyettede bir tabak bulgur çok fazla porsiyon dikkat etmek gerekir diğer yorumları nida şimdi gordum direk bana itafta bulunmussun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?