- 27 Ağustos 2014
- 908
- 548
- 103
- 29
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #163.461
bende karatayın saglıklı oldugu görusunde oldugum ıcın ona uyuyorum.kartanesi kalkıp orda terslemedm ben tebssum ederek yazdım bıle kızsamdı dırek bunu bellı ederdım.1 tabak bulgurun dıyetımde fazla bunu arkdaş bu dıyette 3 kasıktan fazla olmaz dıye soyledı bana ben blıyorum ama o an yemek ıstedım yedım yanı bunu tersleme veya gıcıklık olsun dıye yazmadım o kısıye.ya tabikide her doktor farklı göruste ben kan tahlılı yaptırdıgımda uzman doktorum canan karataya karsı oldugunu soyledı bu kadar proteın tuketme dedı ama ben onun dedıgını yapmıyorum mesela.uyman da gerekmıyor zaten ben kalkıp senın saglıklı oldugunu dusundugun sısteme laf soylemem benı ılgılendırmez öylede kılo verılıyor bılıyorum cnku .benım saglıklı oldugunu ınandıgım sısteme göre ekmek kesınlıkle yasak her bırınıze tek tek yazmam lazım o zaman.benı ılgılendırmez cunku sen dınledıgın uzmanlardan bunn dogru oldugunu ınanıyorsun kalkıp sana bu konuda zaten laf soylemez.tatlı kacamagı yaparsnız o konuda yapma bır dakıne dıkkat et derım bu tatlı genel olarak her dıyet sıstemınde yasak zaten .benım zaten sımdıkı sıskınlıgım yarın kı tartıda cıkıcak.cuma gunku tartı ıcın zaten ondan oncekı gun bulgur tuketmedım ben tuketmemeye de calsırım .sana gayet anlaşılır bir şekilde bu diyet neden sökmez açıkladım. sen bana karatay yapıyorum desen de ben karatayı bilmek zorunda değilim bilmiyorum. komplike bir diyet aynı dukan gibi kitabı var öyle değil mi?? ben nasıl sana buna göre yorum yapabilirim??? biz burada şu bu diyet yapmıyoruz. GENEL SAĞLIKLI KABUL EDİLEN BESİNLERİ BİLİYORUZ SADECE VE BUNA GÖRE YORUM YAPIYORUZ. karatay dediğinde bi dr. nihayetinde o ekmek zehir diyor diye biz onun dediğine uymak zoruda değiliz inanmak zorunda da değilim başka bir sürü prof da tambuğday ekmeğin faydalarını sayıyor çünkü. sen bizim listelerimize zaten ekmek yeme diye yorum yapamazsın çünkü bu genele aykırı. biz de mi bulgur yiyelim onun yerine? ve hala tartı benim için önemli değil 2 gün sonra düşer kilom diyosun. yahu biz burda cuma gününki kilonu önemsiyoruz emek veriyoruz yarışıyoruz bunun farkında mısın bunları derken? 2 gün sonra düşen kilonun takıma faydasını söyler misin? şuan sana söyledik bunun şişlik yaptıgını biliyorsun çarşamba ve perşembe buna dikkat etmen gerek bunu öğrendin. hala aynı şeyleri yersen cuma günü +çıktığında kimse seni tekrar uyarmak dil dökmek zorunda değil. zaten bu kadar takım tartı umrunda değilse senin de değerlendirmen ona göre yapılır. takımı kötü etkilediğin vakit ben yine hortlarım. şimdilik diyetinde başarılar.
öyle oldu çok kötüydü yaaa sanki 40 derece sıcakta otobüste yeniyormuş gibi bir kokuballikayfe harikasın bonimmm aynı benim eltimde ıspanaklı böreğin ucundan yiyip ağzımın yağ dolduğunu hissedip tiksindiğim gibi olmus ama daha iyisi olmuş seni kokusu kaçırmış
yavaş yavaş olacak :)Çoğu şeyden koptum bn ama ekmekten kopamiyorum
uslubuma dıkkat ederım .tabi ne yapıyorsak kendımıze yapıyoruz ssonucta burda kılo vermem ıcın bana kalkıp onu yeme dıkkat et dıyorlar bunun bılıncındeyım .hayır yorum tabıkıde yaapblırsın .kısısel olarak sıze karsı bır garazım felan yokçok haklı
söyleyiş tarzın çok rahatsız edici yersen kendine yersin bak bende dun saçma sapan şeyler yedim ve bugün telafi etmek için fikir aldım bi tabak bulgurun lafını etmek değil mesela karatay yaptigini kendin soyledin bırakmak istemediğini de
Ve bulgurun fazlalığına sadece ben yorum yapmadım
Kişisel olarak rahatsız oluyorsun yorum yapmamdan menülerine yorum yapmam
bende karatayın saglıklı oldugu görusunde oldugum ıcın ona uyuyorum.kartanesi kalkıp orda terslemedm ben tebssum ederek yazdım bıle kızsamdı dırek bunu bellı ederdım.1 tabak bulgurun dıyetımde fazla bunu arkdaş bu dıyette 3 kasıktan fazla olmaz dıye soyledı bana ben blıyorum ama o an yemek ıstedım yedım yanı bunu tersleme veya gıcıklık olsun dıye yazmadım o kısıye.ya tabikide her doktor farklı göruste ben kan tahlılı yaptırdıgımda uzman doktorum canan karataya karsı oldugunu soyledı bu kadar proteın tuketme dedı ama ben onun dedıgını yapmıyorum mesela.uyman da gerekmıyor zaten ben kalkıp senın saglıklı oldugunu dusundugun sısteme laf soylemem benı ılgılendırmez öylede kılo verılıyor bılıyorum cnku .benım saglıklı oldugunu ınandıgım sısteme göre ekmek kesınlıkle yasak her bırınıze tek tek yazmam lazım o zaman.benı ılgılendırmez cunku sen dınledıgın uzmanlardan bunn dogru oldugunu ınanıyorsun kalkıp sana bu konuda zaten laf soylemez.tatlı kacamagı yaparsnız o konuda yapma bır dakıne dıkkat et derım bu tatlı genel olarak her dıyet sıstemınde yasak zaten .benım zaten sımdıkı sıskınlıgım yarın kı tartıda cıkıcak.cuma gunku tartı ıcın zaten ondan oncekı gun bulgur tuketmedım ben tuketmemeye de calsırım .
tamam yarın dan itibaren bulgur ve turevlerınden uzak durmaya calsırım.şişkinliğim 2 güne anca iner cuma günüde 1 kilo verebilirim belkı.p. tesi biz anlarız senin neden +çıktığını. sen de söylersin zaten dün bulgur vs. yedim diye ona takılmıyorum. cuma günki kilona sadece dikkat etmeni istiyoruz yarış günü olduğu için.
tamam yarın dan itibaren bulgur ve turevlerınden uzak durmaya calsırım.şişkinliğim 2 güne anca iner cuma günüde 1 kilo verebilirim belkı.
karatay feln sökmez diyince öyle anladım .zaten beni bu konuda uyaran kişi karatay yaptığımı bılıyor ve ona göre yorum yapıyor 3 yemk kasıgından fazla karatay da bulgur tuketmemelısın dıyor.bu duruma göre kalkp bana elestırıde bulundu zaten ben onu aslında tersleyerek konusmadım ama siz yanlış anladınız .tartışmaya döndü.zaten bu tarz besinlerin şişkinlik yaptığını bılıyorum cumadan once tabı yememeye dıkkat ederım özellıkler.yanlış anladın amacımız senin diyetini bozmak değil. sadece karatayı bilmeyenler var bu normal. sende bi şeyi normale göre abartısan menünde karatayda bu serbest diye dipnot düş ki biz de ona göre iyi yorumda bulunalım diyorum. sen diyetine devam et sadece çarş ve perş bakliyattan uzak durup diyetini de bozmayacağın şeyler tüketirsen hem sana zarar gelmez hem de takımın ortalamasına. sadece bunu diyorum canım.
karatay feln sökmez diyince öyle anladım .zaten beni bu konuda uyaran kişi karatay yaptığımı bılıyor ve ona göre yorum yapıyor 3 yemk kasıgından fazla karatay da bulgur tuketmemelısın dıyor.bu duruma göre kalkp bana elestırıde bulundu zaten ben onu aslında tersleyerek konusmadım ama siz yanlış anladınız .tartışmaya döndü.zaten bu tarz besinlerin şişkinlik yaptığını bılıyorum cumadan once tabı yememeye dıkkat ederım özellıkler.
Busem ama zorlami yicem bide o vardoğru diyon kuzum ama azcık çoğaltsan mı ki? belki de böyle az yemek metonu yavaslatmıs olabilir?
afiyet olsun canım
şaka gibi? şimdi nasıl aranız canım merak ettim?
hadi bakalım iyi haberlerini beklerim tatlım :)
doguma 3 hafta kala sana bunu söylüyor hee? yazıklar olsun diyorum insafsızın önde gideniymiş. terbiyesiz fikirsiz vicdan yoksunu! ay tutamadım kendimi. iyi demişsin az bile demişssin. annesi sana bunu derken kocan nerdeydi canım yanında mıydı yoksa? bi laf da o diyeydi!
amiin. :)
tamam tatlım kolay gelsin :) görüşürüz
kız aferin sanaaaa bırak istediği kadar gomsuneşim önümde kocaman patso gömdü ooff
@kartanesi0702 biliyorum canım istedi yedim .bugün anneme kadın budu köfte yaptırcam bu sefer içine bulgur attırarak.şimdi 2 tane mor erıklerden yedım ısmınımı blmıyorum karatayda yok ama ölum dıyetıne gıremem kusura bakmayın ınsanım bende.
ölüm diyetimden kastım meyve sıfır bulgur cok az tuketmek ınsan sıkılıyor devamlı aynı tarz beslenm ten bu da bana ölum dıyetı gıbı gelıyor.burda ekmek dahi tuketenler var ben onun yerıne bulgur yemısım cok mu
ekmek daha zararlı ona o eleştri yöneltilmiyor fakat ben bulgur tukettıgım ıcın söylemesi rahatsızlık verıyor, ben zaten farkındayım karatayda ki sınırlamaları.2 ögun beslenen brisiyim bir de ara öğünüm denen birşey yok ustun köru 1 tabak aksam ymegı olarak onu yedım baska bırsey yemedım yemek olarak ve spor yaptım o gün doğal olarak daha doyurucu olması ıcın 1 tabak bulgurun lafını etmesı rahatszlık verdı.ben zaten yemek de sorun yaşıyorum kahvaltı ogunumu ble tam oturtamadım azar azar seyler tukettiğim bile oluyor istedğim türden yiceğim olmadığı için.ayda 4 kılo vere vere gıtsem bıle bana yeter arada bulguru 1 tabak yemısım ne var bunda.
Melisa burda ekmek tuketenler oturup bi ekmek yemiyor. Bir dilim yiyoruz. Tost ekmeği kadar. Bizde bulgur sisiriyor diyoruz ama sen oturup koca bi tabak yiyorsun hangisi daha zararlıdır. Bulguru savunuyorsun ya? Bi tabak dolusu bulgurmu yoksa bi dilim tam buğday mi?bulgurun şişlik yaptığını biliyorum tartıda fazla çıksamda bundan dolayı benım için sorun değil ben zaten göbeğime baktığım için kilo verdiğmi zaten anlıyorum tartıda artı çıkmışım o an çok da umrumda olmaz .bir kişi öyle yazdığı için ona söyledim zaten bende .herkesin sistemi farklı burdaki çoğunun diyet menüsü aynı degıl bırbırınden farklılık gösterıyor.benim tercihim bu yönde.evde bir tek yediklerime ben dikkat ediyorum herkes bal terayag tuketıyor resmen onları benımklerle kıyaslayınca hem sınırlıyorum hem canım sıkılıyor
sağol canımKolay gelsin canım.
Maşallah kız. Ben dün tüm gün mutfak temizledim. Canım çıktı. Bayram temizliğimi bitirdim sonunda. Kahvemi yudumluyorum.
Başın saolsun canım.
Eşine sonuna kadar katılıyorum. Ben de bu fikirdeyim. Laf sokan birinden laf yemeyeyim diye herkes dikkatli davranıyor. Laf sokan ve suratsız olan hep kıymetli olur.
Buse koy kahvaltisina gittinmi kiz recel bal yag olmamas tabiki ama ogle yemegi olmadigi icin sorun etmiyorum afiyet olsun bakalimmenüm
10.00
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
1 ipince dilim kaşar
1 ipince dilim hindi salam
5 zeytin
1 tatlı kaşığı doğal bal
1 çay kaşığı çilek reçeli
çeyrek çay kaşığı tereyağı
1 orta domates
1 küçük salatalık
2 dilim köy ekmeği
12.00
1 muz
16.00
4 yk saç kavurma
2 lt su
1 sa yürüyüş
Busem ama zorlami yicem bide o var
kız aferin sanaaaa bırak istediği kadar gomsun
Melisa burda ekmek tuketenler oturup bi ekmek yemiyor. Bir dilim yiyoruz. Tost ekmeği kadar. Bizde bulgur sisiriyor diyoruz ama sen oturup koca bi tabak yiyorsun hangisi daha zararlıdır. Bulguru savunuyorsun ya? Bi tabak dolusu bulgurmu yoksa bi dilim tam buğday mi?
Kusura bakma senin bu konuşmaların o kadar yapılan yoruma gelipte işinize gelirse diyorsun resmen. Ben senin listeye girmeni istemiyorum. Sende kural anlayışı takıma saygı yok. Bu bi yarışma sen öyle gormeyebilirsin ama gercegide degistiremezsin. Ne desek bi cevabin var yapilan yorumlar havaya söyleniyor takan yok. Bundan sonrada benden sana yorum yok. Diyetinde başarılar
sağol canım
Serbest canim doyana kadar ye diyo bende yapmistim gercekten veriyosun ama birakinca fazlasiyla geri aliyosun oylede bise var malesefay ben anlamadım karatayda 1 tabak bulgur serbest mi değil mi melisa? ne kadar serbest? en azından bulguru bileyim de ona göre yorum edeyim
Buse koy kahvaltisina gittinmi kiz recel bal yag olmamas tabiki ama ogle yemegi olmadigi icin sorun etmiyorum afiyet olsun bakalim
aksam la öğlen hafif kuzu sorun yok bencemenüm
10.00
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
1 ipince dilim kaşar
1 ipince dilim hindi salam
5 zeytin
1 tatlı kaşığı doğal bal
1 çay kaşığı çilek reçeli
çeyrek çay kaşığı tereyağı
1 orta domates
1 küçük salatalık
2 dilim köy ekmeği
12.00
1 muz
16.00
4 yk saç kavurma
2 lt su
1 sa yürüyüş
tamamdır busembugün menüm olmadı kızlar farkındayım yarına bombe gibi gelicem ama :)) ve gözünüzden kaçtımı bilmiyorum yazmıştım ama tekrar söyleyeyim tartımı evde unuttum o yüzden yarın bildirim yapamıycamçarş sabahtan yapabilcem
Mervee gözlerimize kastinmi var kızSissst noliy bakim burda gozlerim şaşı oldu sizin yazilarinizi okuyaym derken bu ne ayol
Simcik gelelim konuya melisacim karatay diyeti uygulayabilrsin tabiki kimse buna laf soyleyemez ama 1 tabak tabiki coktu arkadaslar gusel bir dille soylemis zaten senin buna canim istedi yedim demen biraz ayip kacmis kusuruma bakmayasin
Elestirilere acik olalm lutfen
Haa birde yarismak senin icin onemli degilse neden diyet gunluklerine girmedn burasi neticede bi yarisma onuda anlamis degilim..ben takimim etkilenmesin diye kac kez ac uyudum oratalamamz % 30un altina dusunce ne yazikki ceza alıyoruz ee ceza almamak icin herkezin ozvereli olmasi gerekiyor buda demek oluyorki herkez dikkat edecek anlasildimi canim
Egerki hala benim icin yarisma onemli degil dersen diyet gunluklerine katilabilirsin tatlim yanlista anlama takimda istememkten degil sadece tavsiye
Azcikta sizim gozlerniz şaşı olsun diye kocaman yazdim ohh
Kız ben onceden de çok yemezdim ki sadece hep abur cubur yerdimyok anam zorlama tabi o dereceyse. sen aç kalmıyorsan demekki miden küçülmüş epeey :) darısı başıma benim mide hala kocaman bıraksan 3 lahmacun gömerim patso gömerim off
Sen agvadamisn hala canmevet kuzum yaa
buse utançla sundu
telafi için biraz açlık şarttıay sigara aldım tatildeyim diye normalde içmiyom pöftüresim geldi şimdi
işin kötüsü tartımı unuttum yaa halimi de bilmeyince streslendim normalde manyak gibi hergün tartıldığım için
Serbest canim doyana kadar ye diyo bende yapmistim gercekten veriyosun ama birakinca fazlasiyla geri aliyosun oylede bise var malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?