Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

bende karatayın saglıklı oldugu görusunde oldugum ıcın ona uyuyorum.kartanesi kalkıp orda terslemedm ben tebssum ederek yazdım bıle kızsamdı dırek bunu bellı ederdım.1 tabak bulgurun dıyetımde fazla bunu arkdaş bu dıyette 3 kasıktan fazla olmaz dıye soyledı bana ben blıyorum ama o an yemek ıstedım yedım yanı bunu tersleme veya gıcıklık olsun dıye yazmadım o kısıye.ya tabikide her doktor farklı göruste ben kan tahlılı yaptırdıgımda uzman doktorum canan karataya karsı oldugunu soyledı bu kadar proteın tuketme dedı ama ben onun dedıgını yapmıyorum mesela.uyman da gerekmıyor zaten ben kalkıp senın saglıklı oldugunu dusundugun sısteme laf soylemem benı ılgılendırmez öylede kılo verılıyor bılıyorum cnku .benım saglıklı oldugunu ınandıgım sısteme göre ekmek kesınlıkle yasak her bırınıze tek tek yazmam lazım o zaman.benı ılgılendırmez cunku sen dınledıgın uzmanlardan bunn dogru oldugunu ınanıyorsun kalkıp sana bu konuda zaten laf soylemez.tatlı kacamagı yaparsnız o konuda yapma bır dakıne dıkkat et derım bu tatlı genel olarak her dıyet sıstemınde yasak zaten .benım zaten sımdıkı sıskınlıgım yarın kı tartıda cıkıcak.cuma gunku tartı ıcın zaten ondan oncekı gun bulgur tuketmedım ben tuketmemeye de calsırım .

uslubuma dıkkat ederım .tabi ne yapıyorsak kendımıze yapıyoruz ssonucta burda kılo vermem ıcın bana kalkıp onu yeme dıkkat et dıyorlar bunun bılıncındeyım .hayır yorum tabıkıde yaapblırsın .kısısel olarak sıze karsı bır garazım felan yok

p. tesi biz anlarız senin neden +çıktığını. sen de söylersin zaten dün bulgur vs. yedim diye ona takılmıyorum. cuma günki kilona sadece dikkat etmeni istiyoruz yarış günü olduğu için.

p. tesi biz anlarız senin neden +çıktığını. sen de söylersin zaten dün bulgur vs. yedim diye ona takılmıyorum. cuma günki kilona sadece dikkat etmeni istiyoruz yarış günü olduğu için.
tamam yarın dan itibaren bulgur ve turevlerınden uzak durmaya calsırım.şişkinliğim 2 güne anca iner cuma günüde 1 kilo verebilirim belkı.

menüm

10.00
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
1 ipince dilim kaşar
1 ipince dilim hindi salam
5 zeytin
1 tatlı kaşığı doğal bal
1 çay kaşığı çilek reçeli
çeyrek çay kaşığı tereyağı
1 orta domates
1 küçük salatalık
2 dilim köy ekmeği

12.00
1 muz

16.00
4 yk saç kavurma

2 lt su
1 sa yürüyüş

tamam yarın dan itibaren bulgur ve turevlerınden uzak durmaya calsırım.şişkinliğim 2 güne anca iner cuma günüde 1 kilo verebilirim belkı.

yanlış anladın amacımız senin diyetini bozmak değil. sadece karatayı bilmeyenler var bu normal. sende bi şeyi normale göre abartısan menünde karatayda bu serbest diye dipnot düş ki biz de ona göre iyi yorumda bulunalım diyorum. sen diyetine devam et sadece çarş ve perş bakliyattan uzak durup diyetini de bozmayacağın şeyler tüketirsen hem sana zarar gelmez hem de takımın ortalamasına. sadece bunu diyorum canım.

bugün menüm olmadı kızlar farkındayım yarına bombe gibi gelicem ama :)) ve gözünüzden kaçtımı bilmiyorum yazmıştım ama tekrar söyleyeyim tartımı evde unuttum o yüzden yarın bildirim yapamıycam çarş sabahtan yapabilcem

karatay feln sökmez diyince öyle anladım .zaten beni bu konuda uyaran kişi karatay yaptığımı bılıyor ve ona göre yorum yapıyor 3 yemk kasıgından fazla karatay da bulgur tuketmemelısın dıyor.bu duruma göre kalkp bana elestırıde bulundu zaten ben onu aslında tersleyerek konusmadım ama siz yanlış anladınız .tartışmaya döndü.zaten bu tarz besinlerin şişkinlik yaptığını bılıyorum cumadan once tabı yememeye dıkkat ederım özellıkler.

karatayı bildiği için yapmış yorumu ne güzel işte. sen de demiyor musun zaten karataya da uymadı diye. ama cevap olarak canım istedi yedim. ölemem ksura bakmayın vs. dedin. yanlış anlaşılmaya sen mahal vermedin mi sence de? neyse halloldu diye düşünüyorum. bu arada mesela bugunki kahvaltım bence biraz fiyasko çekinme söyle ben açığım mıçın ağzıma anca kndime gelirim kahvaltı çok güzeldi çünkü ekmeklerim olmadı reçel tereyağ batık yani

Sissst noliy bakim burda gozlerim şaşı oldu sizin yazilarinizi okuyaym derken bu ne ayol
Simcik gelelim konuya melisacim karatay diyeti uygulayabilrsin tabiki kimse buna laf soyleyemez ama 1 tabak tabiki coktu arkadaslar gusel bir dille soylemis zaten senin buna canim istedi yedim demen biraz ayip kacmis kusuruma bakmayasin
Elestirilere acik olalm lutfen
Haa birde yarismak senin icin onemli degilse neden diyet gunluklerine girmedn burasi neticede bi yarisma onuda anlamis degilim..ben takimim etkilenmesin diye kac kez ac uyudum oratalamamz % 30un altina dusunce ne yazikki ceza alıyoruz ee ceza almamak icin herkezin ozvereli olmasi gerekiyor buda demek oluyorki herkez dikkat edecek anlasildimi canim
Egerki hala benim icin yarisma onemli degil dersen diyet gunluklerine katilabilirsin tatlim yanlista anlama takimda istememkten degil sadece tavsiye

Azcikta sizim gozlerniz şaşı olsun diye kocaman yazdim ohh

Busem ama zorlami yicem bide o var
eşim önümde kocaman patso gömdü ooff
kız aferin sanaaaa bırak istediği kadar gomsun

Melisa burda ekmek tuketenler oturup bi ekmek yemiyor. Bir dilim yiyoruz. Tost ekmeği kadar. Bizde bulgur sisiriyor diyoruz ama sen oturup koca bi tabak yiyorsun hangisi daha zararlıdır. Bulguru savunuyorsun ya? Bi tabak dolusu bulgurmu yoksa bi dilim tam buğday mi?
Kusura bakma senin bu konuşmaların o kadar yapılan yoruma gelipte işinize gelirse diyorsun resmen. Ben senin listeye girmeni istemiyorum. Sende kural anlayışı takıma saygı yok. Bu bi yarışma sen öyle gormeyebilirsin ama gercegide degistiremezsin. Ne desek bi cevabin var yapilan yorumlar havaya söyleniyor takan yok. Bundan sonrada benden sana yorum yok. Diyetinde başarılar
sağol canım

ay ben anlamadım karatayda 1 tabak bulgur serbest mi değil mi melisa? ne kadar serbest? en azından bulguru bileyim de ona göre yorum edeyim

Buse koy kahvaltisina gittinmi kiz recel bal yag olmamas tabiki ama ogle yemegi olmadigi icin sorun etmiyorum afiyet olsun bakalim

yok anam zorlama tabi o dereceyse. sen aç kalmıyorsan demekki miden küçülmüş epeey :) darısı başıma benim mide hala kocaman bıraksan 3 lahmacun gömerim patso gömerim off

ay ben anlamadım karatayda 1 tabak bulgur serbest mi değil mi melisa? ne kadar serbest? en azından bulguru bileyim de ona göre yorum edeyim
Serbest canim doyana kadar ye diyo bende yapmistim gercekten veriyosun ama birakinca fazlasiyla geri aliyosun oylede bise var malesef

Buse koy kahvaltisina gittinmi kiz recel bal yag olmamas tabiki ama ogle yemegi olmadigi icin sorun etmiyorum afiyet olsun bakalim

evet kuzum yaa
buse utançla sundu
telafi için biraz açlık şarttı ay sigara aldım tatildeyim diye normalde içmiyom pöftüresim geldi şimdi
işin kötüsü tartımı unuttum yaa halimi de bilmeyince streslendim normalde manyak gibi hergün tartıldığım için

aksam la öğlen hafif kuzu sorun yok bence afiyet olsun
tamamdır busem
Mervee gözlerimize kastinmi var kız
yok anam zorlama tabi o dereceyse. sen aç kalmıyorsan demekki miden küçülmüş epeey :) darısı başıma benim mide hala kocaman bıraksan 3 lahmacun gömerim patso gömerim off
Kız ben onceden de çok yemezdim ki sadece hep abur cubur yerdim

Sen agvadamisn hala canm
Kiz icmiyosan niye aliyon manyakmisin nesin ayol
Kac gun kalcan bakim orda

Serbest canim doyana kadar ye diyo bende yapmistim gercekten veriyosun ama birakinca fazlasiyla geri aliyosun oylede bise var malesef

anam o nası diyet ben bulgura bayılırım biterim yeminle karataylayasım geldi şuan hergün yerim. hele yoğurtla yemek serbestse ooff

ben dukanla 8 kg vermiştim evreleri tamamlayamayınca geri almaya basladım sonra baska diyetle tekrar vermiştim 8 kiloyu ama sonucta onları da geri aldım geri almak bende hobi sanırım merve kız işin garibi halamda yaptı dukan yalan olmasın 45 kg dan fazla verdi sanırım evreleri tamamladı o da geri aldı. eskisi gibi değil ama yine kilolu oldu. napsakta geri almasak diyeniyorum çözüm boğazı tutmak bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…