- 17 Mart 2013
- 5.095
- 14.270
- 448
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #163.481
Hee kastin var kor edicem siziaksam la öğlen hafif kuzu sorun yok benceafiyet olsun
tamamdır busem
Mervee gözlerimize kastinmi var kız
Kız ben onceden de çok yemezdim ki sadece hep abur cubur yerdim
Kız sigara demeeeevet kuzum yaa
buse utançla sundu
telafi için biraz açlık şarttıay sigara aldım tatildeyim diye normalde içmiyom pöftüresim geldi şimdi
işin kötüsü tartımı unuttum yaa halimi de bilmeyince streslendim normalde manyak gibi hergün tartıldığım için
Ben isi cozdum buse saglikli beslenip bunu bi yasam standardi haline getrcen olay netanam o nası diyet ben bulgura bayılırım biterim yeminle karataylayasım geldi şuanhergün yerim. hele yoğurtla yeml serbestse ooff
ben dukanla 8 kg vermiştim evreleri tamamlayamayınca geri almaya basladım sonra baska diyetle tekrar vermiştim 8 kiloyu ama sonucta onları da geri aldımgeri almak bende hobi sanırım merve kız işin garibi halamda yaptı dukan yalan olmasın 45 kg dan fazla verdi sanırım evreleri tamamladı o da geri aldı. eskisi gibi değil ama yine kilolu oldu. napsakta geri almasak diyeniyorum çözüm boğazı tutmak bence
Dun erdem almamismi kizKız sigara demeeesigaram bitti dışarı çıkmaya useniyorumm
aksam la öğlen hafif kuzu sorun yok benceafiyet olsun
tamamdır busem
Mervee gözlerimize kastinmi var kız
Kız ben onceden de çok yemezdim ki sadece hep abur cubur yerdim
Sen agvadamisn hala canm
Kiz icmiyosan niye aliyon manyakmisin nesin ayol
Kac gun kalcan bakim orda
Sıkınti yok kaptanikolam ne zman musait olursan buyur gel biz buralardayikkizlar selam
anca gelebildim kusura bakmayin yarin burda okullar basliyor
kizlari evlerine goturduk bir haftalik yemek yaptim dolaplarina, elbiselerin ütülerini tekrar ütüledim,bu arada zaman gecti
eve geldik elif simdi banyyoda sabah oda yuvaya gidecek.
egerki pert olup sizmassam gelirim.yoksa sabah bulusuruz.
Bak bak bide bizi sever sanıyordukHee kastin var kor edicem sizi
Benim gozlerm sasti ya okurken sonra sabah capakli uyaniyom az kisa yazin uleyn
Abla sen bu gramlari nasil olcuyon yamenumude yazayim
sabah
2 yumurta
1 dilim wasa
1 elma
80 gram maydanoz
oglen
1 enginar haslama si
1 dilim wasa
4 kuru erik
aksam
yemedim yiyemedim zaman yokktu
sporda yok
su 3-4 olmustur
Sevmesem sizle isim olarmi kizBak bak bide bizi sever sanıyordukarkamızdan iş ceviriyormus megersem
ben tebessüm ederek cevapladım yorumu ama ölemem felan derken tebessum ettım yanı o yorumu yazdıgımda.o niyetle yazmadğım için demkki yanlış anlaşıldm birdahkıne dikkat ederim .terayag da sıkıntı yokda reçel sıkıntı tabı şeker oranı fazla yuksek onun yerıne meyve daha masum kalırdı .karatayı bildiği için yapmış yorumu ne güzel işte. sen de demiyor musun zaten karataya da uymadı diye. ama cevap olarak canım istedi yedim. ölemem ksura bakmayın vs. dedin. yanlış anlaşılmaya sen mahal vermedin mi sence de? neyse halloldu diye düşünüyorum. bu arada mesela bugunki kahvaltım bence biraz fiyaskoçekinme söyle ben açığım mıçın ağzıma anca kndime gelirim kahvaltı çok güzeldi çünkü ekmeklerim olmadı reçel tereyağ batık yani
kusura bakmaSissst noliy bakim burda gozlerim şaşı oldu sizin yazilarinizi okuyaym derken bu ne ayol
Simcik gelelim konuya melisacim karatay diyeti uygulayabilrsin tabiki kimse buna laf soyleyemez ama 1 tabak tabiki coktu arkadaslar gusel bir dille soylemis zaten senin buna canim istedi yedim demen biraz ayip kacmis kusuruma bakmayasin
Elestirilere acik olalm lutfen
Haa birde yarismak senin icin onemli degilse neden diyet gunluklerine girmedn burasi neticede bi yarisma onuda anlamis degilim..ben takimim etkilenmesin diye kac kez ac uyudum oratalamamz % 30un altina dusunce ne yazikki ceza alıyoruz ee ceza almamak icin herkezin ozvereli olmasi gerekiyor buda demek oluyorki herkez dikkat edecek anlasildimi canim
Egerki hala benim icin yarisma onemli degil dersen diyet gunluklerine katilabilirsin tatlim yanlista anlama takimda istememkten degil sadece tavsiye
Azcikta sizim gozlerniz şaşı olsun diye kocaman yazdim ohh
hergun 1 dılım tuketıyorsunuz siz genelde lıstede haftada 1 kere ekmek yazmıyor.ben haftanın 1 gunu yedım sadece bulgur pılavını.girmemem gerekıyorsa söylesınler bana girmem bende skıntı degıl .kendı başıma devam ederım .takıma saygım var cuma gununden once zaten sıskınlık seylerrı tuketmıyorum dıkkat edıyorum fazla çıkmıyım diye ama bugun yedım yarın farklı cıkablır tartıda.ben yarış kafasında degılım yag dan verıceksem az verım onada razıyım.yarıs nıyetıne gırersem dırek ögunlerımı cok azaltırım az yerım bol bol sıvı sebze tuketırım bademden etten uzak durmaya çalışırımkı tartıda fazla eksım olsun dıye bunu saglıklı bulmuyorum kafa yapımda yarış nıyetine programlarsam çok daha katı beslenmek durumdan kalırım .bundan dolayıda fazla su kaybım olur yanı benım ıcın saglıksız olur.benım amacım burda saglıklı beslenıp sızlerle beraber ortak bır amac ugruna motivasyon sağlamak .sizlerin verdiği kiloları beslenme sıstemnı görup bunlar bugun mesela su saatten sonra yemıyor sunlara dıkkat etmeye calısıyor dıye aklıma gelıyor gun boyunca.sonucta yedıklerımı burda hesap wrıyorum sızler de ona göre kaçamak yaptın diye uyarıyorsunuz neyse artık.takım başkanı takıma girmemen gerekiyor dersede saygıyla karşılrım artık .Busem ama zorlami yicem bide o var
kız aferin sanaaaa bırak istediği kadar gomsun
Melisa burda ekmek tuketenler oturup bi ekmek yemiyor. Bir dilim yiyoruz. Tost ekmeği kadar. Bizde bulgur sisiriyor diyoruz ama sen oturup koca bi tabak yiyorsun hangisi daha zararlıdır. Bulguru savunuyorsun ya? Bi tabak dolusu bulgurmu yoksa bi dilim tam buğday mi?
Kusura bakma senin bu konuşmaların o kadar yapılan yoruma gelipte işinize gelirse diyorsun resmen. Ben senin listeye girmeni istemiyorum. Sende kural anlayışı takıma saygı yok. Bu bi yarışma sen öyle gormeyebilirsin ama gercegide degistiremezsin. Ne desek bi cevabin var yapilan yorumlar havaya söyleniyor takan yok. Bundan sonrada benden sana yorum yok. Diyetinde başarılar
sağol canım
Ben anladim ne demek istedigini canimben tebessüm ederek cevapladım yorumu ama ölemem felan derken tebessum ettım yanı o yorumu yazdıgımda.o niyetle yazmadğım için demkki yanlış anlaşıldm birdahkıne dikkat ederim .terayag da sıkıntı yokda reçel sıkıntı tabı şeker oranı fazla yuksek onun yerıne meyve daha masum kalırdı .
kusura bakmabiraz uzun oldu tartışmalar.zaten benım tartısmamım aslı buseb le oldu bana dırekt sökmez felan dıyınce bu dıyet bende sınırlendım o yoruma karşılık verdım .doğal olarak tartışmada uzadı.birdaha söylıyım o yorumu yazarken tebessum ederek yazdım yanı kızma nıyetım olsaydı dırek o ısaretı koyardım oraya .sizler arkadaşı tersledığımı dusundunuz demkkı ondan bana tepkı geldi direk.eleştirye tabıkıde açık bi insanım buse ablayla hararetlı tartıştık bana dırek burda bu dıyet sokmez dediği için sinirlendim .doğal olarak benım tabagıma elestırı var bende kendı dıyetıme göre senın ekmeklerını rahatlıkla elestıreblırım dedım.zaten arkdaşa bana bunu soylerken karataya göre zaten fazla yemıssın dedı bende canım ıstedı yedım :) yememım sebebı buydu bu sekılde karşıılık verdim.tersleme niyetiyle yazmadım ona kartanesı onun tersledıgımı dusundu yorumlarda.yarışmak şöyle onemlı degıl kılo verıyoruz evet ama amacımız mumkun oldugu kadar yagdan olmalı.kılo vermek ıcın aç kalıp da tartıda eksı göstercem dıye kas veremem bu yuzden yarısma kafasnda deglım ben burda.motıvasyon saglamak ne yedıgımı ıctıgımı her gun yazmak ınsanlarla fıkır alısverınde bulunmak nıyetıyle geldım.ben ceza olayını felan bılmıyorum kendı aramızda bu sekılde tartı gunu var dıye gıdıp gelıyoruz dıye bılıyorum.
hergun 1 dılım tuketıyorsunuz siz genelde lıstede haftada 1 kere ekmek yazmıyor.ben haftanın 1 gunu yedım sadece bulgur pılavını.girmemem gerekıyorsa söylesınler bana girmem bende skıntı degıl .kendı başıma devam ederım .takıma saygım var cuma gununden once zaten sıskınlık seylerrı tuketmıyorum dıkkat edıyorum fazla çıkmıyım diye ama bugun yedım yarın farklı cıkablır tartıda.ben yarış kafasında degılım yag dan verıceksem az verım onada razıyım.yarıs nıyetıne gırersem dırek ögunlerımı cok azaltırım az yerım bol bol sıvı sebze tuketırım bademden etten uzak durmaya çalışırımkı tartıda fazla eksım olsun dıye bunu saglıklı bulmuyorum kafa yapımda yarış nıyetine programlarsam çok daha katı beslenmek durumdan kalırım .bundan dolayıda fazla su kaybım olur yanı benım ıcın saglıksız olur.benım amacım burda saglıklı beslenıp sızlerle beraber ortak bır amac ugruna motivasyon sağlamak .sizlerin verdiği kiloları beslenme sıstemnı görup bunlar bugun mesela su saatten sonra yemıyor sunlara dıkkat etmeye calısıyor dıye aklıma gelıyor gun boyunca.sonucta yedıklerımı burda hesap wrıyorum sızler de ona göre kaçamak yaptın diye uyarıyorsunuz neyse artık.takım başkanı takıma girmemen gerekiyor dersede saygıyla karşılrım artık .
Allah kabul etsin canimbende yazimda menümü zopa atın bana dün de dondurma yemiştim zaten bugün niyetliydim o yüzden daha da ağır kaçtı yediklerim sonuçta tüm gün bir şey yememiştim biraz eleştiri alayım
sahurda
ılık limonlu su
1 yumurta
kk peynir
domates
1 dilim çiya tohumlu ekmek
akşam 19,30
ılık limonlu su
1 kase yğurtlu köz patlıcan
5 yk tereyağlı makarna
su yeni başladım doğal olarak hedefim 1,5 litre o da anca olur zatengideyim de temizlik yapayım
salak 3 tane bırakmış benim paketi almış saat 3 ten beri düşünDun erdem almamismi kiz
Ben sana yollim kargoyla
baya yogunmussun ablam. sıkıntı yok bayram oncesi diye sessiz buralar zaten :)kizlar selam
kizlari evlerine goturduk bir haftalik yemek yaptim dolaplarina, elbiselerin ütülerini tekrar ütüledim,bu arada zaman gecti
yok kiz almam bu kiloları verene kadar canim cikti zatenballikayfe cipsten tiksinmiş ama benim canım çekiyor şuan ama nooo almicam noo sen de alma sakın nooo
evet kuzu ağva dayım salı öğleden sonra çıkcam akşam üstü evdeyim aksilik cıkmazsa :)
sigara eskiden içerdim 7 aydır falan bıraktım ama bu sevmiyorum anlamına gelir miii?? noookent swich mentol ohh
Wasa neki ablammenumude yazayim
sabah
2 yumurta
1 dilim wasa
1 elma
80 gram maydanoz
oglen
1 enginar haslama si
1 dilim wasa
4 kuru erik
aksam
sporda yok
su 3-4 olmustur
Kız sigara demeeesigaram bitti dışarı çıkmaya useniyorumm
Ben isi cozdum buse saglikli beslenip bunu bi yasam standardi haline getrcen olay net
Baska diyetler yalan yani
Haa birde haftada 1 gun 1 ogun mutlaka ödül yapmalisinki vucut desinki hee bu arada yiyo kitliga girmedik endiselenmeyin desin
kizlar selam
menumude yazayim
sabah
2 yumurta
1 dilim wasa
1 elma
80 gram maydanoz
oglen
1 enginar haslama si
1 dilim wasa
4 kuru erik
aksam
sporda yok
su 3-4 olmustur
Sevmesem sizle isim olarmi kiz
Bak kocisime sizin kadar vakit ayirmiyom hee kiymetimi bikin
Menum
Sabah9
1has yumurta
Kk peynir
Domates
Salatalik
1dlm kizarms ekmk
Öğle 14
1 kase mercmk corba
5yk taze fasulye
Aksam18
1 kase yulafli yogurt
Su 2.5 litre
Spor parkta 20dk spor
ben tebessüm ederek cevapladım yorumu ama ölemem felan derken tebessum ettım yanı o yorumu yazdıgımda.o niyetle yazmadğım için demkki yanlış anlaşıldm birdahkıne dikkat ederim .terayag da sıkıntı yokda reçel sıkıntı tabı şeker oranı fazla yuksek onun yerıne meyve daha masum kalırdı .
kusura bakmabiraz uzun oldu tartışmalar.zaten benım tartısmamım aslı buseb le oldu bana dırekt sökmez felan dıyınce bu dıyet bende sınırlendım o yoruma karşılık verdım .doğal olarak tartışmada uzadı.birdaha söylıyım o yorumu yazarken tebessum ederek yazdım yanı kızma nıyetım olsaydı dırek o ısaretı koyardım oraya .sizler arkadaşı tersledığımı dusundunuz demkkı ondan bana tepkı geldi direk.eleştirye tabıkıde açık bi insanım buse ablayla hararetlı tartıştık bana dırek burda bu dıyet sokmez dediği için sinirlendim .doğal olarak benım tabagıma elestırı var bende kendı dıyetıme göre senın ekmeklerını rahatlıkla elestıreblırım dedım.zaten arkdaşa bana bunu soylerken karataya göre zaten fazla yemıssın dedı bende canım ıstedı yedım :) yememım sebebı buydu bu sekılde karşıılık verdim.tersleme niyetiyle yazmadım ona kartanesı onun tersledıgımı dusundu yorumlarda.yarışmak şöyle onemlı degıl kılo verıyoruz evet ama amacımız mumkun oldugu kadar yagdan olmalı.kılo vermek ıcın aç kalıp da tartıda eksı göstercem dıye kas veremem bu yuzden yarısma kafasnda deglım ben burda.motıvasyon saglamak ne yedıgımı ıctıgımı her gun yazmak ınsanlarla fıkır alısverınde bulunmak nıyetıyle geldım.ben ceza olayını felan bılmıyorum kendı aramızda bu sekılde tartı gunu var dıye gıdıp gelıyoruz dıye bılıyorum.
hergun 1 dılım tuketıyorsunuz siz genelde lıstede haftada 1 kere ekmek yazmıyor.ben haftanın 1 gunu yedım sadece bulgur pılavını.girmemem gerekıyorsa söylesınler bana girmem bende skıntı degıl .kendı başıma devam ederım .takıma saygım var cuma gununden once zaten sıskınlık seylerrı tuketmıyorum dıkkat edıyorum fazla çıkmıyım diye ama bugun yedım yarın farklı cıkablır tartıda.ben yarış kafasında degılım yag dan verıceksem az verım onada razıyım.yarıs nıyetıne gırersem dırek ögunlerımı cok azaltırım az yerım bol bol sıvı sebze tuketırım bademden etten uzak durmaya çalışırımkı tartıda fazla eksım olsun dıye bunu saglıklı bulmuyorum kafa yapımda yarış nıyetine programlarsam çok daha katı beslenmek durumdan kalırım .bundan dolayıda fazla su kaybım olur yanı benım ıcın saglıksız olur.benım amacım burda saglıklı beslenıp sızlerle beraber ortak bır amac ugruna motivasyon sağlamak .sizlerin verdiği kiloları beslenme sıstemnı görup bunlar bugun mesela su saatten sonra yemıyor sunlara dıkkat etmeye calısıyor dıye aklıma gelıyor gun boyunca.sonucta yedıklerımı burda hesap wrıyorum sızler de ona göre kaçamak yaptın diye uyarıyorsunuz neyse artık.takım başkanı takıma girmemen gerekiyor dersede saygıyla karşılrım artık .
bende yazimda menümü zopa atın bana dün de dondurma yemiştim zaten bugün niyetliydim o yüzden daha da ağır kaçtı yediklerim sonuçta tüm gün bir şey yememiştim biraz eleştiri alayım
sahurda
ılık limonlu su
1 yumurta
kk peynir
domates
1 dilim çiya tohumlu ekmek
akşam 19,30
ılık limonlu su
1 kase yğurtlu köz patlıcan
5 yk tereyağlı makarna
su yeni başladım doğal olarak hedefim 1,5 litre o da anca olur zatengideyim de temizlik yapayım
salak 3 tane bırakmış benim paketi almış saat 3 ten beri düşüngelir gelir diye bekledim gelmedi bende gittim aldim şimdi
baya yogunmussun ablam. sıkıntı yok bayram oncesi diye sessiz buralar zaten :)
yok kiz almam bu kiloları verene kadar canim cikti zaten
Wasa neki ablamafiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?