- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #163.521
Sanada mucukk bebeğimablaa çok özlettin bekliyoruz sahalara dönmenii
bayramın mübarek olsun şimdiden
muckk
Kız yarın annemin sarmalarindan yicem bugün lahmacun yermiyimsağ ol canım ben de sana bol eskiler dilerim nacizane fikrim karatay grubu var oraya da bi bak. orda senin menülere çok daha iyi yorum yapabilirler. bol eksili günler sana da :)
anam o da işlenmiş gıda değil mi sonuçta? bence burda olsa da yemeyelim :)
ben de tüttürenzi. bi de çay aldım geldim odaya oh
vay adi uydu vaay çifte standart desenee
geldim hilaliim
menü güzel afiyet olsun da kız nasıl dayandın lahmacuna 200 kalori ve fırında pişiyor çok kötü değil bence lahmacun. ucundan alabilirdin ya da yarısını falan :)
canımm çok tşk. seninde bayramın mübarek olsunn
yine de 2 yumurta falan ye en az bence halden falan düşersin Allah korusun. afiyet olsun tekrar bonimm
Ablamm Çok Özledik Seni Yaa Arada Gel BariiGonyadan selamlarrr millet
Öncelilkle herkeşlerin bayramı Mubarak olsun
Ne haber nasıl gidiyor
Bu hafta 2.lik gelmiş süpersinizzzz
Anacım bi sayfaya bakayım dedim bulgur muhabbeti almış yürümüşne bulgurmuş yaa
@eliya elifim halana Allah ne hayırlıysa onu nasip etsin
@seng ecem annenin daha iyi olmasına sevindim
@semplice_signora ayşem çok geçmiş olsun geçen gün baya olaylı geçmiş
Heralde başka yaramazlık yoktu
@berilceee listeye hızlı bi giriş yapmışın tatlım inşallah devamı gelsin
Kokulu kokulu öpücüklerle kendimize iyi bakın
Heee belliAblamm Çok Özledik Seni Yaa Arada Gel Barii
Abla kv deme tüylerim tikiliyiiiiHaaa bu arada bende bugün Kv nin evinde temizlik yaptım
Ne olacak elimemi yapışacak
Kv ler candırhem sevap yazıkk
Ablam demiştin ya hat alınca gelcem diye ondan seettiydimmmHeee belli
Hiç adımı bile anmamışınızbi ayşecik sormuş
Ablammm hoşgeldin hem buraya hem turkiyeye :) hayırlı bayramlar tabi bu aradaGonyadan selamlarrr millet
Öncelilkle herkeşlerin bayramı Mubarak olsun
Ne haber nasıl gidiyor
Bu hafta 2.lik gelmiş süpersinizzzz
Anacım bi sayfaya bakayım dedim bulgur muhabbeti almış yürümüşne bulgurmuş yaa
@eliya elifim halana Allah ne hayırlıysa onu nasip etsin
@seng ecem annenin daha iyi olmasına sevindim
@semplice_signora ayşem çok geçmiş olsun geçen gün baya olaylı geçmiş
Heralde başka yaramazlık yoktu
@berilceee listeye hızlı bi giriş yapmışın tatlım inşallah devamı gelsin
Kokulu kokulu öpücüklerle kendimize iyi bakın
Tamam bi dahasina yerim sağ ol bonimmsağ ol canım ben de sana bol eskiler dilerim nacizane fikrim karatay grubu var oraya da bi bak. orda senin menülere çok daha iyi yorum yapabilirler. bol eksili günler sana da :)
anam o da işlenmiş gıda değil mi sonuçta? bence burda olsa da yemeyelim :)
ben de tüttürenzi. bi de çay aldım geldim odaya oh
vay adi uydu vaay çifte standart desenee
geldim hilaliim
menü güzel afiyet olsun da kız nasıl dayandın lahmacuna 200 kalori ve fırında pişiyor çok kötü değil bence lahmacun. ucundan alabilirdin ya da yarısını falan :)
canımm çok tşk. seninde bayramın mübarek olsunn
yine de 2 yumurta falan ye en az bence halden falan düşersin Allah korusun. afiyet olsun tekrar bonimm
Ehhhe akıllı şey seniiKız yarın annemin sarmalarindan yicem bugün lahmacun yermiyim
Bayramdan bayrama yere fırsatım var sarmanin yanında lahmacun kimmişAblammm hoşgeldin hem buraya hem turkiyeye :) hayırlı bayramlar tabi bu arada
Tamam bi dahasina yerim sağ ol bonimm
Ehhhe akıllı şey senii
Naptin kizzzAy ben bişey yaptım
karşındakininde bi Kv olduğunu hatırlatırım bağyanAbla kv deme tüylerim tikiliyiiii
takılıyom kızzAblam demiştin ya hat alınca gelcem diye ondan seettiydimmm
Sağolasın kaptişkomlammm hoşgeldin hem buraya hem turkiyeye :) hayırlı bayramlar tabi bu arad
Sanada mucukk bebeğim
Bende özledim
Daha kartı dün aldım o yüzden pek bakamadım sayfaya
Kız yarın annemin sarmalarindan yicem bugün lahmacun yermiyim
Haaa bu arada bende bugün Kv nin evinde temizlik yaptım
Heee belli
Hiç adımı bile anmamışınızbi ayşecik sormuş
Ablammm hoşgeldin hem buraya hem turkiyeye :) hayırlı bayramlar tabi bu arada
Tamam bi dahasina yerim sağ ol bonimm
Ehhhe akıllı şey senii
Ay ben bişey yaptım
K.valideden k.valideye değişiyor ablaakarşındakininde bi Kv olduğunu hatırlatırım bağyan
takılıyom kızz
Gözden uzak olan gönüldende Irak olurmuş
Bende alınma içgüdümü Sizle gidereyim
Sağolasın kaptişkom
Yok kız fazla yemem geçen bayram mesela 5 tane mi ne yemistim gene ayni olurohh artık gelirsin kartı da almışsınn :))
vay seni cinookız sakın 30 tane yeme hee
abla sen güçlü hatunsun ben çürük elmayım bu yaşta
durumunu bildiğimizden sormadık ablam valla yokluğun feci belli nettt
kız çabuk söyle cadı
Acik merak edenler cogalsin daNaptin kizzz
Heyecan yapıyorum boniohh artık gelirsin kartı da almışsınn :))
vay seni cinookız sakın 30 tane yeme hee
abla sen güçlü hatunsun ben çürük elmayım bu yaşta
durumunu bildiğimizden sormadık ablam valla yokluğun feci belli nettt
kız çabuk söyle cadı
Kız söyle merak ettim ışte benAcik merak edenler cogalsin da
Ahhaha diyim bari şu geçen mesaj atan vardı ya o gün konuşmayı tıkamış gibi oldum diye arkadaşımın gazıyla daha çok bugün de ben mesaj attımKız söyle merak ettim ışte ben
Sağlam +++ bir kahvaltı ama ogle ve aksamları dengelenmiş bence zaten sabah yapılınca kaçamak telafisi var en tehlikelisi akşam benimde hep akşamları gözüm dönüyormenüm
10.00
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
1 ipince dilim kaşar
1 ipince dilim hindi salam
5 zeytin
1 tatlı kaşığı doğal bal
1 çay kaşığı çilek reçeli
çeyrek çay kaşığı tereyağı
1 orta domates
1 küçük salatalık
2 dilim köy ekmeği
12.00
1 muz
16.00
4 yk saç kavurma
2 lt su
1 sa yürüyüş
Ptesi bildirim mi yapıyoruz ben bu kısmı atlamisim kendime not: yarin tartilbugün menüm olmadı kızlar farkındayım yarına bombe gibi gelicem ama :)) ve gözünüzden kaçtımı bilmiyorum yazmıştım ama tekrar söyleyeyim tartımı evde unuttum o yüzden yarın bildirim yapamıycamçarş sabahtan yapabilcem
Karatay grubuna gidersende göreceksin 3yk canım hem karatay hemde şeker orucu yaptım daha öncekaratay feln sökmez diyince öyle anladım .zaten beni bu konuda uyaran kişi karatay yaptığımı bılıyor ve ona göre yorum yapıyor 3 yemk kasıgından fazla karatay da bulgur tuketmemelısın dıyor.bu duruma göre kalkp bana elestırıde bulundu zaten ben onu aslında tersleyerek konusmadım ama siz yanlış anladınız .tartışmaya döndü.zaten bu tarz besinlerin şişkinlik yaptığını bılıyorum cumadan once tabı yememeye dıkkat ederım özellıkler.
yok canım değil sınırlı canan hoca ekranlarda genel konusuyor işte sınırsız yeyin diye ama kitabında ve sitesinde miktari belli 3ykay ben anlamadım karatayda 1 tabak bulgur serbest mi değil mi melisa? ne kadar serbest? en azından bulguru bileyim de ona göre yorum edeyim
Krakerim mervem bu ne bulgurmus yarın hepimiz sisecegizSerbest canim doyana kadar ye diyo bende yapmistim gercekten veriyosun ama birakinca fazlasiyla geri aliyosun oylede bise var malesef
Cips mi çok severdim eskiden bi kere annemlerde yiyoruz babam isten geldi can oğlum çorapların nereye attın ev les gibi kokuyor dedi oysa can evde değildi biz iki dobis cips yiyorduk o günden beri yemem bildiğin ayak kokusu gibi iykkkballikayfe cipsten tiksinmiş ama benim canım çekiyor şuan ama nooo almicam noo sen de alma sakın nooo
evet kuzu ağva dayım salı öğleden sonra çıkcam akşam üstü evdeyim aksilik cıkmazsa :)
sigara eskiden içerdim 7 aydır falan bıraktım ama bu sevmiyorum anlamına gelir miii?? noookent swich mentol ohh
Maşallah abla maydonozdami grlamenumude yazayim
sabah
2 yumurta
1 dilim wasa
1 elma
80 gram maydanoz
oglen
1 enginar haslama si
1 dilim wasa
4 kuru erik
aksam
yemedim yiyemedim zaman yokktu
sporda yok
su 3-4 olmustur
Süper süper süperMenum
Sabah9
1has yumurta
Kk peynir
Domates
Salatalik
1dlm kizarms ekmk
Öğle 14
1 kase mercmk corba
5yk taze fasulye
Aksam18
1 kase yulafli yogurt
Su 2.5 litre
Spor parkta 20dk spor
Orucsun gun boyu da temizlik makarnası erimistirbende yazimda menümü zopa atın bana dün de dondurma yemiştim zaten bugün niyetliydim o yüzden daha da ağır kaçtı yediklerim sonuçta tüm gün bir şey yememiştim biraz eleştiri alayım
sahurda
ılık limonlu su
1 yumurta
kk peynir
domates
1 dilim çiya tohumlu ekmek
akşam 19,30
ılık limonlu su
1 kase yğurtlu köz patlıcan
5 yk tereyağlı makarna
su yeni başladım doğal olarak hedefim 1,5 litre o da anca olur zatengideyim de temizlik yapayım
Var canim migroslarda bildigin kızarmış (hatta kızartma makinesinde unutulmus ) ekmek bir dlmi 1/2 dlm ekmek ediyor kalorisi çok dusuk lezzetlidir ben üzerine peynir domatesler ara igun olarak seviyorumWasanin ne olduguna baktim simdi krakermis yani ekmek yerine yada ara ogun niyetine yenilebilirms cok takir takirmisburdada varmiki yav bilemedm
Tam nasıl dayandı lahmacuna diyecektir ki sarma icin vazgecmissin tebriklerMenumu yazmamisim yazayım bari
Sabah 10
Bir haşlanmış yumurta
Yarım domates
Yarım salatalık
Bir bardak süt
Kk peynir
Öğle 13
Disardaydik oglusla erdem lahmacun yedi bende otlarini
Akşam 19
Bir bardak ayran
Bir kepçe mercimek çorbası
Bir kase salata
Su 3 olmuştur
Spor yok alışveriş ve temizlik le geçti gün
Hoşgeldin abla herkes abla diyor direk abla dedim ama o kvler sonra hortluyormusHaaa bu arada bende bugün Kv nin evinde temizlik yaptım
eee o ne yazdı :)Ahhaha diyim bari şu geçen mesaj atan vardı ya o gün konuşmayı tıkamış gibi oldum diye arkadaşımın gazıyla daha çok bugün de ben mesaj attım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?