- 14 Aralık 2012
- 6.167
- 6.595
- 148
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #163.541
karşındakininde bi Kv olduğunu hatırlatırım bağyan
takılıyom kızz
Gözden uzak olan gönüldende Irak olurmuş
Bende alınma içgüdümü Sizle gidereyim
Sağolasın kaptişkom
K.valideden k.valideye değişiyor ablaa
Valla özledik ablam ya hatta geçen buseyle buluştuk ordada demiştik daha hat almadi alsa gelirdi filan diye
Y
Yok kız fazla yemem geçen bayram mesela 5 tane mi ne yemistim gene ayni olur
Heyecan yapıyorum boni
Ahhaha diyim bari şu geçen mesaj atan vardı ya o gün konuşmayı tıkamış gibi oldum diye arkadaşımın gazıyla daha çok bugün de ben mesaj attım
Sağlam +++ bir kahvaltı ama ogle ve aksamları dengelenmiş bence zaten sabah yapılınca kaçamak telafisi var en tehlikelisi akşam benimde hep akşamları gözüm dönüyor
Ptesi bildirim mi yapıyoruz ben bu kısmı atlamisim kendime not: yarin tartil
Karatay grubuna gidersende göreceksin 3yk canım hem karatay hemde şeker orucu yaptım daha önce
yok canım değil sınırlı canan hoca ekranlarda genel konusuyor işte sınırsız yeyin diye ama kitabında ve sitesinde miktari belli 3yk
Krakerim mervem bu ne bulgurmus yarın hepimiz sisecegiz
Cips mi çok severdim eskiden bi kere annemlerde yiyoruz babam isten geldi can oğlum çorapların nereye attın ev les gibi kokuyor dedi oysa can evde değildi biz iki dobis cips yiyorduk o günden beri yemem bildiğin ayak kokusu gibi iykkk
Maşallah abla maydonozdami grla
Süper süper süper
Orucsun gun boyu da temizlik makarnası erimistir
Chiali ekmeği kendin mi yaptın canım tarifi var mı elimde bi suru chia tohumu var eşime al deyince abartiyor migrosu bosaltmis
Var canim migroslarda bildigin kızarmış (hatta kızartma makinesinde unutulmus ) ekmek bir dlmi 1/2 dlm ekmek ediyor kalorisi çok dusuk lezzetlidir ben üzerine peynir domatesler ara igun olarak seviyorum
Tam nasıl dayandı lahmacuna diyecektir ki sarma icin vazgecmissin tebrikler
Hoşgeldin abla herkes abla diyor direk abla dedim ama o kvler sonra hortluyormus
eee o ne yazdı :)
Çok açtım uyuyamadim ya
Geçmişinde bitirdim menumu yazıp kacayim yarin bayram erken kalkin çocuklar
Sabah(09:00)
1dlm ekmek
1dlm peynir
1yumurta
Yeşillik
Ayran detoxu
11de 13de 15de 17de ve 19da birer kase
Arada extra olarak 1/2 şeftali yedim oğlumla bolustuk
Yarın bayram olmasa yine detox yapardım ama mümkün mertebe protein ağırlıklı beslenecegim
Annem taze bazlama yapmış tatlı yapmış sarma sarmış hiccc ilgilenmiyorim hic
Helede hilal lahmacuna 5 sarma icin hayır demisken nasıl ilgileneyim insan utanir
Yemekleri doyana kadar yiyorsun ama işte porsiyon küçültme olmadigi için o mide hic kuculuyor bildiğin benimki inek midesi gibi 4 odalı :) hiç kuculmedianaa wasa iyi mi yanii ala mı bnde napamm
peynirli cipstir o kokusu fena cidden. ama soğanlı peynirli pringles a laf yok
bnde doyana kadar deyince merve karatay sempatizanı olduydum valla hayallerim yıkıldı
Sende hoşgeldin tatlişimoşgeldin abla herkes abla diyor direk abla dedim ama o kvler sonra hortluyormus
yok ben hazır aldım ama mutlaka vardır tarifi iyi aksamlara aynı şekil karşılık verdi nasılsın dedim tık yokSağlam +++ bir kahvaltı ama ogle ve aksamları dengelenmiş bence zaten sabah yapılınca kaçamak telafisi var en tehlikelisi akşam benimde hep akşamları gözüm dönüyor
Karatay grubuna gidersende göreceksin 3yk canım hem karatay hemde şeker orucu yaptım daha önce
yok canım değil sınırlı canan hoca ekranlarda genel konusuyor işte sınırsız yeyin diye ama kitabında ve sitesinde miktari belli 3yk
Cips mi çok severdim eskiden bi kere annemlerde yiyoruz babam isten geldi can oğlum çorapların nereye attın ev les gibi kokuyor dedi oysa can evde değildi biz iki dobis cips yiyorduk o günden beri yemem bildiğin ayak kokusu gibi iykkk
Süper süper süper
Chiali ekmeği kendin mi yaptın canım tarifi var mı elimde bi suru chia tohumu var eşime al deyince abartiyor migrosu bosaltmis
Var canim migroslarda bildigin kızarmış (hatta kızartma makinesinde unutulmus ) ekmek bir dlmi 1/2 dlm ekmek ediyor kalorisi çok dusuk lezzetlidir ben üzerine peynir domatesler ara igun olarak seviyorum
Hoşgeldin abla herkes abla diyor direk abla dedim ama o kvler sonra hortluyormus
Ehehe ona benzer bir şey yapayım iyi didin azcik da buna yapayım piskolukabla senin gelininle aran nasıl de bakem
evet seni çok seviyooz
bn bi baslasam en az 20nası duruyon kız helal sanaa
göstercektim sana heycaanı
Allsh seni yaa iyi yapmışsın içinde kalmasın. cevap yazmazsa sana diyorum aloo yaz
Ayy çeşitler çok iyi okumak bile aklımı aldiÇok açtım uyuyamadim ya
1dlm ekmek
1dlm peynir
1yumurta
Yeşillik
Ayran detoxu
Yarın bayram olmasa yine detox yapardım ama mümkün mertebe protein ağırlıklı beslenecegim
Helede hilal lahmacuna 5 sarma icin hayır demisken nasıl ilgileneyim insan utanir
Sen daha genç kaynana gelin statüsünü kaybetmemiş kaynanaSende hoşgeldin tatlişim
Zühal ben, bu takımdan mezun oldum
Şimdi bi kısmını geri aldım
Şu ara Tr de tatildeyim inşallah ekim gibi bende katılacam aranıza
Kız bende Kv yim
Acaba bendemi hortlucam sonradan
Kız Cevap Geldi mi Ne Dedi AnlatsanaAhhaha diyim bari şu geçen mesaj atan vardı ya o gün konuşmayı tıkamış gibi oldum diye arkadaşımın gazıyla daha çok bugün de ben mesaj attım
Sağol canımSağlam +++ bir kahvaltı ama ogle ve aksamları dengelenmiş bence zaten sabah yapılınca kaçamak telafisi var en tehlikelisi akşam benimde hep akşamları gözüm dönüyor
Süper süper süper
Kız tutmasam kendimi nasil gidecek kilolarabla senin gelininle aran nasıl de bakem
evet seni çok seviyooz
bn bi baslasam en az 20nası duruyon kız helal sanaa
göstercektim sana heycaanı
Allsh seni yaa iyi yapmışsın içinde kalmasın. cevap yazmazsa sana diyorum aloo yaz
Kız sarmayida yemezdim ama annem sadece bayramdan bayrama yapabiliyor. Gözlerinden rahatsız ve cokkk güzel oluyor bu fırsat kaçmaz yani. Lahmacunu istediğim zama yerim ama sarmanin telafisi yokÇok açtım uyuyamadim ya
1dlm ekmek
1dlm peynir
1yumurta
Yeşillik
Ayran detoxu
Yemekleri doyana kadar yiyorsun ama işte porsiyon küçültme olmadigi için o mide hic kuculuyor bildiğin benimki inek midesi gibi 4 odalı :) hiç kuculmedi
Ayrıca kacamagida hiç affetmiyot sirak diye vuruyor tartıda yüzüne o yuzden vedalaştık biz karatayla
Pringles benim de favorimdi şimdi olsa yer miyim yemem yiye yiye sistim resmen ağızda değil midede başlıyor sindirim oyle yiyordum bütün butun yutup
Kız ben senin yemek yiyisini çok merak ediyorumYemekleri doyana kadar yiyorsun ama işte porsiyon küçültme olmadigi için o mide hic kuculuyor bildiğin benimki inek midesi gibi 4 odalı :) hiç kuculmedi
Ayrıca kacamagida hiç affetmiyot sirak diye vuruyor tartıda yüzüne o yuzden vedalaştık biz karatayla
Pringles benim de favorimdi şimdi olsa yer miyim yemem yiye yiye sistim resmen ağızda değil midede başlıyor sindirim oyle yiyordum bütün butun yutup
detoxu boşuna yapmış olurum zaten sabahtan gitmeyecegim benim cins oğlum heryerde uyumuyor illede kendi yatagimız olacak anasına çekmiş evlendim iki ayda zor alistim yeni yatağamenü gayet güzel afiyet olsun
bnce sabah git bayaa ilgilen
Valla güzelim, burda onlar rahatça alışveriş yapsın diye ben çocuğa bakıyom genelde onlar çıkıyolarbla senin gelininle aran nasıl de bakem
İyi yapmışsn nasıl karşıladı ilgili miydi ters hareket yaparsa seni uzerse diğeri gibi kırarız boynunu ona göreAhhaha diyim bari şu geçen mesaj atan vardı ya o gün konuşmayı tıkamış gibi oldum diye arkadaşımın gazıyla daha çok bugün de ben mesaj attım
Allah seniiinek midesi ne yaa kopardın beni baharr
ay kaçtım
muckk
valla böyle bebeler ağzını doldurur cigneyemez ya öyle yiyordum sen dusun 154 bizdik boya 83dum işteKız ben senin yemek yiyisini çok merak ediyorum
yok ben hazır aldım ama mutlaka vardır tarifi iyi aksamlara aynı şekil karşılık verdi nasılsın dedim tık yok
Ehehe ona benzer bir şey yapayım iyi didin azcik da buna yapayım piskoluk
Ayy çeşitler çok iyi okumak bile aklımı aldi
Sen daha genç kaynana gelin statüsünü kaybetmemiş kaynana
Kız Cevap Geldi mi Ne Dedi Anlatsana
Sağol canım
Kız tutmasam kendimi nasil gidecek kilolar
Kız sarmayida yemezdim ama annem sadece bayramdan bayrama yapabiliyor. Gözlerinden rahatsız ve cokkk güzel oluyor bu fırsat kaçmaz yani. Lahmacunu istediğim zama yerim ama sarmanin telafisi yok
detoxu boşuna yapmış olurum zaten sabahtan gitmeyecegim benim cins oğlum heryerde uyumuyor illede kendi yatagimız olacak anasına çekmiş evlendim iki ayda zor alistim yeni yatağa
Kiz daha listeye girmedim teşfik etme beni kötülüğe
Wasayı bende severimde ama beni hiç doyurmuyoranaa wasa iyi mi yanii ala mı bnde napamm
peynirli cipstir o kokusu fena cidden. ama soğanlı peynirli pringles a laf yok
bnde doyana kadar deyince merve karatay sempatizanı olduydum valla hayallerim yıkıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?