- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #163.561
Teşekkür ederim tatlişkomMefkurem gelmiş hoşgelmis ozlettin kendini. Whatsapp resmini de gördüm Ankara da misin
Seninde mübarek olsun canm
Valla güzelim, burda onlar rahatça alışveriş yapsın diye ben çocuğa bakıyom genelde onlar çıkıyolar
Evdeykenden daha şunu yap dememişimdir
Dememde
Zaten ben kendi evimde başkasının iş yapmasından rahatsız olurum
Benim kayinvalidem olur musunValla güzelim, burda onlar rahatça alışveriş yapsın diye ben çocuğa bakıyom genelde onlar çıkıyolar
Dememde
He valla şimdi hem gelinim hem KvSen daha genç kaynana gelin statüsünü kaybetmemiş kaynana
Wasayı bende severimde ama beni hiç doyurmuyor
İyi geceler şimdiden herkesin bayramı güzel geçsin iyi bayramlar
He valla şimdi hem gelinim hem Kv
3 kuşak aynı ortamda
Iyi bayramlar iyi geceler busemmkocayla debeleniyom adamın ayagına vurdum paso yinede uyudubnde yatam adam bni kesmeden
herkese iyi bayramlar
yarın tartılmayı unutmayın hee
iyi geceler :)
Wp grubumuz var canım. Nasil eksik kaldın sen kiz ordanAyyy biri whatsapp mi dedi dna önce de whatsapp grubu falan konuşuldu bilmediğim ne var
Iyi geceler canim iyi bayramlarİyi geceler şimdiden herkesin bayramı güzel geçsin iyi bayramlar
Yat kizz kopamiyorsun bizdenanam kaçtım gari yatın kızz carcarcaarr
takımın grubu var acil durumlar için cnm ama pek aktif değilAyyy biri whatsapp mi dedi dna önce de whatsapp grubu falan konuşuldu bilmediğim ne var
iyiyken kıymetini bil cnmay maşallah ne iyisin ablaa :) bnm kv de cay koy dediği sayılı o da mutfaktayken der. sonradan hortlamasın da bnmki de
Cıkkkkkk olmamBenim kayinvalidem olur musunbenimkini Almanayaya yollaylm
Anacım gecenin bu saatinde derdiniz neanam kaçtım gari yatın kızz carcarcaarr
Nr yı kaydetmemişindir
Benim içinde bi tane oğlan doğurur musaaanValla güzelim, burda onlar rahatça alışveriş yapsın diye ben çocuğa bakıyom genelde onlar çıkıyolar
Dememde
Bilmiyom valla kaç saattir yazmıyor geçen sene kolay kurtuldu yalancı yaftası yapıştırıp cekilmistim kenara ama bu sefer fena yaparımİyi yapmışsn nasıl karşıladı ilgili miydi ters hareket yaparsa seni uzerse diğeri gibi kırarız boynunu ona göre
kayıtlı ablam ama görünmüyorNr yı kaydetmemişindir
Kız albümüm var benim
Hem Şişko hem zayıf halim
Seni izliyom sende izlersen görürsün
Afiyet olsun elifcim güzel menüBugün bittim kızlar temizlik hastane tatlı börek sarma derken anam ağladı.
Menüm
Saat 9
1 bardak süt
2 ceviz
Saat 11:30
2 dilim tam bugday
2 kk peynir
2 zeytin
1 tatlı kaşığı bal
Saat 19
8 kaşık kuru fasulye
Bol yesillikli salata
1 bardak ayran
Iyi geceler iyi bayramlar elifimmKizlar iyi bayramlar hepinize. Yarın gecmisi okurum yattım ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?