- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #163.581
İşli gelin oldum da ne oldu işli gelin değilim artik, yatan gelinim ben olsam bende almam benitakımın grubu var acil durumlar için cnm ama pek aktif değil
iyiyken kıymetini bil cnm
Niye hortlasın kızz
Cıkkkkkk olmam
Sen iş yapmıyomuşun
Anacım gecenin bu saatinde derdiniz ne
Sabahta mecbur erken kalkılacak
Haa artık saat farkıda yok aramızda
Ben niye uyumuyosam
Zuhal Ablaya yada beril ablaya ozel den yaz numaranı canım alırlar grubaAy ben eksik kaldiim whatsapp grubundan
Iyi geceler canimİyi geceler kizlarr
Hosgeldin zuhal ablacm seninde bayramn mubarek olsunHaaa bu arada bende bugün Kv nin evinde temizlik yaptım
Ne olacak elimemi yapışacak
Kv ler candırhem sevap yazıkk
Valla abla benimki de iyi senin kadar değil tabi gezme söz konusu olunca herkesten önce hazırlanıp çıkıyor meydanaSende hoşgeldin tatlişim
Zühal ben, bu takımdan mezun oldum
Şimdi bi kısmını geri aldım
Şu ara Tr de tatildeyim inşallah ekim gibi bende katılacam aranıza
Kız bende Kv yim
Acaba bendemi hortlucam sonradan
Yap valla akillisi yaramıyor bu erkeklereyok ben hazır aldım ama mutlaka vardır tarifi iyi aksamlara aynı şekil karşılık verdi nasılsın dedim tık yok
Ehehe ona benzer bir şey yapayım iyi didin azcik da buna yapayım piskoluk
Ayy çeşitler çok iyi okumak bile aklımı aldi
afiyetle ye o zaman anne candirKız Cevap Geldi mi Ne Dedi Anlatsana
Sağol canım
Kız tutmasam kendimi nasil gidecek kilolar
Kız sarmayida yemezdim ama annem sadece bayramdan bayrama yapabiliyor. Gözlerinden rahatsız ve cokkk güzel oluyor bu fırsat kaçmaz yani. Lahmacunu istediğim zama yerim ama sarmanin telafisi yok
afiyet olsun canım gelişme var mıBugün bittim kızlar temizlik hastane tatlı börek sarma derken anam ağladı.
Menüm
Saat 9
1 bardak süt
2 ceviz
Saat 11:30
2 dilim tam bugday
2 kk peynir
2 zeytin
1 tatlı kaşığı bal
Saat 19
8 kaşık kuru fasulye
Bol yesillikli salata
1 bardak ayran
Benden söz abla kh a değilde proteine bigulsak olur mu bu hafta benim icin bir nevi dukanin seyir evresi gibi geçecekbugun bayram deyip cozutmuyoruz degilmi, kh denizinde bogulmadan usturuplzca tadina bakiyoz gozumuzde kalacak olanlarin.
egerki abartili bir menu gorursem inanin bayram seyran demem icimdeki kurt kadini cikarttirim.
bunca yil yedik te ne oldu minik porsiyonlarda hanim hanim tadina bakalim aksamda vicdan azabi cekmeden misil misil uyuyalim canlarim.
demedi demeyin yemeyin bak................
sizi seviyorum bunuda unutmayin.
Ekmeksiz ve yagsiz salatayla ise ok....Benden söz abla kh a değilde proteine bigulsak olur mu bu hafta benim icin bir nevi dukanin seyir evresi gibi geçecek
Cumaya daha güzel olacak sözde aldimİlk bildirim benden gelsin
Cuma:71.7
Bugün:71.4
Fark:0.3
Yüzde:0.42
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?