Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

İlk bildirim benden gelsin

Cuma:71.7
Bugün:71.4
Fark:0.3
Yüzde:0.42
Haftaya guzel baslamissin canm cumaya dahada iner
Günaydın herkesin bayramı mübarek olsun kızlar. Ben gurbetteyim malum biraz buruk geçecek bayram benim için bir yanim eksik
Buruk gecmesin kuzu önemli olan kalplern bir olmasi
Hem bak bizde burdayiz tatliskom
Cuma 80.3
Bugün 79.8
Fark -500 gr
7ler gorunmus kiz hayirli olsun canm
Bende evdeyim bugun kurban telasi var heryerde diye 2.gun dolasmaya cikicaz :)
Kilom sabit kızlar. +500 gramım. Ama 2 bu fazlalığı atacaģım.. 23 eylülde liste oluşacak değil mi kızlar. O tarihe kadar hedefim 84 kg.
Sabitmi +500mu anlamadm ben hangisi canm

sağol canım
Günaydın herkese
günaydın canım
Eki Görüntüle 1884525
10. Takımdan kucak dolusu sevgilerle...
sağolun canım sizinde bayraminiz mübarek olsun
günaydin fistiklar
bayraminiz mübarek olsun
allah edilen dualarinizi kesilen kurbanlarinizi kabul etsin evinizde sevdiklerinizle musmutlu daha nice bayramlar nasip etsin, hastalara sifa darda olanlara yar ile yardimci olsun.
sagol ablamm bayramın mübarek olsun seninde :)
tabikide ablaaa az hasarla atlaticaz ins :)

tebrikler canım
Günaydın herkesin bayramı mübarek olsun kızlar. Ben gurbetteyim malum biraz buruk geçecek bayram benim için bir yanim eksik
günaydın canım Senin de bayramın mübarek olsun. Üzülme kuzum yaa
Cuma 80.3
Bugün 79.8
Fark -500 gr
tebrikler canım
günaydın ecemm
Günaydınlar 9. Takımın fıstıkları.
Herkesin bayramı mubarek olsun.
günaydın elifcim
Kilom sabit kızlar. +500 gramım. Ama 2 bu fazlalığı atacaģım.. 23 eylülde liste oluşacak değil mi kızlar. O tarihe kadar hedefim 84 kg.
Inş toparlarsin canım
Kilo bildirmim gelsin o zaman
Cuma:69.6
Bugun:69.8
+200 cumaya gidecek ama meraklanmayin
niye öyle oldu Ki mervem
Bayram dolayısıyla kapaliyiz

Nerdesiniz kizlar geldim kapi duvar

Herkez el opmeyemi gitti
Ancak bakabildim kuzuu

Hayırlı bayramlar kızlar.
Yine vaktinde yazamadım menümü. Aksama kadar park alışveriş derken uyuyakalmisim koltukta. Bugün sabah da tartilamadan kahvaltıya gittik.yarına tartilirim inşallah. Dünkü menumu yazayım.
09 kahvaltı
2 kk peynir
1 dilim TT ekmek
Zeytin domates salatalık
Çay

13 öğle
2 kup şeklinde patates tanesi.yumurtalı tavada kizarmis
2 bardak ayran

16 akşam
Yarım porsiyon iskender
1 ayran

20 ara
3 Çay

Su 2.5 lt
Spor bol alışveriş AVM.

Koyu perde benimde aklıma geldi.zebra beyaz olunca oda cam gibi oluyor 5.30da odası. Para gelsin elime degistircem inşallah
Aaa hiç eşim olurmu.onsuz söylenir ne denirse.ama cevabını alır bende.oyunbaz biri degilimdir.Susup da arkadan intikam da almam.kalbimi kiranin kalbini Kırarım. Onlar da öğrenmiş oldu böylece.
Bende mesafeyi koydum kötü oldum.istemiyor bizi gelin oldu. Ne kadar uzak o kadar iyi.
@drunk in love ve @buseb tartismaniza yeni şahit oldum. Canım istedi yedim, benim tarzı bu,yiyemem,bana ne,kime ne,yorum yapamazsin vs tarzi cumleler takim ruhuna ters seyler.kurallari okudum kabul ediyorum demek bana esnetin demek degildir.kimseye sonradan kural dayatilmiyor takimda.haftada 2 tarti var dendi basta.herkese yorum yap,sana da yapariz vs dendi.sporu ve suyu ihmal etme dendi.özel durumlar haric keyfi yedimlerle bi yere gelinmez.çoğumuz keyfi yemelerle bu hale geldik ve buraya toplandik.senin menu benim menu karsilastirmasi çok saçma. Kh yiyerek kilo veren insanlar var diğer takımlarda. O adam et ile kilo alıyorsa ona et zararlıdır. Vücudumuzu tanıyıp sağlıklı beslenerek kalıcı kg vermek amacimiz.seni sürekli eleştirip başkalarına tolerans ediliyor gibi bi havada konusmussun. Ben 1 yk yağ ile kizarttigim 1 kg patatesten taneyle yiyorsam sen 5 kadın budunu yedim Ohh çok güzel dayanamıyorum diyemezsin.benimde motivemi dusuruyorsun bu sözlerle. O yedi bende yiyim nolcak diyor insan.nefsimizle savasiyoruz.bende aylardır sac ve su böreği istiyorum ama yemedim hiç. Takım işi keyif işi değil maalesef.buseye sonuna kadar katılıyorum.

Yat kizz kopamiyorsun bizden

müptelasıyım takımın kopamaaam

abla herkesinki hortluyor benimki de arada laf sokuyor ben de ayşe gibi cevabını veriyorum vermesen hortlayacak herkes sen değil malesef

afiyet olsun tatlım
su spor göremedim

Kizlar iyi bayramlar hepinize. Yarın gecmisi okurum yattım ben.

iyi bayramlar tatlımm

Kızlar bende yatayim sabah erken kalkilacak malum. Şimdiden bayramınız mübarek olsun

senin de kuzuum :)

zaten tatildeyim baklavalardan uzağım merak etme ablaam

oo tebriikkss baharr

kız ben de tatildeyim gurbet gibi geldi bana da kimse yok sap gibiyim. canımız sağ olsun :)

Cuma 80.3
Bugün 79.8
Fark -500 gr

ooo poni hafaaya süper baslamıssın tebrik

tatlım annenin durumunu bildiklerinden gelmezle bence.

Günaydınlar 9. Takımın fıstıkları.
Herkesin bayramı mubarek olsun.

senin de tatlım sağ ol :)

ben de anlamadım sabit mi artı mı?

Kilo bildirmim gelsin o zaman
Cuma:69.6
Bugun:69.8
+200 cumaya gidecek ama meraklanmayin

Bayram dolayısıyla kapaliyiz

Nerdesiniz kizlar geldim kapi duvar

Herkez el opmeyemi gitti

Arti olmaktan iyidr canim

Ben neden arti ciktigimi biliyorum ama soylemem

Kizarsiniz bana

vay kaçamakçııı

@erdemhilal üzülme kuzu cuma ya eksi olursun

kv konusunda bende aynı senin gibiyim. kötülük laf sokma neden yapılır benim aklım almıyor. laf sokulunca hemen yapıştırıyorum cevabını. eğer kendimi tutar susarsam eşimin kafasını yiyorum o da cevap ver ilişkilerini bozmadan kendini savun diyor. öyle yapıyorum bende

ya hallettik o arkadaşla neyse artık boşverelim tatlım. sağ ol :)

iyi bayramlar 9. takımm
berilceee tatlım seni gördüm bi slm cereyim bayramınızı kutlayım dedim

iyi bayramlar :)

bende bugün bayramlaşmaya hiç bir yere gitmedim bir tek annemin yanına girdim 2 kişi aldılar bugün daha iyiydi ama çok uykusu vardı antibiyotik veriyorlar o da uyku yapıyor yüzü çok şişti ama teyzemin anlattığı dedikoduların çoğunu dinledi onu ordan alıp eve getirmemizi istiyor derdini anladık sonunda ama bu da olmaz tabii git gide solunum cihazını kısacağız dedi doktoru da öyle işte arkadaşımla yarın gezmeye gidicez o beni ekerse ben tek gideceğim artık kaç gündür erteleyip duruyorum bunaldım bugün bir yere gitmediğimden baklava et ve dolmadan da uzak kaldım ama kaçamağım oldu ne yazık ki 2 bardak fanta içtim evet yanlış duymadınız 2 bardak fanta bir de güveç yedim ama kalorisi falan değilde yağı öööyle ağır geldi ki anlatamammm bi daha yiyemem heralde sabah ki labne ve salam olmasaydı güvec idare edecekti ama sabahtan bozuldu iş daha et yiyeydim bundan iyiydi be

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…