- Konu Sahibi Handandandan
-
- #163.601
Haftaya guzel baslamissin canm cumaya dahada inerİlk bildirim benden gelsin
Cuma:71.7
Bugün:71.4
Fark:0.3
Yüzde:0.42
Buruk gecmesin kuzu önemli olan kalplern bir olmasiGünaydın herkesin bayramı mübarek olsun kızlar. Ben gurbetteyim malum biraz buruk geçecek bayram benim için bir yanim eksik
7ler gorunmus kiz hayirli olsun canmCuma 80.3
Bugün 79.8
Fark -500 gr
Bende evdeyim bugun kurban telasi var heryerde diye 2.gun dolasmaya cikicaz :)Günaydın kizlaar işler daha bitmedi ama az kaldı zaten gidecek pek yer yok annem hastane de gelen de olur mu bilmem babam uyuyor :) tartilmadim daha dün az su içtim içtiğimi de vücut depoladı sanırım ayaklarım şiş bayram mesajı ayrı yazacağım bir günaydın diyeyim dedim
Sabitmi +500mu anlamadm ben hangisi canmKilom sabit kızlar. +500 gramım. Ama 2 bu fazlalığı atacaģım.. 23 eylülde liste oluşacak değil mi kızlar. O tarihe kadar hedefim 84 kg.
sağol canımValla abla benimki de iyi senin kadar değil tabi gezme söz konusu olunca herkesten önce hazırlanıp çıkıyor meydana
Yap valla akillisi yaramıyor bu erkeklere
afiyetle ye o zaman anne candir
afiyet olsun canım gelişme var mı
günaydın canımGünaydın herkese
sağolun canım sizinde bayraminiz mübarek olsunEki Görüntüle 1884525
10. Takımdan kucak dolusu sevgilerle...
sagol ablamm bayramın mübarek olsun seninde :)günaydin fistiklar
bayraminiz mübarek olsun
allah edilen dualarinizi kesilen kurbanlarinizi kabul etsin evinizde sevdiklerinizle musmutlu daha nice bayramlar nasip etsin, hastalara sifa darda olanlara yar ile yardimci olsun.
tabikide ablaaa az hasarla atlaticaz ins :)bugun bayram deyip cozutmuyoruz degilmi, kh denizinde bogulmadan usturuplzca tadina bakiyoz gozumuzde kalacak olanlarin.
egerki abartili bir menu gorursem inanin bayram seyran demem icimdeki kurt kadini cikarttirim.
bunca yil yedik te ne oldu minik porsiyonlarda hanim hanim tadina bakalim aksamda vicdan azabi cekmeden misil misil uyuyalim canlarim.
demedi demeyin yemeyin bak................
sizi seviyorum bunuda unutmayin.
tebrikler canımİlk bildirim benden gelsin
günaydın canım Senin de bayramın mübarek olsun. Üzülme kuzum yaaGünaydın herkesin bayramı mübarek olsun kızlar. Ben gurbetteyim malum biraz buruk geçecek bayram benim için bir yanim eksik
tebrikler canımCuma 80.3
Bugün 79.8
Fark -500 gr
günaydın ecemmGünaydın kizlaar işler daha bitmedi ama az kaldı zaten gidecek pek yer yok annem hastane de gelen de olur mu bilmem babam uyuyor :) tartilmadim daha dün az su içtim içtiğimi de vücut depoladı sanırım ayaklarım şiş bayram mesajı ayrı yazacağım bir günaydın diyeyim dedim
günaydın elifcimGünaydınlar 9. Takımın fıstıkları.
Herkesin bayramı mubarek olsun.
Inş toparlarsin canımKilom sabit kızlar. +500 gramım. Ama 2 bu fazlalığı atacaģım.. 23 eylülde liste oluşacak değil mi kızlar. O tarihe kadar hedefim 84 kg.
niye öyle oldu Ki mervemKilo bildirmim gelsin o zaman
Cuma:69.6
Bugun:69.8
+200 cumaya gidecek ama meraklanmayin
Ancak bakabildim kuzuuBayram dolayısıyla kapaliyiz
Nerdesiniz kizlar geldim kapi duvar
Herkez el opmeyemi gitti
Arti olmaktan iyidr canimKızlar sabitim
Bayram dolayısıyla kapaliyiz
Herkez el opmeyemi gitti
Ihıı elimize fırsat geçti dökül bakalımArti olmaktan iyidr canim
Ben neden arti ciktigimi biliyorum ama soylemem
Kizarsiniz bana
CikiletaIhıı elimize fırsat geçti dökül bakalım
Anam elim kolum bağlandı bende çikolatayı kaciriyorm bu günlerde regl olduğum için bitterde olsaCikileta
Koyu perde benimde aklıma geldi.zebra beyaz olunca oda cam gibi oluyor 5.30da odası. Para gelsin elime degistircem inşallahYengeç canim maalesef
İlk uc ay anne karnını istiyorlar sarılıp sarmalasin abla bol bol
super
Karatay da. Bulgur pilavı haftada bir uç kaşık cnm neye keyiflendin bu kadar
Koyu siyah perde kurtarıcı canim +1.5-2 saat fark atıyor uyanmaya.bebekler tıpkı doğadaki hayvanlar gibi gunese endeksli a uyutup uyanıyor
Yuhh insafsizz
Güzel haberlerle gel
İyi yapmissin
bugün telafi edersin canım bende dun çıldırdı ama bugun detox yapiyorim
Aaa hiç eşim olurmu.onsuz söylenir ne denirse.ama cevabını alır bende.oyunbaz biri degilimdir.Susup da arkadan intikam da almam.kalbimi kiranin kalbini Kırarım. Onlar da öğrenmiş oldu böylece.doğru diyon kuzum ama azcık çoğaltsan mı ki? belki de böyle az yemek metonu yavaslatmıs olabilir?
afiyet olsun canım
şaka gibi? şimdi nasıl aranız canım merak ettim?
hadi bakalım iyi haberlerini beklerim tatlım :)
doguma 3 hafta kala sana bunu söylüyor hee? yazıklar olsun diyorum insafsızın önde gideniymiş. terbiyesiz fikirsiz vicdan yoksunu! ay tutamadım kendimi. iyi demişsin az bile demişssin. annesi sana bunu derken kocan nerdeydi canım yanında mıydı yoksa? bi laf da o diyeydi!
amiin. :)
tamam tatlım kolay gelsin :) görüşürüz
Bende mesafeyi koydum kötü oldum.istemiyor bizi gelin oldu. Ne kadar uzak o kadar iyi.Şimdi aramiz çok iyi,ben mesafe koydum ödün vermekten vazgectim,misafir gidi gidip misafir gibi geliyorum,birşey olduğunda içime atmiyorum filan, değerli olmaya başladım. Eşimin bi lafı var 'bizim millete seven değilde söven yaranır' der çok hakli
Yat kizz kopamiyorsun bizden
takımın grubu var acil durumlar için cnm ama pek aktif değil
iyiyken kıymetini bil cnm
Niye hortlasın kızz
Cıkkkkkk olmam
Sen iş yapmıyomuşun
Anacım gecenin bu saatinde derdiniz ne
Sabahta mecbur erken kalkılacak
Haa artık saat farkıda yok aramızda
Ben niye uyumuyosam
Bugün bittim kızlar temizlik hastane tatlı börek sarma derken anam ağladı.
Menüm
Saat 9
1 bardak süt
2 ceviz
Saat 11:30
2 dilim tam bugday
2 kk peynir
2 zeytin
1 tatlı kaşığı bal
Saat 19
8 kaşık kuru fasulye
Bol yesillikli salata
1 bardak ayran
Kizlar iyi bayramlar hepinize. Yarın gecmisi okurum yattım ben.
Kızlar bende yatayim sabah erken kalkilacak malum. Şimdiden bayramınız mübarek olsun
bugun bayram deyip cozutmuyoruz degilmi, kh denizinde bogulmadan usturuplzca tadina bakiyoz gozumuzde kalacak olanlarin.
egerki abartili bir menu gorursem inanin bayram seyran demem icimdeki kurt kadini cikarttirim.
bunca yil yedik te ne oldu minik porsiyonlarda hanim hanim tadina bakalim aksamda vicdan azabi cekmeden misil misil uyuyalim canlarim.
demedi demeyin yemeyin bak................
sizi seviyorum bunuda unutmayin.
İlk bildirim benden gelsin
Günaydın herkesin bayramı mübarek olsun kızlar. Ben gurbetteyim malum biraz buruk geçecek bayram benim için bir yanim eksik
Cuma 80.3
Bugün 79.8
Fark -500 gr
Günaydın kizlaar işler daha bitmedi ama az kaldı zaten gidecek pek yer yok annem hastane de gelen de olur mu bilmem babam uyuyor :) tartilmadim daha dün az su içtim içtiğimi de vücut depoladı sanırım ayaklarım şiş bayram mesajı ayrı yazacağım bir günaydın diyeyim dedim
Günaydınlar 9. Takımın fıstıkları.
Herkesin bayramı mubarek olsun.
Kilom sabit kızlar. +500 gramım. Ama 2 bu fazlalığı atacaģım.. 23 eylülde liste oluşacak değil mi kızlar. O tarihe kadar hedefim 84 kg.
Kilo bildirmim gelsin o zaman
Cuma:69.6
Bugun:69.8
+200 cumaya gidecek ama meraklanmayin
Bayram dolayısıyla kapaliyiz
Herkez el opmeyemi gitti
Kızlar sabitim
Arti olmaktan iyidr canim
Kizarsiniz bana
Cikileta
Koyu perde benimde aklıma geldi.zebra beyaz olunca oda cam gibi oluyor 5.30da odası. Para gelsin elime degistircem inşallah
Aaa hiç eşim olurmu.onsuz söylenir ne denirse.ama cevabını alır bende.oyunbaz biri degilimdir.Susup da arkadan intikam da almam.kalbimi kiranin kalbini Kırarım. Onlar da öğrenmiş oldu böylece.
Bende mesafeyi koydum kötü oldum.istemiyor bizi gelin oldu. Ne kadar uzak o kadar iyi.
@drunk in love ve @buseb tartismaniza yeni şahit oldum. Canım istedi yedim, benim tarzı bu,yiyemem,bana ne,kime ne,yorum yapamazsin vs tarzi cumleler takim ruhuna ters seyler.kurallari okudum kabul ediyorum demek bana esnetin demek degildir.kimseye sonradan kural dayatilmiyor takimda.haftada 2 tarti var dendi basta.herkese yorum yap,sana da yapariz vs dendi.sporu ve suyu ihmal etme dendi.özel durumlar haric keyfi yedimlerle bi yere gelinmez.çoğumuz keyfi yemelerle bu hale geldik ve buraya toplandik.senin menu benim menu karsilastirmasi çok saçma. Kh yiyerek kilo veren insanlar var diğer takımlarda. O adam et ile kilo alıyorsa ona et zararlıdır. Vücudumuzu tanıyıp sağlıklı beslenerek kalıcı kg vermek amacimiz.seni sürekli eleştirip başkalarına tolerans ediliyor gibi bi havada konusmussun. Ben 1 yk yağ ile kizarttigim 1 kg patatesten taneyle yiyorsam sen 5 kadın budunu yedim Ohh çok güzel dayanamıyorum diyemezsin.benimde motivemi dusuruyorsun bu sözlerle. O yedi bende yiyim nolcak diyor insan.nefsimizle savasiyoruz.bende aylardır sac ve su böreği istiyorum ama yemedim hiç. Takım işi keyif işi değil maalesef.buseye sonuna kadar katılıyorum.
Arti olmaktan iyidr canim
Kizarsiniz bana
Cikileta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?