Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

nihayet gelebildimmmm İyi bayramlar canlarımmmm sevdiklerimizle ve hatta birbirimizle daha nice mutlu sağlıklı ve çıtır bayramlara kavuşuruz inşallah

baş damlıyor ağzından boniiim amiinn

annen için sevindim canım maşallah :)
2 bardak fanta ne kız içi yanmış gibi. bari yarım bardak içeydin de neyse diyeydik ayıp nası kaptandın seenn bi de yağ içinde yüzen et yemişsin üstüneee valla azcık batmış yarın toparla yoksa seni kaptanların yüzkarası ilan ederim

içim yanmıştı sahiden o kadar kötü olacağını düşenemedim pideniin yaa eskiden bi oturuşta 3-4 tane yiyordum

menüm
sabah 10.00
1 dilim odun ekmeği
1 kk beyaz peynir
5 zeytin
yarım domates
1 haşlanmış yumurta

öğle 14.30
1 nektari
20 üzüm tanesi
5 çiğ badem
7 yerfıstığı
1 küçük kutu light süt

akşam 17.00
1 yeşillikli lahmacun (221 kalori)

1,5 lt su
spor yok

içim yanmıştı sahiden o kadar kötü olacağını düşenemedim pideniin yaa eskiden bi oturuşta 3-4 tane yiyordum

3-4 pide miiii ne diyon kız seen

Napim film izliyom sen

hangi film? star da recep ivedik var

Kizlar kendime hedef koydum kasimda aranizdan ayriliyorum diplomami alip uzulsemmi sevinsemmi bilemedm

nasıl yaaa?? ne hedefi anlat

Eki Görüntüle 1884655
5.takımdan kucak dolusu sevgiler,öpücükler hanımlar Herkese mutlu bayramlar,Allah ibadetlerimizi kabul etsin inşallah

sağ ol tatlım. sana da iyi bayramlar

Kalin siyah çöp poseti 4 yanina bant yapıştır gece yatmadan bantla sabah sokersin iki saat iki saattir hatta kışın daha artıyor bu sure:)
annenin haberler cok güzelde sen neler yemissin be ya

süper menu günün menüsü hatta herkeste bir kaçamak var ufak tefek

Ve gelelim benim menüye
Sabah(10:00)
1dlm ekmek
1yumurta
1kk peynir
İki yk kızartma

Ara(13:00)
Türk kahvesi
1bayram cikolatasi

Akşam(18:30)
2yk kavurma yağsız
Salata
1/2 bardak gazlı içecek

Su:3lt
Spor:yok bir spor düzeni oturtmaliyim inşallah

sağ ol tatlım bugün iyiydi bencede :) sabahtan işi sıkı tuttum

her öğünde kaçamaklar olmus ama en fenası aksam oldugu için gazlı içecek olmus bence. keşke ayran içseydin. yarın toparlayabilirsin inş. afiyet olsun canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…