- 17 Mart 2013
- 5.095
- 14.270
- 448
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #163.621
Evet baklava hakkimi cikiletaya kullandmkızmak için burdayız zaten kız bayramda bir baklavacık hakkın vardı onu çikiletaya mı harcadınnn
nihayet gelebildimmmm İyi bayramlar canlarımmmm sevdiklerimizle ve hatta birbirimizle daha nice mutlu sağlıklı ve çıtır bayramlara kavuşuruz inşallah
bende bugün bayramlaşmaya hiç bir yere gitmedim bir tek annemin yanına girdim 2 kişi aldılar bugün daha iyiydi ama çok uykusu vardı antibiyotik veriyorlar o da uyku yapıyor yüzü çok şişti ama teyzemin anlattığı dedikoduların çoğunu dinledionu ordan alıp eve getirmemizi istiyor derdini anladık sonunda ama bu da olmaz tabii git gide solunum cihazını kısacağız dedi doktoru da öyle işte arkadaşımla yarın gezmeye gidicez o beni ekerse ben tek gideceğim artık kaç gündür erteleyip duruyorum bunaldım bugün bir yere gitmediğimden baklava et ve dolmadan da uzak kaldım ama kaçamağım oldu ne yazık ki 2 bardak fanta içtim evet yanlış duymadınız 2 bardak fanta bir de güveç yedim ama kalorisi falan değilde yağı öööyle ağır geldi ki anlatamammm bi daha yiyemem heralde sabah ki labne ve salam olmasaydı güvec idare edecekti ama sabahtan bozuldu iş daha et yiyeydim bundan iyiydi be
içim yanmıştı sahidenbaş damlıyor ağzından boniiim amiinn
annen için sevindim canım maşallah :)
2 bardak fanta ne kız içi yanmış gibi. bari yarım bardak içeydin de neyse diyeydik ayıp nası kaptandın seenn bi de yağ içinde yüzen et yemişsin üstüneee valla azcık batmışyarın toparla yoksa seni kaptanların yüzkarası ilan ederim
Napim film izliyomnapıonuz bayram gacıları
içim yanmıştı sahideno kadar kötü olacağını düşenemedim pideniin yaa eskiden bi oturuşta 3-4 tane yiyordum
Napim film izliyomsen
Kizlar kendime hedef koydum kasimda aranizdan ayriliyorum diplomami alipuzulsemmi sevinsemmi bilemedm
Eki Görüntüle 1884655
5.takımdan kucak dolusu sevgiler,öpücükler hanımlarHerkese mutlu bayramlar,Allah ibadetlerimizi kabul etsin inşallah
Kalin siyah çöp posetiKoyu perde benimde aklıma geldi.zebra beyaz olunca oda cam gibi oluyor 5.30da odası. Para gelsin elime degistircem inşallah
Aaa hiç eşim olurmu.onsuz söylenir ne denirse.ama cevabını alır bende.oyunbaz biri degilimdir.Susup da arkadan intikam da almam.kalbimi kiranin kalbini Kırarım. Onlar da öğrenmiş oldu böylece.
Bende mesafeyi koydum kötü oldum.istemiyor bizi gelin oldu. Ne kadar uzak o kadar iyi.
@drunk in love vebuseb tartismaniza yeni şahit oldum. Canım istedi yedim, benim tarzı bu,yiyemem,bana ne,kime ne,yorum yapamazsin vs tarzi cumleler takim ruhuna ters seyler.kurallari okudum kabul ediyorum demek bana esnetin demek degildir.kimseye sonradan kural dayatilmiyor takimda.haftada 2 tarti var dendi basta.herkese yorum yap,sana da yapariz vs dendi.sporu ve suyu ihmal etme dendi.özel durumlar haric keyfi yedimlerle bi yere gelinmez.çoğumuz keyfi yemelerle bu hale geldik ve buraya toplandik.senin menu benim menu karsilastirmasi çok saçma. Kh yiyerek kilo veren insanlar var diğer takımlarda. O adam et ile kilo alıyorsa ona et zararlıdır. Vücudumuzu tanıyıp sağlıklı beslenerek kalıcı kg vermek amacimiz.seni sürekli eleştirip başkalarına tolerans ediliyor gibi bi havada konusmussun. Ben 1 yk yağ ile kizarttigim 1 kg patatesten taneyle yiyorsam sen 5 kadın budunu yedim Ohh çok güzel dayanamıyorum diyemezsin.benimde motivemi dusuruyorsun bu sözlerle. O yedi bende yiyim nolcak diyor insan.nefsimizle savasiyoruz.bende aylardır sac ve su böreği istiyorum ama yemedim hiç. Takım işi keyif işi değil maalesef.buseye sonuna kadar katılıyorum.
annenin haberler cok güzelde sen neler yemissin be yabende bugün bayramlaşmaya hiç bir yere gitmedim bir tek annemin yanına girdim 2 kişi aldılar bugün daha iyiydi ama çok uykusu vardı antibiyotik veriyorlar o da uyku yapıyor yüzü çok şişti ama teyzemin anlattığı dedikoduların çoğunu dinledionu ordan alıp eve getirmemizi istiyor derdini anladık sonunda ama bu da olmaz tabii git gide solunum cihazını kısacağız dedi doktoru da öyle işte arkadaşımla yarın gezmeye gidicez o beni ekerse ben tek gideceğim artık kaç gündür erteleyip duruyorum bunaldım bugün bir yere gitmediğimden baklava et ve dolmadan da uzak kaldım ama kaçamağım oldu ne yazık ki 2 bardak fanta içtim evet yanlış duymadınız 2 bardak fanta bir de güveç yedim ama kalorisi falan değilde yağı öööyle ağır geldi ki anlatamammm bi daha yiyemem heralde sabah ki labne ve salam olmasaydı güvec idare edecekti ama sabahtan bozuldu iş daha et yiyeydim bundan iyiydi be
süper menu günün menüsü hatta herkeste bir kaçamak var ufak tefekmenüm
sabah 10.00
1 dilim odun ekmeği
1 kk beyaz peynir
5 zeytin
yarım domates
1 haşlanmış yumurta
öğle 14.30
1 nektari
20 üzüm tanesi
5 çiğ badem
7 yerfıstığı
1 küçük kutu light süt
akşam 17.00
1 yeşillikli lahmacun (221 kalori)
1,5 lt su
spor yok
Kalin siyah çöp poseti4 yanina bant yapıştır gece yatmadan bantla sabah sokersin iki saat iki saattir hatta kışın daha artıyor bu sure:)
annenin haberler cok güzelde sen neler yemissin be ya
süper menu günün menüsü hatta herkeste bir kaçamak var ufak tefek
Ve gelelim benim menüye
Sabah(10:00)
1dlm ekmek
1yumurta
1kk peynir
İki yk kızartma
Ara(13:00)
Türk kahvesi
1bayram cikolatasi
Akşam(18:30)
2yk kavurma yağsız
Salata
1/2 bardak gazlı içecek
Su:3lt
Spor:yok bir spor düzeni oturtmaliyim inşallah
pide dediğim guvec ışte canım3-4 pide miiii ne diyon kız seen
hangi film? star da recep ivedik var
nasıl yaaa?? ne hedefi anlat
sağ ol tatlım. sana da iyi bayramlar
Yatiyom bonim gece uyuyamiycam galiba yineballikayfe napıon boniiim
İnşallah emeklerinin karşılığı alırsın bonimyarın 11-12 gibi yola çıkcaz. bi yere uğramazsak 3 gibi evimdeyim. çarşamba günü tartılmayı bekliyom. bu kadar dikkat etmeye tatilde aç uyumaya inş tartıda şok yaşamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?