- 1 Haziran 2009
- 4.882
- 6.692
- 683
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #16.361
en küçük benim aranızda. 89luyum ben
Eskiden heryerde hep en küçük ben oluyordum yaşlanıyorum galiba.
Günaydın canlarrr !!!!
Bugun gecsınde yarın azcık uyuyak dınlenek gene sabah yataktan kalkmak zulüm geldi.:93:
günaydın canım ben hep evde oldugum halde bana bıle zor gelıyo yataktan kalkmak kalkmadan bugun yapacagım işler gelıyor aklıma offff şöyle kahvaltıyı yatagıma getıren olsa birgun boyunca ne yemek yapıcam diye düşünmesem ve döküntü toplamasam ne güzel olurdu tatilemi cıksam ıyorum ama bende boyle bı koca olduktan sonra zor
mursh sende çiğköftecisin benim gibinerelisin?
gule gule yenı ortım
en küçük benim aranızda. 89luyum ben
Eskiden heryerde hep en küçük ben oluyordum yaşlanıyorum galiba.
ayy eve yeni ortim :))) (bu orti işi ne oluyo eşleştik ama birbirimizi motivemi edeceğiz :80:)
Evt cnm motıve edıceksınız bırbırınızı.Bak bız kaptancımla ortıyız motıve edıyoz bırbırımızı.Çiğ köfte partısı yapmak gıbı meselaSende gel arsedada gelecek hep beraber.Yerızz
ooo beni seni kızmada büyük kadın diye düşünmüştüm 2-3 çocuk annesi filan :)))
Aynen yaa bende ole sandımdı valla.Sasırdım duyunca.
ay evet yaa aynı şeyelri hissetmişsizz
ben 85 liyim kızlar
Yaaa daha dun gıbıydı 18 yasına gırdıgım.Zaman nasıl akıp gıdıyor.Yaslanıyoruz
Kaptancım melekcım herkezın yasının oldugu bı lıste yapsanda paylassak.Bilelim kıme nasıl hıtap edıcez.Zor deılse tabı.
ben senden 2 yaş büyükümya bana abla deme tamammıııııı
Abla abla abla abla abla EDDAablaDemem cnm merak etme zaten hıc huyum deıldır.demem abla abi die
Ne yemek yapıcam diye düşünme kız.Sende benim gibi yap.Ben aylık menü yapıyorum ona göre hergüne bir yemek... :))günaydın canım ben hep evde oldugum halde bana bıle zor gelıyo yataktan kalkmak kalkmadan bugun yapacagım işler gelıyor aklıma offff şöyle kahvaltıyı yatagıma getıren olsa birgun boyunca ne yemek yapıcam diye düşünmesem ve döküntü toplamasam ne güzel olurdu tatilemi cıksam ıyorum ama bende boyle bı koca olduktan sonra zor
Yaaa daha dun gıbıydı 18 yasına gırdıgım.Zaman nasıl akıp gıdıyor.Yaslanıyoruz
Kaptancım melekcım herkezın yasının oldugu bı lıste yapsanda paylassak.Bilelim kıme nasıl hıtap edıcez.Zor deılse tabı.
BENİM İSMİM EDA DEĞİL BİLİYOSUN :))) FACEDE İSMİM GERÇEK İSMİM ben 85 yılın sonuyum yırtarmıyım dersin 86 lıyım desem soranlara
mutedeyyin;19190131 [FONT="Comic Sans MS" .!.:Yok müsait bi zamanımda yaparım.Bende öyle bir liste vardı sanırım.. :)[/FONT]
ii olur walla cnm
Edda1985
2 çocuk annesi mi? Yapma gözünü sevim :)) Evliyim ben, 1 oğlum var ama 89luyum işte.En küçük benim. :)) Facede benide ekler misin?Sana özelden atarım adımı :)
Ne yemek yapıcam diye düşünme kız.Sende benim gibi yap.Ben aylık menü yapıyorum ona göre hergüne bir yemek... :))
Edda1985
2 çocuk annesi mi? Yapma gözünü sevim :)) Evliyim ben, 1 oğlum var ama 89luyum işte.En küçük benim. :)) Facede benide ekler misin?Sana özelden atarım adımı :)
Biliyorumda belkı solemek ıstemezsın dıe yazmadım cnm.Çiçeğim benim
.
canım msj ını yeni gördüm. iyiyim diyelim iyi olalım ama bu aralar diyet olayından çok uzaklaştım eskiden 1 bisküviyi bile yemeye korkarken bugün ekmek arası iskenderi götürdüm. ne olacak bu halim söylemeye çok utandım. oğluşum da çok iyi teyzesi bugün annesini hiç üzmedi.sen nasılsın ortım oglun nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?