Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

sağlık olarak ıyım canım ama psikolojik olarak kotu regl olamadım hala ve kafama cok taktım bu yuzden stres=yemek ağzım durmuyor bugun gıne çok duzensız yedım hiç yazmıycam melek dover benı

Günaydın canlarrr !!!!

Bugun gecsınde yarın azcık uyuyak dınlenek gene sabah yataktan kalkmak zulüm geldi.:93:

Günaydın canlarrr !!!!

Bugun gecsınde yarın azcık uyuyak dınlenek gene sabah yataktan kalkmak zulüm geldi.:93:

günaydın canım ben hep evde oldugum halde bana bıle zor gelıyo yataktan kalkmak kalkmadan bugun yapacagım işler gelıyor aklıma offff şöyle kahvaltıyı yatagıma getıren olsa birgun boyunca ne yemek yapıcam diye düşünmesem ve döküntü toplamasam ne güzel olurdu tatilemi cıksam ıyorum ama bende boyle bı koca olduktan sonra zor

Walla cancazım zor bu ısler calısmak zor ev hanımı olmak daha zor.Bu kadınların basının derdı neymıs bılemedım bu kadar.Butun sorumluluk yuk bızım ustumuzde.Çalıssanda calısmasanda.Walla gecen cuma cumtesi pazar tatıl yaptım ben 3 gun sevgılımle gezdık tozduk yedık ıctık.ama bak 1 hafta gectı.Sımdı dıom gecen hafta bu saatlerde kahvaltıdaydık sevgılımle dıe.İyice piskolojım bozuldu.Tatılde yaramıyo walla.Napcagımı sasırdım bende :44:

gule gule yenı ortım

ayy eve yeni ortim :))) (bu orti işi ne oluyo eşleştik ama birbirimizi motivemi edeceğiz :80: )
en küçük benim aranızda. 89luyum ben

ooo beni seni kızmada büyük kadın diye düşünmüştüm 2-3 çocuk annesi filan :)))

Eskiden heryerde hep en küçük ben oluyordum yaşlanıyorum galiba.

ay evet yaa aynı şeyelri hissetmişsizz
ben 85 liyim kızlar

Yaaa daha dun gıbıydı 18 yasına gırdıgım.Zaman nasıl akıp gıdıyor.Yaslanıyoruz

Kaptancım melekcım herkezın yasının oldugu bı lıste yapsanda paylassak.Bilelim kıme nasıl hıtap edıcez.Zor deılse tabı.

dünkü menümü yazıyorum:

sabah kahvaltı
1 simit
1 çay

ara yok

öğle
yogurtlu yayla çorba
taze fasulye yemeği
aşure :)

ara yeşil çay

akşam
2 zeytinyağlı dolma (annem yaptı getirdi)
2 bardak çay
3 tane küçük kuru pasta

(ama sonra nedense yarım saat içinde lavaboda buldum kendimi pardon ama kustum gitti )

sonra midem yatışsın diye 1 bardak meyve suyu içtim

ve üzülerek söylüyorumki dün yatarken hesapladımda ben dün 1 bardak bile su içmedim ((
bugün işe geldi hemen 1.5 litre su aldım içiyorum şuan..

Ne yemek yapıcam diye düşünme kız.Sende benim gibi yap.Ben aylık menü yapıyorum ona göre hergüne bir yemek... :))
Yok müsait bi zamanımda yaparım.Bende öyle bir liste vardı sanırım.. :)

Edda1985

2 çocuk annesi mi? Yapma gözünü sevim :)) Evliyim ben, 1 oğlum var ama 89luyum işte.En küçük benim. :)) Facede benide ekler misin?Sana özelden atarım adımı :)

BENİM İSMİM EDA DEĞİL BİLİYOSUN :))) FACEDE İSMİM GERÇEK İSMİM ben 85 yılın sonuyum yırtarmıyım dersin 86 lıyım desem soranlara

Biliyorumda belkı solemek ıstemezsın dıe yazmadım cnm.Çiçeğim benim

Banada atsana ozelden adını eklıyım.

:))) 89 lu benim kız kardeşimle yaşıtsın
erken davranmışsın çocukunda var demek Allah bağışlasın.. olsun genç anne olmuşsun ne güzel :79:
eklerim canım

Biliyorumda belkı solemek ıstemezsın dıe yazmadım cnm.Çiçeğim benim

.

:79::80: evet canım benimm siz bilin ama dışardan bilmesinler canım mürşüm benimmm :90:

bugunkı menumu yazıyım kızlar sonra unutuyorum
sabah 2 3 çilek kahvaltı peynır domates salatalık tahın pekmez karışımı 1 taatlı k yagada yumurta(yarım) 3 dilim düşük kalorılı ekmek
ara yok
öğlen 1 tabak domates çorbası 1 d k ekmek
ara 1 elma 2 3 çilek yarım muz 1 avuç kuru üzüm 1ufak kase tarçınlı yogurt(bunları yarım saat 1 saat arayla yedım)
akşam engınar yerim belkı sonra meyve

bugün hiç gelemedim buraya. neler konuşmuşsunuz merak ettim bu saatte açtım. bugün günüm vardı. sabah yemekdi ortalık toplamaydı derken fırsatım olmadı neti açmaya. öğleden sonra gündeydim. günden dönerken kardeşim aradı. burdaki alışveriş merkezlerinden birine gidelim diye akşama da oraya gittik. hiç evde değildim yani anlayacağınız. yediklerime gelince ne siz sorun ne ben söyleyeyim. bugünü yok sayıyorum.

sen nasılsın ortım oglun nasıl
canım msj ını yeni gördüm. iyiyim diyelim iyi olalım ama bu aralar diyet olayından çok uzaklaştım eskiden 1 bisküviyi bile yemeye korkarken bugün ekmek arası iskenderi götürdüm. ne olacak bu halim söylemeye çok utandım. oğluşum da çok iyi teyzesi bugün annesini hiç üzmedi.

Cnm sen kaclısın senınle aynı duygulara kapıldım bırden.Yaaaa 24 olduk ne kaldı 30'a.Evdemi kaldım neeeee :96::96::97:[/QUOTE]

canım ben de 82 ocak doğumluyum.sizin 30 a girmenize daha 6 yıl var. ben 30 yaşına girdim bile.:26:

canım ben de 82 ocak doğumluyum.sizin 30 a girmenize daha 6 yıl var. ben 30 yaşına girdim bile.:26:[/QUOTE]
kız yaşını niye öyle buyutuyon daha 29 sun sen bende 81 ocak dogumluyum asıl ben 30 um

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…