- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #163.921
Hakikaten tırtmışresmen aynı yorumu yapmışızboşuna sevmiyom işte seni beeen
tavuk salatası yapayım abla. ondan çokca yerim mayonezsizi az yaparım zaten. oohh mis..
canım kv çekiştireyim desem görümcem gelen kişi. görümcem kv çekiştirmek istese onunda görümceleri yanındadedikodu falan olmaz bence ortam çok tırt
Mecbur verilcek cnm yoksa bu kiloda hiç mutlu değilimAblamm üzülme ama verirsin sen yaa azimli kadınsın
Bende istiyom bendebenim kasıma kadar kiloları vermem lazıımmmmmmmmmmm
bebek istiyom hulleeeeeeeyyynnnnnnnn
Şu kaçamakları yapmasan dahada kısa sürerBenimde 4 buçuk ayim kaldı
Çok haklisin mefkusum iki gündür yediğim baklavalari görsen of ooooofŞu kaçamakları yapmasan dahada kısa sürer
ablam deme oyle ya aramıza tam dön halledersin senHep diyoruzya sağlıklı beslenmeyi hayata geçirmek diye
Işte bunu yapmayınca hooooop geri geliyor hepsi
Bende nasıl olduğunu anlamadım hiç bi kıyafetim olmuyor kendim den nefret ediyorum
aynen kuzu
aynen soyleme sakın ben söyledim ablam bi bu eksikti icin gücün yok boş işlerle uğraşıyorsun dedievlendim evleneli ilk dusugumde sonra kilo almaya başladım bi ara verdim hamilelikler geri aldım bitmeyen bir diyet serüveni oldu son iki yılim burdan ve diyetten bahsetmedim kimseye hep aynı hikaye buda yenimi çıktı derler şimdi internetten zayıflatır mi vs
ilk başta sinirden hem ağladım hem yedim itiraf ediyorum
Ama şimdi dank etti en erken anlamlarla onbeş tatilde gorusuruz ve ben o zaman gerçekten bahar olacağım
anlaşıldı canım yaslariniz yakın olduğu için. Benimde kardesimle aramda 1.5 yaş var sürekli itisirizevet canım aramızda 1.5 yaş var
Çiğ koftemiCurukElma yapıcam zuhal abla tavuk salatası dedi onu yapcam yiycem ohh :) çiğköftede masum sayılır. dikkat edicem merak etme kuzuuu
Aha buse gene gaza geldibenim kasıma kadar kiloları vermem lazıımmmmmmmmmmm
bebek istiyom hulleeeeeeeyyynnnnnnnn
Kız yarın yicek olan sensinkorkalım da daha yemeyelim vallaa
rahat ulaşırsın benceee
Inşallah öyle olucak cnmMefkurem abla hızlı aldığına göre hızlıda verirsin bence. bomba gibi girersin sen listeyeee. bir an önce evine dön de aramıza katıl.
O bildiğim, burda ne oldu bihaberimAbovv 68 le mezun olmustun 88 mi oldun mefkusum,tombik babaanne mi oldun
Resmi görünce bi 75 kiloya çıkmış herhalde mefkusum demiştimInşallah öyle olucak cnm
Burdaki tartı digital değil ama yarın yinede unutmazsam tartılayım takıma giriş yapmış olurum
O bildiğim, burda ne oldu bihaberim
bilmem...
Resimde çokmu tombik görünüyom
Demekki yarın herkes için yeniden bismillah deme günüÇok haklisin mefkusum iki gündür yediğim baklavalari görsen of ooooof
Genelde kilomu göstermiyom ama kıyafetler yalan söylemiyorResmi görünce bi 75 kiloya çıkmış herhalde mefkusum demiştim
Boşver alma zaten yakında ihtiyacın kalmayacakGenelde kilomu göstermiyom ama kıyafetler yalan söylemiyor
Ne güzel 38 -40 bedene düşmüştüm
Şimdi kaç beden hiç bilmiyorum
Zaten yeni kıyafet alasımda yok
Bikaç bol elbise var onlarla idare ediyom
Ay niye olmamış ki.ahahaha ablam süpersin sen :) benide araya katmayı unutmayasın hee :) ben çook heyecanlıyım
ayy çok tatlı çok yakışmıştır eminim bebişeeee güle güle giysin güle güle hatırlayın inşallah
etiket olmamış ama ben arada yakaladımmminşallah canım teşekkür ederim
ne dedi kiiii
ohh mis olmuş gezmeler şekerler :)))kızlar ben geldim sonunda. sonunda çıktım gezdim istediğim kadar gezemedim iki parasız arkadaş oluncaama iyiydi yine de asmalımescit istiklal falan dolandık bayağı yürüdüm şu meşhur burger dan da sağ salim çıktım renk renk akide şekerleri aldım ama tabi bugün sadece bir tane yedim arkadaşım çok anlatıyordu bugün dükkanı görünce girdik Allaaahım o görüntü çok iyiydi ama neyse ki pahalı da olduğundan sadece renkli şekerlerle çıktık menümü yazayım
11,30 1 yumurta, peynir, domates
15,00 1 kase yoğurt, 1 dilim ekmek
17,30 Akdeniz salatası, bir hamburgerin KÖFTESİ, ayran
18,00 1 tarçınlı akide şekeri
21,00 1,5 bardak süt
su içemedim şimdi başlıyorum yarım litredeyim hedef en az 1,5
spor süresini bilmiyorum ama rahat 2-3 saat yürüdük koca bir yokuş çıktıkbir de regl zamanım geldiğinden birazdan 50 yan hareketi, 20 squat, 50 mekik yapıcam
dün ki menümde iyiydi ama çok az görünüyordu ama bugün toparladım çok şükür
Sağol canom.Ayy TÜtÜ Almışsın Ablaa Çok Seviyorum Bebeklere Çok yakisiyor yaa
Allah kolaylik versin elifim
Ne dediki canımyaa
Geleni yoksa baya hazırlanmıştır canım
Afiyet olsun busem ne deyim bilemedim
Kaçamak yapmazsin sen elifim afiyet olsun
Vay güzel menü. Afiyet olsun.Menum
Sabah 11
Bir dilim tb
3 çatal peynir
1 domates
1 salatalık
Öğle 14
Bir kase yoğurt
Akşam 19
Bir kase ezogelin çorbası
Bol salata
Su 3 litre yi gecti
Spor bir saat yürüyüş
verirsin mefkusum eminim ben.CurukElma
Hilalim resimlerde gördüğün gibi güzel vermiştim cnm ama şu anda o halimin yerinde yeller esiyor
Sağol canım.K9lay gelsin csnım. Halana da çok geçmiş olsun
Ne oldu canım. Anlat bakalım.
Buse çok az. Akşana yoğury yeseyfin en azındsn kuzum.
Inşallah hep beraber Berilim.
İlkbahar büyük hedef benim için.
Menü güzel canım. Afiyet olsun.
Hilal süper menü.
M3fkurem şimdi orada istediģin gibi ye. Gelince topaelarsın. Hep beraber bombeee olacaģız.
Guzel menü afiyet olsun Elif im.Bu gü kü menüm
Sabah 9.30
1 haş yumurts
1 fomates
Salatslık
2 dilim ekmek
Öģlen 14.30
6 yk taze fasulye
1 kase yoğurt
1 köfte
Ara saatini hatırlamıyorum
1 büyük şeftali
Akşam 20.00
1 parça haßlanmış et
1 kırmızı közlenmiş biber
Bol salata
Yarım filim ekmek.
2 litre su
olur mefkusum böyle şeyler vericeksin yine kafana takma lütfen. Dikkat etmeye başla bence döndüğünde eksi olursun ve motive olursun.Söyliyimde hem şok olun hemde yüzüme tükürün cnm hakettim çünkü
Emek Emek verdiğim 45 kilonun 20 sini geri aldım daha burdada hiç tartılmadım ne kadar daha üstüne geldi bilmiyorum
Abla ya gelll. Ahh be kuzum üzülme şimdi o başarısının devamli konuşulmasıni istiyordur. Kötü niyeti yoktur eminim ama bunu onunla konusmalisin ve yaptığı şeyin yanlış olduğunu anlamali. Kendi kendine üzülmek yerine kendi kendine konuşmak yerine ablanla konuş. Birsey diyim mi benimde kız kardesimle aramızda 1.5 yaş var 4. Cuyu doğurdu hala fit hiç kilolu olmadı ve hep benim göğüslerimin büyüklüğüyle kilomla dalga geçiyor :)))))) napcan böyle kardeşi pataklican şaka şaka konuşuyorum anlasiyoruzKızlar kısaca ablamdan bahsetmiştim 20 kusur baya kilo verdi ama göbek ve kollarında sarkma var dahada vermesi gereken 20kgsu var
Bugün eskiden bir foto geçti elimize evde dayimlarda ve başka misafirler var annemlerdeyiz
Eşim zaman çok acımasız yaslanmisiz dedi
Ablamda yok yok zaman sadece bahara acimamis kimse değişmemiş bahar yaşlanmış kilo almış ben kilo vermiş genclesmisim dedi
Tartismadim bi suru misafir var güldüm geçtim ama ısrarla fotoğrafi herkese gosterdi
Misafirler gidince abla dedim pikniktede göbek olcuyodun bende kot sende eşofman vardı senle ben birmiyiz dedim niye benimle boy olcuyosun ben sana o kadar kilolu yıllar gecirdin milletin içinde hiç bozdum mu aksine destek olmadım mi hep teşfik etmedim mi
Yok neymiş onun göbeği benden azmis o benim kilomu gelince daha fit olurmuş vs vs
Dedim ablan acimazsa kimse acimaz buda bana ders olsun
Ama çok kırıldım ben zaten farkındayım kilom cok ama inanın abartılacak kadar değilim çünkü yıllardır spor yapıyorum sıkı bir vücudum var ve göbeğimde sezeryan maduru
Onun kadar maddi imkanım yok ayda 500tl verip giremem diyetisyeni her anını takip ediyor her lokmasini soruyor ama kendi imkanimla 83lerden indim 72ye ben
mefkusum sen bi dön evine düzenini oturt. bak nasil veriyoruz hep beraber pis yağları mızı.Hep diyoruzya sağlıklı beslenmeyi hayata geçirmek diye
Işte bunu yapmayınca hooooop geri geliyor hepsi
Bende nasıl olduğunu anlamadım hiç bi kıyafetim olmuyor kendim den nefret ediyorum
Hakikaten tırtmış
Mecbur verilcek cnm yoksa bu kiloda hiç mutlu değilim
Bende istiyom bende
ablam deme oyle ya aramıza tam dön halledersin sen
aynen kuzu
aynen soyleme sakın ben söyledim ablam bi bu eksikti icin gücün yok boş işlerle uğraşıyorsun dedi
anlaşıldı canım yaslariniz yakın olduğu için. Benimde kardesimle aramda 1.5 yaş var sürekli itisiriz
Çiğ koftemifazla kaçırma kizzz
Aha buse gene gaza geldi
Kız yarın yicek olan sensinkorkta yemeeee
Inşallah öyle olucak cnm
Burdaki tartı digital değil ama yarın yinede unutmazsam tartılayım takıma giriş yapmış olurum
bilmem...
tartil mefkusum yarın başla dikkat etmeye ne zaman dönüyorsunuz.Inşallah öyle olucak cnm
bilmem...
Saçlarını çekiyorum :)))) valla kız 59 kilo oğlu 2 gün sonra 40 gunlukeliya patakla valla kardeşini ben olsam pataklarım bu arada ben bile kıskandım hem 4 çocuk hem fitlik yok artıkk
neyyyyyyySaçlarını çekiyorum :)))) valla kız 59 kilo oğlu 2 gün sonra 40 gunluk
23 ünde tatlımtartil mefkusum yarın başla dikkat etmeye ne zaman dönüyorsunuz.
Çok güzel bilgiler cnm SağolasınAlıntıdır ödemi hafifletme yolları çoğunu biliyoruz ama bazen bilgi okumak yeniden toparlanma sağlayabiliyor
1- Yemeklerinize ekstra tuz ilave etmeyin, yemekleri az tuzlu pişirin ve daha çok baharatlandırın.
2- Şekerin sindirilmesinde çok miktarda su gerekir ve vücut suyu tutar. Tüketilen şeker miktarının azalmasıyla ödem sorunu da azalacaktır.
3- Gün içerisinde eğer herhangi bir sağlık probleminiz yoksa ödem atımını hızlandıran biberiye, ısırganotu, kiraz sapı ve funda yaprağından destek alınabilir.
4- Meyvelerden kiraz, ananas ve kayısı sebzelerden ise yeşil yapraklı olanlar vücuttan fazla suyu atmaya yardımcı etkiye sahiptir.
5- Su içmeye özen gösterin. Özellikle terle su atımınızı fazla olduğu günlerde ve iklimlerde sıvı alımınızı artırmaya dikkat edin. Asitli içecekler, alkol ve aşırı şekerli içeceklerden uzak durun.
6- Ara öğünlerinizden birinde probiyotik yoğurt veya kefir tüketin.
7- Ortalama 7-8 saat uyumaya dikkat edin. Az uyumakta ödem problemini tetikleyebilir.
8- Sağlıklı kilo diliminde yer alın. Fazla kilo damarlar üzerinde ekstra basınç oluşmasına, dolaşımın yavaşlamasına ve sonuçta vücuttaki sıvı dengesinin bozulmasına neden olur.
9- Düzenli egzersiz sıvı dengesini düzenlemeye yardım eder, fiziksel aktivite süresince nabzınızı kontrol edin.
10- Dolaşımı hızlandıracak, rahatlatıcı, lenfatik masajlar yaptırın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?