Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hakikaten tırtmış

Hep diyoruzya sağlıklı beslenmeyi hayata geçirmek diye
Işte bunu yapmayınca hooooop geri geliyor hepsi

Bende nasıl olduğunu anlamadım hiç bi kıyafetim olmuyor kendim den nefret ediyorum
ablam deme oyle ya aramıza tam dön halledersin sen
aynen kuzu
aynen soyleme sakın ben söyledim ablam bi bu eksikti icin gücün yok boş işlerle uğraşıyorsun dedi
evet canım aramızda 1.5 yaş var
anlaşıldı canım yaslariniz yakın olduğu için. Benimde kardesimle aramda 1.5 yaş var sürekli itisiriz
CurukElma yapıcam zuhal abla tavuk salatası dedi onu yapcam yiycem ohh :) çiğköftede masum sayılır. dikkat edicem merak etme kuzuuu
Çiğ koftemi fazla kaçırma kizzz
benim kasıma kadar kiloları vermem lazıımmmmmmmmmmm
bebek istiyom hulleeeeeeeyyynnnnnnnn
Aha buse gene gaza geldi
korkalım da daha yemeyelim vallaa

rahat ulaşırsın benceee
Kız yarın yicek olan sensin korkta yemeeee

Mefkurem abla hızlı aldığına göre hızlıda verirsin bence. bomba gibi girersin sen listeyeee. bir an önce evine dön de aramıza katıl.
Inşallah öyle olucak cnm
Burdaki tartı digital değil ama yarın yinede unutmazsam tartılayım takıma giriş yapmış olurum

Abovv 68 le mezun olmustun 88 mi oldun mefkusum,tombik babaanne mi oldun
O bildiğim, burda ne oldu bihaberim

bilmem...
Resimde çokmu tombik görünüyom

Resmi görünce bi 75 kiloya çıkmış herhalde mefkusum demiştim
Genelde kilomu göstermiyom ama kıyafetler yalan söylemiyor
Ne güzel 38 -40 bedene düşmüştüm
Şimdi kaç beden hiç bilmiyorum
Zaten yeni kıyafet alasımda yok
Bikaç bol elbise var onlarla idare ediyom

Ay niye olmamış ki.

ohh mis olmuş gezmeler şekerler :)))

Sağol canom.

Menum
Sabah 11
Bir dilim tb
3 çatal peynir
1 domates
1 salatalık
Öğle 14
Bir kase yoğurt
Akşam 19
Bir kase ezogelin çorbası
Bol salata
Su 3 litre yi gecti
Spor bir saat yürüyüş
Vay güzel menü. Afiyet olsun.

CurukElma
Hilalim resimlerde gördüğün gibi güzel vermiştim cnm ama şu anda o halimin yerinde yeller esiyor
verirsin mefkusum eminim ben.

Sağol canım.

Guzel menü afiyet olsun Elif im.

Söyliyimde hem şok olun hemde yüzüme tükürün cnm hakettim çünkü
Emek Emek verdiğim 45 kilonun 20 sini geri aldım daha burdada hiç tartılmadım ne kadar daha üstüne geldi bilmiyorum
olur mefkusum böyle şeyler vericeksin yine kafana takma lütfen. Dikkat etmeye başla bence döndüğünde eksi olursun ve motive olursun.

Abla ya gelll. Ahh be kuzum üzülme şimdi o başarısının devamli konuşulmasıni istiyordur. Kötü niyeti yoktur eminim ama bunu onunla konusmalisin ve yaptığı şeyin yanlış olduğunu anlamali. Kendi kendine üzülmek yerine kendi kendine konuşmak yerine ablanla konuş. Birsey diyim mi benimde kız kardesimle aramızda 1.5 yaş var 4. Cuyu doğurdu hala fit hiç kilolu olmadı ve hep benim göğüslerimin büyüklüğüyle kilomla dalga geçiyor :)))))) napcan böyle kardeşi pataklican şaka şaka konuşuyorum anlasiyoruz )))))

Hep diyoruzya sağlıklı beslenmeyi hayata geçirmek diye
Işte bunu yapmayınca hooooop geri geliyor hepsi

Bende nasıl olduğunu anlamadım hiç bi kıyafetim olmuyor kendim den nefret ediyorum
mefkusum sen bi dön evine düzenini oturt. bak nasil veriyoruz hep beraber pis yağları mızı.

Hakikaten tırtmış

Mecbur verilcek cnm yoksa bu kiloda hiç mutlu değilim

mutlu olmamak süper azimlendiriyor insanı çokk

Bende istiyom bende

ay poniii demek sen de bendensinnnn

BOMBEEEEEEEEEEEE

ay evet yiycem valla ama abartmıycam ve sonrasında ağzıma bir şey de sürmemm

Inşallah öyle olucak cnm
Burdaki tartı digital değil ama yarın yinede unutmazsam tartılayım takıma giriş yapmış olurum

bilmem...

aynen abla tartıl giriş yap listeye vakit kaybetme daha fazla

Inşallah öyle olucak cnm

bilmem...
tartil mefkusum yarın başla dikkat etmeye ne zaman dönüyorsunuz.

lütfen yarına eksi olayım Allahım bir de onca hazırlık yapcam boğazımı tutmaya çalışcam. pratik bir şeyler yapsam yeter yaaa. tavuk salatası ve börek yanına da hazır kurabiye ay bilmiyom menüyü oturtamadım nasılsa gençleriz diye çok kasmıycam.

kızlar yatıyorum ben sizde yatın da bence uykuda kilo verelim. yarın çok mühim gün
çok tırsıyorum çooook

Alıntıdır ödemi hafifletme yolları çoğunu biliyoruz ama bazen bilgi okumak yeniden toparlanma sağlayabiliyor
1- Yemeklerinize ekstra tuz ilave etmeyin, yemekleri az tuzlu pişirin ve daha çok baharatlandırın.

2- Şekerin sindirilmesinde çok miktarda su gerekir ve vücut suyu tutar. Tüketilen şeker miktarının azalmasıyla ödem sorunu da azalacaktır.

3- Gün içerisinde eğer herhangi bir sağlık probleminiz yoksa ödem atımını hızlandıran biberiye, ısırganotu, kiraz sapı ve funda yaprağından destek alınabilir.

4- Meyvelerden kiraz, ananas ve kayısı sebzelerden ise yeşil yapraklı olanlar vücuttan fazla suyu atmaya yardımcı etkiye sahiptir.

5- Su içmeye özen gösterin. Özellikle terle su atımınızı fazla olduğu günlerde ve iklimlerde sıvı alımınızı artırmaya dikkat edin. Asitli içecekler, alkol ve aşırı şekerli içeceklerden uzak durun.

6- Ara öğünlerinizden birinde probiyotik yoğurt veya kefir tüketin.

7- Ortalama 7-8 saat uyumaya dikkat edin. Az uyumakta ödem problemini tetikleyebilir.

8- Sağlıklı kilo diliminde yer alın. Fazla kilo damarlar üzerinde ekstra basınç oluşmasına, dolaşımın yavaşlamasına ve sonuçta vücuttaki sıvı dengesinin bozulmasına neden olur.

9- Düzenli egzersiz sıvı dengesini düzenlemeye yardım eder, fiziksel aktivite süresince nabzınızı kontrol edin.

10- Dolaşımı hızlandıracak, rahatlatıcı, lenfatik masajlar yaptırın.

tartil mefkusum yarın başla dikkat etmeye ne zaman dönüyorsunuz.
23 ünde tatlım
Çok güzel bilgiler cnm Sağolasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…