- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #163.941
Abla resimlerini gidebildim süper değişim var suan hangi halindedir ama sen nasıl azmettiysen yine yaparsınBahsetmemekle iyi yapmışın cnm
Ayrıca çok fazla kilon yok
Bence yılbaşına kadar halledin er sin
Ben kilo almayı çok güzel beceriyom
En çokta akşam yemekten
Dedimya çok lanet bi bünyem var
Millet 1 gün fazla yese 200 gr alır ben 2 kilo
Aynenbahar aranızda çok az yaş var bu da ne demeeeeekkkkkk
S.DİK YARIŞIIIIIIIIIIIII
Ver canim ben bebek için 67den 58 e indim sonra 63 oldum ki hamile kaldım ustune koymak çok kotu hamileliğini bile rahat yaşamıyorum takintidanbenim kasıma kadar kiloları vermem lazıımmmmmmmmmmm
bebek istiyom hulleeeeeeeyyynnnnnnnn
Oldu valla yok yok bosvermiycem ki azmim sağlam kalsinKardeş kıskançlığına maruz kalmışsın canım boşver olur böyle
Evet cocukkende tüm çikolataların lupletir harçlıklarını tirtiklardiablam deme oyle ya aramıza tam dön halledersin sen
aynen kuzu
aynen soyleme sakın ben söyledim ablam bi bu eksikti icin gücün yok boş işlerle uğraşıyorsun dedi
anlaşıldı canım yaslariniz yakın olduğu için. Benimde kardesimle aramda 1.5 yaş var sürekli itisiriz
Çiğ koftemifazla kaçırma kizzz
Aha buse gene gaza geldi
Kız yarın yicek olan sensinkorkta yemeeee
Hangi resim abla şuan kiInşallah öyle olucak cnm
Burdaki tartı digital değil ama yarın yinede unutmazsam tartılayım takıma giriş yapmış olurum
O bildiğim, burda ne oldu bihaberim
bilmem...
Resimde çokmu tombik görünüyom
Alma abla çok yakında girersin senGenelde kilomu göstermiyom ama kıyafetler yalan söylemiyor
Ne güzel 38 -40 bedene düşmüştüm
Şimdi kaç beden hiç bilmiyorum
Zaten yeni kıyafet alasımda yok
Bikaç bol elbise var onlarla idare ediyom
Patlat valla:) konustum canım ama o hala bu senin dediği gibi s.dik yaristiriyorAy niye olmamış ki.
ohh mis olmuş gezmeler şekerler :)))
Sağol canom.
Vay güzel menü. Afiyet olsun.
verirsin mefkusum eminim ben.
Sağol canım.
Guzel menü afiyet olsun Elif im.
olur mefkusum böyle şeyler vericeksin yine kafana takma lütfen. Dikkat etmeye başla bence döndüğünde eksi olursun ve motive olursun.
Abla ya gelll. Ahh be kuzum üzülme şimdi o başarısının devamli konuşulmasıni istiyordur. Kötü niyeti yoktur eminim ama bunu onunla konusmalisin ve yaptığı şeyin yanlış olduğunu anlamali. Kendi kendine üzülmek yerine kendi kendine konuşmak yerine ablanla konuş. Birsey diyim mi benimde kız kardesimle aramızda 1.5 yaş var 4. Cuyu doğurdu hala fit hiç kilolu olmadı ve hep benim göğüslerimin büyüklüğüyle kilomla dalga geçiyor :)))))) napcan böyle kardeşi pataklican şaka şaka konuşuyorum anlasiyoruz)))))
mefkusum sen bi dön evine düzenini oturt. bak nasil veriyoruz hep beraber pis yağları mızı.
Tartı duasılütfen yarına eksi olayım Allahımbir de onca hazırlık yapcam boğazımı tutmaya çalışcam. pratik bir şeyler yapsam yeter yaaa. tavuk salatası ve börek yanına da hazır kurabiye ay bilmiyom menüyü oturtamadım nasılsa gençleriz diye çok kasmıycam.
kızlar yatıyorum ben sizde yatın da bence uykuda kilo verelim. yarın çok mühim gün
çok tırsıyorum çooook
puff maşallahSaçlarını çekiyorum :)))) valla kız 59 kilo oğlu 2 gün sonra 40 gunluk
***9.TAKIM 483.ETAP***
berilceee(110.9///%)
KumraL_KrakeR(69.6///%)
erdemhilal(70.8///%)
buseb(64.9///%)
semplice_signora(74.2/74/0.2/%0.27)
Eliya(72.5///%)
9.takım genel ortalama:%
Gü nay diiiiin
Bombeeeeee :))))
-200 den bombe olmaz ama bayramda + olmamak da bombe bence :)
Gecen hafta : 74.2
Bu hafta:74
Fark: -200 (%0.27)
bayram sonrası - olmak tebriklerberilceee m listede yokum ama yine de etiketleyeyim
Gecen hafta 80.3
Bugün 79.7
Fark -600 gr
Tey tey tey
İlk kez bi bayramı kilo almadan atlatiyorm bi de eksideym ne kadar sevindim anlatamam tartıda
Tebrikelrr canimGü nay diiiiin
Bombeeeeee :))))
-200 den bombe olmaz ama bayramda + olmamak da bombe bence :)
Gecen hafta : 74.2
Bu hafta:74
Fark: -200 (%0.27)
Hayırlı cumalarEki Görüntüle 1885531 Günaydınnnn
Aba bu kiloyu ne kadar sürede geri aldın mezuniyetten sonraberilceee
Kaptaniçem tartı farkı varmı bilmiyorum burdaki digital değil
Bugünkü kilo bildirimiyle takıma giriş yapmak istiyorum tabi bi sakıncası yoksa
Gelelim bildirime
Valla çok şaşırdım kesin 4-5 kilo daha almışımdır diyodum
Başlangıç tarihi :16.09.2016
Başlangıç kilo :88
Hedef :65
Bu sefer 65 olmadan bırakmak yok
Bence bayrama rağmen Sonuçlar yinede güzel
Herkese tebrikler
Senin içun şanssizlik oldu canım deneme sürenin bayrama denk gelmesi ama üzülme ileriye bakberilceee
Cuma :71.7
Bu cuma:72
+300
Sanırım deneme surem başarısız olduptesi ne güzel -deydim kismet
Martın başında 68.4 le mezun oldum cnm 6 ay olduAba bu kiloyu ne kadar sürede geri aldın mezuniyetten sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?