Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kizlar geceden beri halamin yanındaydım yeni geldim eve tartildim
Geçen hafta 72.5
Bu hafta 72
Fark -500
Yüzde 0.69

Maşallah canım. Bayramı eksiyle bitirmek süper.

Sağol şekercim

Bence o kadar kaçamağa rağmen senin artında fazla değil 1 günlük dikkat etmeye bakar

Bu gün dikkat edeceğim. Bakalım haftaya vumaya eksinin fazla olmasını istiyotum. Listeye girmek istiyorum en azından dahs fazla dikkat ederim grup psikolojisinde.

Emeği geçenlerin ellerine saģlık. Süpersiniz kızlar.

Kızlar Emek veren herkese tebrikler
Yine bi analiz dönemini 1.olarak bitirdi 9.takım
Aynı zamanda notumuzuda yükseltmişiz

Bu takımda olduğum için çok muyluyum.

Kızlar gecmısı aksam okurum
Sanırım herkes gördü tartıyı bu hafta lıste olsa ne olurdu acaba
Dün liste var sanıp az yedınız sanırım

Kesinlikle ben öğle yaptım. Ekimin ilk haftasında kuzenimin düğünü var. Giremediğim elbiseme girmek istiyorum kınada. Bakalım uğraşacağım.

Gü nay diiiiin
Bombeeeeee :))))
-200 den bombe olmaz ama bayramda + olmamak da bombe bence :)
Gecen hafta : 74.2
Bu hafta:74
Fark: -200 (%0.27)

berilceee m listede yokum ama yine de etiketleyeyim

Gecen hafta 80.3
Bugün 79.7
Fark -600 gr

Tey tey tey
İlk kez bi bayramı kilo almadan atlatiyorm bi de eksideym ne kadar sevindim anlatamam tartıda

berilceee
Cuma :71.7
Bu cuma:72
+300
Sanırım deneme surem başarısız oldu ptesi ne güzel -deydim kismet

Kızlar bende durumlar kötü.
Geçen hafta : 86.0
Bu hafta : 86.5
+ 500 gramdayım.
Beril her türlü cezaya hazırım.
Cok da utanıyorum.

günaydın

geçen hafta 64.9
bu hafta 65.1
+200
-0.31

berilceee

Kızlar bir dahaki haftaya bomba gibi olmalıyız yüzdemiz de 2 ye bolunucek ona göre haydi Bismillah.

Hosgeldin mefkusum aramıza :))

Pazartesi 70.8
Bugün 70.9
Fark +100 gr %-0.141
Sen bu ara hiç Hilal gibi değilsin benden söylemesi.

@KumraL_KrakeR
Mervenin bildirimi
Pazartesi 69.6
Bugün 69.8
Fark +200 gr %-0.287
kızlar hep artıyiz ya toparlanalım.

süper takımız vesselâm. Yasemin nerelerde acaba iyi verdi maşallah Tebrikler arkadaşıma. @zamannn35

tatlım doğru düzgün birsey yiyemiyorum evim kalabalık ya nevrim dönüyor. Yoksa bayram da kendi halime olsam vay bana vaylar bana.

***9.TAKIM 483.ETAP***

berilceee(110.9///%)
KumraL_KrakeR(69.6/69.8/+0.2/%-0.29)
erdemhilal(70.8/70.9/+0.1/%-0.14)
buseb(64.9///%)
semplice_signora(74.2/74/0.2/%0.27)
Eliya(72.5/72/0.5/%0.69)

9.takım genel ortalama:%

berilceee

Hıc dıkkat edemedım cok sınırlıyım kendıme su anda..Bır turlu olmuyor nedır anlamadım.Insanlar ne guzel yavas yavas verıyor kılolarını..Bu kıloyla yasamaya devam etmek ıstemıyorum ya ((((((
Vericeksin üzme kendini umutsuzluk yok herkes veriyor bizde yaparız bu kadar basit.

Hıc dıkkat edemedım cok sınırlıyım kendıme su anda..Bır turlu olmuyor nedır anlamadım.Insanlar ne guzel yavas yavas verıyor kılolarını..Bu kıloyla yasamaya devam etmek ıstemıyorum ya ((((((
Canım sıkma canını. Kilo vermek sabır işi. Biraz da planlamak gerekiyor bence. Ben de yapamıyorum. Ama disiplinli yeme içmeyi ayarlamak gerekiyor önceden.

Benide eklemişsin bahar im Sağol tatlım.
Rica ederim canım

Canım sıkma canını. Kilo vermek sabır işi. Biraz da planlamak gerekiyor bence. Ben de yapamıyorum. Ama disiplinli yeme içmeyi ayarlamak gerekiyor önceden.
yok öyle yapamıyorum yapacağız sabırli olmalıyız birgunden birşey olmaz deyip yememeli

Rica ederim canım

yok öyle yapamıyorum yapacağız sabırli olmalıyız birgunden birşey olmaz deyip yememeli

Kesinlikle. Bir çoğumuzun ysptığı aaa bu gün şunu fazla yedim artik ipin ucu kaçtı diye abartıyoruz. Aslında yaptığımız kaçamakla kalssk gerisini getirmesek almayız aslında.

İstendikten sonra bol bıle gelir
Benımde yılbasına 80 ler gıbı mültecıcı bır ıstegım var bakalım

Senın gecmısıne baktım
Menülerını ınceledım
Köklü bir degisiklık yapmassan ve bu negatıflıgını ben zayıflıyacam şeklinde değişmezsen çabuk pes edersın
İlk is beyne bır format at bugun ıstersen
Ben yaparım berıl 60 kılo
Zuhal 50 kılo
Seydan 40 verdıyse bende yaparım de
Kı yalnız degılsın ben bız bunun ıcın burdayız
Senın kırız anlarını olmayan elbıselere küsmenı en ıyı bız bılırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…