- Konu Sahibi Handandandan
-
- #164.021
Kizlar ilk menü benden
Saat 8
1 kutu süt 200 ml.
Saat 12:30
Yarim simit
2 kk peynir
Yesillik
Saat 15
1 kase yoğurt
Saat 18:30
8 kaşık etli türlü
1 kase yoğurt
Bol salata
Su 9 bardak daha içerim
Spor yine yok
menüm
öğle 15.30
6 yk fellah köftesi
8 yk soğanlı patates salatası
ikisi de yağlıydı gayet
su henüz 750 ml
spor yok
CurukElma kız ne bizim bu halimiz yaa yarından itibaren ağzıma kaçamağın k sini sürmem ben çarş günü kv ler memleketten dönüyomuş. bugün gelen misafirde anlamadı kilo verdiğimi cünkü beni en sın bu kiloda görmüştü hatta 6 kg eksik görmüştü en azından kilo almışsın demedi Allahıma şükür
Menü
Sabah 11:30
Bir bardak süt
Bir haşlanmış yumurta
Kk peynir
Öğle 13
Bir tane cino
Akşam 18
Bir haşlanmış patates
Bir büyük kase salata
Su 2 yi gecti
Spor 45 dk yuruyus
Evettt ilk menüm gelsinnnnn
10.00 _2 yumurtalı omlet, 2 lokma peynir, 1 parmak kadar ev ekmeği, Dom.salat.maydonoz
14.00 ___4-5 kş. Yeşil fasülye, yoğurt, bikaçtane cin biber, avuç içi kadar ev ekmeği
Çarşıda 1 lokma simit
19.00 __1 tabak kıymalı menemen, yoğurt
Su 2 lt olur
2,5 saat çarşıda dolaşma +20 dk tempolu dönüş yolu
İyi akşamlar herkese kirk yılın başı tek basıma alışverişe çıktım çocuksuz tuhaf bi duyguydu
Menü
Bir bardak süt
Bir haşlanmış yumurta
Kk peynir
Öğle 13
Bir tane cino
Akşam 18
Bir haşlanmış patates
Bir büyük kase salata
Su 2 yi gecti
Spor 45 dk yuruyus
Bi çözüm lazim yaanapsak busee
Afiyet olsun busem ama iyice dengesizlesti senin menüler aç birakiyorsun kendini. Olmaz ki böyle
Pek sık gelmiyodum cnm
Ama sebep pis boğazımı tutmamam
Süpersin tatlım sana rakip olmaya korktum
Ben okadar veremem
Valla bende şaşırdım tatlım
Bu kiloya sevinilinilirmi
Bugün sevindim
Evettt ilk menüm gelsinnnnn
10.00 _2 yumurtalı omlet, 2 lokma peynir, 1 parmak kadar ev ekmeği, Dom.salat.maydonoz
14.00 ___4-5 kş. Yeşil fasülye, yoğurt, bikaçtane cin biber, avuç içi kadar ev ekmeği
Çarşıda 1 lokma simit
Su 2 lt olur
Huuu hanımlar bayram bitti artık
Bütün bahaneler geride kaldı
Yılbaşına tam 3.5 ay var
Benim hedefim inşallah - 20 Kilo
Az sonra oturmaya gideceğiz o yüzden menumu yazayım kızlar. Dünkü menumu de yazamadım. Onu da ekleyim.düne rağmen eksi çıkmak şok etti beni.işte rezil dünüm...
07.30 kahvaltı
Domates salatalık 2 çatal peynir 2 dilim peynirli börek. Çay
11 ara
Çay 1 dilim baklava
13 öğle
2 yk yoğurt çorbası
5 yk güveç.
3 yk yoğurt
15-18 arası 2 dilim baklava.2 sade Türk Kahvesi. 3 4 çikolata lokum.
19.30 akşam
1 kase bamya çorbası
1.5 porsiyon karışık ızgara
Salata.ezme.yoğurt. sumakli soğan.
1 Niğde gazozu.1 porsiyon hosmerim.
23 gece
1 dilim yaspasta
Su 2 lt
Spor yok
(((( batirdim biliyorum.bugün yediğim kaloriyi 6 ayi toplasam yemedim.dogumgunum olması bu kadar toleransi vermezdi bana.hele de perşembe günü. Üzgünüm (((
Bugün telafi etmeye çalıştım dünü.
10 kahvaltı
1 yumurta peynirle 1 tk tereyagli omlet
1 kk peynir
3 zeytin
1 yeşil biber
Çay
14 öğle
2 yk yoğurt çorbası
Yarimsar Domates salatalik
15 ara
1 melisa-papatya karışımı çay
Aksam yok. Az sonra bayram ziyareti yapcaz.tatli börek vs hiçbişey yemicem.sadece çay ve kahve.onlar da şekersiz zaten.artık sıkı tutmanin zamanı geldi.mezun olmak istiyorum(((
Bu arada tatil icin kullandığım geciktirici ters etki yaptı tam 15 gündür regl devam ediyor. 2 gün var 1 gün yok şeklinde kesik kesik.düzenim hormonlarım altüst olduüstelik tatilde de regldim.bi ise yaramadı. Dünkü istahim bundan da olabilir diye düşündüm. Aslında moral olarak sifirim. Bu kadar yemezdim canım sikkinken. Niye oldu anlayamadım (
Geçmişe donemiyorum hala çocuklardan. Ptesiye inşallah. O yüzden sorularınız ve yorumlarınıza ve olaylara yorum yapamıyorum((
İyi akşamlar herkese kirk yılın başı tek basıma alışverişe çıktım çocuksuz tuhaf bi duyguydu
Bu günkü menüm
Sabah 10.00
5 yk menemen
1 kk peynir
1 dilim ekmek
Salatalık
Öğlen 14.00
50 gr yağı düzdürülmüş tonbalığı
1 domates söğüş
1 dilim ekmek
Ara 16.00
1 bardak süt
Akşam 18.30
2 parça haßlanmış kırmızı et
1 kase yoğurt
2 litre su
40 dk yürüyüş
Elif fena değil menü. Ama hadi yatmadan 30 dk spor yap kuzum.
Buse yarından itibaren düzrnle canım menüleri. Cok sağlıksız böğle.
Olsun kız anlamasınlar. S4n verdiğini görüyormusun mutlu ol. Bazı insanlar da özellikle demezler. Hasetliklerinden. Noßver. Ben birinden taktir beklemem kıyafetlerim bollaßtığı zaman en güzel motivasyondur bana. Şimdi ilk hedefim bit tane petrol mavisi psntolonum var onu hiymek. 42 beden ama kalıbı dar herhalde.
Hilal öģlen keßke bir şeyler ekleseydin. Sadece cinoyla bırakmasaydın
Güzel menü zuhalcim afiyet olsun.
Ayyy bayılıyorum ben. Keyfinr göre davranıyorsun. Hele para da bolsa cepte ohhhh deymeyin keygime. Bayılıyorum alışvetişe. Hele çanta alışverişine.
Evet hedefim 07.02.17 de 56_57 olmakYılbaşında gönderelim senı o Zaman
Migren cok zorTartılmadım sabah mescıte gıttım
Migrenım tuttu bıraz yattım kalkıncada unuttum Can'ım ama dün -2.3 düm
Güzel canim bi yerde okumuştum mutfak %70 i spor %30 uymuş diyetinKizlar ilk menü benden
Saat 8
1 kutu süt 200 ml.
Saat 12:30
Yarim simit
2 kk peynir
Yesillik
Saat 15
1 kase yoğurt
Saat 18:30
8 kaşık etli türlü
1 kase yoğurt
Bol salata
Su 9 bardak daha içerim
Spor yine yok
Eski buse geri dön ben geldiğimde böyle miydi busemenüm
öğle 15.30
6 yk fellah köftesi
8 yk soğanlı patates salatası
ikisi de yağlıydı gayet
su henüz 750 ml
spor yok
Sporun güzel cinoyu nerden buldun kız çocukken vardıMenü
Bir bardak süt
Bir haşlanmış yumurta
Kk peynir
Öğle 13
Bir tane cino
Akşam 18
Bir haşlanmış patates
Bir büyük kase salata
Su 2 yi gecti
Spor 45 dk yuruyus
Güzel menü ablaEvettt ilk menüm gelsinnnnn
Çarşıda 1 lokma simit
Su 2 lt olur
Benimde -15 hadi bakalım kolay gelsin hepimizeHuuu hanımlar bayram bitti artık
Yılbaşına tam 3.5 ay var
Bunyeyi alt ust ediyorBu arada tatil icin kullandığım geciktirici ters etki yaptı tam 15 gündür regl devam ediyor. 2 gün var 1 gün yok şeklinde kesik kesik.düzenim hormonlarım altüst olduüstelik tatilde de regldim.bi ise yaramadı. Dünkü istahim bundan da olabilir diye düşündüm. Aslında moral olarak sifirim. Bu kadar yemezdim canım sikkinken. Niye oldu anlayamadım (
Ohh keyfini çıkarsaydinİyi akşamlar herkese kirk yılın başı tek basıma alışverişe çıktım çocuksuz tuhaf bi duyguydu
superrrBu günkü menüm
Sabah 10.00
5 yk menemen
1 kk peynir
1 dilim ekmek
Salatalık
Öğlen 14.00
1 domates söğüş
1 dilim ekmek
Ara 16.00
1 bardak süt
Akşam 18.30
1 kase yoğurt
2 litre su
40 dk yürüyüş
Menüm
11.30
1 d beyaz ekmek (tam b bitti alamadm)
3 çatal yumurtalı patates
Domates,salatalik
14 gbi 1 dilim baklava
19.00
1 d ekmek
1 KK peynir
Esim beni beklemiş yemek yapmamis söylendm biraz
Su,1,5
Spor, 1 saat yürüyüş
Evet hedefim 07.02.17 de 56_57 olmak
Migren cok zorsonuç çok güzel
Güzel canim bi yerde okumuştum mutfak %70 i spor %30 uymuş diyetin
Eski buse geri dön ben geldiğimde böyle miydi buse
Sporun güzel cinoyu nerden buldun kız çocukken vardı
Güzel menü abla
Benimde -15 hadi bakalım kolay gelsin hepimize
Bunyeyi alt ust ediyor
Ohh keyfini çıkarsaydin
superrr
Hoşgeldin abla inanıyorum ki yine başaracaksın sende :) benimde hedefim öyle bir şey inşallah hepimiz kurtuluruz şu kilolardanHuuu hanımlar bayram bitti artık
Yılbaşına tam 3.5 ay var
ne güzel olmuş :) rahatladın mı bari birazİyi akşamlar herkese kirk yılın başı tek basıma alışverişe çıktım çocuksuz tuhaf bi duyguydu
bayram bitti baklavalar bitmedimiMenüm
11.30
Domates,salatalik
14 gbi 1 dilim baklava
19.00
1 d ekmek
1 KK peynir
Su,1,5
Spor, 1 saat yürüyüş
canım üzüldüğünü anladığı için görmek istememistirKızlar bana bu hafta bir şeyler oldu git gide gidiyor kafam bugün regl oldum sanırım geçen ay denize girmiştim onla ilgili bir sıkıntı olduğundan çektim o kadar.. Ve aşırı baş dönmem vardı. dün ki gezme iyi geldi ama yine de kendimi çook yalnız hissediyorum. Annemde bugün beni görmek falan istememiş okula da gitsin gitsin boşver demişmoralim sinirim hepten bozuldu
abla menulerim herzamanki gibi günlük yürüyüşe çıkıyorum ama yok gitmiyor takıldım kaldimGüzelim Eğer hiç kaçamak yapmayıp Sporunu yapıp buna rağmen veremiyosan o zaman Duraklama var demektir
Heralde sende öyle bi durum yok
listeye dönüş yolunda iyi abla :) afiyet olsunEvettt ilk menüm gelsinnnnn
Çarşıda 1 lokma simit
Su 2 lt olur
benim mezun olmak ablaHuuu hanımlar bayram bitti artık
Yılbaşına tam 3.5 ay var
vuhuuu uçmuş gitmiş senin menun aysecim ama toparlamaya calismissin bugün. Doğum gününkutlu olsun canımAz sonra oturmaya gideceğiz o yüzden menumu yazayım kızlar. Dünkü menumu de yazamadım. Onu da ekleyim.düne rağmen eksi çıkmak şok etti beni.işte rezil dünüm...
07.30 kahvaltı
11 ara
Çay 1 dilim baklava
13 öğle
2 yk yoğurt çorbası
5 yk güveç.
3 yk yoğurt
19.30 akşam
1 kase bamya çorbası
23 gece
1 dilim yaspasta
Su 2 lt
Spor yok
(((( batirdim biliyorum.bugün yediğim kaloriyi 6 ayi toplasam yemedim.dogumgunum olması bu kadar toleransi vermezdi bana.hele de perşembe günü. Üzgünüm (((
10 kahvaltı
1 kk peynir
3 zeytin
1 yeşil biber
Çay
14 öğle
2 yk yoğurt çorbası
15 ara
Aksam yok. Az sonra bayram ziyareti yapcaz.tatli börek vs hiçbişey yemicem.sadece çay ve kahve.onlar da şekersiz zaten.artık sıkı tutmanin zamanı geldi.mezun olmak istiyorum(((
bi daha kullanma canımBu arada tatil icin kullandığım geciktirici ters etki yaptı tam 15 gündür regl devam ediyor. 2 gün var 1 gün yok şeklinde kesik kesik.düzenim hormonlarım altüst olduüstelik tatilde de regldim.bi ise yaramadı. Dünkü istahim bundan da olabilir diye düşündüm. Aslında moral olarak sifirim. Bu kadar yemezdim canım sikkinken. Niye oldu anlayamadım (
ay ne güzel bi ara bende çıkayım yaaİyi akşamlar herkese kirk yılın başı tek basıma alışverişe çıktım çocuksuz tuhaf bi duyguydu
Afiyet olsun canım güzelBu günkü menüm
Sabah 10.00
5 yk menemen
1 kk peynir
1 dilim ekmek
Salatalık
Öğlen 14.00
1 domates söğüş
1 dilim ekmek
Ara 16.00
1 bardak süt
Akşam 18.30
1 kase yoğurt
2 litre su
40 dk yürüyüş
Kacamagin yanına başka bişey yemeyim dedim canımElif fena değil menü. Ama hadi yatmadan 30 dk spor yap kuzum.
Buse yarından itibaren düzrnle canım menüleri. Cok sağlıksız böğle.
Olsun kız anlamasınlar. S4n verdiğini görüyormusun mutlu ol. Bazı insanlar da özellikle demezler. Hasetliklerinden. Noßver. Ben birinden taktir beklemem kıyafetlerim bollaßtığı zaman en güzel motivasyondur bana. Şimdi ilk hedefim bit tane petrol mavisi psntolonum var onu hiymek. 42 beden ama kalıbı dar herhalde.
Hilal öģlen keßke bir şeyler ekleseydin. Sadece cinoyla bırakmasaydın
Güzel menü zuhalcim afiyet olsun.
Ayyy bayılıyorum ben. Keyfinr göre davranıyorsun. Hele para da bolsa cepte ohhhh deymeyin keygime. Bayılıyorum alışvetişe. Hele çanta alışverişine.
20 gr lık 80 kalori busemmminicik cino ama kalorisi cüssesinden büyük haberin olsun hilalim. afiyet olsun su fena degil spor güzel
yarın pro günü yapalım mı?
valla batırdığım için sonrasında boğazından gecmiyor aksam
valla sevinilir abla cünkü almamak büyük basarı hele de bu bayram sürecinde evinden uzakta. tebrikss
menü güzel suyu az daha iç abla. afiyet olsun
ooo hedef büyük. benim yılbaşına hedefim hamişlikkasımda 56 olmak
tatlım cidden menü batıkmış. olsun artık ileriye bakıcaz bugün toparlamıssın.
geçmiş dogum günün kutlu olsun kuzucuum :)
yaa keske hiç kullanmasaymıssın ben hiç kullanmadım tatilde bn de regldim olsun hormon bozmak daha beter. bi an önce normale döner vücut inş.
kız sen ne zamandır geçmişe bakmıyorsun. bu kadar gecmişi nasıl okuycan anam sen?? bi aksam vakit ayır da oku artık.
ay ne desem bilemedim bende cocuk olmayıncarahat etmişsindir bi oh demişssindir bencee
afiyet olsun elifin. tonu süzsende light değilse cok yaglı oluyor canım ona dikkat et light tüket.
aynen menülein iyice battı bu ara
kız zaten bu gelenler beni en son 6 kg zayıf halimle görmüştü. kilo almıssın şişmişssin demediklerine şükür
Afiyet olsun canımMenüm
11.30
Domates,salatalik
14 gbi 1 dilim baklava
19.00
1 d ekmek
1 KK peynir
Su,1,5
Spor, 1 saat yürüyüş
Buse söyleyince bakkallari aradım canımEvet hedefim 07.02.17 de 56_57 olmak
Migren cok zorsonuç çok güzel
Güzel canim bi yerde okumuştum mutfak %70 i spor %30 uymuş diyetin
Eski buse geri dön ben geldiğimde böyle miydi buse
Sporun güzel cinoyu nerden buldun kız çocukken vardı
Güzel menü abla
Benimde -15 hadi bakalım kolay gelsin hepimize
Bunyeyi alt ust ediyor
Ohh keyfini çıkarsaydin
superrr
Neden yanında istemiyor ki yaKızlar bana bu hafta bir şeyler oldu git gide gidiyor kafam bugün regl oldum sanırım geçen ay denize girmiştim onla ilgili bir sıkıntı olduğundan çektim o kadar.. Ve aşırı baş dönmem vardı. dün ki gezme iyi geldi ama yine de kendimi çook yalnız hissediyorum. Annemde bugün beni görmek falan istememiş okula da gitsin gitsin boşver demişmoralim sinirim hepten bozuldu
Huuu hanımlar bayram bitti artık
Yılbaşına tam 3.5 ay var
Az sonra oturmaya gideceğiz o yüzden menumu yazayım kızlar. Dünkü menumu de yazamadım. Onu da ekleyim.düne rağmen eksi çıkmak şok etti beni.işte rezil dünüm...
07.30 kahvaltı
11 ara
Çay 1 dilim baklava
13 öğle
2 yk yoğurt çorbası
5 yk güveç.
3 yk yoğurt
19.30 akşam
1 kase bamya çorbası
23 gece
1 dilim yaspasta
Su 2 lt
Spor yok
10 kahvaltı
1 kk peynir
3 zeytin
1 yeşil biber
Çay
14 öğle
2 yk yoğurt çorbası
15 ara
Bu arada tatil icin kullandığım geciktirici ters etki yaptı tam 15 gündür regl devam ediyor. 2 gün var 1 gün yok şeklinde kesik kesik.düzenim hormonlarım altüst olduüstelik tatilde de regldim.bi ise yaramadı. Dünkü istahim bundan da olabilir diye düşündüm. Aslında moral olarak sifirim. Bu kadar yemezdim canım sikkinken. Niye oldu anlayamadım (
minicik cino ama kalorisi cüssesinden büyük haberin olsun hilalim. afiyet olsun su fena degil spor güzel
yarın pro günü yapalım mı?
valla batırdığım için sonrasında boğazından gecmiyor aksam
valla sevinilir abla cünkü almamak büyük basarı hele de bu bayram sürecinde evinden uzakta. tebrikss
menü güzel suyu az daha iç abla. afiyet olsun
ooo hedef büyük. benim yılbaşına hedefim hamişlikkasımda 56 olmak
tatlım cidden menü batıkmış. olsun artık ileriye bakıcaz bugün toparlamıssın.
geçmiş dogum günün kutlu olsun kuzucuum :)
yaa keske hiç kullanmasaymıssın ben hiç kullanmadım tatilde bn de regldim olsun hormon bozmak daha beter. bi an önce normale döner vücut inş.
kız sen ne zamandır geçmişe bakmıyorsun. bu kadar gecmişi nasıl okuycan anam sen?? bi aksam vakit ayır da oku artık.
ay ne desem bilemedim bende cocuk olmayıncarahat etmişsindir bi oh demişssindir bencee
afiyet olsun elifin. tonu süzsende light değilse cok yaglı oluyor canım ona dikkat et light tüket.
aynen menülein iyice battı bu ara
kız zaten bu gelenler beni en son 6 kg zayıf halimle görmüştü. kilo almıssın şişmişssin demediklerine şükür
Menüm
11.30
Domates,salatalik
14 gbi 1 dilim baklava
19.00
1 d ekmek
1 KK peynir
Su,1,5
Spor, 1 saat yürüyüş
spor güzel su az. baklava cıs ama fena menü değil
kız eşin yemek mi yapıyor ne güzel. benimki menemen biliyor bi tek ama cok meraklı mutfaga ama batırıyor diye sokmuyom bençalışırsam mecbur sokarım tabi
ben de o buseyi geri istiyom yarından itibaren geri dönüyom !
Kızlar bana bu hafta bir şeyler oldu git gide gidiyor kafam bugün regl oldum sanırım geçen ay denize girmiştim onla ilgili bir sıkıntı olduğundan çektim o kadar.. Ve aşırı baş dönmem vardı. dün ki gezme iyi geldi ama yine de kendimi çook yalnız hissediyorum. Annemde bugün beni görmek falan istememiş okula da gitsin gitsin boşver demişmoralim sinirim hepten bozuldu
canım üzüldüğünü anladığı için görmek istememistir
bilemiyorum ya günler uzun geliyor falan arada bir yanına gidiyoruz sanıyor canı sıkılıyor orda bir de çıkarın beni dediğinde çözüm getiremeyince trip atıyor sanırımNeden yanında istemiyor ki ya
Menüm
Sabah(8:30)
1.5 yumurtalı omlet
Maydonoz
Salatalık
Ara(11:00)
Sütlü kahve + 2gun kurusu +2altinbasak
Öğle(14:00)
1kepce yayla çorbası
100g et sote
Salata
1dlm ekmek
Ara(16:00)
Mistik çay
Aksam(18:00)
1dlm ekmek
50g suzulmus light tonn
1/2 minik haşlanmış patates
Su:3lt sporu akşam yapacaktim ama oğlum yeni uyudu kuduruklugu ustundeydi bu saattede koşu bandına cikamam ses yapıyor alt kata.tvde henüz yapılmadı yapılsa onda kayitliydi leslie ve platesleryarına kaldı malesef
yavaş yürürsen ses yapmıyor da koşarsan fena oluyorMenü çok güzel canım. Alta gitmez sesi bandın. Ben hep gece yürüyorum. Ses grlmiyor diyor eltim. Soruyorum rahatsız olmasınlar diye.
Kızlar bana bu hafta bir şeyler oldu git gide gidiyor kafam bugün regl oldum sanırım geçen ay denize girmiştim onla ilgili bir sıkıntı olduğundan çektim o kadar.. Ve aşırı baş dönmem vardı. dün ki gezme iyi geldi ama yine de kendimi çook yalnız hissediyorum. Annemde bugün beni görmek falan istememiş okula da gitsin gitsin boşver demişmoralim sinirim hepten bozuldu
abla menulerim herzamanki gibi günlük yürüyüşe çıkıyorum ama yok gitmiyor takıldım kaldim
listeye dönüş yolunda iyi abla :) afiyet olsun
benim mezun olmak ablains olabilirimm
vuhuuu uçmuş gitmiş senin menun aysecim ama toparlamaya calismissin bugün. Doğum gününkutlu olsun canım
bi daha kullanma canım
ay ne güzel bi ara bende çıkayım yaa
Afiyet olsun canım güzel
Kacamagin yanına başka bişey yemeyim dedim canım
20 gr lık 80 kalori busemm
Ya pro günü değilde kalıcı bişey lazim ya
Afiyet olsun canım
Buse söyleyince bakkallari aradım canımbi tanesinde buldum
Neden yanında istemiyor ki ya
Menüm
Sabah(8:30)
1.5 yumurtalı omlet
Maydonoz
Salatalık
Ara(11:00)
Sütlü kahve + 2gun kurusu +2altinbasak
Öğle(14:00)
1kepce yayla çorbası
100g et sote
Salata
1dlm ekmek
Ara(16:00)
Mistik çay
Aksam(18:00)
1dlm ekmek
50g suzulmus light tonn
1/2 minik haşlanmış patates
Su:3lt sporu akşam yapacaktim ama oğlum yeni uyudu kuduruklugu ustundeydi bu saattede koşu bandına cikamam ses yapıyor alt kata.tvde henüz yapılmadı yapılsa onda kayitliydi leslie ve platesleryarına kaldı malesef
Benim yılbaşı hedefim 72 kg. Büyük hedef ama bakalım zorlayacağım.
Geçmiş doğim günün kutlu olsun canım.
Menülere gelincr ćok olmamış. Artık toparlarız hrp betsber bizimkiler de süper değil.
Bir kaç ay etkiler csnım. Sonra toparlarsın.
Dikkat edeyim bundan sonra busem. Tonbalığıji light alayım o zaman. Yemek olmayıncs dolapta iyi geliyor .
Yapıyorsa süper. Benimki aç yatacağını bilse gene yapmaz. Bu durimda bizim fix menü ya köfteci ya da bslıkçı.
Bence de sok buse. Sonra hazıra alışıyorlar.
Canım sıkma canını annen de hastsnede bunalmıştır. Sen de üzülme diye çağırmamıştır.
sende tek başına al yürü görsünleryürüme bandına yer olmadığı için annem ve eşim karşı cıktı bir sürü örnek gösterdiler alıpta kullanmayan eş dost akrabadan. cık dısarı yürü dediler :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?