- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #164.041
Eşine söyledin mi TV yiMenüm
Sabah(8:30)
1.5 yumurtalı omlet
Maydonoz
Salatalık
Ara(11:00)
Sütlü kahve + 2gun kurusu +2altinbasak
Öğle(14:00)
1kepce yayla çorbası
100g et sote
Salata
1dlm ekmek
Ara(16:00)
Mistik çay
Aksam(18:00)
1dlm ekmek
50g suzulmus light tonn
1/2 minik haşlanmış patates
Su:3lt sporu akşam yapacaktim ama oğlum yeni uyudu kuduruklugu ustundeydi bu saattede koşu bandına cikamam ses yapıyor alt kata.tvde henüz yapılmadı yapılsa onda kayitliydi leslie ve platesleryarına kaldı malesef
Yapar benim caanm yemek yapmak istemezsem ya da disardaysm bugün yapmamis amaa, ev isi de yapar sağolsun ah bi de cimriliği olmasaBenim yılbaşı hedefim 72 kg. Büyük hedef ama bakalım zorlayacağım.
Geçmiş doğim günün kutlu olsun canım.
Menülere gelincr ćok olmamış. Artık toparlarız hrp betsber bizimkiler de süper değil.
Bir kaç ay etkiler csnım. Sonra toparlarsın.
Dikkat edeyim bundan sonra busem. Tonbalığıji light alayım o zaman. Yemek olmayıncs dolapta iyi geliyor .
Yapıyorsa süper. Benimki aç yatacağını bilse gene yapmaz. Bu durimda bizim fix menü ya köfteci ya da bslıkçı.
Bence de sok buse. Sonra hazıra alışıyorlar.
Canım sıkma canını annen de hastsnede bunalmıştır. Sen de üzülme diye çağırmamıştır.
Kışın yürümüyor ki disarida hele de çocuğun varsa,ben kış için aldm simdi balkona koydm taşınınca acmadm dahayürüme bandına yer olmadığı için annem ve eşim karşı cıktı bir sürü örnek gösterdiler alıpta kullanmayan eş dost akrabadan. cık dısarı yürü dediler :/
Menü çok güzel canım. Alta gitmez sesi bandın. Ben hep gece yürüyorum. Ses grlmiyor diyor eltim. Soruyorum rahatsız olmasınlar diye.
Bende eski konuşma sordum oda biz kendi sesimizden duymuyoruz be güzelim diyordu ama simdi koşu bandının olduğu odada alt komşunun bebeği var kendi yerime koyuyorum pat pat ses gelse oğlum rahatsız olurdu sanırımyavaş yürürsen ses yapmıyor da koşarsan fena oluyor
Progunu nasıl oluyorcanım üzülme diyedir. insanın annesi herşeyi işte anlıyorum seni
benim aklımda kalorisi daha cok diye kalmış yaa
pro günü duraklamayı kırmak için birebir amaben yarın yapıcam hilalim. kalıcı bir şey istiyorsan o da cinosuz kaçamaksız menülerimizden sonra kalıcı oluruz zaten
menü güzel. afiyet olsun
kız suan sokmuyom cünkü evdeyim çalışmıyorumki. adam zaten çalışıyor bi de yemek yapmasın artık
canım eliptik daha iyi ve sessiz daha az yer kaplıyor ite kaka spor yapan cinstensen evet öylece kalacak malesefyürüme bandına yer olmadığı için annem ve eşim karşı cıktı bir sürü örnek gösterdiler alıpta kullanmayan eş dost akrabadan. cık dısarı yürü dediler :/
sende tek başına al yürü görsünler
Kışın yürümüyor ki disarida hele de çocuğun varsa,ben kış için aldm simdi balkona koydm taşınınca acmadm daha
Bende eski konuşma sordum oda biz kendi sesimizden duymuyoruz be güzelim diyordu ama simdi koşu bandının olduğu odada alt komşunun bebeği var kendi yerime koyuyorum pat pat ses gelse oğlum rahatsız olurdu sanırım
Progunu nasıl oluyor
canım eliptik daha iyi ve sessiz daha az yer kaplıyor ite kaka spor yapan cinstensen evet öylece kalacak malesef
Afiyet olsun canımMenüm
1.5 yumurtalı omlet
Maydonoz
Salatalık
1kepce yayla çorbası
100g et sote
Salata
1dlm ekmek
Mistik çay
1dlm ekmek
50g suzulmus light tonn
Su:3lt sporu akşam yapacaktim ama oğlum yeni uyudu kuduruklugu ustundeydi bu saattede koşu bandına cikamam ses yapıyor alt kata.tvde henüz yapılmadı yapılsa onda kayitliydi leslie ve platesleryarına kaldı malesef
olabilir canım ama annenin böyle yapmasına üzüldümbilemiyorum ya günler uzun geliyor falan arada bir yanına gidiyoruz sanıyor canı sıkılıyor orda bir de çıkarın beni dediğinde çözüm getiremeyince trip atıyor sanırım
yarın yapalım o zaman busem duraklamayi kirmam lazim kac hafta olducanım üzülme diyedir. insanın annesi herşeyi işte anlıyorum seni
benim aklımda kalorisi daha cok diye kalmış yaa
pro günü duraklamayı kırmak için birebir amaben yarın yapıcam hilalim. kalıcı bir şey istiyorsan o da cinosuz kaçamaksız menülerimizden sonra kalıcı oluruz zaten
menü güzel. afiyet olsun
kız suan sokmuyom cünkü evdeyim çalışmıyorumki. adam zaten çalışıyor bi de yemek yapmasın artık
kız valla teksin nasıl olsa çıkıp yuruseeyürüme bandına yer olmadığı için annem ve eşim karşı cıktı bir sürü örnek gösterdiler alıpta kullanmayan eş dost akrabadan. cık dısarı yürü dediler :/
Aynen ya fatma yok ortalarda
Iyi geceler busemkızlar öpüldünüzz iyi geceleeer yarın hepimizin menüsü güzel kilosu az olsun inş
yaa tabi çok zekice
inşallah ben gitmeden çıkar yoğun bakımdan da içim rahat giderimolabilir canım ama annenin böyle yapmasına üzüldüm
Inş canım yaa
inşallah ben gitmeden çıkar yoğun bakımdan da içim rahat giderim
yavaş yürürsen ses yapmıyor da koşarsan fena oluyor
yürüme bandına yer olmadığı için annem ve eşim karşı cıktı bir sürü örnek gösterdiler alıpta kullanmayan eş dost akrabadan. cık dısarı yürü dediler :/
Yapar benim caanm yemek yapmak istemezsem ya da disardaysm bugün yapmamis amaa, ev isi de yapar sağolsun ah bi de cimriliği olmasa
Kışın yürümüyor ki disarida hele de çocuğun varsa,ben kış için aldm simdi balkona koydm taşınınca acmadm daha
@elifvecebir bi sorunmu var ? Farkındayım ne menulerime yorum yapıyorsun nede kilo bildirimime
Hilal cım bence bünye alıştı bu beslenmë şekline değişiklik yap şaşırt bünyeni belki de detoks denemelisin.Tebrikler elifcim
tamam abla
Tebrikler kızlar
Abla benim kac haftadır böyle
elif gitmiyor takıldım bu kiloda anlamıyorum ya
Afiyet olsun elifcim
ucuz atlatmışsın bugünü. Afiyet olsun.menüm
öğle 15.30
6 yk fellah köftesi
8 yk soğanlı patates salatası
ikisi de yağlıydı gayet
su henüz 750 ml
spor yok
kaçamağı ni sevsinler. Afiyet olsun canım menun güzel.Menü
Sabah 11:30
Bir bardak süt
Bir haşlanmış yumurta
Kk peynir
Öğle 13
Bir tane cino
Akşam 18
Bir haşlanmış patates
Bir büyük kase salata
Su 2 yi gecti
Spor 45 dk yuruyus
vuu güzel menü. Afiyet olsun.Evettt ilk menüm gelsinnnnn
10.00 _2 yumurtalı omlet, 2 lokma peynir, 1 parmak kadar ev ekmeği, Dom.salat.maydonoz
14.00 ___4-5 kş. Yeşil fasülye, yoğurt, bikaçtane cin biber, avuç içi kadar ev ekmeği
Çarşıda 1 lokma simit
19.00 __1 tabak kıymalı menemen, yoğurt
Su 2 lt olur
2,5 saat çarşıda dolaşma +20 dk tempolu dönüş yolu
doğum günün kutlu olsun tatlım da o baklavaları yaş pastalar ne öyle aman Yarabbi çok fena yemişsin dikkat et tatlım ya. Bugün güzel afiyet olsun.Az sonra oturmaya gideceğiz o yüzden menumu yazayım kızlar. Dünkü menumu de yazamadım. Onu da ekleyim.düne rağmen eksi çıkmak şok etti beni.işte rezil dünüm...
07.30 kahvaltı
Domates salatalık 2 çatal peynir 2 dilim peynirli börek. Çay
11 ara
Çay 1 dilim baklava
13 öğle
2 yk yoğurt çorbası
5 yk güveç.
3 yk yoğurt
15-18 arası 2 dilim baklava.2 sade Türk Kahvesi. 3 4 çikolata lokum.
19.30 akşam
1 kase bamya çorbası
1.5 porsiyon karışık ızgara
Salata.ezme.yoğurt. sumakli soğan.
1 Niğde gazozu.1 porsiyon hosmerim.
23 gece
1 dilim yaspasta
Su 2 lt
Spor yok
(((( batirdim biliyorum.bugün yediğim kaloriyi 6 ayi toplasam yemedim.dogumgunum olması bu kadar toleransi vermezdi bana.hele de perşembe günü. Üzgünüm (((
Bugün telafi etmeye çalıştım dünü.
10 kahvaltı
1 yumurta peynirle 1 tk tereyagli omlet
1 kk peynir
3 zeytin
1 yeşil biber
Çay
14 öğle
2 yk yoğurt çorbası
Yarimsar Domates salatalik
15 ara
1 melisa-papatya karışımı çay
Aksam yok. Az sonra bayram ziyareti yapcaz.tatli börek vs hiçbişey yemicem.sadece çay ve kahve.onlar da şekersiz zaten.artık sıkı tutmanin zamanı geldi.mezun olmak istiyorum(((
Ay canım ya berbat o haplar düşünsene 1 hala bütün sistem duruyor bende zaman zaman içtim çok pişmanım.Bu arada tatil icin kullandığım geciktirici ters etki yaptı tam 15 gündür regl devam ediyor. 2 gün var 1 gün yok şeklinde kesik kesik.düzenim hormonlarım altüst olduüstelik tatilde de regldim.bi ise yaramadı. Dünkü istahim bundan da olabilir diye düşündüm. Aslında moral olarak sifirim. Bu kadar yemezdim canım sikkinken. Niye oldu anlayamadım (
öyledir o duygu tuhaf :)))) ama güzel.İyi akşamlar herkese kirk yılın başı tek basıma alışverişe çıktım çocuksuz tuhaf bi duyguydu
güzel canim afiyet olsun.Bu günkü menüm
Sabah 10.00
5 yk menemen
1 kk peynir
1 dilim ekmek
Salatalık
Öğlen 14.00
50 gr yağı düzdürülmüş tonbalığı
1 domates söğüş
1 dilim ekmek
Ara 16.00
1 bardak süt
Akşam 18.30
2 parça haßlanmış kırmızı et
1 kase yoğurt
2 litre su
40 dk yürüyüş
Valla yurudum yarım saate yakın. Oğlan park istiyor gece çıkıyoruz ben yürüyorum onlar oynuyor. Ama pert im zor yurudum sürekli bir kosturmaca neyse ki gorumcemler gitti bugün yarın temizlik zamanı.Elif fena değil menü. Ama hadi yatmadan 30 dk spor yap kuzum.
Buse yarından itibaren düzrnle canım menüleri. Cok sağlıksız böğle.
Olsun kız anlamasınlar. S4n verdiğini görüyormusun mutlu ol. Bazı insanlar da özellikle demezler. Hasetliklerinden. Noßver. Ben birinden taktir beklemem kıyafetlerim bollaßtığı zaman en güzel motivasyondur bana. Şimdi ilk hedefim bit tane petrol mavisi psntolonum var onu hiymek. 42 beden ama kalıbı dar herhalde.
Hilal öģlen keßke bir şeyler ekleseydin. Sadece cinoyla bırakmasaydın
Güzel menü zuhalcim afiyet olsun.
Ayyy bayılıyorum ben. Keyfinr göre davranıyorsun. Hele para da bolsa cepte ohhhh deymeyin keygime. Bayılıyorum alışvetişe. Hele çanta alışverişine.
yeter artık su baklavaları yemeyinnnnnn :))))Menüm
11.30
1 d beyaz ekmek (tam b bitti alamadm)
3 çatal yumurtalı patates
Domates,salatalik
14 gbi 1 dilim baklava
19.00
1 d ekmek
1 KK peynir
Esim beni beklemiş yemek yapmamis söylendm biraz
Su,1,5
Spor, 1 saat yürüyüş
Üzülme ni istemiyordur tatlım.Kızlar bana bu hafta bir şeyler oldu git gide gidiyor kafam bugün regl oldum sanırım geçen ay denize girmiştim onla ilgili bir sıkıntı olduğundan çektim o kadar.. Ve aşırı baş dönmem vardı. dün ki gezme iyi geldi ama yine de kendimi çook yalnız hissediyorum. Annemde bugün beni görmek falan istememiş okula da gitsin gitsin boşver demişmoralim sinirim hepten bozuldu
Afiyet olsun canım. Yarın yaparsın sporunu inşallah.Menüm
1.5 yumurtalı omlet
Maydonoz
Salatalık
1kepce yayla çorbası
100g et sote
Salata
1dlm ekmek
Mistik çay
1dlm ekmek
50g suzulmus light tonn
Bence de alma 8 sene evde aşkı olarak kullandım :)))) ev olunca yapılmıyor bi spor salonuna yazıl daha iyi.yürüme bandına yer olmadığı için annem ve eşim karşı cıktı bir sürü örnek gösterdiler alıpta kullanmayan eş dost akrabadan. cık dısarı yürü dediler :/
yok canım bende bilmeden bisimi dedim diye merak ettim. Kirildinmi filan diyeBen koşmuyorum zsten 6 da yürüyorum. Bir kaç kerede sordum eltime öncedinde de kaynanam oturuyordu ona da sormußtum hiç s3s gelmiyor diyordu. Bilmiyorum ben ćok da hızlı basmam yere. Kızım 25 kg ama ćok hızlı basıyor yere. Eltim büyük kızımın gece su içmeye kaltığını anlıyorum diyor.
Buse çok ds kullanılmıuor canım. İnan ćocuk yokken dışarıdz rahatla bu ihtiyacını giderebilirsin. Benim evim de 2+1 sma iki ćocuk var. Mutfakta duruyor bant. Dır 2 yıl sonra kendi evime geçeceğim orads bodrumum olacak oraya koyarım diye düşünüyorum. O yüzden bekletiyorum.
Benim ki de cimri değil ama iş yapmayı sevmez. Ne alırsam alayım ne parasını sorar ne de nereden aldın der.
Ćocukla dışarıda zor oluyor. Sma çocuk yoksa sorun olmaz bence kış da olsa. Ama ben batı tarafta kış olmuyor ki çok. Daha karlı geçen bölgeletde zor tabi dışarıda yürümek.
Süperrr.
Hilalcim inan gözden kaćırmıßımdır. Kedinlikle bir art niyetim yok. Gerçekten kırdıysam seni farketmeden de olsa hakkını helal et. Cidden hiç bir art niyet yok canım. Ćok üzüldüm.
3 4 günlük detokslardan bakayım en iyisi yaHilal cım bence bünye alıştı bu beslenmë şekline değişiklik yap şaşırt bünyeni belki de detoks denemelisin.
ucuz atlatmışsın bugünü. Afiyet olsun.
kaçamağı ni sevsinler. Afiyet olsun canım menun güzel.
vuu güzel menü. Afiyet olsun.
doğum günün kutlu olsun tatlım da o baklavaları yaş pastalar ne öyle aman Yarabbi çok fena yemişsin dikkat et tatlım ya. Bugün güzel afiyet olsun.
Ay canım ya berbat o haplar düşünsene 1 hala bütün sistem duruyor bende zaman zaman içtim çok pişmanım.
öyledir o duygu tuhaf :)))) ama güzel.
güzel canim afiyet olsun.
Valla yurudum yarım saate yakın. Oğlan park istiyor gece çıkıyoruz ben yürüyorum onlar oynuyor. Ama pert im zor yurudum sürekli bir kosturmaca neyse ki gorumcemler gitti bugün yarın temizlik zamanı.
yeter artık su baklavaları yemeyinnnnnn :))))
Üzülme ni istemiyordur tatlım.
Afiyet olsun canım. Yarın yaparsın sporunu inşallah.
Bence de alma 8 sene evde aşkı olarak kullandım :)))) ev olunca yapılmıyor bi spor salonuna yazıl daha iyi.
inşallah ablamKızlar yorumlarınız için teşekkür ederim
Ama şu izin döneminde pek yorum olarak paylaşımcı olamıcam inşallah eve gidince telafi ederim. Kusura bakmayın
ballikayfe ecem Bencede annen senin üzülmeni istemediği için gelmeni istememiştir tatlım
CurukElma hilalcim normalde çok az Yediğin için ufak bi kaçamak bile kilo vermeni engeller
Son zamanlardada heralde kaçamaklar vardı
Az değil sağlıklı düzenli beslen
Sporuna dikkat etmedim Eğer düzenli yapıyorsan süreyi artırabilirsin
Hepimize söylüyorum
Artık gerçekten kaçamaklara bi son verelim zararlı Karbonlardan kurtulalım
Bende ne zamandır aç uyuyacam bugün
Olabilir ablacim. Hani bi gece hamburger yemistim o zamandan beri doğru duzgun kilo veremedim ve baya oldu 6 7 hafta belki daha fazladırKızlar yorumlarınız için teşekkür ederim
Ama şu izin döneminde pek yorum olarak paylaşımcı olamıcam inşallah eve gidince telafi ederim. Kusura bakmayın
ballikayfe ecem Bencede annen senin üzülmeni istemediği için gelmeni istememiştir tatlım
CurukElma hilalcim normalde çok az Yediğin için ufak bi kaçamak bile kilo vermeni engeller
Son zamanlardada heralde kaçamaklar vardı
Az değil sağlıklı düzenli beslen
Sporuna dikkat etmedim Eğer düzenli yapıyorsan süreyi artırabilirsin
Hepimize söylüyorum
Artık gerçekten kaçamaklara bi son verelim zararlı Karbonlardan kurtulalım
Bende ne zamandır aç uyuyacam bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?