Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Eşine söyledin mi TV yi

Yapar benim caanm yemek yapmak istemezsem ya da disardaysm bugün yapmamis amaa, ev isi de yapar sağolsun ah bi de cimriliği olmasa

yürüme bandına yer olmadığı için annem ve eşim karşı cıktı bir sürü örnek gösterdiler alıpta kullanmayan eş dost akrabadan. cık dısarı yürü dediler :/
Kışın yürümüyor ki disarida hele de çocuğun varsa,ben kış için aldm simdi balkona koydm taşınınca acmadm daha

Menü çok güzel canım. Alta gitmez sesi bandın. Ben hep gece yürüyorum. Ses grlmiyor diyor eltim. Soruyorum rahatsız olmasınlar diye.
yavaş yürürsen ses yapmıyor da koşarsan fena oluyor
Bende eski konuşma sordum oda biz kendi sesimizden duymuyoruz be güzelim diyordu ama simdi koşu bandının olduğu odada alt komşunun bebeği var kendi yerime koyuyorum pat pat ses gelse oğlum rahatsız olurdu sanırım
Progunu nasıl oluyor
yürüme bandına yer olmadığı için annem ve eşim karşı cıktı bir sürü örnek gösterdiler alıpta kullanmayan eş dost akrabadan. cık dısarı yürü dediler :/
canım eliptik daha iyi ve sessiz daha az yer kaplıyor ite kaka spor yapan cinstensen evet öylece kalacak malesef

sende tek başına al yürü görsünler

yaa tabi çok zekice

Kışın yürümüyor ki disarida hele de çocuğun varsa,ben kış için aldm simdi balkona koydm taşınınca acmadm daha

ben de kışın faydalı olacağını düşünüyorum. ama balkon yok canım ben de ev de 1+1

ama yer yok ben de eliptik bir de katlanmıyor dimi??

Afiyet olsun canım
bilemiyorum ya günler uzun geliyor falan arada bir yanına gidiyoruz sanıyor canı sıkılıyor orda bir de çıkarın beni dediğinde çözüm getiremeyince trip atıyor sanırım
olabilir canım ama annenin böyle yapmasına üzüldüm
yarın yapalım o zaman busem duraklamayi kirmam lazim kac hafta oldu sinirlerim bozuluyor artık
kız valla teksin nasıl olsa çıkıp yurusee
Aynen ya fatma yok ortalarda
kızlar öpüldünüzz iyi geceleeer yarın hepimizin menüsü güzel kilosu az olsun inş
Iyi geceler busem

yavaş yürürsen ses yapmıyor da koşarsan fena oluyor

Ben koşmuyorum zsten 6 da yürüyorum. Bir kaç kerede sordum eltime öncedinde de kaynanam oturuyordu ona da sormußtum hiç s3s gelmiyor diyordu. Bilmiyorum ben ćok da hızlı basmam yere. Kızım 25 kg ama ćok hızlı basıyor yere. Eltim büyük kızımın gece su içmeye kaltığını anlıyorum diyor.

Buse çok ds kullanılmıuor canım. İnan ćocuk yokken dışarıdz rahatla bu ihtiyacını giderebilirsin. Benim evim de 2+1 sma iki ćocuk var. Mutfakta duruyor bant. Dır 2 yıl sonra kendi evime geçeceğim orads bodrumum olacak oraya koyarım diye düşünüyorum. O yüzden bekletiyorum.

Yapar benim caanm yemek yapmak istemezsem ya da disardaysm bugün yapmamis amaa, ev isi de yapar sağolsun ah bi de cimriliği olmasa

Benim ki de cimri değil ama iş yapmayı sevmez. Ne alırsam alayım ne parasını sorar ne de nereden aldın der.

Ćocukla dışarıda zor oluyor. Sma çocuk yoksa sorun olmaz bence kış da olsa. Ama ben batı tarafta kış olmuyor ki çok. Daha karlı geçen bölgeletde zor tabi dışarıda yürümek.

Süperrr.
@elifvecebir bi sorunmu var ? Farkındayım ne menulerime yorum yapıyorsun nede kilo bildirimime

Hilalcim inan gözden kaćırmıßımdır. Kedinlikle bir art niyetim yok. Gerçekten kırdıysam seni farketmeden de olsa hakkını helal et. Cidden hiç bir art niyet yok canım. Ćok üzüldüm.

Tebrikler elifcim

tamam abla

Tebrikler kızlar

Abla benim kac haftadır böyle

elif gitmiyor takıldım bu kiloda anlamıyorum ya

Afiyet olsun elifcim
Hilal cım bence bünye alıştı bu beslenmë şekline değişiklik yap şaşırt bünyeni belki de detoks denemelisin.

menüm

öğle 15.30

6 yk fellah köftesi
8 yk soğanlı patates salatası

ikisi de yağlıydı gayet

su henüz 750 ml
spor yok
ucuz atlatmışsın bugünü. Afiyet olsun.

Menü
Sabah 11:30
Bir bardak süt
Bir haşlanmış yumurta
Kk peynir
Öğle 13
Bir tane cino
Akşam 18
Bir haşlanmış patates
Bir büyük kase salata
Su 2 yi gecti
Spor 45 dk yuruyus
kaçamağı ni sevsinler. Afiyet olsun canım menun güzel.

vuu güzel menü. Afiyet olsun.

doğum günün kutlu olsun tatlım da o baklavaları yaş pastalar ne öyle aman Yarabbi çok fena yemişsin dikkat et tatlım ya. Bugün güzel afiyet olsun.

Ay canım ya berbat o haplar düşünsene 1 hala bütün sistem duruyor bende zaman zaman içtim çok pişmanım.

İyi akşamlar herkese kirk yılın başı tek basıma alışverişe çıktım çocuksuz tuhaf bi duyguydu
öyledir o duygu tuhaf :)))) ama güzel.

güzel canim afiyet olsun.

Valla yurudum yarım saate yakın. Oğlan park istiyor gece çıkıyoruz ben yürüyorum onlar oynuyor. Ama pert im zor yurudum sürekli bir kosturmaca neyse ki gorumcemler gitti bugün yarın temizlik zamanı.

yeter artık su baklavaları yemeyinnnnnn :))))

Üzülme ni istemiyordur tatlım.

Afiyet olsun canım. Yarın yaparsın sporunu inşallah.

Bence de alma 8 sene evde aşkı olarak kullandım :)))) ev olunca yapılmıyor bi spor salonuna yazıl daha iyi.

yok canım bende bilmeden bisimi dedim diye merak ettim. Kirildinmi filan diye
3 4 günlük detokslardan bakayım en iyisi ya belki bi ise yarar

Kızlar yorumlarınız için teşekkür ederim

Ama şu izin döneminde pek yorum olarak paylaşımcı olamıcam inşallah eve gidince telafi ederim. Kusura bakmayın

ballikayfe ecem Bencede annen senin üzülmeni istemediği için gelmeni istememiştir tatlım

CurukElma hilalcim normalde çok az Yediğin için ufak bi kaçamak bile kilo vermeni engeller
Son zamanlardada heralde kaçamaklar vardı
Az değil sağlıklı düzenli beslen
Sporuna dikkat etmedim Eğer düzenli yapıyorsan süreyi artırabilirsin

Hepimize söylüyorum
Artık gerçekten kaçamaklara bi son verelim zararlı Karbonlardan kurtulalım

Bende ne zamandır aç uyuyacam bugün

inşallah ablam

Olabilir ablacim. Hani bi gece hamburger yemistim o zamandan beri doğru duzgun kilo veremedim ve baya oldu 6 7 hafta belki daha fazladır ama kacamakta yapan biri değilim ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…