- 14 Aralık 2012
- 6.167
- 6.595
- 148
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #164.721
Kalmayi düşünüyorum bakayım erdem gelsin de eve konuşayım onunla.evedir bayaadır yoktu menünde :) kalcak mısın annende? bu arada eşinin durumu nasıl canım?
Ben olsam alırdım busemkızlar koşu bandı araştırıyorum yer kaplamayan bi tane alıcam eşimi ikna ettim.
ne diyonuz alayım dimi??
Kalmayi düşünüyorum bakayım erdem gelsin de eve konuşayım onunla.
Iyi gibi yaa biraz sinir var iste
Inş busem yaasevindim canım inş daha da iyi olur her şey
Ben olsam alırdım busem
Erdem ikna olmadı bi türlü
KumraL_KrakeR mervemmm geliyorrr
Inş busem yaa
Ayy merve geldi sandım ya bi sevindiydim
bende çocukla napcam bilmiyorum yaevet alcam yaa kış geliyo spor yalan olur yoksa biliyom
gel kııızzzz
Kız bildirimlere tikladim en son merveyi gösteriyordu saatine bakmadımkız Allah seni iyi etsin beni de boş yere sevindirdin
Sabah ki tereyağ bal olmamışilk menum mu iftiharla sunarım:)
kahvaltı bir dilim ekmek, haşlanmış yumurta, 4zeytin biraz peynir, domates salatalık bol maydanoz, bir çay kaşığı tereyağı bir çay kaşığı bal(ağzım tatlısın diye) :)
ara bir soda, 2ceviz 10fonfık
öğle bir kase sütlü kelogs
ara 2ceviz 5 fıstık 2birarada
akşam 1kase mercimek çorbası, 3adet ızgara köfte, salata bir kase naneli pul biberli yoğurt, 3,4tanede cin biber
ara türk kahvesi içerim
3lt su 40dakika tempolu yürüyüş
Evet canım saatleriyle yazıyoruz hepimizsaatlerdemi gerekiyor
ya işte kalktıktan sonra üç saate bir yedim:)
çokmu olmuş deme öyle ben daha az yiyememki:)
Cikiler sınırlı kalmış ezmede cok değil fazlasi hem ekmek yediriyor hemde odem yapıyor bende çok severimmenüm
12.30
1 dilim tb ekmek
1 bardak light süt
10 yer fıstığı
1 tatlı kaşığı cevizli ezme
1 kk peynir
2 zeytin
yarım kare bitter çiki
14.30
5 badem
16.30
1 su bardağı yoğurt
erik reçelinden 1 erik
1 kare sütlü çiki
3 lt su
spor yok
Kaptan merhamet etmez amatamam canım yarın öyle yapayım
tereyqğ 1ç.k, balı tereyağdan ayırmak istemedim, merhamet işte:)
menü güzelde canım kahvaltı gec kalmışMenum
Sabah 12
Bir yumurta büyüklüğünde patates ve kk peynirden kavurma yaptım yağsız tuzsuz
Bir domates
Bir bardak süt
Öğle 15
Bir dilim tb ekmeği
Bir tatlı kaşığı cevizli ezme
Büyük kase salata
Akşam 19
Bir kase sehriyeli tavuk corbasi
Bir kase yoğurt
Su 2 yi gecti
Spor yok
bende çocukla napcam bilmiyorum yaakşamları çıkarım belki
Kız bildirimlere tikladim en son merveyi gösteriyordu saatine bakmadımsaat 19:50 ymiş
Sabah ki tereyağ bal olmamışbirde iki ceviz yeterli udtube fındık fistik yerine kuru meyve tercih edersen tatli isteğinde olmaz ayrıca ikisi bir arada yerine Türk kahvesi candır tatlım
Evet canım saatleriyle yazıyoruz hepimiz
Cikiler sınırlı kalmış ezmede cok değil fazlasi hem ekmek yediriyor hemde odem yapıyor bende çok severim
Kaptan merhamet etmez ama
menü güzelde canım kahvaltı gec kalmış
Evet canım uyumusuz bugün oglusumla yaaSabah ki tereyağ bal olmamışbirde iki ceviz yeterli udtube fındık fistik yerine kuru meyve tercih edersen tatli isteğinde olmaz ayrıca ikisi bir arada yerine Türk kahvesi candır tatlım
Cikiler sınırlı kalmış ezmede cok değil fazlasi hem ekmek yediriyor hemde odem yapıyor bende çok severim
kesinlikle almalısın sanki koşu bandı bana yıllardır, evet kilo alabilirim ama hiç bi zaman elimin altında bu varken 80 üzerine çıkmam hissiyatı vermiştir:) dışarıda yürümekten daha çok ter attırıyor birde tv karşısına yada sevdiğin müzik eşliğinde yürürsen vaktin nasıl geçtiğini anlamıyorsunevet alcam yaa kış geliyo spor yalan olur yoksa biliyom
gel kııızzzz
su az olmuş spor da yokMenüm
Sabah(09:00)
1yumurta
1dlm peynir
1dlm ekmek
3adet zeytin
Ara(12:00)
Sutlu turk kahvedi bir büyük fincan
Akşam(16:00)
2kase ekşili kofte corbasi
Ara(19:30)
1kare bitter
1turk kahvesi
Su:1.5 lt az oldu
Pazartesiye ayarlayalım busem. Yarin gidersem sabahtan gidicem cunku pazarda erdem almaya gelir canımalemsin
ay görüşek hilalim yaa özledim senii
aynen çikileri azalttım. bi de ezmeyi bende cok seviyom zor tutuyom kendimi daha yememek için
Bitteri keşke sabah veya öğle yeseydin canım. Akşamda yememissin suda cok az bunlar hariç güzel canım afiyet olsunMenüm
1yumurta
1dlm peynir
1dlm ekmek
3adet zeytin
1kare bitter
1turk kahvesi
Sabah ki tereyağ bal olmamışbirde iki ceviz yeterli udtube fındık fistik yerine kuru meyve tercih edersen tatli isteğinde olmaz ayrıca ikisi bir arada yerine Türk kahvesi candır tatlım
markette olduğum için kuruyemiş tercih ediyorum türk kahvesi keyfimide akşama bırakıyorumSabah ki tereyağ bal olmamışbirde iki ceviz yeterli udtube fındık fistik yerine kuru meyve tercih edersen tatli isteğinde olmaz ayrıca ikisi bir arada yerine Türk kahvesi candır tatlım
Menüm
1yumurta
1dlm peynir
1dlm ekmek
3adet zeytin
1kare bitter
1turk kahvesi
kesinlikle almalısın sanki koşu bandı bana yıllardır, evet kilo alabilirim ama hiç bi zaman elimin altında bu varken 80 üzerine çıkmam hissiyatı vermiştir:) dışarıda yürümekten daha çok ter attırıyor birde tv karşısına yada sevdiğin müzik eşliğinde yürürsen vaktin nasıl geçtiğini anlamıyorsun
Pazartesiye ayarlayalım busem. Yarin gidersem sabahtan gidicem cunku pazarda erdem almaya gelir canım
Bitteri keşke sabah veya öğle yeseydin canım. Akşamda yememissin suda cok az bunlar hariç güzel canım afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?