- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #164.761
Olurmu ne demek ben bu yüzden burdayım hatalarım soylensinki ben takım sorumlulugundan çekinip yapmıyım o hatayı mbuda bana tartı gününde eksi olarak dönüş yapsinKişisel algılama ne olur hepimiz en çokta kendım icin yazdım
Ablam hosgeldin koşturmali günler seni bekliyor gibi kolay gelsinHellooooo babylerrrrrr
Kısaca şu 2 günü özet geçecem olursam
Perşembe gece 4 doğru kalktık 5 de yola çıktık. 6.30 da konyadan istanbula uçağa bindik
Eminönü kadıköy deniz turu vs.akşam 8 e kadar gezdik. Havada soğuk ve yağmurlu olunca yürümektende bitap düşüp bi otele gittik. gece 3 de yola çıktık Sabah 7 gibi uçak kalktı
Buranın saatiyle 9.30 da geldik ama valizler çok geç geldi 1.5 saat onları bekledik. Oğlum bizi aldı kahvaltıya onlara gittik
Öğleden sonra eve geldik
Akşamda görümcem yemeğe çağırdı
Sadece valizleri boşalttım ama ayrıntılı yerleştiremedim. Tabiki bisürü ütü var
2 günün uykusuzluğu ve yorgunluğu var şimdi kendimi yatağa atıcam
Yarın akşamda küçük oğlanın Kız arkadaşının ailesiyle tanışmaya gidecez
Evde bişey yok sabahtan alışverişe gitmem lazım sonrasında ne kadar iş yapabilersem artık
Yarın da işe başlıyorum Önümüzdeki 1 hafta aralıksız gidecem
Haa Bide haftaya cumartesi görümcemin kızının düğünü var
Gerisine sonra devam ederim gözlerim kapanıyor
Listeye şöyle bi baktım yanlış görmediysem heralde 1.olmuşuz
Emek veren herkese tebrikler
@eliya elifcim böyle durumlatda ne desek boş, kelimeler kifayetsiz kalıyor. Başınız sağolsun rabbim taksiratını affetsin halacının
Darisi bizeEvet canım uyumusuz bugün oglusumla yaa
Evet canim su az oldu sporda hergun 30dkda olsa yapmalıyım haklisinsu az olmuş spor da yok
Çorba çok doyurucuydu iki kase olunca bidePazartesiye ayarlayalım busem. Yarin gidersem sabahtan gidicem cunku pazarda erdem almaya gelir canım
Bitteri keşke sabah veya öğle yeseydin canım. Akşamda yememissin suda cok az bunlar hariç güzel canım afiyet olsun
Cikiler kovalasin seni buse hep senin yüzündenkıız ne güzel menüymüş ama çikiyi akşam yediğin iyi olmamıs. su iç bakem az dahaa
aayy alcam anam kesin alcam daha bunun hamişliği var almam lazım
ay tamam p. tesi görüşüyoz inş
bombeeee
Pist yeter bu hafta dibini gordum zaten kacamagin toparlaniyoruz hadiyarın sabah anneme kahvaltıya gidiyoz. ordan da komşusuna gitme durumum var. yardım et Allahım
Okurken yoruldum kolay gelsin ablaHellooooo babylerrrrrr
Perşembe gece 4 doğru kalktık 5 de yola çıktık. 6.30 da konyadan istanbula uçağa bindik
Eminönü kadıköy deniz turu vs.akşam 8 e kadar gezdik. Havada soğuk ve yağmurlu olunca yürümektende bitap düşüp bi otele gittik. gece 3 de yola çıktık Sabah 7 gibi uçak kalktı
Buranın saatiyle 9.30 da geldik ama valizler çok geç geldi 1.5 saat onları bekledik. Oğlum bizi aldı kahvaltıya onlara gittik
Öğleden sonra eve geldik
Evde bişey yok sabahtan alışverişe gitmem lazım sonrasında ne kadar iş yapabilersem artık
@eliya elifcim böyle durumlatda ne desek boş, kelimeler kifayetsiz kalıyor. Başınız sağolsun rabbim taksiratını affetsin halacının
Canım tez zamanda iyi haber alalım inşallah dualarımız sizinleKızlar annem ameliyat olacak ugrayamadim buraya su an ki hali riskli ameliyat da risklidualariniza ihtiyacım var inşallah iyi geçer DüZelir her şey
Bunun psıkolojık ve tamamen şartlanma olduğunu bılıyorsun degılmı canısı
Ben hıc memnun degılım takımdan bılsınız
Senın dusunduklerını fazlasıyla düşünüyorum
Gerçekten ya benı kaptanlıktan alın
Yoksa bende zor toparlandım dagıtıcam kendımı
Yada ortak hedeflerde sınerjı oluşturalım
Kımse uzerıne alınmasın ama menülerdekı
Sudakı
Spordakı bahanelerden sıkıldım
Bazen okuduğum menü karşısında zor tutuyorum kendımı
Ama bu halım çok sürmez patlarım yakında
Senın menüler benı cıldırtıyor buse
Bana telefonunu yolluyorsun özelden emı bebem
Kız danalar ünide kılomu kalır o devırden
Gecen mezun olduğumda 34 bedendım
Sımdı fıl bedenım
Okur fıkrını yazarsın canım
Hala tam degıl
Yedın bak farkı goruyormusun
Senınlede boş bır zamanında konusalım su yemenı
Kımı yer kımı yemez ıkısıde kılo alır sen gıbı fıstığım
Ama bır gelıp bakıyım o evde nelere yer bulmussundur
Sen daha degerlısın kendın ıcın yer acamıyonmu yanı he fındık kurdu
Al tabıkı
Sen yolunumu bılmıyonkı desem sen anlarsın sanırımmmmm
Ne oldu azımlı tosbısım
Bu ne kız sabah harıcı hıc olmamıs
Kuruyemıs çok yıyenı kendıne benzetır ama mınık ve yağlılar
Hıc uzun ınce bır kuruyemıs varmı hepsı toparlak
Senınle tartılarda gorusecez artık
Bır kural vardı 3 hafta kılo veremeyen dıskalıfıye dıye bak belkı bu senı frenler
Aksam berıl bırsey demedım desen ne olur hııııı
Hosgeldın kuşum
Konusalım bır ara yawwww
Ben aksama yazarım canım
***9.TAKIM 483.ETAP***
berilceee(110.9/106.2/4.7/%2.12)etap bırlesımınden yüzdesı 2 ye bölündü
KumraL_KrakeR(69.6/70.4/+0.8/%-0.58)etap bırlesımınden yüzdesı 2 ye bölündü
erdemhilal(70.8/69.8/-1/%0.72)etap birleşiminden yüzdesı 2 ye bölündü
buseb(64.9/63.8/-1.1/%0.85)etap birleşiminden yüzdesı 2 ye bölündü
semplice_signora(74/74/0/%0)etap birleşiminden yüzdesı 2 ye bölündü
Eliya(72.5/71.9/-0.6/%0.42) etap birleşiminden yüzdesı 2 ye bölündü
elifvecebir(86/85.3/-0.7/%0.41)88.9 ile26.08.2016Tarıhınde takıma giren üye hedef kilosu 68 kg
Etap birleşiminden yüzdesi 2 ye bölündü
nanekekik(72,8/71,9/-0,9/0,62)
72,8 ile 7.09.16. tarıhınde takıma giren üye hedef kilosu 63 kg +0.8 tartı farkı eklenmistir
9.takım genel ortalama:%0.570
Kumral kraker + 800 almış
Hılal -1 kılo vermıs *******
Buse -1.1 kılo vermıs******
Semplice signora sabıt
Elıf-700 vermıs
Eliya-600 vermıs
Nanekekık-900 vermıs
Koca ıkı hafta ıcın kılonuza göre yeterlımı
Hendek bu delı Menulerle
Günaydın fıstıklar.dün gelemedim menumu yazmaya.bugün de minikler evde koşturmaca :)
08kahvaltı
Domates salatalık
1 kk peynir
3 zeytin
1 tk bal
Çay
11 ara
1 çay
1 sütlü Nescafe
2 tane tb bisküvi
14 öğle
1 tavuk döner içi.
1 ayran
15 ara
1 çay
18 akşam
1 kase yoğurt çorbası
4 yk taze bamya yemeği
Boooool salata
Su 2.5 lt
Spor 1 saat hafif tempolu yürüyüş :)
cok haklisin abla ben ne dersen varımNeyse ben kaçtım yolum uzun bugun
dedıklerıne imzamı atıyorum
Bazen bırılerının silkelemesi lazım bızı
Bazen yazdığımız menüye kendımız dur ya bu ne demeli
Kör topal gıden bır grup olamayız ben yapamam kızlar
Yazdığınız menüler bazen bilinçaltı kalıyor 3 gündür Can'ım helva istıyor mesela....
Iradem cok sağlam olduğu halde göze takılan nefısce ıstenıyor
Herkes aslında kendınden sorumlu dıyeceksenız neden bır aradayız sorusunuda bır zahmet cevaplandırın
Menülere aynı yorumu defalarca yapmak bır süre sonra gözardı ettırıyor
Hıc yemeyın denmıyor
Yedınse bedelını ödeki yağ tutmasın
Ortak özelliğimiz kılo almaya meyilli oluşumuz o nedenle ne cok akrabayız bedenlerımızle bır bılsenız
Su su su
Icmeyen dıyet yapıyorum demesın erıyen yağ yada acığa çıkan toksın neyle atılacak bılen berı gelsın
Spor cok ta tınnnnn aslında
Kılo verırken %80 Boğaz % 20 spor denır
Spor lazım sekıllenmek ıcın
Spor lazım motıvasyon ıcın
Spor lazım toksın ve yağın terle atılımı ıcın
Ve daha nıce sebep ıcın
Hafta sonu cozutması bu ne yahu her bozulan öğün sızı 3 gün gerıye götürür cokmu zamanımız var anlatın lütfen
Hele menü yorumlarınız sunu yemeseydın
Su da olmamış
E şu olmasmıs
Şunun yerıne şu olsaydı
Eee gerıye ne kaldı elle tutulur menüde
Kusura bakmayın ne olur bu gün yedın yarın toparlardın dıyen pamuk bır abla hıc olamadım
Dost acı söyler bır kereden ne olur
Yarın başlarım dıye dıye bu hale gelmedıkmı
An bu an yarın yok bunda anlaşalım önce
Battı balık hesabı bozuk menüye öğlen aksam ertesı günlerde eklemleyelim
Herkes bır sılkınsın ya bunca Zaman yedık hepte yıyecez ama bır 6 ayı kendıne ayırıp arınanıyorsak begenmedıgımız hallerımızden yapacak çokta bırsey yok demektır
Bugun bır uç hesaplaşma yapalım hep hep olup hedef odaklı günler gelsın
Yada gıdıp mıde spazmı gecırene dek yıyelım ama boyle olmaz olmamalıda kızlar
Egerkı bız sımdı bırbırımıze hatalarını söylemezsek yarın gözlünüzün icine baka baka en yakınlarınız kılonuzla tombıklınızle yaralıtacak sizi
Ha bıde sonra teselli ederler yüzün cok güzel boş ver dıye
Herkezın kesın 3-5 anısı vardır kıloya ait neden Yenı laflar eklensın ki.....
Bunları uzatmak ıstemıyorum ama biraz düşünüp yorumlarınızı yazın bır karar verelim
Gelelim başka konuya takıma üye alınmasında fıkrımı sormanızı ısterım
Bize kılosu bıraz fazla bılgısayar basında ve ısteklı üyeler lazım
Süreklılık sayfa ılerlemesıyle oluyor
Net sorunu olan ısı olan ıdare edılır hepimiz insanız
Ama zırt pırt izin demeyin yolarım
Bahaneler bıtsın lütfen artık her konuda emeksız başarı hıc olurmu
Ve cezalar başlasın ve caydırıcı olsun
Kh ya boğulan bırıne kalk 100 ip atla denınce oha felan oluyorum yanı
Benden memnun olmayabılırsınız o Zaman'da bızı adapte edecek bırını bulalım ama toparlanalım bır sekılde
Liste ısıne gelirsek herkes paylaşımı okusun bır zahmet
Her hafta bırımızde listeden sorumlu olalım kendı kendımıze yetmeliyiz aklımız burda kalmasın
Arada tecrubelerınızı paylasın
Her ay bır after before yapalım
Kısacası ayaklanalım artık
Bu saatten sonra 100 kusur kılodayken kimse benden hoşgörü beklemesın
Yenen her lokmada arkadaşımızın emegı düşünülsün lütfen
Yazacak cok şey var ama sımdılık bu kadar
Okuyan herkes fıkır yazsın kızceler
Katılıyorum dersenız yıne bır dusunun katılıyorum çünkü bunları yapmayacağım angılarım
Yok güzelim hele şu 2 gündür önüme ne gelirse götürdümO kılo degıl hava degısımınden vücut su tutar bu haftayogunsun hıc tartıya ınanma
Vücudun tatıl sonrası anca haftaya normale denır
Sen uygun olunca mesaj yolla gulum arasalım
Allah yardımcınız olsun bitanem şifa versinSolunum yolunda bir sorun çıktı
Ben seni biliyorum cnm Hadi bu hafta tam olarak sıfır kaçamak bol sporla devam etKaptanicem hay azından öpeyim ,bu cümlelerin altina çok yazacak bişey yok ben üstüme düşen neyse yapmaya hazırım, diğer takımımda disiplinsizlik havada uçan kaçamaklar buna kalp kırılmasın diye gozyummular beni çok etkiledi ..ben zayıflamak istiyorum takım halinde zayiflayabildigim için burdayım biran önce kurtulmak istiyorum bu yağlardan artık
Sağolasın şekercimAblam hosgeldin koşturmali günler seni bekliyor gibi kolay gelsin
Teşekkür ederim tatlımOkurken yoruldum kolay gelsin ab
Zaten sayfalari okurken insan enerjiyi hemen hissediyor tatlım pozitif Yada negatifcok haklisin abla ben ne dersen varım
İlk geldiğim hafta burada resmen azim konuyordu sayfalar şimdi kaçamak kokuyor bence bu hafta ikişerli grup olalım herkes birbirini zopalasin
Yük Sadece kaptan Yada yardımcılarunda olunca gerçekten zor oluyorberilceee ben paylaşım alanında karar defterini de okudum anlaşılmayacak bir yanı yok her hafta iki kişi liste görevlisi olsun böylece listede havada kalmaz birinin işi olursa diğeri yapar zaten genel olarak ta herkes kendini eklemeyi biliyor
Bence listede sorun yasamayiz
Diyetisyene ne zaman başlamıştın cnmOğlumu uyutup kahvemi alip geldim yuruyus yapacaktim ki alt komşu pvc taktiriyor ses cok tetikte bekliyorum uyanır az sonra sipacigim
Kızlar dun diyetisyene gittim iyi haber kötü haber eğer birakmasaydim şuan 50kg olurdum kötü haberyeni liste verdi haftada uç günde 45dk yuruyus ilk etapta bu şekilde listede baya dolu dolu zamanla degistirecekmisiz
Sanada tatlımTünaydın 9. Takımın fıstıkları.
Herkese musmutlu haftasonları.
bir ay gidip birakmistim şimdi hedef 20 hafta her hafta bir kg amaçYok güzelim hele şu 2 gündür önüme ne gelirse götürdüm
Sadece bugün akşam hiç tanımadığım yere gidiyozya yeni dünürlere. .. Yinede kontrollü olmaya çalışacam.
Ama pazartesi eksiyle geleceğimden emin olabilirsin
Allah yardımcınız olsun bitanem şifa versin
Ya Şafi diye tesbih çekilmesi çok makbul
Yanlış hatırlamıyosam 396 tıydı heralde
Ben seni biliyorum cnm Hadi bu hafta tam olarak sıfır kaçamak bol sporla devam et
Çabuk gelen çabuk gider
Sağolasın şekercim
Teşekkür ederim tatlım
Bide Ayın 15 inde öbür Görümcemin oğlunun nişanı var onuda atlatırsak görünürde başka aksiyon kalmıyor
Zaten sayfalari okurken insan enerjiyi hemen hissediyor tatlım pozitif Yada negatif
Bencede herkes kendine bi rakip seçsin
Benim içimdenberilceee seçmek geliyor ama gözüm korkuyor
Yük Sadece kaptan Yada yardımcılarunda olunca gerçekten zor oluyor
Sonuçta yapılamıcak bişey değil
Benim gibi teknoloji özürlüsü biri bile öğrendiyse kızlar haydi haydi yapar
Diyetisyene ne zaman başlamıştın cnm
Artık Geçmişi değiştiremiceğimize Göre önümüze bakıp aynı hataları yapmıyalım
Ne seciyonuz bakiimbir ay gidip birakmistim şimdi hedef 20 hafta her hafta bir kg amaç
Abla bu çağda ogrenilmeyecek şey yok akşama kadar herkesin elinde tel bi listemi yapmiycaz
Benimde içimden hilali seçmek geliyor
Hayırlısı neyse o olsun tatlım şifa olsunEve geldim sonunda .. iptal oldu ameliyat başka bir işlem yapılacak bu hafta içi
benim için mucize diyebileceğim kilo vermek için iki gıda biri kahve biride yeşil çay,acıyıda unutmamak lazım
dünkü çikolata krizimin sebebi çıktı regl oldum iyi tarafı haftaya ödemi attım çıkıcam tartıya o yüzden 3kiloyu bile hedefliyorum
ayşem hilal zaten az yediği için metosu yavasladı yemesede veremez oduberilceee ve ben arttırmasını istedik ve işe yaradı. az yemek bi yerden sonra kötü etki edebiliyo önemli olan sağlıklı yemek. her ne kadar ben yapamasam da doğru tek
canım yanlış anlama ama senin meto gayet yerinde ama senin menülerin diyete uygun değil genelde. ayağın yüzünden sporda yapamayınca bu hale geldin. bazen suyunu bile çok içmiyosun. lütfen bunlara dikkat et ve kiloyu gözünde büyütüp demoralize olma boş yere. sen isteyince çabalayınca gayet de veriyorsun bu net
6 lara hoşgeldin hilaliim tebrikler :) menülerini iyileştirmen metonu hızlandırdı bence
ay ay ayy çok sevindim bunaaa :)
bu hafta bayram temizliği bayram tatil derken cozutmalar oldu ama çoğumuz eksideyiz bence asıl cozutanlar listede sabit ve +olanlar tüm takımın hakkını yiyemem bu konuda. lütfen kimse alınmasın ama durum buhergün menümüz güzel olmayabilir ama sonrasında toparlamıyorsak sorun orda baslıyor demektir.
bugünki ortalamamız bence bayram haftası için fena değil kızlar
ayşecim sen moralini çok bozmussun ama bunun sana faydası olmaz. 1 ayda 400 gr verdim diyorsun bunun nedeni sadece spor yapmaman olamaz cünkü henüz spor yapmadan kilo veremeyecek kadar zayıf değilsin
kzlar herkes yediklerine baktıgında sporuna suyuna baktıgında zaten hatasını görüyor. halinden memnün olmayanlar kendine gelsin lütfen koca koca insanlarız. napak telden fırlayıp sopa da çekemiyoz ki.
hee ben demiyom süperim. resmen rezil menülerim ama kendimi biliyom moralimi daha bozarsam salarım. bu kötülüğü de kendime yapmıycam
@erdemhilalberilceee
biliyoruz tatlım rahat ol :)
canım benim kilit kilom 59o zamana kadar sıkıntı olcağını sanmıyorum bir de bilerek yapmıyorum. sabah çiki yiyorum sonra noluyosa iştah kapanıyo yaa ondan az oluyor menülerim
iyi fikir kim yarışır benimleee hadi bakalıım. kiloma boyuma yakın biri gelsin beriyee
ay tamam şimdi olduu :)
anam benim koca cogu zaman evde yemiyor ya da hamburger yaptırıyor bana. ben yokumbu işte zaten menülerimde berbatsiz uğraşın yapabiliyosanız süper olur
bitmedin böyle deyip durma bak boğazını tut nasılsa verebiliyorsun. lütfen böyle çaresizmişsin gibi konusmalar istemiyorum artık senden ayşe. bak bu kadar insan birbirimize desteğiz ama boğazımızı tutmak kendi elimizde malesef ona müdahale edemiyoruz
niye yırtıldı pantolon cnm? giyerkn mi oldu giyip kullanırken mi yırtılmıs? üzülme nasılsa yine girceksin bak burdayız süperiz her seye ragmen devam ediyoruz
abla ortalamamız bu hafta için kötü değil bence sence??
iyisir kaloriler yakılır kilolar giderrr
su iç su poniim
hoşgeldin ablaaam bilmiom nerdeler anlasam ben yardım ederim sana
ilk menum mu iftiharla sunarım:)
kahvaltı bir dilim ekmek, haşlanmış yumurta, 4zeytin biraz peynir, domates salatalık bol maydanoz, bir çay kaşığı tereyağı bir çay kaşığı bal(ağzım tatlısın diye) :)
ara bir soda, 2ceviz 10fonfık
öğle bir kase sütlü kelogs
ara 2ceviz 5 fıstık 2birarada
akşam 1kase mercimek çorbası, 3adet ızgara köfte, salata bir kase naneli pul biberli yoğurt, 3,4tanede cin biber
ara türk kahvesi içerim
3lt su 40dakika tempolu yürüyüş
menüm
12.30
1 dilim tb ekmek
1 bardak light süt
10 yer fıstığı
1 tatlı kaşığı cevizli ezme
1 kk peynir
2 zeytin
yarım kare bitter çiki
14.30
5 badem
16.30
1 su bardağı yoğurt
erik reçelinden 1 erik
1 kare sütlü çiki
3 lt su
spor yok
Yarına bır toplanalım
Menum
Sabah 12
Bir yumurta büyüklüğünde patates ve kk peynirden kavurma yaptım yağsız tuzsuz
Bir domates
Bir bardak süt
Öğle 15
Bir dilim tb ekmeği
Bir tatlı kaşığı cevizli ezme
Büyük kase salata
Akşam 19
Bir kase sehriyeli tavuk corbasi
Bir kase yoğurt
Su 2 yi gecti
Spor yok
şeytanın bacağını kırdım sporumu yaptım, yürüyüş bandının üstüne çıkana kadar üşeniyorum çıkıp yürüdükden sonra ne kadar harika bişey keşke daha önce yürüseydim diyorum :)
spor yapmak mutluluk veriyor, enerji veriyor iştahımı dizginlememe yardım ediyor, yaz yaz bitmez faydası
Allahım bidaha sporu hayatımdan çıkarmıyım neollluuur
kızlar koşu bandı araştırıyorum yer kaplamayan bi tane alıcam eşimi ikna ettim.
ne diyonuz alayım dimi??
Menüm
Sabah(09:00)
1yumurta
1dlm peynir
1dlm ekmek
3adet zeytin
Ara(12:00)
Sutlu turk kahvedi bir büyük fincan
Akşam(16:00)
2kase ekşili kofte corbasi
Ara(19:30)
1kare bitter
1turk kahvesi
Su:1.5 lt az oldu
markette olduğum için kuruyemiş tercih ediyorum türk kahvesi keyfimide akşama bırakıyorum
Hellooooo babylerrrrrr
Öğleden sonra eve geldik
Günaydın mınıslererrr
Kılo veren ve çabalayan herkesı tebrık ederım
Veremeyıp alanlarıda vıcdanlarıyla bırakıyor yemeyı keseceklerı günü beklıyorum
***9.TAKIM 483.ETAP***
berilceee(110.9/106.2/4.7/%2.12)etap bırlesımınden yüzdesı 2 ye bölündü
KumraL_KrakeR(69.6/70.4/+0.8/%-0.58)etap bırlesımınden yüzdesı 2 ye bölündü
erdemhilal(70.8/69.8/-1/%0.72)etap birleşiminden yüzdesı 2 ye bölündü
buseb(64.9/63.8/-1.1/%0.85)etap birleşiminden yüzdesı 2 ye bölündü
semplice_signora(74/74/0/%0)etap birleşiminden yüzdesı 2 ye bölündü
Eliya(72.5/71.9/-0.6/%0.42) etap birleşiminden yüzdesı 2 ye bölündü
elifvecebir(86/85.3/-0.7/%0.41)88.9 ile26.08.2016Tarıhınde takıma giren üye hedef kilosu 68 kg
nanekekik(72,8/71,9/-0,9/0,62)
72,8 ile 7.09.16. tarıhınde takıma giren üye hedef kilosu 63 kg +0.8 tartı farkı eklenmistir
9.takım genel ortalama:%0.570
Kumral kraker + 800 almış
Hılal -1 kılo vermıs *******
Buse -1.1 kılo vermıs******
Semplice signora sabıt
Elıf-700 vermıs
Eliya-600 vermıs
Nanekekık-900 vermıs
Koca ıkı hafta ıcın kılonuza göre yeterlımı
Hendek bu delı Menulerle
Günaydın fıstıklar.dün gelemedim menumu yazmaya.bugün de minikler evde koşturmaca :)
08kahvaltı
Domates salatalık
1 kk peynir
3 zeytin
1 tk bal
Çay
11 ara
1 çay
1 sütlü Nescafe
2 tane tb bisküvi
14 öğle
1 tavuk döner içi.
1 ayran
15 ara
1 çay
18 akşam
1 kase yoğurt çorbası
4 yk taze bamya yemeği
Boooool salata
Su 2.5 lt
Spor 1 saat hafif tempolu yürüyüş :)
Neyse ben kaçtım yolum uzun bugun
Yazdığınız menüler bazen bilinçaltı kalıyor 3 gündür Can'ım helva istıyor mesela....
Herkes aslında kendınden sorumlu dıyeceksenız neden bır aradayız sorusunuda bır zahmet cevaplandırın
Hıc yemeyın denmıyor
Ortak özelliğimiz kılo almaya meyilli oluşumuz o nedenle ne cok akrabayız bedenlerımızle bır bılsenız
Su su su
Icmeyen dıyet yapıyorum demesın erıyen yağ yada acığa çıkan toksın neyle atılacak bılen berı gelsın
Ve daha nıce sebep ıcın
Hafta sonu cozutması bu ne yahu her bozulan öğün sızı 3 gün gerıye götürür cokmu zamanımız var anlatın lütfen
Su da olmamış
E şu olmasmıs
Şunun yerıne şu olsaydı
Kusura bakmayın ne olur bu gün yedın yarın toparlardın dıyen pamuk bır abla hıc olamadım
Herkes bır sılkınsın ya bunca Zaman yedık hepte yıyecez ama bır 6 ayı kendıne ayırıp arınanıyorsak begenmedıgımız hallerımızden yapacak çokta bırsey yok demektır
Egerkı bız sımdı bırbırımıze hatalarını söylemezsek yarın gözlünüzün icine baka baka en yakınlarınız kılonuzla tombıklınızle yaralıtacak sizi
Bunları uzatmak ıstemıyorum ama biraz düşünüp yorumlarınızı yazın bır karar verelim
Benden memnun olmayabılırsınız o Zaman'da bızı adapte edecek bırını bulalım ama toparlanalım bır sekılde
Her hafta bırımızde listeden sorumlu olalım kendı kendımıze yetmeliyiz aklımız burda kalmasın
Katılıyorum dersenız yıne bır dusunun katılıyorum çünkü bunları yapmayacağım angılarım
Günaydınnn Millett
berilceee kaptancım bugün bildirim yapacaktım şimdi tartıldım
Geçen hafta 88
Bugün 89.5
Fark +1.5
Artık tartı farkımı yoksa son günlerin cemeresimi bilmiyorum bana Göre 2.si
Bende özledim cnm Müsait olduğunda bi konuşalım senin tosbağa Hasan paşa olunca aramaya çekinirim uygun olunca haber ver
Bencede takımın enerjisi biraz düşük bunun içinde herkes üstüne düşeni yapması lazım
Spor içinde hastalık dışında bahane olmaması lazım Sadece kilo vermek için değil sıkı ve fit görünmek için Gerekli
Ayşecim sende yattığın yerde bisiklet çevirme hareketi yapabilirsin
Durmadan en az 30 dk yapsan bile kâr kârdır
Bide arada uğrayıp en azından ne yaptığınızı ne ettiğinizi Yazın
ballikayfe Ne oldu tatlım Ne ameliyatı olacak tekrar annen
Darisi bize
Evet canim su az oldu sporda hergun 30dkda olsa yapmalıyım haklisin
Çorba çok doyurucuydu iki kase olunca bide
Cikiler kovalasin seni buse hep senin yüzünden
Pist yeter bu hafta dibini gordum zaten kacamagin toparlaniyoruz hadi
Okurken yoruldum kolay gelsin abla
Canım tez zamanda iyi haber alalım inşallah dualarımız sizinle
cok haklisin abla ben ne dersen varım
İlk geldiğim hafta burada resmen azim konuyordu sayfalar şimdi kaçamak kokuyor bence bu hafta ikişerli grup olalım herkes birbirini zopalasin
Oğlumu uyutup kahvemi alip geldim yuruyus yapacaktim ki alt komşu pvc taktiriyor ses cok tetikte bekliyorum uyanır az sonra sipacigim
Kızlar dun diyetisyene gittim iyi haber kötü haber eğer birakmasaydim şuan 50kg olurdum kötü haberyeni liste verdi haftada uç günde 45dk yuruyus ilk etapta bu şekilde listede baya dolu dolu zamanla degistirecekmisiz
Şimdi bu sportmen hatunlarda bana bir fikir verin 3gun 45dk plates yapsam bu kiloda uygun mu yoksa yuruyus mu yapiyim bantta
Sanada tatlım
Artık listeye de girdiğine Göre eminim daha dikkatli olursun
Eve geldim sonunda .. iptal oldu ameliyat başka bir işlem yapılacak bu hafta içi
Insaallah ameliyati guzel gecer canimKızlar annem ameliyat olacak ugrayamadim buraya su an ki hali riskli ameliyat da risklidualariniza ihtiyacım var inşallah iyi geçer DüZelir her şey
herşeyde vardır bi hayır tatlımEve geldim sonunda .. iptal oldu ameliyat başka bir işlem yapılacak bu hafta içi
kilolar farklı olduğu için zaten yüzdeler yarışır cnmebinin yanında üstümdeyken yırtılmış. Vok morslim bozuldu. Buse ben seninle yarışırım bu hafta. Kilo olarak değil ki yüzde olarsk yarışılır. Yani ilk kilolar değilse adil olabilir.
senden ne haber Tatlıcım sanki pek görünmüyosunInsaallah ameliyati guzel gecer canim
Katiliyorum bn her dedigine ayrica senden de memnunum kaptan olarak. Ben liste disi olsamda az az vermekten sikayetciyim sorumlusu da benim. Duygusalligim yuzundn her zayif animda beni mutlu eden kacamaklara sariliyorum sonra d pismanlik, bunu birakabilsem super olacak.1 yil oldu baslayali simdiye mezun olmustum ben 75 i bile goremedim daha iki ileri bir geri benim durumum maaalesefNeyse ben kaçtım yolum uzun bugun
Hıc yemeyın denmıyor
Su su su
Ve daha nıce sebep ıcın
Su da olmamış
E şu olmasmıs
Şunun yerıne şu olsaydı
Hosgeldin mefkusum benim telefonum bozuldu bi de bu hafta cok yogundum. Sabah 6.30 da uyan hazirlan,esimi otogara bırak kızımı babaannesıne bırak 8 de okulda ol derken sabah uykusu alamadım hic sonra 1 de okuldn cıkıp kızımı almaya gıdınce kayınvalidm kayınpederım mutlaka bi iş cçıkardılar yap diye eve gelmelerim 3.30 u buluyordu kahvaltı bıile yapma fırsatım olmadan enerjisizlkten titremiş sekilde malum akşamı da erkn yiyorm. Bu hafta spor yapmaya bile ne halim ne de şevkim yoktu.herşeyde vardır bi hayır tatlım
kilolar farklı olduğu için zaten yüzdeler yarışır cnm
senden ne haber Tatlıcım sanki pek görünmüyosun
Katiliyorum bn her dedigine ayrica senden de memnunum kaptan olarak. Ben liste disi olsamda az az vermekten sikayetciyim sorumlusu da benim. Duygusalligim yuzundn her zayif animda beni mutlu eden kacamaklara sariliyorum sonra d pismanlik, bunu birakabilsem super olacak.1 yil oldu baslayali simdiye mezun olmustum ben 75 i bile goremedim daha iki ileri bir geri benim durumum maaalesef
Hosgeldin mefkusum benim telefonum bozuldu bi de bu hafta cok yogundum. Sabah 6.30 da uyan hazirlan,esimi otogara bırak kızımı babaannesıne bırak 8 de okulda ol derken sabah uykusu alamadım hic sonra 1 de okuldn cıkıp kızımı almaya gıdınce kayınvalidm kayınpederım mutlaka bi iş cçıkardılar yap diye eve gelmelerim 3.30 u buluyordu kahvaltı bıile yapma fırsatım olmadan enerjisizlkten titremiş sekilde malum akşamı da erkn yiyorm. Bu hafta spor yapmaya bile ne halim ne de şevkim yoktu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?