Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ablam hosgeldin koşturmali günler seni bekliyor gibi kolay gelsin

Evet canım uyumusuz bugün oglusumla yaa
Darisi bize
su az olmuş spor da yok
Evet canim su az oldu sporda hergun 30dkda olsa yapmalıyım haklisin
Pazartesiye ayarlayalım busem. Yarin gidersem sabahtan gidicem cunku pazarda erdem almaya gelir canım

Bitteri keşke sabah veya öğle yeseydin canım. Akşamda yememissin suda cok az bunlar hariç güzel canım afiyet olsun
Çorba çok doyurucuydu iki kase olunca bide
kıız ne güzel menüymüş ama çikiyi akşam yediğin iyi olmamıs. su iç bakem az dahaa

aayy alcam anam kesin alcam daha bunun hamişliği var almam lazım

ay tamam p. tesi görüşüyoz inş

bombeeee
Cikiler kovalasin seni buse hep senin yüzünden
yarın sabah anneme kahvaltıya gidiyoz. ordan da komşusuna gitme durumum var. yardım et Allahım
Pist yeter bu hafta dibini gordum zaten kacamagin toparlaniyoruz hadi
Okurken yoruldum kolay gelsin abla
Kızlar annem ameliyat olacak ugrayamadim buraya su an ki hali riskli ameliyat da riskli dualariniza ihtiyacım var inşallah iyi geçer DüZelir her şey
Canım tez zamanda iyi haber alalım inşallah dualarımız sizinle

cok haklisin abla ben ne dersen varım
İlk geldiğim hafta burada resmen azim konuyordu sayfalar şimdi kaçamak kokuyor bence bu hafta ikişerli grup olalım herkes birbirini zopalasin

berilceee ben paylaşım alanında karar defterini de okudum anlaşılmayacak bir yanı yok her hafta iki kişi liste görevlisi olsun böylece listede havada kalmaz birinin işi olursa diğeri yapar zaten genel olarak ta herkes kendini eklemeyi biliyor
Bence listede sorun yasamayiz

Oğlumu uyutup kahvemi alip geldim yuruyus yapacaktim ki alt komşu pvc taktiriyor ses cok tetikte bekliyorum uyanır az sonra sipacigim
Kızlar dun diyetisyene gittim iyi haber kötü haber eğer birakmasaydim şuan 50kg olurdum kötü haber yeni liste verdi haftada uç günde 45dk yuruyus ilk etapta bu şekilde listede baya dolu dolu zamanla degistirecekmisiz
Şimdi bu sportmen hatunlarda bana bir fikir verin 3gun 45dk plates yapsam bu kiloda uygun mu yoksa yuruyus mu yapiyim bantta

O kılo degıl hava degısımınden vücut su tutar bu haftayogunsun hıc tartıya ınanma
Vücudun tatıl sonrası anca haftaya normale denır
Sen uygun olunca mesaj yolla gulum arasalım
Yok güzelim hele şu 2 gündür önüme ne gelirse götürdüm
Sadece bugün akşam hiç tanımadığım yere gidiyozya yeni dünürlere. .. Yinede kontrollü olmaya çalışacam.
Ama pazartesi eksiyle geleceğimden emin olabilirsin

Solunum yolunda bir sorun çıktı
Allah yardımcınız olsun bitanem şifa versin
Ya Şafi diye tesbih çekilmesi çok makbul
Yanlış hatırlamıyosam 396 tıydı heralde

Ben seni biliyorum cnm Hadi bu hafta tam olarak sıfır kaçamak bol sporla devam et
Çabuk gelen çabuk gider

Ablam hosgeldin koşturmali günler seni bekliyor gibi kolay gelsin
Sağolasın şekercim

Okurken yoruldum kolay gelsin ab
Teşekkür ederim tatlım
Bide Ayın 15 inde öbür Görümcemin oğlunun nişanı var onuda atlatırsak görünürde başka aksiyon kalmıyor
cok haklisin abla ben ne dersen varım
İlk geldiğim hafta burada resmen azim konuyordu sayfalar şimdi kaçamak kokuyor bence bu hafta ikişerli grup olalım herkes birbirini zopalasin
Zaten sayfalari okurken insan enerjiyi hemen hissediyor tatlım pozitif Yada negatif

Bencede herkes kendine bi rakip seçsin
Benim içimden @berilceee seçmek geliyor ama gözüm korkuyor

Yük Sadece kaptan Yada yardımcılarunda olunca gerçekten zor oluyor
Sonuçta yapılamıcak bişey değil
Benim gibi teknoloji özürlüsü biri bile öğrendiyse kızlar haydi haydi yapar

Diyetisyene ne zaman başlamıştın cnm

Artık Geçmişi değiştiremiceğimize Göre önümüze bakıp aynı hataları yapmıyalım

bir ay gidip birakmistim şimdi hedef 20 hafta her hafta bir kg amaç
Abla bu çağda ogrenilmeyecek şey yok akşama kadar herkesin elinde tel bi listemi yapmiycaz
Benimde içimden hilali seçmek geliyor

benim için mucize diyebileceğim kilo vermek için iki gıda biri kahve biride yeşil çay,acıyıda unutmamak lazım

Ben kahvd içiyordum. Şimdi yeşil çaya da başlsyacağım. Bakalım önümüzdeku cuma nasıl olacak.

dünkü çikolata krizimin sebebi çıktı regl oldum iyi tarafı haftaya ödemi attım çıkıcam tartıya o yüzden 3kiloyu bile hedefliyorum

Ben de perşembd regl oldum. Biraz gayretle önümüzdeki cuma iyi bir eksi hedefliyorum.

Cebinin yanında üstümdeyken yırtılmış. Vok morslim bozuldu. Buse ben seninle yarışırım bu hafta. Kilo olarak değil ki yüzde olarsk yarışılır. Yani ilk kilolar değilse adil olabilir.

Aralar fazla canım. Onları bence azalt.

Buse sabah iyi başlamışsın ama akşam olmamış.

Yarına bır toplanalım

Tamamdır kaptan

Menü güzrl hilalcim.

Hadi bismillah aksatma da canım. Düzenli olursa çok iyi olur.

kızlar koşu bandı araştırıyorum yer kaplamayan bi tane alıcam eşimi ikna ettim.

ne diyonuz alayım dimi??

Al busecim. Evde çok rahat kullanabilirdin. Rlinin altında olunca iyi oluyor. Gece de olsa yürüyorsun.

Menüm
Sabah(09:00)
1yumurta
1dlm peynir
1dlm ekmek
3adet zeytin

Ara(12:00)
Sutlu turk kahvedi bir büyük fincan

Akşam(16:00)
2kase ekşili kofte corbasi

Ara(19:30)
1kare bitter
1turk kahvesi
Su:1.5 lt az oldu

Ahhhh akşam olmamış.

markette olduğum için kuruyemiş tercih ediyorum türk kahvesi keyfimide akşama bırakıyorum

Markete küçük bir makine alabilirsin kahve için. Vakit mi olmuuor canım.

Hoşgeldin beybiii
Sen yoğunsun canım bu ara kolay gelsin.

Günaydın mınıslererrr
Kılo veren ve çabalayan herkesı tebrık ederım
Veremeyıp alanlarıda vıcdanlarıyla bırakıyor yemeyı keseceklerı günü beklıyorum

Teşekkürler kaptan. Keßke daha çok gitseydi.

Tabii ki deģil berilcim. Keşke daha faxla olsa. Sma haftaya 1 in üstüne çıkacağım.

Güzel menü. Afiyet olsun.

Beril her kelimende haklısın. Menülere daha dobra yorumlar yapabilitiz. Dporu perşembe hariç 6 gün yapma zorunluluğu getirebiliriz. Bende spor çok fark ediyor. Sizdd kızlar bilmiyorum.

Mefkuş o yoldan ve dışarda ki yemekler yağlı ve daha tuzlu oluuor. Ödemin de etkidi vardır canım. Cumaya o ekdi olur.

Kesinlikle 2 şerlj grup olabiliriz. Sonra gruplar değişir.

Çocuk uyurken ses olunca sinir oluyorum ben. Inşalla uyur kuzu.

Sanada tatlım

Artık listeye de girdiğine Göre eminim daha dikkatli olursun

Kedinlrkle zuhalcim.
Daha gayretli ve istekli.

Eve geldim sonunda .. iptal oldu ameliyat başka bir işlem yapılacak bu hafta içi

Geçmiş olsun canım. İnşallah anneciğin tez zsmanda toparlar canım.

Eve geldim sonunda .. iptal oldu ameliyat başka bir işlem yapılacak bu hafta içi
herşeyde vardır bi hayır tatlım

ebinin yanında üstümdeyken yırtılmış. Vok morslim bozuldu. Buse ben seninle yarışırım bu hafta. Kilo olarak değil ki yüzde olarsk yarışılır. Yani ilk kilolar değilse adil olabilir.
kilolar farklı olduğu için zaten yüzdeler yarışır cnm

Insaallah ameliyati guzel gecer canim
senden ne haber Tatlıcım sanki pek görünmüyosun

Katiliyorum bn her dedigine ayrica senden de memnunum kaptan olarak. Ben liste disi olsamda az az vermekten sikayetciyim sorumlusu da benim. Duygusalligim yuzundn her zayif animda beni mutlu eden kacamaklara sariliyorum sonra d pismanlik, bunu birakabilsem super olacak.1 yil oldu baslayali simdiye mezun olmustum ben 75 i bile goremedim daha iki ileri bir geri benim durumum maaalesef

herşeyde vardır bi hayır tatlım

kilolar farklı olduğu için zaten yüzdeler yarışır cnm

senden ne haber Tatlıcım sanki pek görünmüyosun
Hosgeldin mefkusum benim telefonum bozuldu bi de bu hafta cok yogundum. Sabah 6.30 da uyan hazirlan,esimi otogara bırak kızımı babaannesıne bırak 8 de okulda ol derken sabah uykusu alamadım hic sonra 1 de okuldn cıkıp kızımı almaya gıdınce kayınvalidm kayınpederım mutlaka bi iş cçıkardılar yap diye eve gelmelerim 3.30 u buluyordu kahvaltı bıile yapma fırsatım olmadan enerjisizlkten titremiş sekilde malum akşamı da erkn yiyorm. Bu hafta spor yapmaya bile ne halim ne de şevkim yoktu.

Duygusallık yüzünden yememiz bir çoğumuzun brlirgin bir yönü. Ben bir süre eve abur cubur almamayı planlıyorim ponicim. Bir de hep beraber aylık hedefler brlirleyelim.

Okulun ilk hafta yorgunluğu. Benim de düzenim çok oturmadı bu hafta. Pazar günü kendime 3- 4 günluk öğlen için sebze yemeği yapacağım. Yoksa gel yemek yap derken saat 3 ü buluyor. Bu sefet akşam ile arada mesafe kalmıyor. Bakalim bir de böğle deniyeyim.
Ben en büyük sorunu spor yapmaya vakit bulamıyorum. Okuldan gel ufaklığı doyur uyut bazen yorgun olunca ben de uyuyup kalıyorum. Uyaninca evi topluyorum akşam yemeği derken büyük kızımı okuldsn alıyorum sonra yemek yemd fasılı onun ödevleri derken saat 12 oluyor. Mecburen ystıyorum çünkü sabahleyin 6.20 de uyanmak zorundayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…