Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

canım benim kesinlikle izne çıkma liste bizi dizginliyor inan bana verdiğin kiloları okadar hızla alırsınki bütün emeğin boşa gider

kahvaltı : 12:30
1kase menemen
bir dilim ekmek
Biraz peynir
maydanoz salatalık domates
4 zeytin

Ara, 3:00
ikisi bir arada

Ara, 5:00gibi maden suyu
bir salkım üzüm

Akşam, 8:00
bir kase yoğurt
salatalık domates
3 kaşık barbunya yemeği
100gr kadar haşlanmış tavuk göğsü
3lt su

Kızlar annem ameliyat olacak ugrayamadim buraya su an ki hali riskli ameliyat da riskli dualariniza ihtiyacım var inşallah iyi geçer DüZelir her şey
ecem sabah gördüm ama yazamadim yoldaydim dualarim anneciginle canım
Günaydın mınıslererrr
Kılo veren ve çabalayan herkesı tebrık ederım
Veremeyıp alanlarıda vıcdanlarıyla bırakıyor yemeyı keseceklerı günü beklıyorum
teşekkür ederim abla
Daha çok yemeye çalışıyorum abla en azindan çabalıyorum
Senin kaptan olmandan memnunum ben senin yorumların gerçekten etkiliyor beni. bu hafta eksi olmam senin sayende abla
Ablam benim normalde daha fazla olurdu ama duraklamayi yeni kırdım bundan sonra daha iyi eksiler gelecektir
Bisküvi olmamış aysem ufak ta olsa kaçamak sonuçta afiyet olsun
katılıyorum abla herkesin kendisine çeki düzen vermesi lazim hergün en az 2 kişide kaçamak görüyorum. Ben ilk geldiğim zaman kesinlikle kaçamak olmazdı. Spor desen doğru duzgun yok.
Anladım canım
platesten hiç anlamam canım bana çok sıkıcı geliyor
bir ay gidip birakmistim şimdi hedef 20 hafta her hafta bir kg amaç
Abla bu çağda ogrenilmeyecek şey yok akşama kadar herkesin elinde tel bi listemi yapmiycaz
Benimde içimden hilali seçmek geliyor
olur canım. Valla seninle rakip olmak beni de gaza getirir malum sen yeni olduğun için hızlı gider kilolar sana yetişmeye çalışırım
Eve geldim sonunda .. iptal oldu ameliyat başka bir işlem yapılacak bu hafta içi
Inş bu iyi gelir ecem
sagol canim
40 dk yürüyüşümü yaptım geldim. Ohhhh missssss.
Hadi kaldırın totoları spor yapmaya.
ben bugün yaptım bol bol canim :)
Dayakliksin buseeee
tursu ödem yapar cikolata var üstüne bide makarna olmamis aysecim afiyet olsun
sabah hic olmamış busem akşamda aç kalmissin afiyet olsun
Menim
11:30
1 de ekmek
1 tavada yumurta
1 avuç meyve
Domates

19:3O
1 palamut
1 d. ekmek
dışarıdaydık

Su:2It
spor:50dk yürüyüş
bir avuç meyve derken neydi canım. Biraz az gibi geldi menun afiyet olsun
ekmek gün içinde çok yemissin elifcim. Ama sporla telafi ettiğini düşünüyorum afiyet olsun
bu cuma izne ayrılıyorum kızlar. yine buralarda olurum elimden geldiğince

Buse saçmalama bu zamana kadar verdiğin emekler bosami gidecek bence ayrılma sadece bi hafta tut kendini menulerin tekrar düzene girer kuzum
iyi akşamlar hanımlar gündüz okul alışveriş şuanda misafirim var onlar gidicinde burdayım misafire ragmen kaçamak yapmadım aferin istiyorum :)
Aferin sana canimmm

Nerdesiniz kızlar?
Ancak geldim canım
Akşam ki menun çok kalabalık geldi canım keşke en azindan saati daha erken olsaydı afiyet olsun

Nerdesiniz kızlar?
Ancak geldim canım
Akşam ki menun çok kalabalık geldi canım keşke en azindan saati daha erken olsaydı afiyet olsun

Kızlarrrr eve yeni geldik şimdide işe gidecem

Bisürü Alıntı yaptım ama nedense olmuyor heralde nette bi Problem var çok yavaş
Yarın görüşürüz artık

Spor yok mu canım? Aksam yemeğini biraz daha erken yesen keske menün cok güzel

Kızlar menüleri alıntıların ama alıntılar yükle deyince yükleniyor aklimda kalanları yazayım
buseb nereye tatlım ne izni 5dk önce elifi rakip seçip nereye gidiyorsun bu dagitmislikla izin olmaz sen resmen diyeti bırakmak için izin istiyorsun ee bebek gelecek bebek heyecanı yaşayacağız bunun icin zaman yok öyle boşa harcayacagin otur oturdugun yerde kır k.cini (kızgın smile varsay smilelarda yuklenmiyo )
@elifvecebir menun güzel canım hadi fark atalım eskilere bu hafta yeni girdik listeye
CurukElma oo rakibim belli hadi bakalım eksilerimiz bol olsun
semplice_signora aysecim draje ve turşu olmasa iyiymis aslında ikisininde ayarinda birakmissin ama sıkı yönetim var

Kızlar tüm alıntılarım gitti sinir oldum.
buseb cim menünün eleştirisini kendin yapmışsın.
@ semplice_signore ayşem senin menü güzrl.
@ MuallimeA ponicim menü güzel.
Kızlar benim yediğim ekmeği çok bulmuşsunuz. Ama ben kendimde bir şey fatkettim. Ekmek yemediğim zaman benim metom daha az çalışıyor. Tuvalete çıkmam sıkıntı oluyor. Bilemedim ama yine de eleştirinizi kasle alacağım.

@ buseb hazırım yarışa. Yehooo
Bombeee olacağız.
buseb bence izne syrılma. Almasan bile vermen zorlaşır. Boşuna zaman kaybetmiş olursun. Sen bilirsin tabii ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…