- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #164.841
Hosgeldin :) özlemişim pembis pembis yazılarını :) inşallah dediğin gibi olur. Bi an once toplamam lazım benim.Günaydınnn sevgili kaderdaşlarım
Hepinize mutlu pazarlar
Yarın herkesden eksi bekliyorum onun içinde pazar tuzaklarına düşmeyelim
Takım yuzdemiz çok iyi olmasada yinede 1.olmuşuz herkese tebrikler
berilceee 1.liğin içinde tebrik ederim bitanem Maşallah, devamı gelsin inşallah
buseb busecik Eğer takımdayken Kendini toplıyamıyorsan inan izinde hiç toplıyamazsın onun için izini kafandan çıkar
Zaten önemli bi sebep olmadıktan sonra izine çıkılmaz daha dün beril söylemişti
Bide kalitesiz kh lar bsğımlılık yapar insan yedikçe daha çok yiyesi gelir
Yani çözüm çok basit. Yemeyip vücuduna unutturacaksın
Dünkü menüler genelde iyiydi. Bence bu hafta herkes daha iyi olacak. Bide biraz totişleri kaldırktıkmı bu iş Tamamdır
Iyiydi tatlımSitede sorun var csnım.
Kolay gelsin zuhalcim sana. Nasıl geçti tanışmanız.
Allah kolaylık versin cnm valla işiniz zor ama bu zamanlarda geçiyor ben yaşayıp geçirdim sıra SizdeGünaydın kızlar.
2.5a kadar kızım ondan sonrada oğlum uyumadi. 30 dk da bir uyanmayi uyumak sayarsak uyudumkazan gibi kafam
Alışveriş yapmamiz lazım eksik çok ama kk bugün akşam dönüyor. O yuzden bugün evdeyiz. Geçim zor bu zamanda. Allah yardımcımız olsun...
Sağolasın bitanem bende sizleri özledim sohbet etmeyiHosgeldin :) özlemişim pembis pembis yazılarını :) inşallah dediğin gibi olur. Bi an once toplamam lazım benim.
tüh ya niye uyumadi lar Acaba hasta olmasınlar da, Dün okul alışverişine çıktık listede yok yok silikon bile istemiş öğretmen 24 lüboyalar gerçekten geçim zor, Rabbim sıkıntı da olanlara yardım etsinGünaydın kızlar.
2.5a kadar kızım ondan sonrada oğlum uyumadi. 30 dk da bir uyanmayi uyumak sayarsak uyudumkazan gibi kafam
Alışveriş yapmamiz lazım eksik çok ama kk bugün akşam dönüyor. O yuzden bugün evdeyiz. Geçim zor bu zamanda. Allah yardımcımız olsun...
Rabbim tamamını erdirsin hayırlıysı ablamIyiydi tatlım
Ilk görüşte sıcak insanlar tabi tam içine girmeden pek belli olmaz
günaydın canım ablam, kızlar kaptan sağolsun çok sıcaklar hiç yabancılık çekmiyorum valla :)Fitt_anne günaydınnn dilekcim
Ne haber nasıl gidiyor
Heralde az çok takımla tanıştınız
@MuallimeA bugün evde olunca biraz dinlenirsin cnm hele az spor yap bak nasıl bombeee olacan
@elifvecebir
North River
Kızlar sizden bu hafta rekor bekliyorum
@erdemhilal hilalcim Maşallah az paraya bisürü şey almışın güle güle iyi günlerde kullan
@seng Ecem sanki burayı biraz ihmalmi ediyon ne. Hiç menünü falan görmedim
Kız Asıl aileni unutursan tepene biner kocanın ailesinden ayırırız bak
Takım nasıl gidiyor cnm toparlandımı baya
afiyet olsun bacım cumartesi pazar evdeyiz biz çoluk çocukda yatmayı sevince 12önce kahvaltı yapamıyorum acıktım ama ben ya:)Günaydın kızlar @erdemhilal maşallah neler almissin öyle
Kahvaltı yapıldı hava biraz iyi oğlumu alıp yuruyuse cikacagim
Benim siklette başka kim varkı canımGünaydınnn sevgili kaderdaşlarım
Hepinize mutlu pazarlar
Yarın herkesden eksi bekliyorum onun içinde pazar tuzaklarına düşmeyelim
Takım yuzdemiz çok iyi olmasada yinede 1.olmuşuz herkese tebrikler
berilceee 1.liğin içinde tebrik ederim bitanem Maşallah, devamı gelsin inşallah
buseb busecik Eğer takımdayken Kendini toplıyamıyorsan inan izinde hiç toplıyamazsın onun için izini kafandan çıkar
Zaten önemli bi sebep olmadıktan sonra izine çıkılmaz daha dün beril söylemişti
Bide kalitesiz kh lar bsğımlılık yapar insan yedikçe daha çok yiyesi gelir
Yani çözüm çok basit. Yemeyip vücuduna unutturacaksın
Dünkü menüler genelde iyiydi. Bence bu hafta herkes daha iyi olacak. Bide biraz totişleri kaldırktıkmı bu iş Tamamdır
ikisibirarada şeker olmadığı için çok kalorisi yok 60,70bir meyve kalorisinde ara öğün için ideal diye düşünüyorumKendi elestirini kendin yapmışsın. Inşallah daha dengeli olur yarın.
Balık yanında ekmek değil de salata olsaymis keşke.
Aksamki 1 dilim ekmek fazla geldi bana da.
Ikisi de az olunca
Sürekli yemiyorum da arada oluyor usengeclik.
2 tane olunca
Benimde aklımdan geçmiyor değildi. Kaptan izin konusunda net çıktı bende aklımdan gecirmekle kaldım. Sende öyle yap bence. Hep duyduğum izne ayrilanlarin arti döndüğü
Bi ben böyleyim sanmistim.
Kocaman aferin :)
Aksam yemeğini erkene alsan biraz daha. Sanırım misafir yüzünden olmuş. Bir de ikisi bi arada çok kalorili.sütü kendin ekle kahvene.
Gözlerım nemlenıyorberilceee kaptanım tebrik ederim an itibariyle idolümsün
kaptaniçem girebilmek iyim listeye bu hafta. bir an önce girmek istiyorum çok zaman kaybettim
Evet geleyim bugun ki olaylara
Dün demiştim anneme gidicem diye ablamla bi değişiklik yapalım dedikve fatih teki bitpazarina gittik
Cebimde tam 40 tl vardı ama neler aldım. Ikinci el ama ikinci ele karşı bi insan olmadığım için sıkıntı yok bence
Tam 4 tane kot pantolon ,panco şeklinde yelek, ince bi kazak, bi tane ince ceket, siyah tunik, bi tane çizme sifirdi hemdee, 5 tane kolye, kocaman bir pelus oyuncak ve bu parayla hem yemek yedim 6 tl de kaldi
Oglusumla Erdem de baba oğul günü yaptılar beraber gezip alışveriş yapmışlar
Geleyim menume
Sabah 9
Bir haşlanmış yumurta
Kk peynir
Domates salatalık
Bir bardak süt
Öğle 15
Tavuk döner aldım ama ekmeğini yemedim
Bir bardak ayran
Akşam 20
Geç oldu ama ancak geldim
Bir porsiyon ızgara tavuk
Bir tabak salata
Su 3 litre yi gecti
Spor bol bol yürüdüm ablamida yuruttum
canım sen en azından ara ogunumu yap onlar kalkana kadar metabolizma uyansinafiyet olsun bacım cumartesi pazar evdeyiz biz çoluk çocukda yatmayı sevince 12önce kahvaltı yapamıyorum acıktım ama ben ya:)
dimi sen öyle sanikisibirarada şeker olmadığı için çok kalorisi yok 60,70bir meyve kalorisinde ara öğün için ideal diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?