Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaydınnn sevgili kaderdaşlarım

Hepinize mutlu pazarlar
Yarın herkesden eksi bekliyorum onun içinde pazar tuzaklarına düşmeyelim

Takım yuzdemiz çok iyi olmasada yinede 1.olmuşuz herkese tebrikler

berilceee 1.liğin içinde tebrik ederim bitanem Maşallah, devamı gelsin inşallah

buseb busecik Eğer takımdayken Kendini toplıyamıyorsan inan izinde hiç toplıyamazsın onun için izini kafandan çıkar
Zaten önemli bi sebep olmadıktan sonra izine çıkılmaz daha dün beril söylemişti

Bide kalitesiz kh lar bsğımlılık yapar insan yedikçe daha çok yiyesi gelir
Yani çözüm çok basit. Yemeyip vücuduna unutturacaksın

Dünkü menüler genelde iyiydi. Bence bu hafta herkes daha iyi olacak. Bide biraz totişleri kaldırktıkmı bu iş Tamamdır

Günaydın kızlar.
2.5a kadar kızım ondan sonrada oğlum uyumadi. 30 dk da bir uyanmayi uyumak sayarsak uyudum kazan gibi kafam
Alışveriş yapmamiz lazım eksik çok ama kk bugün akşam dönüyor. O yuzden bugün evdeyiz. Geçim zor bu zamanda. Allah yardımcımız olsun...

Hosgeldin :) özlemişim pembis pembis yazılarını :) inşallah dediğin gibi olur. Bi an once toplamam lazım benim.

Allah kolaylık versin cnm valla işiniz zor ama bu zamanlarda geçiyor ben yaşayıp geçirdim sıra Sizde
Bende şimdi başka sorunlarla uğraşıyom

Hosgeldin :) özlemişim pembis pembis yazılarını :) inşallah dediğin gibi olur. Bi an once toplamam lazım benim.
Sağolasın bitanem bende sizleri özledim sohbet etmeyi

Tabiki olacak cnm Zaten şurda kalmış kaç kilon
Biraz olumlu düşün
Insan yapamıyom edemiyom dedikçe daha dibe batıyor kendimden biliyorum
Bak benim 20 Kilo vermem lazım ama hiç umutsuzluk yok içimde
Hatta verecem değil, veriyorum diye beynini kodla

Fitt_anne günaydınnn dilekcim
Ne haber nasıl gidiyor
Heralde az çok takımla tanıştınız

@MuallimeA bugün evde olunca biraz dinlenirsin cnm hele az spor yap bak nasıl bombeee olacan

@elifvecebir
North River
Kızlar sizden bu hafta rekor bekliyorum

@erdemhilal hilalcim Maşallah az paraya bisürü şey almışın güle güle iyi günlerde kullan

@seng Ecem sanki burayı biraz ihmalmi ediyon ne. Hiç menünü falan görmedim
Kız Asıl aileni unutursan tepene biner kocanın ailesinden ayırırız bak
Takım nasıl gidiyor cnm toparlandımı baya

tüh ya niye uyumadi lar Acaba hasta olmasınlar da, Dün okul alışverişine çıktık listede yok yok silikon bile istemiş öğretmen 24 lüboyalar gerçekten geçim zor, Rabbim sıkıntı da olanlara yardım etsin

günaydın canım ablam, kızlar kaptan sağolsun çok sıcaklar hiç yabancılık çekmiyorum valla :)

Günaydın kızlar @erdemhilal maşallah neler almissin öyle
Kahvaltı yapıldı hava biraz iyi oğlumu alıp yuruyuse cikacagim
afiyet olsun bacım cumartesi pazar evdeyiz biz çoluk çocukda yatmayı sevince 12önce kahvaltı yapamıyorum acıktım ama ben ya:)

Benim siklette başka kim varkı canım
Olmasam ayıp

ikisibirarada şeker olmadığı için çok kalorisi yok 60,70bir meyve kalorisinde ara öğün için ideal diye düşünüyorum

berilceee kaptanım tebrik ederim an itibariyle idolümsün
kaptaniçem girebilmek iyim listeye bu hafta. bir an önce girmek istiyorum çok zaman kaybettim

afiyet olsun bacım cumartesi pazar evdeyiz biz çoluk çocukda yatmayı sevince 12önce kahvaltı yapamıyorum acıktım ama ben ya:)
canım sen en azından ara ogunumu yap onlar kalkana kadar metabolizma uyansin

ikisibirarada şeker olmadığı için çok kalorisi yok 60,70bir meyve kalorisinde ara öğün için ideal diye düşünüyorum
dimi sen öyle san onun üzerindeki ne aldanma 2000 cal diyete gore hesaplanır o caloriler referans 2000dir peki senin diyetin 2000olursa kilo verir misin hayır ortalama 1500desek o kahvede yazan calori artar canım

buseb sana ne deyım balım bılemdım
Ama cok sınırım sana
Dün ne konuştuk ne oldu da gıderım dıye tası tarağı topluyon
Dur bı konuşalım yıyen sensın durduracak olan sensın gıdende sensın bu Nasıl iş yaaaa
Mefkusla ponı hatırlar
Bır nehir vardı bır kalıyom bır gıdıyom bezdırırdı benı bırazda gıcık olduydum ne yalan sımdı
En son o kalacam dedı yok gıdecen dıye ben tutturdum

Sen benı anladın sanırım
Kır dızını otur takımında annem
Hem bılıyormusun o 1.1 kılo degıl tatlım
Hafta içi kh yedıgınde vücut sısıyor
Bırde kesınce ödem çözülüyor yoksa yağ kaybı degıl ınan bana bıcırık
Ha illada gıdecem dıyorsan git 1-2 aya kalmaz 5-10 kg farkla gelirsın
Degermı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…