Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Benimde yüklenmedi canım.
Bu hafta asılalım. Güzel eksiler görelim.
Birinciliģi bırakmayalım.

Hadi ınş canimn

Menüm
Sabah(10:00)
1yumurta
30g peynir
Domates salatalık
2dlm ekmek

Ara(12:00)
1 kupa sütlü Türk kahvesi
2gunkurusu

Öğle(15:00)
1kepce şehriye çorbası
1kofte
6yk yeşil fasulye
100g yoğurt

Aksam(18:00)
Ton balıklı salata

Su:3lt spor:40dk yuruyus

turşu ödem yapar ama bol içerek almışsındır ödemi inşallah

Evet geleyim bugun ki olaylara
Dün demiştim anneme gidicem diye ablamla bi değişiklik yapalım dedikve fatih teki bitpazarina gittik
Cebimde tam 40 tl vardı ama neler aldım. Ikinci el ama ikinci ele karşı bi insan olmadığım için sıkıntı yok bence
Tam 4 tane kot pantolon ,panco şeklinde yelek, ince bi kazak, bi tane ince ceket, siyah tunik, bi tane çizme sifirdi hemdee, 5 tane kolye, kocaman bir pelus oyuncak ve bu parayla hem yemek yedim 6 tl de kaldi
Oglusumla Erdem de baba oğul günü yaptılar beraber gezip alışveriş yapmışlar
Geleyim menume
Sabah 9
Bir haşlanmış yumurta
Kk peynir
Domates salatalık
Bir bardak süt
Öğle 15
Tavuk döner aldım ama ekmeğini yemedim
Bir bardak ayran
Akşam 20
Geç oldu ama ancak geldim
Bir porsiyon ızgara tavuk
Bir tabak salata
Su 3 litre yi gecti
Spor bol bol yürüdüm ablamida yuruttum

begendim canım afiyet olsun
misafir vardı ondan geç yedim
Anladım canım mecburi durum sorun yok o zaman

Saydıkların hepsini 40 tl ye mi aldın bide yemek yedin bi de 6 TL kaldı.süpersin

bit demeyin bana:) paran bereketli ymiş maşallah

Menü gayet güzel hilalcim.
Aldıklarıns grlince o paraya süper valla. İyi alışveriş. Gülr güle güzel günletde kullan.

Saydıkların hepsini 40 tl ye mi aldın bide yemek yedin bi de 6 TL kaldı.süpersin

bit demeyin bana:) paran bereketli ymiş maşallah

Menü gayet güzel hilalcim.
Aldıklarıns grlince o paraya süper valla. İyi alışveriş. Gülr güle güzel günletde kullan.
Sağolun kızlar.
Ya öyle yerleri gezmeyi çoğu kişi sevmez ama bana değişik gelir. Her an ne çıkacağı belli olmaz karşına. Mesela kardeşim hiç sevmez öyle yerleri ama arada farklı bi ortam gormek bana iyi gelir

Kendi elestirini kendin yapmışsın. Inşallah daha dengeli olur yarın.
Menim
11:30
1 de ekmek
1 tavada yumurta
1 avuç meyve
Domates

19:3O
1 palamut
1 d. ekmek
dışarıdaydık

Su:2It
spor:50dk yürüyüş
Balık yanında ekmek değil de salata olsaymis keşke.
Aksamki 1 dilim ekmek fazla geldi bana da.
Draje ve turşu dışında fena degil bence makarna az zaten
Ikisi de az olunca
Sürekli yemiyorum da arada oluyor usengeclik.
semplice_signora ayşeee o kadar burda bizi uyardıktan sonra o drajeler oldu mu canım ya? onlar gözümden kaçmış yapma etme lütfen ya
2 tane olunca

bu cuma izne ayrılıyorum kızlar. yine buralarda olurum elimden geldiğince
Benimde aklımdan geçmiyor değildi. Kaptan izin konusunda net çıktı bende aklımdan gecirmekle kaldım. Sende öyle yap bence. Hep duyduğum izne ayrilanlarin arti döndüğü
Bi ben böyleyim sanmistim.
iyi akşamlar hanımlar gündüz okul alışveriş şuanda misafirim var onlar gidicinde burdayım misafire ragmen kaçamak yapmadım aferin istiyorum :)
Kocaman aferin :)
Aksam yemeğini erkene alsan biraz daha. Sanırım misafir yüzünden olmuş. Bir de ikisi bi arada çok kalorili.sütü kendin ekle kahvene.

Haklısın az da olsa yememeliydim
Teşekkürler canım :)
turşu ödem yapar ama bol içerek almışsındır ödemi inşallah
Inşallah. Tursuyu çok severim. Hele de bunu yapan harika is çıkarıyor. Dayanamıyorum ama dayanmam lazım.
Of öf neler almissin öyle. Harika.Güle Güle giy.bende severim öyle pazarları. Ama ben 2.el sevmiyorum hiçbir malzemede.annemden bile getirmem. Hassasim bu konuda.keşke burda da olsa öyle pazarlar gezsem saatlerce :)
Günaydin herkese
Günaydın
Bayram olmasına rağmen birinci olumsuz ve beril kaptan birinciliği yaptırmamış yine
Oo maşallah o zaman hepinize. Tebrikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…