- Konu Sahibi Handandandan
-
- #164.821
Benimde yüklenmedi canım.Kızlar menüleri alıntıların ama alıntılar yükle deyince yükleniyor aklimda kalanları yazayım
@buseb nereye tatlım ne izni 5dk önce elifi rakip seçip nereye gidiyorsun bu dagitmislikla izin olmaz sen resmen diyeti bırakmak için izin istiyorsun ee bebek gelecek bebek heyecanı yaşayacağız bunun icin zaman yok öyle boşa harcayacagin otur oturdugun yerde kır k.cini (kızgın smile varsay smilelarda yuklenmiyo )
@elifvecebir menun güzel canım hadi fark atalım eskilere bu hafta yeni girdik listeye
CurukElma oo rakibim belli hadi bakalım eksilerimiz bol olsun
semplice_signora aysecim draje ve turşu olmasa iyiymis aslında ikisininde ayarinda birakmissin ama sıkı yönetim var
Bazrn oluyor canım. O durumda ben genelde yoğurtla gećiştiriyorum.Bugun yogun geçti akşam da misafir olunca anca yedim canım
Hadi ınş canimnKızlar menüleri alıntıların ama alıntılar yükle deyince yükleniyor aklimda kalanları yazayım
@buseb nereye tatlım ne izni 5dk önce elifi rakip seçip nereye gidiyorsun bu dagitmislikla izin olmaz sen resmen diyeti bırakmak için izin istiyorsun ee bebek gelecek bebek heyecanı yaşayacağız bunun icin zaman yok öyle boşa harcayacagin otur oturdugun yerde kır k.cini (kızgın smile varsay smilelarda yuklenmiyo )
@elifvecebir menun güzel canım hadi fark atalım eskilere bu hafta yeni girdik listeye
semplice_signora aysecim draje ve turşu olmasa iyiymis aslında ikisininde ayarinda birakmissin ama sıkı yönetim var
misafir vardı ondan geç yedimAncak geldim canım
Akşam ki menun çok kalabalık geldi canım keşke en azindan saati daha erken olsaydı afiyet olsun
turşu ödem yapar ama bol içerek almışsındır ödemi inşallahBugünkü menum
08.30 kahvaltı
Acken 1 bardak limonlu ılık su
1tam ve 1 beyazı olmak üzere 2 haşlama yumurta
1 kk.peynir
Domates salatalık 2 zeytin
1 sb süt
Çay
12.30 öğle
1 büyük kase salata
4 yk bamya (suyunu oğluma icirdim)
3 yk yoğurt
1 yk turşu
15 ara
1 sütlü Nescafe
2 draje (içi üzümlü çikolata kapli)
17 akşam
2 yk makarna
2 tavuk köftesi (yağsız tava)
Bol salata
1/2 yk turşu
Su 2.5 lt
Spor. 15 dk leslieden sonra 50ser bacak kaldırma ve bisiklet. Uzun süredir ham.olunca baya zorlandım. Arttiracagim hergün. ..
begendim canım afiyet olsunMenüm
Sabah(10:00)
1yumurta
30g peynir
Domates salatalık
2dlm ekmek
Ara(12:00)
1 kupa sütlü Türk kahvesi
2gunkurusu
Öğle(15:00)
1kepce şehriye çorbası
1kofte
6yk yeşil fasulye
100g yoğurt
Aksam(18:00)
Ton balıklı salata
Su:3lt spor:40dk yuruyus
Anladım canım mecburi durum sorun yok o zamanmisafir vardı ondan geç yedim
Saydıkların hepsini 40 tl ye mi aldın bide yemek yedin bi de 6 TL kaldı.süpersinEvet geleyim bugun ki olaylara
Dün demiştim anneme gidicem diye ablamla bi değişiklik yapalım dedikve fatih teki bitpazarina gittik
Cebimde tam 40 tl vardı ama neler aldım. Ikinci el ama ikinci ele karşı bi insan olmadığım için sıkıntı yok bence
Tam 4 tane kot pantolon ,panco şeklinde yelek, ince bi kazak, bi tane ince ceket, siyah tunik, bi tane çizme sifirdi hemdee, 5 tane kolye, kocaman bir pelus oyuncak ve bu parayla hem yemek yedim 6 tl de kaldi
Oglusumla Erdem de baba oğul günü yaptılar beraber gezip alışveriş yapmışlar
Geleyim menume
Sabah 9
Bir haşlanmış yumurta
Kk peynir
Domates salatalık
Bir bardak süt
Öğle 15
Tavuk döner aldım ama ekmeğini yemedim
Bir bardak ayran
Akşam 20
Geç oldu ama ancak geldim
Bir porsiyon ızgara tavuk
Bir tabak salata
Su 3 litre yi gecti
Spor bol bol yürüdüm ablamida yuruttum
bit demeyin bana:) paran bereketli ymiş maşallahEvet geleyim bugun ki olaylara
Dün demiştim anneme gidicem diye ablamla bi değişiklik yapalım dedikve fatih teki bitpazarina gittik
Cebimde tam 40 tl vardı ama neler aldım. Ikinci el ama ikinci ele karşı bi insan olmadığım için sıkıntı yok bence
Tam 4 tane kot pantolon ,panco şeklinde yelek, ince bi kazak, bi tane ince ceket, siyah tunik, bi tane çizme sifirdi hemdee, 5 tane kolye, kocaman bir pelus oyuncak ve bu parayla hem yemek yedim 6 tl de kaldi
Geleyim menume
Sabah 9
Bir haşlanmış yumurta
Kk peynir
Domates salatalık
Bir bardak süt
Öğle 15
Bir bardak ayran
Akşam 20
Bir tabak salata
Su 3 litre yi gecti
Menü gayet güzel hilalcim.Evet geleyim bugun ki olaylara
Geleyim menume
Sabah 9
Bir haşlanmış yumurta
Kk peynir
Domates salatalık
Bir bardak süt
Öğle 15
Bir bardak ayran
Akşam 20
Bir tabak salata
Su 3 litre yi gecti
Süper canım. Afiyet olsunMenüm
Sabah(10:00)
1yumurta
30g peynir
Domates salatalık
2dlm ekmek
Ara(12:00)
1 kupa sütlü Türk kahvesi
2gunkurusu
Öğle(15:00)
1kepce şehriye çorbası
1kofte
6yk yeşil fasulye
100g yoğurt
Aksam(18:00)
Ton balıklı salata
Su:3lt spor:40dk yuruyus
Kızlarrrr eve yeni geldik şimdide işe gidecem
Bisürü Alıntı yaptım ama nedense olmuyor heralde nette bi Problem var çok yavaş
Yarın görüşürüz artık
Saydıkların hepsini 40 tl ye mi aldın bide yemek yedin bi de 6 TL kaldı.süpersin
bit demeyin bana:) paran bereketli ymiş maşallah
Sağolun kızlar.Menü gayet güzel hilalcim.
Aldıklarıns grlince o paraya süper valla. İyi alışveriş. Gülr güle güzel günletde kullan.
Kendi elestirini kendin yapmışsın. Inşallah daha dengeli olur yarın.menüm
10.30 anneme kahvaltıya gittik
2 dilim kepek ekmeği
1 çay kaşığı bal
1 kk beyaz peynir
2 zeytin
bir ısırık 5 cm simit
yarım orta boy domates
2 dilim salatalık
2 yk menemen
5 patates kızartması
13.30
1 az şekerli türk kahvesi
1 elma dilimi yeşil elma
16.30
1 uzun galeta
18.00
1 bardak ayran tuzlu (tansiyonum düştü bayılıyodum annem yaptı)
spor yok
3 lt su yatana kadar olcak
kızlar eleştirimi yapayım sabah patates kızartması ve 1 dilim fazladan ekmek psikolojisi bende sanki bütün günlük kaloriyi depoladım hissiyatı yarattı. sonrasında arkadasımın evindeydim kahveyi orda içtim şekersiz olsa daha iyiydi tabi ama t. kahvesini hala şekersiz içemiyorum ama bundan sora içersem namerdim diyorumişte sonrası da yok zaten. işin garibi acıkmıyorum bunun nedeni ne olabilir?
Balık yanında ekmek değil de salata olsaymis keşke.Menim
11:30
1 de ekmek
1 tavada yumurta
1 avuç meyve
Domates
19:3O
1 palamut
1 d. ekmek
dışarıdaydık
Su:2It
spor:50dk yürüyüş
Aksamki 1 dilim ekmek fazla geldi bana da.Bu günkü menüm.
Sabah 10.00
1 kk peynir
1 haş yumurta
2 köz biber
1 dilim ekmek
Öğlen 14.00
1 yumuryz ve 1 domatestdn menemen
1 kase yoğurt
1 kase salata
1 dilim ekmek
Ara 16.00
2 küçük incir
Akşam 19.30
2 yemek kaşığı sebzrli kıyma
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
2. 5 litre su
40 dk yürüyüş bantta + eşimle banka ve matkete yürüdük 45 dk
Ikisi de az oluncaDraje ve turşu dışında fena degil bence makarna az zaten
Sürekli yemiyorum da arada oluyor usengeclik.onlar çok kalorili diye biliyorum tüketme bence onlardan. bir de işlenmiş katkı maddeli
amin canım
gayet güzel canım ekmek yerine salata olsa daha iyi olurdu. afiyet olsun
akşamki ekmek olmasa daha iyiymiş. afiyet olsun spor süper gözüm korktu şimdiden elif
valla kendimden bıktım billaa bıktım ya
2 tane oluncasemplice_signora ayşeee o kadar burda bizi uyardıktan sonra o drajeler oldu mu canım ya? onlar gözümden kaçmış yapma etme lütfen ya
Benimde aklımdan geçmiyor değildi. Kaptan izin konusunda net çıktı bende aklımdan gecirmekle kaldım. Sende öyle yap bence. Hep duyduğum izne ayrilanlarin arti döndüğübu cuma izne ayrılıyorum kızlar. yine buralarda olurum elimden geldiğince
Bi ben böyleyim sanmistim.neden derseniz artık menü yazmaya utanıyorum. cozutmam geçti şimdide menülerim iyi değil bıktım kendimden. evde köftem var onu buzluktan çıkarmıyorum. light tonlar var yiyen yok. bu ne böyle bendeki ya? herşeyin farkındayım ama bir şey yapasım yok. biraz toparlayınca geri gelirim. o zamana kadar koşu bandım da olur inş daha iyi olur.
Kocaman aferin :)iyi akşamlar hanımlar gündüz okul alışveriş şuanda misafirim var onlar gidicinde burdayım misafire ragmen kaçamak yapmadım aferin istiyorum :)
Aksam yemeğini erkene alsan biraz daha. Sanırım misafir yüzünden olmuş. Bir de ikisi bi arada çok kalorili.sütü kendin ekle kahvene.kahvaltı : 12:30
1kase menemen
bir dilim ekmek
Biraz peynir
maydanoz salatalık domates
4 zeytin
Ara, 3:00
ikisi bir arada
Ara, 5:00gibi maden suyu
bir salkım üzüm
Akşam, 8:00
bir kase yoğurt
salatalık domates
3 kaşık barbunya yemeği
100gr kadar haşlanmış tavuk göğsü
3lt su
Haklısın az da olsa yememeliydimKızlar menüleri alıntıların ama alıntılar yükle deyince yükleniyor aklimda kalanları yazayım
Teşekkürler canım :)Kızlar tüm alıntılarım gitti sinir oldum.
@buseb cim menünün eleştirisini kendin yapmışsın.
@ semplice_signore ayşem senin menü güzrl.
@ MuallimeA ponicim menü güzel.
Kızlar benim yediğim ekmeği çok bulmuşsunuz. Ama ben kendimde bir şey fatkettim. Ekmek yemediğim zaman benim metom daha az çalışıyor. Tuvalete çıkmam sıkıntı oluyor. Bilemedim ama yine de eleştirinizi kasle alacağım.
Inşallah. Tursuyu çok severim. Hele de bunu yapan harika is çıkarıyor. Dayanamıyorumturşu ödem yapar ama bol içerek almışsındır ödemi inşallah
Of öf neler almissin öyle. Harika.Güle Güle giy.bende severim öyle pazarları. Ama ben 2.el sevmiyorum hiçbir malzemede.annemden bile getirmem. Hassasim bu konuda.keşke burda da olsa öyle pazarlar gezsem saatlerce :)Evet geleyim bugun ki olaylara
Geleyim menume
Sabah 9
Bir haşlanmış yumurta
Kk peynir
Domates salatalık
Bir bardak süt
Öğle 15
Bir bardak ayran
Akşam 20
Bir tabak salata
Su 3 litre yi gecti
GünaydınGünaydin herkese
Oo maşallah o zaman hepinize. TebriklerBayram olmasına rağmen birinci olumsuz ve beril kaptan birinciliği yaptırmamış yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?