Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Rabbim tamamını erdirsin hayırlıysı ablam
hayırlıysa olsun cnm yoksa bi Engel çıksın olmasın

günaydın canım ablam, kızlar kaptan sağolsun çok sıcaklar hiç yabancılık çekmiyorum valla :)
Heee öyledir Bizim takım
Hiç mütevazi olamıcimm

Mefkurem ablacığım bu hafta listeye girwbilrmiyim acaba 1nisan gibi izne çıkmıştkım
bunu berille konuş şekercim artık kaptan o

afiyet olsun bacım cumartesi pazar evdeyiz biz çoluk çocukda yatmayı sevince 12önce kahvaltı yapamıyorum acıktım ama ben ya:)
Kalkınca ağzına bişeyler at şekercim geç kahvaltı olacağında ben öyle yapıyorum

Benim siklette başka kim varkı canım
Olmasam ayıp
Ne alaka cnm yaa sonuçta yüzdeler yarışıyor
Ben kilom fazlayken ortalamam 1.5 kilo civarıydı 2 nin üstünde çok nadir vermiştim

ikisibirarada şeker olmadığı için çok kalorisi yok 60,70bir meyve kalorisinde ara öğün için ideal diye düşünüyorum
Bence sade nescafe içip içine az süt koysan daha iyi
ya ben cok kotuyum
Kusuruma bakmayın gecmıse gıdemıyecem gelecegede
Geçmişi boşver geleceğe umutla bakalım şekercim

bazen oluyor öyle oglun emiyor mu niye kalktık yarim saate bir benimki emdiği için ben zombi gibi gezmeye alistim

Sen atıştır canim sabah çok geç 12

Günaydin herkese
Günaydın canım
Günaydın kızlar CurukElma maşallah neler almissin öyle
Kahvaltı yapıldı hava biraz iyi oğlumu alıp yuruyuse cikacagim
Sağol canım ucuz olunca aldım valla :)
Bayram olmasına rağmen birinci olumsuz ve beril kaptan birinciliği yaptırmamış yine
Bundan sonra hiç kaptirmicaz ins canim
Sağol aysecim
Günaydın ablacim sonunda kavuştuk sana özledik valla
Niye uyandilarki canım normal degil ki bu kadar uyanması
Sağol canım
günaydın diyetdaşlar kaçamazsız bir gün olsun inşallah
Günaydın canım
Günaydın kızlar
Günaydın ablacim
Günaydınlarrrrr
Herkese musmutlu sevdikleri ile kaçamaksız pazarlar.
Günaydın elifcim
ya ben cok kotuyum
ablam hayırdır noldu ya
Bu arada artık acımıyorum para konusunda kimseye, eşimin cimriliğinden de bıkmıştim. Telefonum bozuldu malum istediğim telefonu aldım pahalı da olsa
eşimde bir şey diyemedi
iyi yapmışsın ponicim acimamak lazim erkeklere
Bütün alıntılarım çıkmadı sinir oldum..
Kızlar ben bebek mevlüdüne gideceģim. Görüşürüz.
Görüşürüz canım

ikisibirarada şeker olmadığı için çok kalorisi yok 60,70bir meyve kalorisinde ara öğün için ideal diye düşünüyorum
Bende şekersiz olmasını masum buldum ama öyle değilmiş maalesef.
ya ben cok kotuyum
Hayırdır kaptan
bazen oluyor öyle oglun emiyor mu niye kalktık yarim saate bir benimki emdiği için ben zombi gibi gezmeye alistim
Emmiyor. Ne biliyim valla.geceye renk apartmana ses kattilar bütün gece.beynim patlicak migrenden (

Huuu ne yapıyonuz hatunlar

Bizi küçük görümcem kahvaltıya çağırmıştı yeni geldik Eve
Bugün son güneşli günmüş yarın havalar soğucak hiç sevmiyorum soğuyu yaaa
Ama kış kapıda

Tabiki evde daha dolu iş var dün üstünden bi süpürdüm yarın temizlik yapıcam
Bugünde kendi dolabımı elden geçircem ütü yapıcam Inşallah

Mefkurem hoşgeldi n ya aramıza çok özllettin kendini.nasıl bi yol izlemeyi düşünüyorsun abla kilo verirken?.sen ikinciye mezun olursun ben daha burada olurum
Aman bende 1 haftadır ha başladım ha başlıcam şekercim ama yarından itibaren menü ve sporlarla burdayım inşallah
Çok zaman kaybettim

Haftaya düğün olduğu için bu haftayı biraz sıkı tutup sonra normal sağlıklı menülerle devam etmeyi düşünüyorum cnm Bide klasik olarak perşembeleri ekstra detoks tarzı bişey yaparım heralde

Valla çok oyalanma bi bakmışın sana yetişip geçivermişim demedi deme

Bu arada artık acımıyorum para konusunda kimseye, eşimin cimriliğinden de bıkmıştim. Telefonum bozuldu malum istediğim telefonu aldım pahalı da olsa
eşimde bir şey diyemedi
Paranı kazanıyosun cnm O kadarcıkta lüksün olsun
Sonuçta aile bütçesini çok sarsıcak bişey zaten yapmazsın

Günaydın ablacim sonunda kavuştuk sana özledik valla
Aynen bitanem

Biraz hareketlenip şu ölü toprağını atalım üztümüzden yavvv

Bide verecek fazla kilosu olanlar baştan herşeyi çok keserse kilo vermesi durunca neyi azaltacak

Bence bisüre Kendini test et yavaşlama olunca akşamki ekmeği kaldırabilirsin

Aynı beslenmeye uzun süre devam edincede yavaşlama oluyor
Mesela ben haftanın ilk 3-4 günü normal ekmekli kahvaltı yapardım son 2 gün hiç ekmek yemezdim. Sürekli yememekten böyle yapmak daha etkili oluyor bana Göre

@elifvecebir

Beril arada bana da kız böğle beni müthiş gaza getirir. Benim diyetisyenim ters bir şey söğleyecek diye yiyemiuordum.

ya ben cok kotuyum

Geçmiş değil geleceğe bakalım canım hep.
eşimde bir şey diyemedi

O kadar olsun canım. Biraz da kendimizin kıymetini bilelim. İyi yapmışsın.

Babam cimriydi şimdi de eşim çıldıracağım ya bıktımmmmmmmmm.( Babamın cimrilik derecesini anlaman için söylüyorum ped alacak param olmazdı anla ki kendisi hem memurdu hemde ticaretle uğraşıyodu)

Benim de babam ve eşim cimridir. Ama benim aldığım hiç bir şey kaç para diye bile dormaz. Kendine cimridir.

Bende şekersiz olmasını masum buldum ama öyle değilmiş maalesef.

Hayırdır kaptan

Emmiyor. Ne biliyim valla.geceye renk apartmana ses kattilar bütün gece.beynim patlicak migrenden (

Azıcık katlansın apartmandakiler de. Çocuk olan evde arada olur kuzum ses.

Kolay gelsin mefkurem. Tatil dönüşü temiz bîrsktığın ev pisleniyor. Çamaşır derken insanın canı çıkıyor. Ama sonra tertemiz bir ev. En sevdiğim sahne.

@elifvecebir
Elifcim Eğer menünde protein yani et türü varsa bana Göre ekmeğe gerek yok
Sebze varsa 1 dilim tb ekmeği yenebilir

Zuhalcim çok teşekkür ederim. Bu sltın bilgiler kulağımda küpe. Bir iki gün kestim tuvalet sorunu yaşadım. O yüzden geri başladım.
Dediğin gibi pro varsa ekmek tületmiyeyim.

bendeki sıkıntıda ara öğünler 3 ara öğün yapıyorum yapmazsam diğer ana öğünde çok açıkmış oluyorum Karatay beslenmek bana göre değil mesela, kahve konusunda markette hem uğraşmayı sevmiyorum hemde elim değmiyor o yüzden ikisibir arada pratik geliyordu amma onuda dikkat etmeye çalışırım hiç yapamazsam sade neskafe içerim ablam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…