- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #164.861
Ne oldu neden kötüsün kaptanım?.nefesimizin kilo almamasıysa takma kafana stresin yansır bebişineya ben cok kotuyum
Kusuruma bakmayın gecmıse gıdemıyecem gelecegede
hayırlıysa olsun cnm yoksa bi Engel çıksın olmasınRabbim tamamını erdirsin hayırlıysı ablam
Heee öyledir Bizim takımgünaydın canım ablam, kızlar kaptan sağolsun çok sıcaklar hiç yabancılık çekmiyorum valla :)
bunu berille konuş şekercim artık kaptan oMefkurem ablacığım bu hafta listeye girwbilrmiyim acaba 1nisan gibi izne çıkmıştkım
Kalkınca ağzına bişeyler at şekercim geç kahvaltı olacağında ben öyle yapıyorumafiyet olsun bacım cumartesi pazar evdeyiz biz çoluk çocukda yatmayı sevince 12önce kahvaltı yapamıyorum acıktım ama ben ya:)
Ne alaka cnm yaa sonuçta yüzdeler yarışıyorBenim siklette başka kim varkı canım
Olmasam ayıp
Bence sade nescafe içip içine az süt koysan daha iyiikisibirarada şeker olmadığı için çok kalorisi yok 60,70bir meyve kalorisinde ara öğün için ideal diye düşünüyorum
Geçmişi boşver geleceğe umutla bakalım şekercimya ben cok kotuyum
hayırdır kaptanicem ne oldu Yaw sen neleri atlatmış insansız her hikayede dudak isirdim şimdi yakışıyor mu kötü olmak sanaya ben cok kotuyum
Bu arada artık acımıyorum para konusunda kimseye, eşimin cimriliğinden de bıkmıştim. Telefonum bozuldu malum istediğim telefonu aldım pahalı da olsa
eşimde bir şey diyemedi
bazen oluyor öyle oglun emiyor mu niye kalktık yarim saate bir benimki emdiği için ben zombi gibi gezmeye alistimGünaydın kızlar.
2.5a kadar kızım ondan sonrada oğlum uyumadi. 30 dk da bir uyanmayi uyumak sayarsak uyudumkazan gibi kafam
Alışveriş yapmamiz lazım eksik çok ama kk bugün akşam dönüyor. O yuzden bugün evdeyiz. Geçim zor bu zamanda. Allah yardımcımız olsun...
Babam cimriydi şimdi de eşim çıldıracağım ya bıktımmmmmmmmm.( Babamın cimrilik derecesini anlaman için söylüyorum ped alacak param olmazdı anlaacıma kız
Gözlerım nemlenıyor
Cok duygusalladıyorum sindi
Hadi bakalm yıldızım gunesım bu azmın hıc bıtmesın
Günaydin herkese[/QUOTE
Günaydın ponicim.
Günaydın kızlarCurukElma maşallah neler almissin öyle
Kahvaltı yapıldı hava biraz iyi oğlumu alıp yuruyuse cikacagim
Günaydın canım.
Ohhhh missss yürüyüş süper.
Bayram olmasına rağmen birinci olumsuz ve beril kaptan birinciliği yaptırmamış yine
Kızlar ksptanımız başta olmak üzere herkesi tebrik ederim.
Günaydınnn sevgili kaderdaşlarım
Hepinize mutlu pazarlar
Yarın herkesden eksi bekliyorum onun içinde pazar tuzaklarına düşmeyelim
Takım yuzdemiz çok iyi olmasada yinede 1.olmuşuz herkese tebrikler
berilceee 1.liğin içinde tebrik ederim bitanem Maşallah, devamı gelsin inşallah
buseb busecik Eğer takımdayken Kendini toplıyamıyorsan inan izinde hiç toplıyamazsın onun için izini kafandan çıkar
Zaten önemli bi sebep olmadıktan sonra izine çıkılmaz daha dün beril söylemişti
Bide kalitesiz kh lar bsğımlılık yapar insan yedikçe daha çok yiyesi gelir
Yani çözüm çok basit. Yemeyip vücuduna unutturacaksın
Dünkü menüler genelde iyiydi. Bence bu hafta herkes daha iyi olacak. Bide biraz totişleri kaldırktıkmı bu iş Tamamdır
Mefkuş ben her öğun 1 dilim ekmek yedim çok mu sence. Ekmek konusunda çok karasız kalıyorum.
Günaydın kızlar.
2.5a kadar kızım ondan sonrada oğlum uyumadi. 30 dk da bir uyanmayi uyumak sayarsak uyudumkazan gibi kafam
Alışveriş yapmamiz lazım eksik çok ama kk bugün akşam dönüyor. O yuzden bugün evdeyiz. Geçim zor bu zamanda. Allah yardımcımız olsun...
Ahhh ayşem bu çocuklar yaşlandıracak bizi. Benim ki de 3 yaşında hala uykusu düzensiz.
Geçim hem de ne zor. Büyük kızıma kaynak kitsp sldım. Bu çocuk 3. Sınıf 225 tl tuttu. Daha da bir sürü eksik var. Ćocuklar büyüdükçe masraflar artıyor.
Iyiydi tatlım
Ilk görüşte sıcak insanlar tabi tam içine girmeden pek belli olmaz
Allah tamamına erdirsin. En azından ilk izlenim olumlu. Seni de morslmen yükseltir. Aileler anlaşamayınca çok zor oluyor.
Fitt_anne günaydınnn dilekcim
Ne haber nasıl gidiyor
Heralde az çok takımla tanıştınız
Poni Bon bugün evde olunca biraz dinlenirsin cnm hele az spor yap bak nasıl bombeee olacan
@elifvecebir
North River
Kızlar sizden bu hafta rekor bekliyorum
CurukElma hilalcim Maşallah az paraya bisürü şey almışın güle güle iyi günlerde kullan
@seng Ecem sanki burayı biraz ihmalmi ediyon ne. Hiç menünü falan görmedim
Kız Asıl aileni unutursan tepene biner kocanın ailesinden ayırırız bak
Takım nasıl gidiyor cnm toparlandımı baya
İnşalkah mefkurem. Rekor bilmiyorum ama -1 kg görmek istiyorum.
tüh ya niye uyumadi lar Acaba hasta olmasınlar da, Dün okul alışverişine çıktık listede yok yok silikon bile istemiş öğretmen 24 lüboyalar gerçekten geçim zor, Rabbim sıkıntı da olanlara yardım etsin
Aminnnñ.
günaydın diyetdaşlar kaçamazsız bir gün olsun inşallah
Pazar kaçamsk yapınca pazartesi tartıda yüzümúz düşer. Sman dikkat.
Günaydın kızlar
Günaydın kaptaniçem.
afiyet olsun bacım cumartesi pazar evdeyiz biz çoluk çocukda yatmayı sevince 12önce kahvaltı yapamıyorum acıktım ama ben ya:)
Günaydın canımGünaydin herkese
Sağol canım ucuz olunca aldım valla :)Günaydın kızlarCurukElma maşallah neler almissin öyle
Kahvaltı yapıldı hava biraz iyi oğlumu alıp yuruyuse cikacagim
Bundan sonra hiç kaptirmicaz ins canimBayram olmasına rağmen birinci olumsuz ve beril kaptan birinciliği yaptırmamış yine
Sağol aysecimHaklısın az da olsa yememeliydim
Teşekkürler canım :)
Inşallah. Tursuyu çok severim. Hele de bunu yapan harika is çıkarıyor. Dayanamıyorumama dayanmam lazım.
Of öf neler almissin öyle. Harika.Güle Güle giy.bende severim öyle pazarları. Ama ben 2.el sevmiyorum hiçbir malzemede.annemden bile getirmem. Hassasim bu konuda.keşke burda da olsa öyle pazarlar gezsem saatlerce :)
Günaydın
Oo maşallah o zaman hepinize. Tebrikler
Günaydın ablacim sonunda kavuştuk sana özledik vallaGünaydınnn sevgili kaderdaşlarım
Hepinize mutlu pazarlar
Yarın herkesden eksi bekliyorum onun içinde pazar tuzaklarına düşmeyelim
Takım yuzdemiz çok iyi olmasada yinede 1.olmuşuz herkese tebrikler
berilceee 1.liğin içinde tebrik ederim bitanem Maşallah, devamı gelsin inşallah
buseb busecik Eğer takımdayken Kendini toplıyamıyorsan inan izinde hiç toplıyamazsın onun için izini kafandan çıkar
Zaten önemli bi sebep olmadıktan sonra izine çıkılmaz daha dün beril söylemişti
Bide kalitesiz kh lar bsğımlılık yapar insan yedikçe daha çok yiyesi gelir
Yani çözüm çok basit. Yemeyip vücuduna unutturacaksın
Dünkü menüler genelde iyiydi. Bence bu hafta herkes daha iyi olacak. Bide biraz totişleri kaldırktıkmı bu iş Tamamdır
Niye uyandilarki canımGünaydın kızlar.
Sağol canımFitt_anne günaydınnn dilekcim
Ne haber nasıl gidiyor
Heralde az çok takımla tanıştınız
Poni Bon bugün evde olunca biraz dinlenirsin cnm hele az spor yap bak nasıl bombeee olacan
@elifvecebir
North River
Kızlar sizden bu hafta rekor bekliyorum
CurukElma hilalcim Maşallah az paraya bisürü şey almışın güle güle iyi günlerde kullan
@seng Ecem sanki burayı biraz ihmalmi ediyon ne. Hiç menünü falan görmedim
Kız Asıl aileni unutursan tepene biner kocanın ailesinden ayırırız bak
Takım nasıl gidiyor cnm toparlandımı baya
Günaydın canımgünaydın diyetdaşlar kaçamazsız bir gün olsun inşallah
Günaydın ablacimGünaydın kızlar
Günaydın elifcimGünaydınlarrrrr
Herkese musmutlu sevdikleri ile kaçamaksız pazarlar.
ablam hayırdır noldu yaya ben cok kotuyum
iyi yapmışsın ponicim acimamak lazim erkeklereBu arada artık acımıyorum para konusunda kimseye, eşimin cimriliğinden de bıkmıştim. Telefonum bozuldu malum istediğim telefonu aldım pahalı da olsa
eşimde bir şey diyemedi
Görüşürüz canımBütün alıntılarım çıkmadı sinir oldum..
Kızlar ben bebek mevlüdüne gideceģim. Görüşürüz.
Bende şekersiz olmasını masum buldum ama öyle değilmiş maalesef.ikisibirarada şeker olmadığı için çok kalorisi yok 60,70bir meyve kalorisinde ara öğün için ideal diye düşünüyorum
Hayırdır kaptanya ben cok kotuyum
Emmiyor. Ne biliyim valla.geceye renk apartmana ses kattilar bütün gece.beynim patlicak migrendenbazen oluyor öyle oglun emiyor mu niye kalktık yarim saate bir benimki emdiği için ben zombi gibi gezmeye alistim
Aman bende 1 haftadır ha başladım ha başlıcam şekercim ama yarından itibaren menü ve sporlarla burdayım inşallahMefkurem hoşgeldi n ya aramıza çok özllettin kendini.nasıl bi yol izlemeyi düşünüyorsun abla kilo verirken?.sen ikinciye mezun olursun ben daha burada olurum
Paranı kazanıyosun cnm O kadarcıkta lüksün olsunBu arada artık acımıyorum para konusunda kimseye, eşimin cimriliğinden de bıkmıştim. Telefonum bozuldu malum istediğim telefonu aldım pahalı da olsa
eşimde bir şey diyemedi
Aynen bitanemGünaydın ablacim sonunda kavuştuk sana özledik valla
buseb sana ne deyım balım bılemdım
Ama cok sınırım sana
Dün ne konuştuk ne oldu da gıderım dıye tası tarağı topluyon
Dur bı konuşalım yıyen sensın durduracak olan sensın gıdende sensın bu Nasıl iş yaaaa
Mefkusla ponı hatırlar
Bır nehir vardı bır kalıyom bır gıdıyom bezdırırdı benı bırazda gıcık olduydum ne yalan sımdı
En son o kalacam dedı yok gıdecen dıye ben tutturdum
Sen benı anladın sanırım
Kır dızını otur takımında annem
Hem bılıyormusun o 1.1 kılo degıl tatlım
Hafta içi kh yedıgınde vücut sısıyor
Bırde kesınce ödem çözülüyor yoksa yağ kaybı degıl ınan bana bıcırık
Ha illada gıdecem dıyorsan git 1-2 aya kalmaz 5-10 kg farkla gelirsın
Degermı
ya ben cok kotuyum
Bu arada artık acımıyorum para konusunda kimseye, eşimin cimriliğinden de bıkmıştim. Telefonum bozuldu malum istediğim telefonu aldım pahalı da olsa
eşimde bir şey diyemedi
Babam cimriydi şimdi de eşim çıldıracağım ya bıktımmmmmmmmm.( Babamın cimrilik derecesini anlaman için söylüyorum ped alacak param olmazdı anlaki kendisi hem memurdu hemde ticaretle uğraşıyodu)
Bende şekersiz olmasını masum buldum ama öyle değilmiş maalesef.
Hayırdır kaptan
Emmiyor. Ne biliyim valla.geceye renk apartmana ses kattilar bütün gece.beynim patlicak migrenden(
Huuu ne yapıyonuz hatunlar
Bizi küçük görümcem kahvaltıya çağırmıştı yeni geldik Eve
Bugün son güneşli günmüş yarın havalar soğucak hiç sevmiyorum soğuyu yaaa
Ama kış kapıda
Tabiki evde daha dolu iş var dün üstünden bi süpürdüm yarın temizlik yapıcam
Bugünde kendi dolabımı elden geçircem ütü yapıcam Inşallah
Aman bende 1 haftadır ha başladım ha başlıcam şekercim ama yarından itibaren menü ve sporlarla burdayım inşallah
Çok zaman kaybettim
Haftaya düğün olduğu için bu haftayı biraz sıkı tutup sonra normal sağlıklı menülerle devam etmeyi düşünüyorum cnm Bide klasik olarak perşembeleri ekstra detoks tarzı bişey yaparım heralde
Valla çok oyalanma bi bakmışın sana yetişip geçivermişim demedi deme
Paranı kazanıyosun cnm O kadarcıkta lüksün olsun
Sonuçta aile bütçesini çok sarsıcak bişey zaten yapmazsın
Aynen bitanem
Biraz hareketlenip şu ölü toprağını atalım üztümüzden yavvv
@elifvecebir
Elifcim Eğer menünde protein yani et türü varsa bana Göre ekmeğe gerek yok
Sebze varsa 1 dilim tb ekmeği yenebilir
Bide verecek fazla kilosu olanlar baştan herşeyi çok keserse kilo vermesi durunca neyi azaltacak
Bence bisüre Kendini test et yavaşlama olunca akşamki ekmeği kaldırabilirsin
Aynı beslenmeye uzun süre devam edincede yavaşlama oluyor
Mesela ben haftanın ilk 3-4 günü normal ekmekli kahvaltı yapardım son 2 gün hiç ekmek yemezdim. Sürekli yememekten böyle yapmak daha etkili oluyor bana Göre
@elifvecebir
bendeki sıkıntıda ara öğünler 3 ara öğün yapıyorum yapmazsam diğer ana öğünde çok açıkmış oluyorum Karatay beslenmek bana göre değil mesela, kahve konusunda markette hem uğraşmayı sevmiyorum hemde elim değmiyor o yüzden ikisibir arada pratik geliyordu amma onuda dikkat etmeye çalışırım hiç yapamazsam sade neskafe içerim ablamBide verecek fazla kilosu olanlar baştan herşeyi çok keserse kilo vermesi durunca neyi azaltacak
Bence bisüre Kendini test et yavaşlama olunca akşamki ekmeği kaldırabilirsin
Aynı beslenmeye uzun süre devam edincede yavaşlama oluyor
Mesela ben haftanın ilk 3-4 günü normal ekmekli kahvaltı yapardım son 2 gün hiç ekmek yemezdim. Sürekli yememekten böyle yapmak daha etkili oluyor bana Göre
@elifvecebir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?