Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

wc sorunu için acı yemeği denesene yemeklerine yada yoğurduna pul biber kat bana çok iyi geliyor valla

soğuk özellikle de yağmurlu hava insanın enerjisi alıp götürüyor
ablam kolay gelsin tatil dönüşü 2,3 makina dolusu çamaşır ütü insanı tatile gittiğine pişman ediyor:)

Bu arada artık acımıyorum para konusunda kimseye, eşimin cimriliğinden de bıkmıştim. Telefonum bozuldu malum istediğim telefonu aldım pahalı da olsa
eşimde bir şey diyemedi
cimri insan çok zor Allah yardımcon olsun, benim görümcemin eşi fena cimridir bi gün oturup ağlamış para isteme benden diye koca adam:)

Bende şekersiz olmasını masum buldum ama öyle değilmiş maalesef.

Hayırdır kaptan

Emmiyor. Ne biliyim valla.geceye renk apartmana ses kattilar bütün gece.beynim patlicak migrenden (
Vardır bir derdi büyüme atagindada yapıyorlar ciglik çığlığa ağlar oglum belli dönemde bi hafta duruyor sonra çekip gidiyor bu deli sendromu
Abla perşembe neler yapıyorsun bizde yapalim
cimri insan çok zor Allah yardımcon olsun, benim görümcemin eşi fena cimridir bi gün oturup ağlamış para isteme benden diye koca adam:)
Yok artık
hazır yufka kaç kalori bilen Var mı?
100g 201 bi yaprağında yaklaşık 335cal
Veee 40 bedene nasıl girilir.
Döne döne girilir ,
Oynaya oynaya girilir
Biraz dar olsa da giyilir gezilecek kadar girilir
Bombeeeee işte bu beni fena gaza getirdi. Hemde daha öğle yemeğinin üstünden 2 saat gecmisken :)
ooo bombeee olmuş hakikatten tebrikler canım

Menüm
Sabah(10:00)
Kalkınca 1ck bal bir parmak ucu zencefil ılık su limon karışımı(havalar soğudu ben grip olursam oglumada geçer kızlar süt korusada benden geciyor ve ben cok nane mollayimdir )
1 yumurta
60g topi peynir
40g kepekli ekmek

Ara(12:00)
Spor sonrası 50g muz
Sade Türk kahvesi
1avuc leblebi üzüm karışımı

Öğle(14:00)
40g ekmek
Ton balıklı salata(light tondan yapıldı)
1elma

Akşam(17:00)
1kepce şehriye çorbası
6yk kurufasulye

Su:şimdilik 2lt oldu uç olur
Spor:40dk yuruyus

Toplam(1350 cal)

Döne döne girilir ,
Oynaya oynaya girilir
Bombeeeee işte bu beni fena gaza getirdi. Hemde daha öğle yemeğinin üstünden 2 saat gecmisken :)
Busecım dedıgı gıbııı bommmbeeeee

Güzelde nıye gramla yedın onu anlamadım
Muz yemıssın nıye üzüm leblebı ?

Panikatak olcaz onların büyüme ataklariyla
Az önce denedigim pantolonlarima kizimdan önce girebiliyordum en son :) 5 kg 1 bedenmis bu arada yeni öğrendim. 4 kg 1 beden sanıyordum ben :) bu da demek oluyorki 5 kg daha versem 38im :))))

Güzelde nıye gramla yedın onu anlamadım
Muz yemıssın nıye üzüm leblebı ?
Listeyi grla verdi diyetisyen illede tartacaksin dedi tartiyorum bakalım mutfak tartısı aldım birde
Üzüm leblebi aynı saatte değil aslında muzu yedim yanında sut icecektim ki sipam uyandı sonra kahvenin yanjnsa leblebi üzüm huplettim
hadi inşallah ben o kadar takilmiyorum canım çocuktur ağlarda gulerde diyorum çünkü ben stres yaptıkça i daha bir dellileniyor

Kolay gelsin mefkurem. Tatil dönüşü temiz bîrsktığın ev pisleniyor. Çamaşır derken insanın canı çıkıyor. Ama sonra tertemiz bir ev. En sevdiğim sahne.
Aynen cnm cnm
Giderken kaç gün temizlik yaptım mis gibi bıraktım şimdi O evden eser yok

Zuhalcim çok teşekkür ederim. Bu sltın bilgiler kulağımda küpe. Bir iki gün kestim tuvalet sorunu yaşadım. O yüzden geri başladım.
Dediğin gibi pro varsa ekmek tületm
Rica Ederim bitanem burda hepimiz birbirimizden çok şeyler öğreniyoruz
Zaten ara öğünlerin amacı bu tatlım
Çok acıkılıp Ana öğünde saldırma olmasın diye
Bu kişiye Göre değişiyor
Çok acıkılmıyorsa yapılmasına gerek yok
soğuk özellikle de yağmurlu hava insanın enerjisi alıp götürüyor
ablam kolay gelsin tatil dönüşü 2,3 makina dolusu çamaşır ütü insanı tatile gittiğine pişman ediyor:)
Bende de tam bu oluyor cnm hava kapalı olunca hiç enerjim olmuyor
Çamaşırım fazla yok herşeyi yıkayıp getirmiştim
Ama valizden her çıkan mecbur ütülenecek

Kız o da neymiş tövbe yarebbimm ne insanlar var

Döne döne girilir ,
Oynaya oynaya girilir
oooo Ayşe hanım sen şimdi bizi beğenmezsinde artık
Darısı 38 lere inşallah
Abla perşembe neler yapıyorsun bizde yapali
Biz genelde berille tek yoğurt yerdik cnm
Insan kendine ne iyi geliyorsa onu yapması lazım
Ama 1 günlük sıfır kh herzaman işe yarar

Bu diuetisyrnin verdiği listemi cnm
Mesela meyve Yada kuruyemiş seçimleri sanamı bağlı
Akşamda hem şehriye hem kurufasulye 2 side kh olmuş
Çorbayı kaldırıp salata Yada yeşillik vs. ekleseydin

iyi akşamlar kızlar !ben yeniyim. Beni kabul etdiklerine göre şok tşk ederimşburanı hep izliyordum çok hoşuma giderdi söhbetleriniz aranıza geldim çok şükür ama tam anlamıyorum burda nasıl mevzu koyuyorsunuz nasıl bir birinizi bilgilendiriyorsunuz . İNŞALLAH ögrenirim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…