- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #164.881
wc sorunu için acı yemeği denesene yemeklerine yada yoğurduna pul biber kat bana çok iyi geliyor vallaBeril arada bana da kız böğle beni müthiş gaza getirir. Benim diyetisyenim ters bir şey söğleyecek diye yiyemiuordum.
Geçmiş değil geleceğe bakalım canım hep.
O kadar olsun canım. Biraz da kendimizin kıymetini bilelim. İyi yapmışsın.
Benim de babam ve eşim cimridir. Ama benim aldığım hiç bir şey kaç para diye bile dormaz. Kendine cimridir.
Azıcık katlansın apartmandakiler de. Çocuk olan evde arada olur kuzum ses.
Kolay gelsin mefkurem. Tatil dönüşü temiz bîrsktığın ev pisleniyor. Çamaşır derken insanın canı çıkıyor. Ama sonra tertemiz bir ev. En sevdiğim sahne.
Zuhalcim çok teşekkür ederim. Bu sltın bilgiler kulağımda küpe. Bir iki gün kestim tuvalet sorunu yaşadım. O yüzden geri başladım.
Dediğin gibi pro varsa ekmek tületmiyeyim.
soğuk özellikle de yağmurlu hava insanın enerjisi alıp götürüyorHuuu ne yapıyonuz hatunlar
Bizi küçük görümcem kahvaltıya çağırmıştı yeni geldik Eve
Bugün son güneşli günmüş yarın havalar soğucak hiç sevmiyorum soğuyu yaaa
Ama kış kapıda
Tabiki evde daha dolu iş var dün üstünden bi süpürdüm yarın temizlik yapıcam
Bugünde kendi dolabımı elden geçircem ütü yapıcam Inşallah
Aman bende 1 haftadır ha başladım ha başlıcam şekercim ama yarından itibaren menü ve sporlarla burdayım inşallah
Çok zaman kaybettim
Haftaya düğün olduğu için bu haftayı biraz sıkı tutup sonra normal sağlıklı menülerle devam etmeyi düşünüyorum cnm Bide klasik olarak perşembeleri ekstra detoks tarzı bişey yaparım heralde
Valla çok oyalanma bi bakmışın sana yetişip geçivermişim demedi deme
Paranı kazanıyosun cnm O kadarcıkta lüksün olsun
Sonuçta aile bütçesini çok sarsıcak bişey zaten yapmazsın
Aynen bitanem
Biraz hareketlenip şu ölü toprağını atalım üztümüzden yavvv
akşama menüyü bekliyoruzBütün alıntılarım çıkmadı sinir oldum..
Kızlar ben bebek mevlüdüne gideceģim. Görüşürüz.
cimri insan çok zor Allah yardımcon olsun, benim görümcemin eşi fena cimridir bi gün oturup ağlamış para isteme benden diye koca adam:)Bu arada artık acımıyorum para konusunda kimseye, eşimin cimriliğinden de bıkmıştim. Telefonum bozuldu malum istediğim telefonu aldım pahalı da olsa
eşimde bir şey diyemedi
Yok artıkcimri insan çok zor Allah yardımcon olsun, benim görümcemin eşi fena cimridir bi gün oturup ağlamış para isteme benden diye koca adam:)
Vardır bir derdi büyüme atagindada yapıyorlar ciglik çığlığa ağlar oglum belli dönemde bi hafta duruyor sonra çekip gidiyor bu deli sendromuBende şekersiz olmasını masum buldum ama öyle değilmiş maalesef.
Hayırdır kaptan
Emmiyor. Ne biliyim valla.geceye renk apartmana ses kattilar bütün gece.beynim patlicak migrenden(
Abla perşembe neler yapıyorsun bizde yapalimHuuu ne yapıyonuz hatunlar
Bizi küçük görümcem kahvaltıya çağırmıştı yeni geldik Eve
Bugün son güneşli günmüş yarın havalar soğucak hiç sevmiyorum soğuyu yaaa
Ama kış kapıda
Tabiki evde daha dolu iş var dün üstünden bi süpürdüm yarın temizlik yapıcam
Bugünde kendi dolabımı elden geçircem ütü yapıcam Inşallah
Aman bende 1 haftadır ha başladım ha başlıcam şekercim ama yarından itibaren menü ve sporlarla burdayım inşallah
Çok zaman kaybettim
Haftaya düğün olduğu için bu haftayı biraz sıkı tutup sonra normal sağlıklı menülerle devam etmeyi düşünüyorum cnm Bide klasik olarak perşembeleri ekstra detoks tarzı bişey yaparım heralde
Valla çok oyalanma bi bakmışın sana yetişip geçivermişim demedi deme
Paranı kazanıyosun cnm O kadarcıkta lüksün olsun
Sonuçta aile bütçesini çok sarsıcak bişey zaten yapmazsın
Aynen bitanem
Biraz hareketlenip şu ölü toprağını atalım üztümüzden yavvv
Yok artıkcimri insan çok zor Allah yardımcon olsun, benim görümcemin eşi fena cimridir bi gün oturup ağlamış para isteme benden diye koca adam:)
100g 201 bi yaprağında yaklaşık 335calhazır yufka kaç kalori bilen Var mı?
ooo bombeee olmuş hakikatten tebrikler canımVeee 40 bedene nasıl girilir.
Döne döne girilir,
Oynaya oynaya girilir
Biraz dar olsa da giyilir gezilecek kadar girilir
Bombeeeee işte bu beni fena gaza getirdi. Hemde daha öğle yemeğinin üstünden 2 saat gecmisken :)
Ay buna çok güldümcimri insan çok zor Allah yardımcon olsun, benim görümcemin eşi fena cimridir bi gün oturup ağlamış para isteme benden diye koca adam:)
Busecım dedıgı gıbııı bommmbeeeeeVeee 40 bedene nasıl girilir.
Döne döne girilir,
Oynaya oynaya girilir
Bombeeeee işte bu beni fena gaza getirdi. Hemde daha öğle yemeğinin üstünden 2 saat gecmisken :)
Busecım dedıgı gıbııı bommmbeeeeeVeee 40 bedene nasıl girilir.
Döne döne girilir,
Oynaya oynaya girilir
Güzelde nıye gramla yedın onu anlamadımMenüm
Sabah(10:00)
Kalkınca 1ck bal bir parmak ucu zencefil ılık su limon karışımı(havalar soğudu ben grip olursam oglumada geçer kızlar süt korusada benden geciyor ve ben cok nane mollayimdir )
1 yumurta
60g topi peynir
40g kepekli ekmek
Ara(12:00)
Spor sonrası 50g muz
Sade Türk kahvesi
1avuc leblebi üzüm karışımı
Öğle(14:00)
40g ekmek
Ton balıklı salata(light tondan yapıldı)
1elma
Akşam(17:00)
1kepce şehriye çorbası
6yk kurufasulye
Su:şimdilik 2lt oldu uç olur
Spor:40dk yuruyus
Toplam(1350 cal)
Panikatak olcaz onların büyüme ataklariylaVardır bir derdi büyüme atagindada yapıyorlar ciglik çığlığa ağlar oglum belli dönemde bi hafta duruyor sonra çekip gidiyor bu deli sendromu
Abla perşembe neler yapıyorsun bizde yapalim
Yok artık
100g 201 bi yaprağında yaklaşık 335cal
ooo bombeee olmuş hakikatten tebrikler canım
Kız ne oldu anlatsanaGörmek istemedıgım ne kadar insancık varsa bugun bır arada gördüm ve o beklenen son kavga gürültü koptu neyse yağ cınler tepemde yıne
Ay merak ettim nooolduGörmek istemedıgım ne kadar insancık varsa bugun bır arada gördüm ve o beklenen son kavga gürültü koptu neyse yağ cınler tepemde yıne
Listeyi grla verdi diyetisyen illede tartacaksin dedi tartiyorum bakalım mutfak tartısı aldım birdeGüzelde nıye gramla yedın onu anlamadım
Muz yemıssın nıye üzüm leblebı ?
hadi inşallah ben o kadar takilmiyorum canım çocuktur ağlarda gulerde diyorum çünkü ben stres yaptıkça i daha bir dellileniyorPanikatak olcaz onların büyüme ataklariyla
Az önce denedigim pantolonlarima kizimdan önce girebiliyordum en son :) 5 kg 1 bedenmis bu arada yeni öğrendim. 4 kg 1 beden sanıyordum ben :) bu da demek oluyorki 5 kg daha versem 38im :))))
Aynen cnm cnmKolay gelsin mefkurem. Tatil dönüşü temiz bîrsktığın ev pisleniyor. Çamaşır derken insanın canı çıkıyor. Ama sonra tertemiz bir ev. En sevdiğim sahne.
Rica Ederim bitanem burda hepimiz birbirimizden çok şeyler öğreniyoruzZuhalcim çok teşekkür ederim. Bu sltın bilgiler kulağımda küpe. Bir iki gün kestim tuvalet sorunu yaşadım. O yüzden geri başladım.
Dediğin gibi pro varsa ekmek tületm
Zaten ara öğünlerin amacı bu tatlımbendeki sıkıntıda ara öğünler 3 ara öğün yapıyorum yapmazsam diğer ana öğünde çok açıkmış oluyorum Karatay beslenmek bana göre değil mesela, kahve konusunda markette hem uğraşmayı sevmiyorum hemde elim değmiyor o yüzden ikisibir arada pratik geliyordu amma onuda dikkat etmeye çalışırım hiç yapamazsam sade neskafe içerim ablam
Bende de tam bu oluyor cnm hava kapalı olunca hiç enerjim olmuyorsoğuk özellikle de yağmurlu hava insanın enerjisi alıp götürüyor
ablam kolay gelsin tatil dönüşü 2,3 makina dolusu çamaşır ütü insanı tatile gittiğine pişman ediyor:)
Kız o da neymiş tövbe yarebbimm ne insanlar varcimri insan çok zor Allah yardımcon olsun, benim görümcemin eşi fena cimridir bi gün oturup ağlamış para isteme benden diye koca adam:)
oooo Ayşe hanım sen şimdi bizi beğenmezsinde artıkVeee 40 bedene nasıl girilir.
Döne döne girilir,
Oynaya oynaya girilir
Biz genelde berille tek yoğurt yerdik cnmAbla perşembe neler yapıyorsun bizde yapali
Bu diuetisyrnin verdiği listemi cnmMenüm
Sabah(10:00)
Kalkınca 1ck bal bir parmak ucu zencefil ılık su limon karışımı(havalar soğudu ben grip olursam oglumada geçer kızlar süt korusada benden geciyor ve ben cok nane mollayimdir )
1 yumurta
60g topi peynir
40g kepekli ekmek
Ara(12:00)
Spor sonrası 50g muz
Sade Türk kahvesi
1avuc leblebi üzüm karışımı
Öğle(14:00)
40g ekmek
Ton balıklı salata(light tondan yapıldı)
1elma
Akşam(17:00)
1kepce şehriye çorbası
6yk kurufasulye
Su:şimdilik 2lt oldu uç olur
Spor:40dk yuruyus
Toplam(1350 cal)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?