Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Canısı sen yanlış geldın ama gelmek ıstersende tanışalım

Olmayan menümü yazıyım
Güya kahvaltıya gıttıgımden
Sabah+ öğlen
Yok
Aksam
XXXXL por yumurtalı tonbalıklı yesıl salata gözüm döndü ne edersın
3 dılım ekmek 150 gr 50 gr fazla yemısım
1 dev boy elma
Yok kesmedı
Yasak olduğu halde bır tb yoğurt

Su 4
Spor sinir olmak sayılırsa 10 saatten fazla

oh oh ablam tam gaz gelmissin supersin.
Veee 40 bedene nasıl girilir.
Döne döne girilir ,
Oynaya oynaya girilir
Biraz dar olsa da giyilir gezilecek kadar girilir
Bombeeeee işte bu beni fena gaza getirdi. Hemde daha öğle yemeğinin üstünden 2 saat gecmisken :)
Çok sevindim aysecim. Ohh 38 lere az kaldi
afiyet olsun Bahar cim diyetisyen verdiği için pek bisi demek istemiyordum ama aksam çorba ve kuru fasulye beraber olmamış sanki
Görmek istemedıgım ne kadar insancık varsa bugun bır arada gördüm ve o beklenen son kavga gürültü koptu neyse yağ cınler tepemde yıne
Nolduki ablam ya
Tebrikler ablacim

Diyetisyen menusu abla değişim için liste verdi ayrıca arayıp sorada biliyorum kurumeyve meyve kuruyemiş degisimi muzu merak ettiysen yasak değil patates bezelye misir pişmiş havuç pirinc yasak
ilk sayfada kurallar var hg ama mevzu derken

ne deyim bilemedim abla
Eki Görüntüle 1889551

Çılgınca gelebilir ama ben gelinlik giymek istiyorum 65kg olursam bide 5'i bir yerde takarım ödül olarak
Kız gelinlikmi

Menum
Sabah 11
2 yumurta Kk peynirden omlet
Bir domates
Bir salatalık
Bir lokma ekmek
Öğle 14
Bir armut
Bir kutu süt (disardaydim kaçamak yapmamak için çantama armutla süt koydum)
Akşam 18
Büyük kase tonbalikli salata
Bir kase domates çorbası
Su 3 e yakın
Spor 1 saat yürüyüş

iyi akşamlar nanekekik! yeni demek istiyorumki ben bir konu açmak istiyorm mesala Leslie ile 3ml zayıflayanlar ve yorum rica etsem nerde yazıyımki bana destek olasınız(önceden tşk ederim

Eki Görüntüle 1889551

Çılgınca gelebilir ama ben gelinlik giymek istiyorum 65kg olursam bide 5'i bir yerde takarım ödül olarak
aldığım uc kot var hamile kalıp bir hafta bile yiyemedim hatta alırken eşime dedim ki ya hamile kalırsam cok dar almayım oda dalga geçti uc yıldır hamile kalıyorsun heray diye o ay hamileymisim meğer gıcır gıcır duruyor

cok güzel canım kacamagida onlemissin bravo rakibem]

iyi akşamlar nanekekik! yeni demek istiyorumki ben bir konu açmak istiyorm mesala Leslie ile 3ml zayıflayanlar ve yorum rica etsem nerde yazıyımki bana destek olasınız(önceden tşk ederim
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?forums/diyet-yontemleri-ve-deneyimlerimiz.567/ buradan yapabilirsiniz sanırım

Aman aıle huzursuzluğu iste bosver
Sağol canım

Öncekılere göre çok çok güzel
Çok ısteklısın sanırım
Gruplara katılmak ıstemezmısın

cok güzel canım kacamagida onlemissin bravo rakibem]

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?forums/diyet-yontemleri-ve-deneyimlerimiz.567/ buradan yapabilirsiniz sanırım
Sağol Baharcim
Aman aıle huzursuzluğu iste bosver
Sağol canım

Anladim ablacim
Öncekılere göre çok çok güzel

Çok ısteklısın sanırım
Gruplara katılmak ıstemezmısın
Sağol ablam :)

Kızlar fasulye ve çorba demiştiniz ya şimdi ben size menumu yazıyım siz yanlışım varsa düzeltin çünkü diyetisyen
Sabaha
50g ekmek(2dlm)
60g peynir
2cviz yada 7 badem
Yeşillik
1yumurta
Arada
Süt 1cb 1meyve 7badem
Ogunde
çorba(yada iki dlm ekmek)+6yk bakliyat yada 8yksebze verdi bi ogune bi ogunede çorba+4kofte her iki ogundede 100g yoğurt ve salata var
İkindi arası ilk arayla aynı yada 1dlm ekmek 1kk peynirle mini kahvaltı
Akşam arada incir ve şut var ben onu yapmıyorum emzirdigim için gece süt olsun diye verdi ama sütte problem yok son öğünü yapmiyorum

Bence gayet güzel cnm

Güzelim normalde 2 kh birlikte olmazsa daha iyi verim alırsın bana Göre
Mesela bakliyat ve ekmek birarada olmaz
Bide çorba kh çorbasıysa yanında ekmek ve başka kh olmasa
Sebze yersen yanında 1 dilim ekmek gibi Yada başka kh lı çorba olabilir
Diğerleri güzel
Selam kızlar 2 gündür tebriğe geliyorum unutuyorum.. stresime verin lütfen hem takım olarak hem de kaptancigimiz beril ablam tebrikler kocaman :)
senden ne haber tatlım Nasıl gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…