- 5 Aralık 2013
- 7.969
- 24.541
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #164.961
goruselim kuzum bugünkız yarın görüşelim inş.
iyi geceler hilaliim
abla çocuk dursa gelicem de rahat vermiyor sipam:)Kızlar yarın Herkesi enerji dolu umutlu mutlu görmek istiyorum
Anacım arada sohbetede gelin de biraz kaynatalım
@MuallimeA Kız gelinlik giyecem diyonda tekrar Hamiş olmadan biran önce zayıflada giy bakalım gelinliğini bizede resim atarsın
Benimde hayalim dolabımdaki kıyafetleri giyebilmek çünkü 2-3 parça dışında hiç bişey olmuyor
günaydın ablacimGünaydın kızlar
Aysem kaçamaklar olmasa bence ekside olursun sen az bi gayret lazim74 ile sabit ayşe ptesi bildirimini yapar.
Geçmiş için döneceğim anacim
Günaydın
ablaa bugün ne böyle maşallah sana iyi dayaniyorsunKmefkus hanım
Gece hıc uyumadım tosbısten
Sımdı elıf hazırlanıp yuvaya gıdecek
Ordan hastaneye nefes hanım ıcın gıdılecek
Ordan eve alış verıs yapılacak
Banka gıdıp faturalar ödenecek
Kıvım donuyor kışlık bır mont alınacak fıl yavruna
Evı toplayacam
Yemek yapacam
Gıdıp elıfı alıp baleye goturecem
Bunları 16 ya kadar yapacam kız bır de hele ne ara enerjık olacam
Tebrikler canım eksidesin en azindanKilo bildirimi yapiyim cuma: 71.9 bugün:71.8 giden 100g
Ama iki gundur wc yok
Tebrikler busem.günaydın kızçeleeer
tartıda yüzüm güldü bombe gibiyim. geçmişe bakıcam kocayı yolculayınca bugün işi geç saatmiş gitmedi daha :)
cuma 63.8
p. tesi 63.4
-400
Günaydın ablacim bombee giriş yaptın :)Günaydınnn sonbahar kelebekleri
Bugünden itibaren aşağıya iniş başlasın
Milyonuncu miladım olsun
Cumartesi 89.5
Bugün 88.9
Fark 600
Bu hafta dikkat etde şu gr lardan kurtul anacım
enerjin olmasa bu söylediklerini nasıl yapacaktınki şekercim
hadi kolay gelsin
Hiç yoktan iyidir fıstık
Heralde listende akşam sonrası incir vardı
Onu sabah aç karna yiyebilirsin wc için
Hatta akşamdan sıcak suya ıslatıp suyunuda içersen daha etkili olur
Kaysı erik hurma içinde geçerli
Yada 1 tane taze meyve. armut çok yardımcı oluyor
Darısı bana aysemm
Niye beğenmeyim kız.Sizin desteğiniz sayenizde oluyor tüm bu güzellikler. :) Hep beraber 38ler görelim inşallah :)
Allah ıslah etsin böylelerini .
Benimde hayalimde daha doğrusu aklımda gelinliğime tekrar girebilmek.70kg iken giymiştim :)
Ama asıl hayalim 38 beden bi eşofmanla dolaşmak bol bol. :)
Valla az kaldı Hilal :)
Kh az,protein iyi güzel bi menü olmuş. Yeşillik spor su da var oohh daha ne olsun :)
:) Hadi inşallah hayallere ulaşalım hep beraber
as tatlım. Nasılsın kuzum? Annen nasıl?
Ay şu yulaf ezmesini bende yiyemiyorum yaProteine gel :) Afiyet olsun.Çok hoş menü...
Kek yerine yumurta süt yoğurt sebze yemegi vs olsaymış keşke.Misafir yüzünden olsa gerek.
Üzerimdeki pantolonla ben gayet enerjikim ablaaaa :)))))
Bende bende.Bol geliyor 40 beden demek istiyorummmmm :))))
Günaydın kaptaniçemiiz...
Aslında dün yeni hedefımı geriye çektim abla.Normalde 70 kg en rahat ettiğim kg.Ama geri alabilme,koruyamama,diyet bitti cozutması vs olur diye 67-68 olayım diyorum.Ben 2-3 kg rahat geri alırım...
Yardıma geleyim diyecem de uzağız be abla. Ben de bugün baya koşturmacalıyım.
Wc de olursa 200-300 daha gider o zaman.Kayısılı slim fit iç. Hemen etkiliyor.
Doğru söylüyorsun. Son kglar zor gitmeye başladı saldıkca. Gün içinde şeker hiç almıyorum ben.Drajeleri o yüzden attım ağzıma.Kahvem,çayım herşeyim şekersiz.Biraz araştırma yaptım da hep aynı tip beslenme duraksamaya sebep olur,metoyu şaşırtın diyor hemen hemen her yerde.Bende et,balık olayını kestim bu hafta.Yogurt,ayran da az olsun dedim.Yumurta,süt,tavuk,sebze gideceğim bu hafta.Pazarımı bile ona göre ayarladım dün. tb ekmeğini de epeydir yemiyorum.kepekliyi değiştirdim onunla. belki çavdar eklerim. Yulaf ezmesini yiyemiyorum hiçbisekilde.neyle karıştırırsam karıştırayım yutamıyorum sanki onu.Damağıma sıvaşıp kalıyor. O konuda fikre ihtiyacım var aslında. Pirinç hiç almıyorum haftalardır.Bulgur da.Kuru,nohut,mercimek takılayım biraz da dedim. Hem değişiklik ruhuma da iyi gelmeye başladı. Hep aynı hep aynı sıktı iyice. Ay ne çok uzatmışım lafı :)
Izgara tavuk soylyebilirsin aysem.Bana bi akıl verin bacılar.Büromdayım.Öğle yemeğim burda olcak.Ocak vs yok burda.Etraf da bildiğiniz yağlı ballı pideli esnaf lokantası dolu.Salata desem hediye yollarlar yemeği yanında :)) Konyanın en iyi etliekmeği,fırın kebabı,tatlıcısı,tiritcisi,köftecisi 100 mt çevremin içinde.Ne yapmalıyım,ne alıyım marketten?Kurtarın beni bu kh kıskacından :)