- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #165.001
ozaman bismillah diyip ,itiayla alınan kilolar itinayla nasıl verilir mefkuş sultandan öğreniyouzGünaydınnn sonbahar kelebekleri
Bugünden itibaren aşağıya iniş başlasın
Milyonuncu miladım olsun
Cumartesi 89.5
Bugün 88.9
Fark 600
Bu hafta dikkat etde şu gr lardan kurtul anacım
enerjin olmasa bu söylediklerini nasıl yapacaktınki şekercim
hadi kolay gelsin
Hiç yoktan iyidir fıstık
Heralde listende akşam sonrası incir vardı
Onu sabah aç karna yiyebilirsin wc için
Hatta akşamdan sıcak suya ıslatıp suyunuda içersen daha etkili olur
Kaysı erik hurma içinde geçerli
Yada 1 tane taze meyve. armut çok yardımcı oluyor
Işte bana bunlarla gelin bebeğim
Lütfen bu aşk bulaşıcı olsun Herkesi sarsın
Ay ınş iner canım tam 6 lar geldi diye sevinmiştim
Ohh ne guzel keyif yapıyorsun canım
canım madem onu yedin taratılıp moralini bozMayacaktin sıkılma dikkat edersen gider hemdnMrb herkese moralim çok bozuk ya2 gün önce 79.1 kg görmüştüm bu sabah 80 i gördüm. Dün akşam 1 hazır yufkadan peynirli gözleme yedim yeMez olaydım'Kabızlıkta var ve spor yapamıyorum okul başlayaIı beri of of. Ne olacakbenim sonum \.
Kork Kork :))) biran önce kurtul sende artılardanablam benım tesekkur ederım valla sızın korkunuza bısey yıyemıyorum :)buda bana eksı olarak dönüyür tabıkısı
valla kiloları itinayla almadım birden geliverdiler. Geldikleri gibide gidecekler :))ozaman bismillah diyip ,itiayla alınan kilolar itinayla nasıl verilir mefkuş sultandan öğreniyouz
Pazartesi tartılmak takım kuralı şekercimanım madem onu yedin taratılıp moralini bozMayacaktin sıkılma
Bu arada Kendini de hatırla tatlişkomTam okuyorum alıntılıyorum bir işim çıkıyor halledip geliyorum sayfa skmış. Pazar yapıp geldim şimdi de kızımı almaya gideceğim okuldan. Dönüşte inşallah yazacağım. Anam her gün yoğun bu ne
Keşke yakın olsak. Gorussek. Bende stresimi temizlikle iyi atarım. Kolay gelsin sana.Aynı haber bekliyoruz ışte bende hazırlıklara devam hiç gidesim yok merak içindeyim bugün ev işlerine ağırlık vericem
Harika :)selamun aleykum sabahtan beri koşturuyorum kızın okul nakil işleri için şu koşturma bitsin dönücem size ben:)
tartıldım sabah
cuma 76,6
pazartesi 75,2
Ooohh askiniz daim olsun... :))))Miss gibiyim misss trup gibiyim turpkoşu bandıyla ask yaşadım oğlumu uyuyunca yemeğimi yedim şimdide kahve keyfi yapacağım
Hiç de bişey olmayacak. Bi daha kaçamak yapmican daha iyi olacak.Mrb herkese moralim çok bozuk ya2 gün önce 79.1 kg görmüştüm bu sabah 80 i gördüm. Dün akşam 1 hazır yufkadan peynirli gözleme yedim yeMez olaydım'Kabızlıkta var ve spor yapamıyorum okul başlayaIı beri of of. Ne olacakbenim sonum \.
Olcaz kız. Hep beraber 40lar 38ler gireceğiz.semplice_signora keşke bende 40 beden olsam, kıskandım Valla, helal sana
Uzul tabi uzulmeden ders alamayız. Ama kusmek yok.devam :)kilo veren herkesi tebrik ediyorum kızlar .Ben gibi veremeyip alanlar beraber üzülelim
Maşallah Tebrikler :)Kızlar bu gün okulda günüm vardı. Okula bir tatlı bir tuzlu yapıyoruz tenwfüste yiyiyoruz. 15 günde bir. İlk gün bendeydi ama 1 lokma bile slmadım.
İnanın hepsi cumaya -1in üstüne çıkmak için. Mefkuş rekor bekliyorum deyince üstümde sorumluluk hissi var. O yüzden bu hafta fulll dikkat. Perşembe hariç her gün spor yapacsğım. Rabbim saģlık berirse.
Soyunnnnn soyun uleeeyyyyynnn :))) Cüneyt Arkın tadında gördüm seni :)Anaaaaaa ben olsam çıkartırırdım pançoyu hertarafına bi bakardım nerde fazlalık var diye
Kimse benimle buluşmaya gelmesin ince kontrolden geçetsiniz
Ayran şişlik yapabiliyor persembeye bırakma o günü :)bende evde oldugum bır gun ayran detoks yapıcam ondan baskasnı yapamıyorum
Beni anlatmissin tam..Tam okuyorum alıntılıyorum bir işim çıkıyor halledip geliyorum sayfa skmış. Pazar yapıp geldim şimdi de kızımı almaya gideceğim okuldan. Dönüşte inşallah yazacağım. Anam her gün yoğun bu ne
Öyle de denedim.yogurtlada.sade de yemeye çalıştım. Olmadıben öğlenleri oturup sofrada yemek yemeyı sevmem pratik olacak oyuzden yulaf ezmesı klogs yerım,3kaşık kadar yulaf ezmesıne 3,4 tane fındık bırazcıkta kuru uzumle tatlandırım sutle bereber yıyorum ben sevıyorum yogurtlu yıyemem ama
Hoşgeldin tatlım Iyi yaptınSelam kizlar kardes takimmisiz bir selam vereyim dedim
Arabaşı çorbası çok yağlı değilse bence güzel görünüyor tatlımMenumu yazayım
08.30 kahvaltı
1 tb ekmeginden beyaz peynirli tost.
Domates
3 zeytin
Çay
Ara 10
Çay
14 öğle
1 porsiyon tavuk ızgara
4 tane düdük makarna tanesi
1 kase salata
16 ara
1 süt
19 (az sonra :) akşam
1 kase arabası çorbası
3 yk yumurtalı ıspanak
3 yk yoğurt
Su 2 lt
Spor 20+40 dk tempolu yürüyüş. Ise ve avmye giderken yürüdüm. Avmde ve çarşıda gezdigimi saymıyorum.
Aaa bende bu gruptanım hakikaten zararlı denilen yiyecekler bana hiç yaramIyorA Grubu Kanı olanlar hangi besinleri yemeli:
A GRUBU KAN için faydalı olan yiyecekler:
Balık
Zeytinyağı
Yer fıstığı, ceviz, kabak çekirdeği, badem, hardal (sirkesiz), kedi otu, ginseng, kuşburnu, papatya, kahve, yeşil çay, keten tohumu, kimyon, kekik, biberiye,
Börülce fasulye, her türlü mercimek, soya ve ürünleri (doğal, genetiği değiştirilmemiş), çavdar ürünleri ve ekmeği, yulaf ürünleri ve ekmeği, karabuğday ürünleri ve ekmeği, eski tip buğday ürünleri ve ekmeği (amarant veya eski turk buğday)
Enginar, karalâhana, marul, havuç, kabak, pırasa, ıspanak, pazı, beyaz lahana, brokoli, yer elması, sarımsak, soğan, kereviz, maydanoz ve bütün yeşil yapraklı sebzeler
Kayısı, dut, incir, üzüm, kiraz, vişne, erik, greyfurt, limon, mürdüm eriği, zencefil, pekmez, aloe vera,
Magnezyum sülfat (İngiliz tuzu).
A GRUBU KAN için zararlı olan yiyecekler:
Her et (tavuk ve hindi hariç); karışık et (salam, sucuk, sosis gibi); deniz hayvanları (kerevit, kalamar v. b. ) ve havyar
Süt, dondurma, tereyağı; herhangi sıvı veya katı yağ (balık yağı, inek iç yağı, zeytinyağı ve keten yağı hariç), piyasa (boyanmış ve beyaz sirke veya limon asidi ile karıştırılmış) zeytinler
Kavrulmuş ve bekletilmiş kuru yemiş, buğday tip 405–550
Patates, biberler, pul biber, domates salçası
Portakal ve suyu
Soda, gazoz, şarap sirkesi, früktoz, glikoz, tatlandırıcı, sakız, jelâtin, bayat yiyecekler, hazır yiyecek ve içecekler, mide ve bağırsaklarda gaz oluşturan her yiyecek.
A GRUBU KAN için yenebilenler:
Tavuk ve hindi eti, taze yumurta
Yoğurt, kefir, koyun keçi peyniri ve sütü, beyaz peynir, salamura peynir, eski kaşar, tulum peyniri, mozarella
Kestane, badem, susam ve ürünleri, pirinç ve ürünleri, mısır ve çeşitleri, arpa çeşitleri, barbunya, nohut
Turp, kırmızı pancar ve "Zararlılara girmeyen meyve, sebze ve yiyecekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?