Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Mrb herkese moralim çok bozuk ya2 gün önce 79.1 kg görmüştüm bu sabah 80 i gördüm. Dün akşam 1 hazır yufkadan peynirli gözleme yedim yeMez olaydım' Kabızlıkta var ve spor yapamıyorum okul başlayaIı beri of of. Ne olacakbenim sonum \.

Kızlar bu gün okulda günüm vardı. Okula bir tatlı bir tuzlu yapıyoruz tenwfüste yiyiyoruz. 15 günde bir. İlk gün bendeydi ama 1 lokma bile slmadım.
İnanın hepsi cumaya -1in üstüne çıkmak için. Mefkuş rekor bekliyorum deyince üstümde sorumluluk hissi var. O yüzden bu hafta fulll dikkat. Perşembe hariç her gün spor yapacsğım. Rabbim saģlık berirse.

Mefkurem hızlı başladın -600 gr Ia tebrikler.bebişi şubatta düşünüyoruz bu hızla 6ları bile göremem ben
göremem dersen zaten göremezsin Tatlıcım
Ne diyoruz herzaman kilo vermek sabır ve disiplin işi Bide Tabiki beynimi kodlıcaz
Sen şu kaçamakları bırak hele sabah öğlen yiceğini akşamdan hazırla düzenli beslen bak nasıl gidiyor kilolar

helal sana bebeğim
Biz elimizden geleni yapalım ne kadar giderse artık

Anaaaaaa ben olsam çıkartırırdım pançoyu hertarafına bi bakardım nerde fazlalık var diye

Kimse benimle buluşmaya gelmesin ince kontrolden geçetsiniz

80 İ görmek moral olarak yıktı beni yoksa vazgeçmek yok. lapa yapmak istiyorum 1 C. b pirinç 2. C. b suydu de mi abla?

80 İ görmek moral olarak yıktı beni yoksa vazgeçmek yok. lapa yapmak istiyorum 1 C. b pirinç 2. C. b suydu de mi abla?
Gerçekten ilk rakam değişince sanki insan 10 kilo almış Yada vermiş gibi oluyor ama bunu değiştirmekte senin elinde

Istersen perşembe yap Lapayı
1çb pirinç 3 çb su yağsız tuzsuz istediğin baharatı atabilirsin Bide bol su içilmesi lazım

bende evde oldugum bır gun ayran detoks yapıcam ondan baskasnı yapamıyorum

kesınlıkle yememelıydın ama bugun sıfır kacamakla 79 ınersın bacım

Kız ben hiç bakmam ona resmen insanın psikolojisi bozuluyor

Ohhh Asıl bombeee burdaymış
Maşallah tatlım listeye girincede aynı performansı bekliyoruz
ablam benım tesekkur ederım valla sızın korkunuza bısey yıyemıyorum :)buda bana eksı olarak dönüyür tabıkısı

müge anlı ağlamaktan gebertti beni yaa evlat anne kavusması
bi ara bende çok takılmıştım bence saçma sapan evlılık programları ızlenıcegıne muge anlıyı ızlemek lazım ve yaşanan ıbretlık olayların etkısıyle ınsanın kendıne ders çıkarması lazım ,misal ben kımseye guvenıp çocugumu emanet etmem 1. derecede ailem dısında

ben öğlenleri oturup sofrada yemek yemeyı sevmem pratik olacak oyuzden yulaf ezmesı klogs yerım,3kaşık kadar yulaf ezmesıne 3,4 tane fındık bırazcıkta kuru uzumle tatlandırım sutle bereber yıyorum ben sevıyorum yogurtlu yıyemem ama

allah kolaylık versın kaptanıcem okurken yoruldum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…