- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #164.981
iyi günler hepinize evet ya isterim kabul etseniz aranıza çok sevinirim
göremem dersen zaten göremezsin TatlıcımMefkurem hızlı başladın -600 gr Ia tebrikler.bebişi şubatta düşünüyoruz bu hızla 6ları bile göremem ben
helal sana bebeğimKızlar bu gün okulda günüm vardı. Okula bir tatlı bir tuzlu yapıyoruz tenwfüste yiyiyoruz. 15 günde bir. İlk gün bendeydi ama 1 lokma bile slmadım.
İnanın hepsi cumaya -1in üstüne çıkmak için. Mefkuş rekor bekliyorum deyince üstümde sorumluluk hissi var. O yüzden bu hafta fulll dikkat. Perşembe hariç her gün spor yapacsğım. Rabbim saģlık berirse.
Anaaaaaa ben olsam çıkartırırdım pançoyu hertarafına bi bakardım nerde fazlalık var diyek abla valla üstümde şu var dedi ben de söyledim hemen tanıdık uzaktan
abla valla hilal panöo giymişti üstüne yüzü dışında kolunu bile göremedimki kamuflajcı gacıama yüzü gayet iyiydi göstermiyodu
80 İ görmek moral olarak yıktı beni yoksa vazgeçmek yok. lapa yapmak istiyorum 1 C. b pirinç 2. C. b suydu de mi abla?göremem dersen zaten göremezsin Tatlıcım
Ne diyoruz herzaman kilo vermek sabır ve disiplin işi Bide Tabiki beynimi kodlıcaz
Sen şu kaçamakları bırak hele sabah öğlen yiceğini akşamdan hazırla düzenli beslen bak nasıl gidiyor kilolar
helal sana bebeğim
Biz elimizden geleni yapalım ne kadar giderse artık
Gerçekten ilk rakam değişince sanki insan 10 kilo almış Yada vermiş gibi oluyor ama bunu değiştirmekte senin elinde80 İ görmek moral olarak yıktı beni yoksa vazgeçmek yok. lapa yapmak istiyorum 1 C. b pirinç 2. C. b suydu de mi abla?
oo süpersin valla bizde akşama randevulaştık koşubandımla:)Miss gibiyim misss trup gibiyim turpkoşu bandıyla ask yaşadım oğlumu uyuyunca yemeğimi yedim şimdide kahve keyfi yapacağım
bende evde oldugum bır gun ayran detoks yapıcam ondan baskasnı yapamıyorumGerçekten ilk rakam değişince sanki insan 10 kilo almış Yada vermiş gibi oluyor ama bunu değiştirmekte senin elinde
Istersen perşembe yap Lapayı
1çb pirinç 3 çb su yağsız tuzsuz istediğin baharatı atabilirsin Bide bol su içilmesi lazım
kesınlıkle yememelıydın ama bugun sıfır kacamakla 79 ınersın bacımMrb herkese moralim çok bozuk ya2 gün önce 79.1 kg görmüştüm bu sabah 80 i gördüm. Dün akşam 1 hazır yufkadan peynirli gözleme yedim yeMez olaydım'Kabızlıkta var ve spor yapamıyorum okul başlayaIı beri of of. Ne olacakbenim sonum \.
teşekkurler canım hedef cumaya 73 lü rakamları görmek2 gün de çok iyi elifcim tebrikler
Tamam busem
Vuhuuu Tebrikler supersin
Tamam abla öyle yapayım
Yok abla wp den konuştuk sürekli hemen tanıdık zaten birbirimizi
cumaya kadar 1kıo üstü yaparsın sen onuKızlar günaydın.
Ben umduğumu bulamadım bu sabah.
Cumaya göre - 300 üm.
Dün sabah - 500 düm. İnşallah cumaya daha iyi olacak.
Geçmişe gelince bakacağım. Bu gün çok yoğundum.
ablam benım tesekkur ederım valla sızın korkunuza bısey yıyemıyorum :)buda bana eksı olarak dönüyür tabıkısıKız ben hiç bakmam ona resmen insanın psikolojisi bozuluyor
Ohhh Asıl bombeee burdaymış
Maşallah tatlım listeye girincede aynı performansı bekliyoruz
bi ara bende çok takılmıştım bence saçma sapan evlılık programları ızlenıcegıne muge anlıyı ızlemek lazım ve yaşanan ıbretlık olayların etkısıyle ınsanın kendıne ders çıkarması lazım ,misal ben kımseye guvenıp çocugumu emanet etmem 1. derecede ailem dısındamüge anlı ağlamaktan gebertti beni yaa evlat anne kavusması
ben öğlenleri oturup sofrada yemek yemeyı sevmem pratik olacak oyuzden yulaf ezmesı klogs yerım,3kaşık kadar yulaf ezmesıne 3,4 tane fındık bırazcıkta kuru uzumle tatlandırım sutle bereber yıyorum ben sevıyorum yogurtlu yıyemem amaProteine gel :) Afiyet olsun.Çok hoş menü...
Kek yerine yumurta süt yoğurt sebze yemegi vs olsaymış keşke.Misafir yüzünden olsa gerek.
Üzerimdeki pantolonla ben gayet enerjikim ablaaaa :)))))
Bende bende.Bol geliyor 40 beden demek istiyorummmmm :))))
Günaydın kaptaniçemiiz...
Aslında dün yeni hedefımı geriye çektim abla.Normalde 70 kg en rahat ettiğim kg.Ama geri alabilme,koruyamama,diyet bitti cozutması vs olur diye 67-68 olayım diyorum.Ben 2-3 kg rahat geri alırım...
Yardıma geleyim diyecem de uzağız be abla. Ben de bugün baya koşturmacalıyım.
Wc de olursa 200-300 daha gider o zaman.Kayısılı slim fit iç. Hemen etkiliyor.
Doğru söylüyorsun. Son kglar zor gitmeye başladı saldıkca. Gün içinde şeker hiç almıyorum ben.Drajeleri o yüzden attım ağzıma.Kahvem,çayım herşeyim şekersiz.Biraz araştırma yaptım da hep aynı tip beslenme duraksamaya sebep olur,metoyu şaşırtın diyor hemen hemen her yerde.Bende et,balık olayını kestim bu hafta.Yogurt,ayran da az olsun dedim.Yumurta,süt,tavuk,sebze gideceğim bu hafta.Pazarımı bile ona göre ayarladım dün. tb ekmeğini de epeydir yemiyorum.kepekliyi değiştirdim onunla. belki çavdar eklerim. Yulaf ezmesini yiyemiyorum hiçbisekilde.neyle karıştırırsam karıştırayım yutamıyorum sanki onu.Damağıma sıvaşıp kalıyor. O konuda fikre ihtiyacım var aslında. Pirinç hiç almıyorum haftalardır.Bulgur da.Kuru,nohut,mercimek takılayım biraz da dedim. Hem değişiklik ruhuma da iyi gelmeye başladı. Hep aynı hep aynı sıktı iyice. Ay ne çok uzatmışım lafı :)
allah kolaylık versın kaptanıcem okurken yoruldum:)Kmefkus hanım
Gece hıc uyumadım tosbısten
Sımdı elıf hazırlanıp yuvaya gıdecek
Ordan hastaneye nefes hanım ıcın gıdılecek
Ordan eve alış verıs yapılacak
Banka gıdıp faturalar ödenecek
Kıvım donuyor kışlık bır mont alınacak fıl yavruna
Evı toplayacam
Yemek yapacam
Gıdıp elıfı alıp baleye goturecem
Bunları 16 ya kadar yapacam kız bır de hele ne ara enerjık olacam
tebrıkler busecıgım ıkı gune gayet ıyı:)günaydın kızçeleeer
tartıda yüzüm güldü bombe gibiyim. geçmişe bakıcam kocayı yolculayınca bugün işi geç saatmiş gitmedi daha :)
cuma 63.8
p. tesi 63.4
-400
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?