- 14 Aralık 2012
- 6.167
- 6.595
- 148
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #165.021
Kızz grubdaşmıyızAaa bende bu gruptanım hakikaten zararlı denilen yiyecekler bana hiç yaramIyor
Buluştunuzmu neler kaynattınız bakemkızlar geldim geçmişe başlıycam
Sabaha yumurta falan eklesene güzelimmenüm
sabah 11.00
1 dilim kepek ekmek
1 zeytin
1 kk peynir
1 tk cevizli ezme
15.00 hilalleydik
1 simit
1 fuse tea 118 kalori
18.00
1 bol yeşillikli lahmacun
su henüz 1,5 lt yatana kadar 2,5 yapıcam
spor 20 + 25 dk yürüyüş
:) t.dunyasi diye bi yer var. Duydun mu bilmem.orda yedim bugün. Yanında kocaman bi makarna yığını vardı. 4 taneyle gecistirdim :)Arabaşı çorbası çok yağlı değilse bence güzel görünüyor tatlım
Kız o 4 düdüğü katmasan olmazmıydı ağzına
Kacamaksiz olmuş. Afiyet olsun.Bu günkü menüm.
Sabah 9.00
1 kk peyniy
1 dilim tb ekmeğj
Öğlen 14.00
1 tabak haşlanmış et
1 kase salata
Akşam 18.45
Çeyrek somon
Bol salata
2.5 litre su
40 dk yürüyüş yapacağım. Yspmadan yatmayacam inşallah. Yapinca da yazarım.
kahvaltı : 12:30
1kase menemen
bir dilim ekmek
Biraz peynir
maydanoz salatalık domates
4 zeytin
Ara, 3:00
ikisi bir arada
Ara, 5:00gibi maden suyu
bir salkım üzüm
Akşam, 8:00
bir kase yoğurt
salatalık domates
3 kaşık barbunya yemeği
100gr kadar haşlanmış tavuk göğsü
3lt su
Kızlar menüleri alıntıların ama alıntılar yükle deyince yükleniyor aklimda kalanları yazayım
buseb nereye tatlım ne izni 5dk önce elifi rakip seçip nereye gidiyorsun bu dagitmislikla izin olmaz sen resmen diyeti bırakmak için izin istiyorsun ee bebek gelecek bebek heyecanı yaşayacağız bunun icin zaman yok öyle boşa harcayacagin otur oturdugun yerde kır k.cini (kızgın smile varsay smilelarda yuklenmiyo )
@elifvecebir menun güzel canım hadi fark atalım eskilere bu hafta yeni girdik listeye
@erdemhilal oo rakibim belli hadi bakalım eksilerimiz bol olsun
semplice_signora aysecim draje ve turşu olmasa iyiymis aslında ikisininde ayarinda birakmissin ama sıkı yönetim var
Kızlar tüm alıntılarım gitti sinir oldum.
buseb cim menünün eleştirisini kendin yapmışsın.
@ semplice_signore ayşem senin menü güzrl.
@ MuallimeA ponicim menü güzel.
Kızlar benim yediğim ekmeği çok bulmuşsunuz. Ama ben kendimde bir şey fatkettim. Ekmek yemediğim zaman benim metom daha az çalışıyor. Tuvalete çıkmam sıkıntı oluyor. Bilemedim ama yine de eleştirinizi kasle alacağım.
@ buseb hazırım yarışa. Yehooo
Bombeee olacağız.
buseb bence izne syrılma. Almasan bile vermen zorlaşır. Boşuna zaman kaybetmiş olursun. Sen bilirsin tabii ki.
Menüm
Sabah(10:00)
1yumurta
30g peynir
Domates salatalık
2dlm ekmek
Ara(12:00)
1 kupa sütlü Türk kahvesi
2gunkurusu
Öğle(15:00)
1kepce şehriye çorbası
1kofte
6yk yeşil fasulye
100g yoğurt
Aksam(18:00)
Ton balıklı salata
Su:3lt spor:40dk yuruyus
Evet geleyim bugun ki olaylara
Dün demiştim anneme gidicem diye ablamla bi değişiklik yapalım dedikve fatih teki bitpazarina gittik
Cebimde tam 40 tl vardı ama neler aldım. Ikinci el ama ikinci ele karşı bi insan olmadığım için sıkıntı yok bence
Tam 4 tane kot pantolon ,panco şeklinde yelek, ince bi kazak, bi tane ince ceket, siyah tunik, bi tane çizme sifirdi hemdee, 5 tane kolye, kocaman bir pelus oyuncak ve bu parayla hem yemek yedim 6 tl de kaldi
Oglusumla Erdem de baba oğul günü yaptılar beraber gezip alışveriş yapmışlar
Geleyim menume
Sabah 9
Bir haşlanmış yumurta
Kk peynir
Domates salatalık
Bir bardak süt
Öğle 15
Tavuk döner aldım ama ekmeğini yemedim
Bir bardak ayran
Akşam 20
Geç oldu ama ancak geldim
Bir porsiyon ızgara tavuk
Bir tabak salata
Su 3 litre yi gecti
Spor bol bol yürüdüm ablamida yuruttum
Bu arada artık acımıyorum para konusunda kimseye, eşimin cimriliğinden de bıkmıştim. Telefonum bozuldu malum istediğim telefonu aldım pahalı da olsa
eşimde bir şey diyemedi
Bütün alıntılarım çıkmadı sinir oldum..
Kızlar ben bebek mevlüdüne gideceģim. Görüşürüz.
Veee 40 bedene nasıl girilir.
Döne döne girilir,
Oynaya oynaya girilir
Biraz dar olsa da giyilir gezilecek kadar girilir
Bombeeeee işte bu beni fena gaza getirdi. Hemde daha öğle yemeğinin üstünden 2 saat gecmisken :)
Menüm
Sabah(10:00)
Kalkınca 1ck bal bir parmak ucu zencefil ılık su limon karışımı(havalar soğudu ben grip olursam oglumada geçer kızlar süt korusada benden geciyor ve ben cok nane mollayimdir )
1 yumurta
60g topi peynir
40g kepekli ekmek
Ara(12:00)
Spor sonrası 50g muz
Sade Türk kahvesi
1avuc leblebi üzüm karışımı
Öğle(14:00)
40g ekmek
Ton balıklı salata(light tondan yapıldı)
1elma
Akşam(17:00)
1kepce şehriye çorbası
6yk kurufasulye
Su:şimdilik 2lt oldu uç olur
Spor:40dk yuruyus
Toplam(1350 cal)
Görmek istemedıgım ne kadar insancık varsa bugun bır arada gördüm ve o beklenen son kavga gürültü koptu neyse yağ cınler tepemde yıne
Panikatak olcaz onların büyüme ataklariyla
Az önce denedigim pantolonlarima kizimdan önce girebiliyordum en son :) 5 kg 1 bedenmis bu arada yeni öğrendim. 4 kg 1 beden sanıyordum ben :) bu da demek oluyorki 5 kg daha versem 38im :))))
Olmayan menümü yazıyım
Güya kahvaltıya gıttıgımden
Sabah+ öğlen
Yok
Aksam
XXXXL por yumurtalı tonbalıklı yesıl salata gözüm döndü ne edersın
3 dılım ekmek 150 gr 50 gr fazla yemısım
1 dev boy elma
Yok kesmedı
Yasak olduğu halde bır tb yoğurt
Su 4
Spor sinir olmak sayılırsa 10 saatten fazla
Eki Görüntüle 1889551
Çılgınca gelebilir ama ben gelinlik giymek istiyorum 65kg olursam bide 5'i bir yerde takarım ödül olarak
Menum
Sabah 11
2 yumurta Kk peynirden omlet
Bir domates
Bir salatalık
Bir lokma ekmek
Öğle 14
Bir armut
Bir kutu süt (disardaydim kaçamak yapmamak için çantama armutla süt koydum)
Akşam 18
Büyük kase tonbalikli salata
Bir kase domates çorbası
Su 3 e yakın
Spor 1 saat yürüyüş
aldığım uc kot var hamile kalıp bir hafta bile yiyemedim hatta alırken eşime dedim ki ya hamile kalırsam cok dar almayım oda dalga geçti uc yıldır hamile kalıyorsun heray diye o ay hamileymisim meğergıcır gıcır duruyor
Selam kızlar 2 gündür tebriğe geliyorum unutuyorum.. stresime verin lütfen hem takım olarak hem de kaptancigimiz beril ablam tebrikler kocaman :)
Bu gübkü menüm.
Sabsh o.30
Yarım haş yumurta
1 kk peynir
Bol salatalık
1 dilim ekmek
Òğlen 15.00
1 yumurta ve 1 kk peynir ile omlet
1 kasr yoğurt.
Akşam 19.30
2 parça haßlanmıß et
1 kasr yoğurt
2 litre su
45 dk yürüyüş
selamun aleykum sabahtan beri koşturuyorum kızın okul nakil işleri için şu koşturma bitsin dönücem size ben:)
tartıldım sabah
cuma 76,6
pazartesi 75,2
iyi günler hepinize evet ya isterim kabul etseniz aranıza çok sevinirim
Mrb herkese moralim çok bozuk ya2 gün önce 79.1 kg görmüştüm bu sabah 80 i gördüm. Dün akşam 1 hazır yufkadan peynirli gözleme yedim yeMez olaydım'Kabızlıkta var ve spor yapamıyorum okul başlayaIı beri of of. Ne olacakbenim sonum \.
Kızlar bu gün okulda günüm vardı. Okula bir tatlı bir tuzlu yapıyoruz tenwfüste yiyiyoruz. 15 günde bir. İlk gün bendeydi ama 1 lokma bile slmadım.
İnanın hepsi cumaya -1in üstüne çıkmak için. Mefkuş rekor bekliyorum deyince üstümde sorumluluk hissi var. O yüzden bu hafta fulll dikkat. Perşembe hariç her gün spor yapacsğım. Rabbim saģlık berirse.
Anaaaaaa ben olsam çıkartırırdım pançoyu hertarafına bi bakardım nerde fazlalık var diye
Kimse benimle buluşmaya gelmesin ince kontrolden geçetsiniz
bi ara bende çok takılmıştım bence saçma sapan evlılık programları ızlenıcegıne muge anlıyı ızlemek lazım ve yaşanan ıbretlık olayların etkısıyle ınsanın kendıne ders çıkarması lazım ,misal ben kımseye guvenıp çocugumu emanet etmem 1. derecede ailem dısında
tebrıkler busecıgım ıkı gune gayet ıyı:)
Menumu yazayım
08.30 kahvaltı
1 tb ekmeginden beyaz peynirli tost.
Domates
3 zeytin
Çay
Ara 10
Çay
14 öğle
1 porsiyon tavuk ızgara
4 tane düdük makarna tanesi
1 kase salata
16 ara
1 süt
19 (az sonra :) akşam
1 kase arabası çorbası
3 yk yumurtalı ıspanak
3 yk yoğurt
Su 2 lt
Spor 20+40 dk tempolu yürüyüş. Ise ve avmye giderken yürüdüm. Avmde ve çarşıda gezdigimi saymıyorum.
Selam kizlar kardes takimmisiz bir selam vereyim dedim
B Grubu Kanı olanlar hangi besinleri yemeli:
B GRUBU KAN için faydalı olan yiyecekler:
Koyun, kuzu, keçi, hindi, tavşan ve yabani et, alabalık, sardalye, kırmızı levrek, mezgit, morina, havyar, bey balığı, taze yumurta,Yoğurt, doğal süt, beyaz peynir, kaşar peyniri, mozarella, koyun ve keçi sütü ve peyniri, Zeytinyağı, ceviz... ( (Bunlar bu grup için ynı zamanda en emniyetli ilaçlardır)...
İnci fasulye, yulaf ve çeşitleri, pirinç ve çeşitleri, doğal buğday ve çeşitleri, horozibiği, yulaf ve ürünleri
Patlıcan, kereviz, kırmızı pancar, havuç, her çeşit lahana, karnıbahar, patates, her türlü biber, pul biber, karahindiba, maydanoz
Erik, karpuz, muz, üzüm, incir, vişne, kiraz, frenküzümü
Körri, reyhan (fesleğen), yeşil çay.
B GRUBU KAN için zararlı olan yiyecekler:
Deniz hayvanları (kabuklu ve kabuksuz), tavuk ve kaz eti,
Dondurma, sakız
Her türlü mercimek, nohut, rafine olmuş sıvı yağlar (zeytin ve keten yağı hariç)
Kavrulmuş ve bekletilmiş kuru yemiş, yer fıstığı, susam ve ürünleri, mısır ve ürünleri, çavdar ve ürünleri, karabuğday ve ürünleri
Enginar, piyasadaki yeşil ve siyah zeytinler, domates salçası
Aloe vera, Hindistan cevizi,
Karabiber, beyaz biber, tarçın,
Jelâtin, glikoz, früktoz, mısır şurubu ve nişastası, tatlandırıcı, bayat yiyecekler, hazır yiyecek ve içecekler, mide ve bağırsaklarda gaz oluşturan her yiyecek.
B GRUBU KAN için yenebilenler:
Her et (tavuk ve kaz hariç), tereyağı, ara sıra kaymak
Barbunya, beyaz fasulye, yeşil fasulye, mantar, kabak
Kestane, badem, keten tohumu, sinameki (yaprak olarak), kekik, kimyon, keçiboynuzu, nane, anason, çay, kahve, şeker,
‘Zararlılar’a girmeyen her meyve ve sebze bal ve sirke...
Buluştunuzmu neler kaynattınız bakem
Sabaha yumurta falan eklesene güzelim
Bide önceden de konuşmuştuk kepek ekmeği okadar iyi değil tb Yada çavdar tercih etsen
Karatay haftada 1 lahmacuna izin veriyor ama simitle aynı gün olmamış
Öğlen Sadece Karbon olmuş
Kaloriden çok ne kadar kaliteli olduğu önemli
Çünkü kaliteli kalori yağ yakarken kalitesiz yağ olarak bize dönüyor
Bu günkü menüm.
Sabah 9.00
1 kk peyniy
1 dilim tb ekmeğj
Öğlen 14.00
1 tabak haşlanmış et
1 kase salata
Akşam 18.45
Çeyrek somon
Bol salata
2.5 litre su
:) t.dunyasi diye bi yer var. Duydun mu bilmem.orda yedim bugün. Yanında kocaman bi makarna yığını vardı. 4 taneyle gecistirdim :)
Kacamaksiz olmuş. Afiyet olsun.
Sabah yetersiz olmuş cnm ama diğer öğünler güzel yürüyüşüde yaparsan tam olurBu günkü menüm.
Sabah 9.00
1 kk peyniy
1 dilim tb ekmeğj
Öğlen 14.00
1 tabak haşlanmış et
1 kase salata
Akşam 18.45
Çeyrek somon
Bol salata
2.5 litre su
çıkaramadım cnm:) t.dunyasi diye bi yer var. Duydun mu bilmem.orda yedim bugün. Yanında kocaman bi makarna yığını vardı. 4 taneyle gecistirdim :)
Kacamaksiz olmuş. Afiyet olsun.
cık olmamış lahmacun simit şekerli içecekmenüm
sabah 11.00
1 dilim kepek ekmek
1 zeytin
1 kk peynir
1 tk cevizli ezme
15.00 hilalleydik
1 simit
1 fuse tea 118 kalori
18.00
spor 20 + 25 dk yürüyüş
al bendende okadar her gün yoğun:)Tam okuyorum alıntılıyorum bir işim çıkıyor halledip geliyorum sayfa skmış. Pazar yapıp geldim şimdi de kızımı almaya gideceğim okuldan. Dönüşte inşallah yazacağım. Anam her gün yoğun bu ne
merhaba Nazlım nasılsın ben kardeş takım oldum artık amma size bırakmam mümkünmü uğrarım sık sıkSelam kizlar kardes takimmisiz bir selam vereyim dedim
menüm
10.30
1 dilim tb ekmek
2 zeytin
1 orta boy domates
1,5 yumurtadan omlet
1 tatlı kaşığı cevizli ezme
1 kk peynir
18.00
1 küçük dilim limonlu kek
2,5 lt su
spor yok ama tüm gün oturmadım temizlik ve misafir
yarınki menun sanırım bu canım.
Zuhal abla gereken açıklamaları yapmış canım. Ben sadece incire takıldım aksam yerine sabah olsa daha iyi olur bence
Sağol ecem
Sağol ablacim
Gayet güzel elifcim afiyet olsun
hoşgeldin busemm
Busemmne deyimki kuzum ya afiyet olsun
Yarın konuşalım kuzum seninle
Iyi geceler
heralde pro ağırlıklı yapmak istemişsin cnm yoksa öylemi denk geldi
Öyleyse bence iyi olmuş
Nasıl geçti cnm kimler vardı
Sabah güzel cnm
Artık diğer öğünlerde de normal yemek bekliyorum
dua etmekten başka elden gelen bişey yok cnm
Inşallah yapacakları şeyin faydası olur
Sen gittinmi okula
Kızlar yarın Herkesi enerji dolu umutlu mutlu görmek istiyorum
Anacım arada sohbetede gelin de biraz kaynatalım
@MuallimeA Kız gelinlik giyecem diyonda tekrar Hamiş olmadan biran önce zayıflada giy bakalım gelinliğini bizede resim atarsın
Benimde hayalim dolabımdaki kıyafetleri giyebilmek çünkü 2-3 parça dışında hiç bişey olmuyor
Kmefkus hanım
Gece hıc uyumadım tosbısten
Sımdı elıf hazırlanıp yuvaya gıdecek
Ordan hastaneye nefes hanım ıcın gıdılecek
Ordan eve alış verıs yapılacak
Banka gıdıp faturalar ödenecek
Kıvım donuyor kışlık bır mont alınacak fıl yavruna
Evı toplayacam
Yemek yapacam
Gıdıp elıfı alıp baleye goturecem
Bunları 16 ya kadar yapacam kız bır de hele ne ara enerjık olacam
Kilo bildirimi yapiyim cuma: 71.9 bugün:71.8 giden 100g
Ama iki gundur wc yok
günaydın kızçeleeer
tartıda yüzüm güldü bombe gibiyim. geçmişe bakıcam kocayı yolculayınca bugün işi geç saatmiş gitmedi daha :)
cuma 63.8
p. tesi 63.4
-400
Bende o zamanlar genelde 58 civarıydım
Vize çıkması için 1 sene nikahlı olmak gerekiyordu o zaman
O 1 senede 65 e çıkmıştım
Zaten kendimi hep çok şişman görüyodum bi hırsla başladım bikaç ay içinde 55 düşmüştüm düğün sırasında
Ilk doğumdan sonra bile yine 58 gördüm bidahada kendisiyle ebediyyen ayrıldık
Ama şimdi 68 de bile çok zayıf olduğumu söylüyorlar
Kendin için Tabiki yapacaksın tatlım Sen o kadar değersizmisin
Kizlar Günaydın. Evde değilim tartılamadım kilomu suan ne yazikki bilmiyorum perşembe dönücem eve cuma ya bildirimimi yaparım.
Dostlar sağolsun yapıcak birsey yoktu bu hastalığın kaçınılmaz sonu.
Maşallah 3 günde güzel gitmiş :)
Valla artık 73te de değil gözüm direkt 72,9 istiyorum cuma günü.
73 görünce kendime kocaman bi ödül vercem diyordum.O kadar çok 74e takıldımki haketmediğimi düşünüyorum o ödülü.72ye inşallah :)
Bana bi akıl verin bacılar.Büromdayım.Öğle yemeğim burda olcak.Ocak vs yok burda.Etraf da bildiğiniz yağlı ballı pideli esnaf lokantası dolu.Salata desem hediye yollarlar yemeği yanında :)) Konyanın en iyi etliekmeği,fırın kebabı,tatlıcısı,tiritcisi,köftecisi 100 mt çevremin içinde.Ne yapmalıyım,ne alıyım marketten?Kurtarın beni bu kh kıskacından :)
Kızlar moralim bozuldu
Cuma günü 69.8
Bugün 70.4
Niye artı çıktım bilmiyorum sinirlerim bozuldu
tamam canım 3 te görüşelim istersen aynı yerde yine :)
olsun canım gayet güzel sonuc :)
selamun aleykum sabahtan beri koşturuyorum kızın okul nakil işleri için şu koşturma bitsin dönücem size ben:)
tartıldım sabah
cuma 76,6
pazartesi 75,2
valla sen bilirsin şekerim yoksa 74 e tekrar Merhaba dersin
Kız ben bombeyi giriş kilosuyla yaptıydım zaten
Tatlım öncekini hatırlamıyorum ama dünkü Menün gayet güzeldi. Bazen sebebsiz şişlikler olabiliyor
Suyunun içine limon çubuk tarçın salatalık zencefil koyup içebilirsin Yada ödem atıcı çaylar maydonoz suyu kiraz sapı çayı vs.
Şu 3 günde Sporu artır
valla 7 lere düşünceye kadar verdiğim kiloyu başarı olarak goremicem
Sen beni cuma gör tatlişkom
Bence hiçde kötü değil cnm 2 gün için gayet iyi
Kız ilk buluştuğunuzda kırmızı gül taktınızmı yakanıza
Eee zayıflama grubunda olduğumuza Göre birbirnizin fiziğine dikkat etmişinizdir
Nasıl görünüyonuz
Gec kaldim ama izgara salata bencede
Canim bazen sebepsiz sisiyoruz kadınların dezavantajiymis bu dükkanın kitabında okumuştum
Cumaya hepsi birden iner gider stres yapma stresten kortizon üretip odem yapıyormuş iyi uyumamak birşey sikilmak bile artı sebebiymis
vuhuu güzel gidiyor
hayırlı haberler alalım inşallah canım
2 gün de çok iyi elifcim tebrikler
Tamam busem
Vuhuuu Tebrikler supersin
Tamam abla öyle yapayım
Yok abla wp den konuştuk sürekli hemen tanıdık zaten birbirimizi
Mrb herkese moralim çok bozuk ya2 gün önce 79.1 kg görmüştüm bu sabah 80 i gördüm. Dün akşam 1 hazır yufkadan peynirli gözleme yedim yeMez olaydım'Kabızlıkta var ve spor yapamıyorum okul başlayaIı beri of of. Ne olacakbenim sonum \.
Mefkurem hızlı başladın -600 gr Ia tebrikler.bebişi şubatta düşünüyoruz bu hızla 6ları bile göremem ben
göremem dersen zaten göremezsin Tatlıcım
Ne diyoruz herzaman kilo vermek sabır ve disiplin işi Bide Tabiki beynimi kodlıcaz
Sen şu kaçamakları bırak hele sabah öğlen yiceğini akşamdan hazırla düzenli beslen bak nasıl gidiyor kilolar
helal sana bebeğim
Biz elimizden geleni yapalım ne kadar giderse artık
cumaya kadar 1kıo üstü yaparsın sen onu
bi ara bende çok takılmıştım bence saçma sapan evlılık programları ızlenıcegıne muge anlıyı ızlemek lazım ve yaşanan ıbretlık olayların etkısıyle ınsanın kendıne ders çıkarması lazım ,misal ben kımseye guvenıp çocugumu emanet etmem 1. derecede ailem dısında
ben öğlenleri oturup sofrada yemek yemeyı sevmem pratik olacak oyuzden yulaf ezmesı klogs yerım,3kaşık kadar yulaf ezmesıne 3,4 tane fındık bırazcıkta kuru uzumle tatlandırım sutle bereber yıyorum ben sevıyorum yogurtlu yıyemem ama
Bu arada Kendini de hatırla tatlişkom
Ooohh askiniz daim olsun... :))))
Hiç de bişey olmayacak. Bi daha kaçamak yapmican daha iyi olacak.
Olcaz kız. Hep beraber 40lar 38ler gireceğiz.
Uzul tabi uzulmeden ders alamayız. Ama kusmek yok.devam :)
Maşallah Tebrikler :)
Soyunnnnn soyun uleeeyyyyynnn :))) Cüneyt Arkın tadında gördüm seni :)
Ayran şişlik yapabiliyor persembeye bırakma o günü :)
Beni anlatmissin tam..
Menumu yazayım
08.30 kahvaltı
1 tb ekmeginden beyaz peynirli tost.
Domates
3 zeytin
Çay
Ara 10
Çay
14 öğle
1 porsiyon tavuk ızgara
4 tane düdük makarna tanesi
1 kase salata
16 ara
1 süt
19 (az sonra :) akşam
1 kase arabası çorbası
3 yk yumurtalı ıspanak
3 yk yoğurt
Su 2 lt
Spor 20+40 dk tempolu yürüyüş. Ise ve avmye giderken yürüdüm. Avmde ve çarşıda gezdigimi saymıyorum.
A Grubu Kanı olanlar hangi besinleri yemeli:
A GRUBU KAN için faydalı olan yiyecekler:
Balık
Zeytinyağı
Yer fıstığı, ceviz, kabak çekirdeği, badem, hardal (sirkesiz), kedi otu, ginseng, kuşburnu, papatya, kahve, yeşil çay, keten tohumu, kimyon, kekik, biberiye,
Börülce fasulye, her türlü mercimek, soya ve ürünleri (doğal, genetiği değiştirilmemiş), çavdar ürünleri ve ekmeği, yulaf ürünleri ve ekmeği, karabuğday ürünleri ve ekmeği, eski tip buğday ürünleri ve ekmeği (amarant veya eski turk buğday)
Enginar, karalâhana, marul, havuç, kabak, pırasa, ıspanak, pazı, beyaz lahana, brokoli, yer elması, sarımsak, soğan, kereviz, maydanoz ve bütün yeşil yapraklı sebzeler
Kayısı, dut, incir, üzüm, kiraz, vişne, erik, greyfurt, limon, mürdüm eriği, zencefil, pekmez, aloe vera,
Magnezyum sülfat (İngiliz tuzu).
A GRUBU KAN için zararlı olan yiyecekler:
Her et (tavuk ve hindi hariç); karışık et (salam, sucuk, sosis gibi); deniz hayvanları (kerevit, kalamar v. b. ) ve havyar
Süt, dondurma, tereyağı; herhangi sıvı veya katı yağ (balık yağı, inek iç yağı, zeytinyağı ve keten yağı hariç), piyasa (boyanmış ve beyaz sirke veya limon asidi ile karıştırılmış) zeytinler
Kavrulmuş ve bekletilmiş kuru yemiş, buğday tip 405–550
Patates, biberler, pul biber, domates salçası
Portakal ve suyu
Soda, gazoz, şarap sirkesi, früktoz, glikoz, tatlandırıcı, sakız, jelâtin, bayat yiyecekler, hazır yiyecek ve içecekler, mide ve bağırsaklarda gaz oluşturan her yiyecek.
A GRUBU KAN için yenebilenler:
Tavuk ve hindi eti, taze yumurta
Yoğurt, kefir, koyun keçi peyniri ve sütü, beyaz peynir, salamura peynir, eski kaşar, tulum peyniri, mozarella
Kestane, badem, susam ve ürünleri, pirinç ve ürünleri, mısır ve çeşitleri, arpa çeşitleri, barbunya, nohut
Turp, kırmızı pancar ve "Zararlılara girmeyen meyve, sebze ve yiyecekler
Benim Kan grubum A
Bazı yerlerde lahana yasaklı sebze bazı yerlerde serbest yazmışlar
Ama bana yaramadığını test edip onayladım
Bide genelde bazısı süt ve süt ürünleri zararlı demiş burda yoğurt ve kefir serbest
Bundan sonrada keçi peyniri alıcam kendime
menüm
sabah 11.00
1 dilim kepek ekmek
1 zeytin
1 kk peynir
1 tk cevizli ezme
15.00 hilalleydik
1 simit
1 fuse tea 118 kalori
18.00
spor 20 + 25 dk yürüyüş
Kızz grubdaşmıyız
Anacım biz çiftçi grubuymuşuz bol bol çiğ Yada haşlanmış sebze, tahıllı yicekmişiz arada balık tavuk hindi
Hmmm bilmiyordum. Aklımdaoraya bayılırım dağ kekikli menü favorim.
haberin olsun orda makarna yerine salata koydurabiliyorsun
:))) menüler fiks zaten.tavuğun yanında gelir makarna.salatayla degistirilebiliyormus buse söyledi şimdi öğrendim. Bi dahaki sefere öyle yaparım :)Sabah yetersiz olmuş cnm ama diğer öğünler güzel yürüyüşüde yaparsan tam olur
çıkaramadım cnm
Tatlım bişey ısmarlarken tabakta ne geleceğine iyi baksana
valla ben tek kendi grubuma baktımaabla bu paylaşımlar için çok tşk. ben b grubuyum ben şimdi tavuk yemiycem mi? ben bir de yer fıstığı çok sağlıklı çiğ yiyorum kavrulmamış yemesem mi ay aklım karıştıçok da takılmamak
Hee heee iyi yapmışınla avm de gezdik ben de aç bakim kız dedim bu kezhilalde benim gibi abla fazlalık tüm vücuda dağılmış göğüslerde biraz daha fazla ama yapısal olarak :)
Güzelim simit sarayına girilirse heralde öyle bişey yiceğiniz kaçınılmazoğru diyon abla yumurta olsaydı belki tok olurdum. s. sarayındaydık en masumu simitti diğerleri yağlı börekler tatlılar vs.simit yeyince de hemen acıktım tabi kh olduğu için hilalle önünden geçiyorduk restoranın kendimi içeri attım hilal ev yoluna devam etti en doyduğum gün bugündü paso açım zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?