- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #165.041
Önce Kendini bi tanıt tatlım duruma Göre bakılırMerhaba bende gru a katılmak istiyoeum ne yapmam gerekiyor? Ank dayım
Tarihin tozlu sayfalarında kayboldubu boniler çikiler durumu ne oldu yahuu :)
Yıldızım bugün haftasonuda değildi niye kahvaltı bukadar geçkahvaltı_12
1dılım ekmek
Biraz peynir
domates salatalık
2,3zeytin
1t.k bal
kızdan kalan 2,3ısıtık tost
öğle_4:00
bir kase sütlü kelogs
Ara 2ceviz
Akşam_8:00
salata
yogurt
1kase çorba
bol pul biberli kekikli haşlanmış tavuk 150gr kadar
Ara, 11gibi
türk kahvesi içerim
bol su spor yok çok yoruldum bugun yapamıycam
geçmiş olsun canım güneşe aldanıp ince giyiniyoruz sonra da kıçımız donup hasta oluyoruz:) benimde pek tadım yok yorgunluk diyorum öyledir de inşallahkızlar ben bugün üşüdüm dışarda nerden kaptım mikrobu bilmiyorum ama boğazlarım çok acıyor şuanadaçayı yaptı eşim içicem birazdan
bu boniler çikiler durumu ne oldu yahuu :)
cık olmamış lahmacun simit şekerli içecek
Buse cok az. Biraz artır bence. Bu şekolde versen de çok sağlıklı değil.
Saolasın hilalim.
Öğle denk geldi . Yemek olmayinca yumurta kurtuluş.
Ben de aynı durumdayım.
2 hafta sonra kuzenimin duğunü var ne giyeceğim bilmem. Çaresizim. Yeni alsam yazık günah.
Beril allah kolaylık versin. Ćocuklarla uğraşmak zor. Rabbim tüm annelere sabır versin.
Olsun kuzum artı değilsin ye. Cumaya 1 e tamamlanır o.
Bombeeeeee
Ben de 68 de iyi oluyorum. İnşsllah yılbaşına kadar çoğunu hallederim.
Aman dikkat cumaya kadar o zaman
Tartı olmayınca insan daha rahat oluyor.
Hadi ayşe cumaya asıl kuzum biraz. Olur emin ol.
Kesinlikle ızgara. Yanında salata yoğurt. Bundan iyi menü mü var.
Hilal bozma moralini.
Ödem bence o. Cumaya gider.
Saolasın busecim.
Vışşş. Süper sonuç.
Teşekkür ederim canım.
Teşekkürler.
Teşekkürler hilacim. Burası olmasa çok kaçırırdım abur cuburları. Burası frenliyor beni.
Pobicim gider onlar. Sıkma canını.
Ahhh o altılarrrrr ben de istiyorum 6 ları.
Kesinlikle burası gaz veriyor bana. Burası olmasa gidetdi 2 dilim tatlı.
İnşallsh dilekcim.
Ben de öğleyim. Zaman çok kötü.
Ben de sütle seviyorim. Bir de icine kuru üzüm atı cz daha iyi oluyor.
Kızlar arada öğun olarak yense olabilir mi. Fikrinizi merak ettim.
Hatırlsmaya çalışıyorum. Ama unuttuğim da oluyor zuhal.
2 çocuklu çalışan annelerin sonu bizimki.
Bence süper ayşem.
Teşekkürler mefkuşum. Yararlı bilgi.
Ben de A grubuyum. Seni tskip edeyim kuzum.
Buse yememektdnsr yemrk daha iyi bence meto çslışır.
Ben de sizinld gruptaßımmm. Yehooooo
Hmmm bilmiyordum. Aklımdasağolasın bilgi için.
:))) menüler fiks zaten.tavuğun yanında gelir makarna.salatayla degistirilebiliyormus buse söyledi şimdi öğrendim. Bi dahaki sefere öyle yaparım :)
valla ben tek kendi grubuma baktım
Kendinizi test edin ona göre yapın
Hee heee iyi yapmışın
Kilonun vücuda dağılması iyi oluyor çok şükür bendede öyle
Güzelim simit sarayına girilirse heralde öyle bişey yiceğiniz kaçınılmaz
Bu kadar hamura yarın artı olabilirsin inşallah olmaz
kahvaltı_12
1dılım ekmek
Biraz peynir
domates salatalık
2,3zeytin
1t.k bal
bir kase sütlü kelogs
Ara 2ceviz
salata
yogurt
1kase çorba
Ara, 11gibi
türk kahvesi içerim
ablam sabahtan kızın kayıt işleri için hep dışarıdayım geç geldim eve sonra koştur koştur çocukları doyurup hazırlıyım derken oldu 12, kelogs yulaf ezmesi öğlenleri ıyı oluyo markette yemek yiyemiyorum okadar aç olmuyorum, e yemezsem de bu sefer akşama çok acıkıyorumYıldızım bugün haftasonuda değildi niye kahvaltı bukadar geç
Normal kahvaltı geçe kalıcaksa en azından ağzına bikaç kuruyemiş kurumeyve atıver
Kahvaltı ve akşam güzel
Kelogs paketli ürün ve şekerli oluyor pek tercih etmesek iyi olur
Senin çocukların saç problemi halloldumu
Ben yatıyorum kızlar. Baldirlarim ve ayak bileklerim çok ağrıyor. Çok yurumusum bugün.
Allah rahatlik versin hepinize.
geçmiş olsun canım güneşe aldanıp ince giyiniyoruz sonra da kıçımız donup hasta oluyoruz:) benimde pek tadım yok yorgunluk diyorum öyledir de inşallah
Bizimde bu cumartesi görümcemin kızının düğünü var mecburen Tr den aldım bişeyBen de aynı durumdayım.
2 hafta sonra kuzenimin duğunü var ne giyeceğim bilmem. Çaresizim. Yeni alsam yazık gü
Daha 3 ay var şekerimBen de 68 de iyi oluyorum. İnşsllah yılbaşına kadar çoğunu hallederim
Ahhhh bende o yüzden listeye girmek istiyom ya yoksa pis boğazım durmuyorKesinlikle burası gaz veriyor bana. Burası olmasa gidetdi 2 dilim tatlı
Tabiki olur cnm içine 10 badem Yada 3 ceviz de koyabilirsin birazda tarçınBen de sütle seviyorim. Bir de icine kuru üzüm atı cz daha iyi oluyor.
Anacım Bide hastalık çıkarmayın başınıza Krndinize iyi bakın sıkı giyinin havalar soğudu artıkkızlar ben bugün üşüdüm dışarda nerden kaptım mikrobu bilmiyorum ama boğazlarım çok acıyor şuanadaçayı yaptı eşim içicem birazdan
Sanada tatlım yarın eksilerle buluşuruz inşallahBen yatıyorum kızlar. Baldirlarim ve ayak bileklerim çok ağrıyor. Çok yurumusum bugün.
Çok kötü değil cnm Sadece 4 dil ekmek değerindeabla orası bizim mekan self servis başında bekleyen yok ye iç diye. rahat yanisimit çok kötü gelmiyor bana nedense sanırım kalorisi az diye kendimi avutuyorum belki de
benim toto biraz fazla alıyor bir süre sonra tıtı sipsivri çıkıyor iğrenç
Senin yulaf ezmesiyle kendi yaptığınmı cnmablam sabahtan kızın kayıt işleri için hep dışarıdayım geç geldim eve sonra koştur koştur çocukları doyurup hazırlıyım derken oldu 12, kelogs yulaf ezmesi öğlenleri ıyı oluyo markette yemek yiyemiyorum okadar aç olmuyorum, e yemezsem de bu sefer akşama çok acıkıyorum
halloldu çok şukur eczane den aldığım ilaç çokiyiymiş yeni oluşan bişey olduğu içinde hemen temizlendi şükür :)
Bizimde bu cumartesi görümcemin kızının düğünü var mecburen Tr den aldım bişey
Daha 3 ay var şekerim
Buda kaçamaksız devam edersen min.15 kilo demektir
Ahhhh bende o yüzden listeye girmek istiyom ya yoksa pis boğazım durmuyor
Tabiki olur cnm içine 10 badem Yada 3 ceviz de koyabilirsin birazda tarçın
Anacım Bide hastalık çıkarmayın başınıza Krndinize iyi bakın sıkı giyinin havalar soğudu artık
Sanada tatlım yarın eksilerle buluşuruz inşallah
Çok kötü değil cnm Sadece 4 dil ekmek değerinde
Senin yulaf ezmesiyle kendi yaptığınmı cnm
Çünkü kelogs deyince ben hazır pakettekini anladım
geçmiş olsun canım inşallah ilerlemeden atlatırsınama koskaca öğle yemeğim sadece oydu
kalında giyindim güya ama bi sıcakla önünü aç bi don
olacağı buydu inş iyice yerleşmeden atlatırım yoksa feci geçiyor benim yatak döşek antibiyotiksizz geçmeyen bir enfeksiyon baş gösteriyor boğazımda yıllardır böyle malesef oldum mu mahvoluyom
Saol tatlim hosbuldum ben izindeyim suan takimin kuyrugunu dik tutmaya calisiyoruz malumHoşgeldin tatlım Iyi yaptın
Nasılsın Nasıl gidiyor
Sen mezunmusun izindemisin kilo ne alemde
Iyi ettin cnm arada ugra bizi unutmamerhaba Nazlım nasılsın ben kardeş takım oldum artık amma size bırakmam mümkünmü uğrarım sık sık
bugün bi eksiklik var diyodum alıntılarınmış O da2 si 1 arada hariç güzel canım afiyet olsn
sağ ol canım bakalım hakkımda hayırlısı
elif aynı şey bende de var ekmek olmayınca wc olmuyor bende bunu farkettim aynen
bakalım canım hayırlısı cumaya bakalım ne olacak sonucum.
gayet güzel diyetisyen menüsüne bir şey diyecek durumda değilim
olaylar da bombe menü de
iyi günlerde giyin hilalimm
kız bende teli yeniliycem. vardı iyi bi tel değeri düşüyordu sattım eşimin eski teli kullanıyom. ne marka aldın?
iyi günlerde kullan ohh olsunn
Allah kabul etsin
ooo süpersin kızz tebriksss
çok güzel afiyetler olsun
salla abla hiçç takma oohh lafları çakmışsın iyi etmişsin
aa yıkıldım şuan ben de 4 kg 1 beden sanıyordum
10 saat nedir ablayediğinden de eser bırakmamışsın zaten afiyet olsun
valla benim ödülüm dolabı yenilemek olcak nihohoooooooooo
gayet güzel afiyet olsun hilalim bu ara menülerini pek beğeniyorum cidden nazar değmesin
oohh bu gazla o kotlar senindir
sağ ol bonimmm. iyi haberlerini bekliyorum canım.
gayet güzel afiyet olsun canım
kııız ne çok vermişsin kızzz valla yanlış tuşa bastın sandım. çok tebrik ederim süpersinnnnnnn
hoşgeldin. tanıt kendini tatlım. yaş kilo boy kilo alma hikayen hedefin vs.
ah ponim yaaa sende mi brütüs
helal olsun sana rakibem. gözüm çok pis korkuyor süper bir rakibesin sen bana helallll
valla avm de gezdik ben de aç bakim kız dedim bu kezhilalde benim gibi abla fazlalık tüm vücuda dağılmış göğüslerde biraz daha fazla ama yapısal olarak :)
aynen evlilik programı hiç bakmıyorum arada gülmek eğlenmek için bakarım
çocuk bence de bırakılmamalı zaten çok hassas bir konu
sağol canım ya cumaya daha iyi olur inş.
makarnayla nefsini dizginlemişsin sanırmafiyet olsun canım güzel menü
selaaammmmmmm :)
aabla bu paylaşımlar için çok tşk. ben b grubuyum ben şimdi tavuk yemiycem mi? ben bir de yer fıstığı çok sağlıklı çiğ yiyorum kavrulmamış yemesem mi ay aklım karıştıçok da takılmamak lazım bence.
kaynatamadık hilalin oğluş durmadıbir şey anlamadık oturduğumuzdan çok hareketliiii
beni çok sevdi oynadık bızdıkla kendi çapımızda saçma sapan eğlendik maşallah
doğru diyon abla yumurta olsaydı belki tok olurdum. s. sarayındaydık en masumu simitti diğerleri yağlı börekler tatlılar vs.simit yeyince de hemen acıktım tabi kh olduğu için hilalle önünden geçiyorduk restoranın kendimi içeri attım hilal ev yoluna devam etti en doyduğum gün bugündü paso açım zaten
ooo rakibem somona bayılırım çok güzel sağlıklı menü afiyetler olsun. sadece sabah az olmuş ama sonrası çok güzel miss
Afiyet olsun canım güzel menüMenumu yazayım
08.30 kahvaltı
1 tb ekmeginden beyaz peynirli tost.
Domates
3 zeytin
Çay
Ara 10
Çay
14 öğle
1 porsiyon tavuk ızgara
4 tane düdük makarna tanesi
1 kase salata
16 ara
1 süt
19 (az sonra :) akşam
1 kase arabası çorbası
3 yk yumurtalı ıspanak
3 yk yoğurt
Su 2 lt
Spor 20+40 dk tempolu yürüyüş. Ise ve avmye giderken yürüdüm. Avmde ve çarşıda gezdigimi saymıyorum.
Benim grup ben kırmızı eti çok severim acaba ondan mı veremiyomA Grubu Kanı olanlar hangi besinleri yemeli:
A GRUBU KAN için faydalı olan yiyecekler:
Balık
Zeytinyağı
Yer fıstığı, ceviz, kabak çekirdeği, badem, hardal (sirkesiz), kedi otu, ginseng, kuşburnu, papatya, kahve, yeşil çay, keten tohumu, kimyon, kekik, biberiye,
Börülce fasulye, her türlü mercimek, soya ve ürünleri (doğal, genetiği değiştirilmemiş), çavdar ürünleri ve ekmeği, yulaf ürünleri ve ekmeği, karabuğday ürünleri ve ekmeği, eski tip buğday ürünleri ve ekmeği (amarant veya eski turk buğday)
Enginar, karalâhana, marul, havuç, kabak, pırasa, ıspanak, pazı, beyaz lahana, brokoli, yer elması, sarımsak, soğan, kereviz, maydanoz ve bütün yeşil yapraklı sebzeler
Kayısı, dut, incir, üzüm, kiraz, vişne, erik, greyfurt, limon, mürdüm eriği, zencefil, pekmez, aloe vera,
Magnezyum sülfat (İngiliz tuzu).
A GRUBU KAN için zararlı olan yiyecekler:
Her et (tavuk ve hindi hariç); karışık et (salam, sucuk, sosis gibi); deniz hayvanları (kerevit, kalamar v. b. ) ve havyar
Süt, dondurma, tereyağı; herhangi sıvı veya katı yağ (balık yağı, inek iç yağı, zeytinyağı ve keten yağı hariç), piyasa (boyanmış ve beyaz sirke veya limon asidi ile karıştırılmış) zeytinler
Kavrulmuş ve bekletilmiş kuru yemiş, buğday tip 405–550
Patates, biberler, pul biber, domates salçası
Portakal ve suyu
Soda, gazoz, şarap sirkesi, früktoz, glikoz, tatlandırıcı, sakız, jelâtin, bayat yiyecekler, hazır yiyecek ve içecekler, mide ve bağırsaklarda gaz oluşturan her yiyecek.
A GRUBU KAN için yenebilenler:
Tavuk ve hindi eti, taze yumurta
Yoğurt, kefir, koyun keçi peyniri ve sütü, beyaz peynir, salamura peynir, eski kaşar, tulum peyniri, mozarella
Kestane, badem, susam ve ürünleri, pirinç ve ürünleri, mısır ve çeşitleri, arpa çeşitleri, barbunya, nohut
Turp, kırmızı pancar ve "Zararlılara girmeyen meyve, sebze ve yiyecekler
Kız gecen sefer hilal yemişti icetea icmisti şimdi senmimenüm
sabah 11.00
1 dilim kepek ekmek
1 zeytin
1 kk peynir
1 tk cevizli ezme
15.00 hilalleydik
1 simit
1 fuse tea 118 kalori
18.00
1 bol yeşillikli lahmacun
su henüz 1,5 lt yatana kadar 2,5 yapıcam
spor 20 + 25 dk yürüyüş
somona bayılırım ve inanılmaz zayıflamaya yardımcı kızartma degilse keşke tumunu yeseydinBu günkü menüm.
Sabah 9.00
1 kk peyniy
1 dilim tb ekmeğj
Öğlen 14.00
1 tabak haşlanmış et
1 kase salata
Akşam 18.45
Çeyrek somon
Bol salata
2.5 litre su
40 dk yürüyüş yapacağım. Yspmadan yatmayacam inşallah. Yapinca da yazarım.
Canım taze zencefil tiz zencefil ne varsa zencefil bal limon ılık su kesin ise yararkızlar ben bugün üşüdüm dışarda nerden kaptım mikrobu bilmiyorum ama boğazlarım çok acıyor şuanadaçayı yaptı eşim içicem birazdan
menülerine sabahları bal oluyorkahvaltı_12
1dılım ekmek
Biraz peynir
domates salatalık
2,3zeytin
1t.k bal
bir kase sütlü kelogs
Ara 2ceviz
salata
yogurt
1kase çorba
Ara, 11gibi
türk kahvesi içerim
Kız napim her beden giyebiliyorum onlarıyok abla valla üstümde şu var dedi ben de söyledim hemen tanıdık uzaktan
abla valla hilal panöo giymişti üstüne yüzü dışında kolunu bile göremedimki kamuflajcı gacıama yüzü gayet iyiydi göstermiyodu kilosunu :)
ben de bakmazdım da evde durmaktan sardım çok güzelmiş yaa izlemeden duramıyom
hava atmayın bak cekerim sacınızıı bnde alcam kosu bandıı
tamamdır oğluşla da tanışcam bu keez :)
Hosgeldin o zaman canım kendini tanit biraz ama son karar tabiki kaptanimizindir :)iyi günler hepinize evet ya isterim kabul etseniz aranıza çok sevinirim
Kız ne gozlemesi menüde vardi da ben mi görmedimMrb herkese moralim çok bozuk ya2 gün önce 79.1 kg görmüştüm bu sabah 80 i gördüm. Dün akşam 1 hazır yufkadan peynirli gözleme yedim yeMez olaydım'Kabızlıkta var ve spor yapamıyorum okul başlayaIı beri of of. Ne olacakbenim sonum \.
Kız aldık diye moral bozmak yokkilo veren herkesi tebrik ediyorum kızlar .Ben gibi veremeyip alanlar beraber üzülelim
Aferin elifcim masallah sanaKızlar bu gün okulda günüm vardı. Okula bir tatlı bir tuzlu yapıyoruz tenwfüste yiyiyoruz. 15 günde bir. İlk gün bendeydi ama 1 lokma bile slmadım.
İnanın hepsi cumaya -1in üstüne çıkmak için. Mefkuş rekor bekliyorum deyince üstümde sorumluluk hissi var. O yüzden bu hafta fulll dikkat. Perşembe hariç her gün spor yapacsğım. Rabbim saģlık berirse.
abla disardaydik yaaa bugun kapali yer bulunca aciverdi zatenAnaaaaaa ben olsam çıkartırırdım pançoyu hertarafına bi bakardım nerde fazlalık var diye
Kimse benimle buluşmaya gelmesin ince kontrolden geçetsiniz
Ins canimteşekkurler canım hedef cumaya 73 lü rakamları görmek
Kiz ayni ben 7 den beri alıntı yapicam fırsat olmadıTam okuyorum alıntılıyorum bir işim çıkıyor halledip geliyorum sayfa skmış. Pazar yapıp geldim şimdi de kızımı almaya gideceğim okuldan. Dönüşte inşallah yazacağım. Anam her gün yoğun bu ne
aysecim bayadir kaçamak oluyordu menulerinde bugunki gayet güzel afiyet olsunMenumu yazayım
08.30 kahvaltı
1 tb ekmeginden beyaz peynirli tost.
Domates
3 zeytin
Çay
Ara 10
Çay
14 öğle
1 porsiyon tavuk ızgara
4 tane düdük makarna tanesi
1 kase salata
16 ara
1 süt
19 (az sonra :) akşam
1 kase arabası çorbası
3 yk yumurtalı ıspanak
3 yk yoğurt
Su 2 lt
Spor 20+40 dk tempolu yürüyüş. Ise ve avmye giderken yürüdüm. Avmde ve çarşıda gezdigimi saymıyorum.
Iyi yapmışsın canim hoşgeldin :)Selam kizlar kardes takimmisiz bir selam vereyim dedim
teşekkür ederim abla yararlı bilgiler0 Grubu Kanı olanlar hangi besinleri yemeli:
0 GRUBU KAN için faydalı olan yiyecekler:
Kırmızı et: dana, sığır, koyun, yabani (yağlı olabilir), balık,
Zeytinyağı, keten yağı, ceviz, ceviz yağı,
Kavrulmamış kabak çekirdeği, enginar, lahana, brokoli, hindiba, marul, çiğ ıspanak, roka, maydanoz, her türlü yeşil yapraklı sebze, pazı, turp (bilhassa karaturp), kırmızı pancar, kabak, bal kabak, soğan, sarımsak,
Zencefil, safran, kırmızı pul biber, keçiboynuzu (tohum ile beraber) körri (zerdeçal), kimyon, kuşburnu, mercanköşk, ıhlamur, keten tohumu,
İncir, üzüm (bilhassa kara üzüm), erik, mürdüm erik, kiraz, vişne, greyfurt ve suyu, karadut, karpuz, mango, bal (gerçek), soda (maden su), yeşil çay...
0 GRUBU KAN için zararlı olan yiyecekler:
Karışık et (salam, sucuk, sosis gibi); süt ve ürünleri ("Yenebilenler" hariç)
Buğday ve ürünleri (bilhassa tip 405–550), mısır ve ürünleri
Rafine olmuş sıvı yağlar (zeytin ve keten yağı hariç), piyasa zeytinleri, hazır turşular
Dondurma, kavrulmuş ve bekletilmiş kuru yemiş, yerfıstığı, kahve, siyah çay, buğday ve mısır nişastası
Portakal, aloe vera,
Karnabahar, ketçap, domates salçası, şarap sirkesi, bayat yiyecekler, hazır yiyecek ve içecekler, tatlandırıcı, , glikoz, früktoz, mide ve bağırsaklarda gaz oluşturan her yiyecek.
0 GRUBU KAN için yenebilenler:
Tavuk, hindi ve yabani kuş eti, taze yumurta,
Tereyağı, ara sıra kaymak, kefir, yoğurt, beyaz peynir, eski kaşar, tulum peyniri, koyun ve keçi peyniri, (peynirler haftada 1–3 defa olabilir)
Susam ve ürünleri, kestane, fındık, badem ve badem yağı, çam fıstığı,
Her çeşit lahana (bağırsaklarda gaz yapan hariç), börülce, barbunya, beyaz semiz fasulye, yeşil fasulye, patlıcan, kereviz, her meyve ve sebze (yasaklanmış olanlar hariç), doğal zeytin
Nohut, pirinç ve ürünleri, karabuğday ve çeşitleri, çavdar ve çeşitleri, nişasta buğday (eski turk buğdayı) çeşitleri ve "Zararlılar”a girmeyen yiyecekler.
Kabızlık varsa, aynı miktarda sinameki ve pelin otu öğütülüp yemekten sonra günde 1 çay kaşığı içmek iyi gelir. Sıhhatli olmak isteyen biri büyük abdesti gelmeden yemek yemeye (karpuz, incir, greyfurt, hurma, üzüm gibi bağırsakları rahatlatıcı meyveler ve yeşil yapraklı sebze hariç) oturmamalıdır. Bu kaideye ömür boyu riayet edilmelidir...
Afiyet olsun busem yorumlarimi biliyorsun artıkmenüm
sabah 11.00
1 dilim kepek ekmek
1 zeytin
1 kk peynir
1 tk cevizli ezme
15.00 hilalleydik
1 simit
1 fuse tea 118 kalori
18.00
1 bol yeşillikli lahmacun
su henüz 1,5 lt yatana kadar 2,5 yapıcam
spor 20 + 25 dk yürüyüş
buluştuk abla ama benim sipa rahat vermedi. Bu arada benim ufaklık buse ye aşık olduBuluştunuzmu neler kaynattınız bakem
Afiyet olsun elifcimBu günkü menüm.
Sabah 9.00
1 kk peyniy
1 dilim tb ekmeğj
Öğlen 14.00
1 tabak haşlanmış et
1 kase salata
Akşam 18.45
Çeyrek somon
Bol salata
2.5 litre su
40 dk yürüyüş yapacağım. Yspmadan yatmayacam inşallah. Yapinca da yazarım.
Sağol busemm2 si 1 arada hariç güzel canım afiyet olsn
sağ ol canım bakalım hakkımda hayırlısı
elif aynı şey bende de var ekmek olmayınca wc olmuyor bende bunu farkettim aynen
bakalım canım hayırlısı cumaya bakalım ne olacak sonucum.
gayet güzel diyetisyen menüsüne bir şey diyecek durumda değilim
olaylar da bombe menü de
iyi günlerde giyin hilalimm
kız bende teli yeniliycem. vardı iyi bi tel değeri düşüyordu sattım eşimin eski teli kullanıyom. ne marka aldın?
iyi günlerde kullan ohh olsunn
Allah kabul etsin
ooo süpersin kızz tebriksss
çok güzel afiyetler olsun
salla abla hiçç takma oohh lafları çakmışsın iyi etmişsin
aa yıkıldım şuan ben de 4 kg 1 beden sanıyordum
10 saat nedir ablayediğinden de eser bırakmamışsın zaten afiyet olsun
valla benim ödülüm dolabı yenilemek olcak nihohoooooooooo
gayet güzel afiyet olsun hilalim bu ara menülerini pek beğeniyorum cidden nazar değmesin
oohh bu gazla o kotlar senindir
sağ ol bonimmm. iyi haberlerini bekliyorum canım.
gayet güzel afiyet olsun canım
kııız ne çok vermişsin kızzz valla yanlış tuşa bastın sandım. çok tebrik ederim süpersinnnnnnn
hoşgeldin. tanıt kendini tatlım. yaş kilo boy kilo alma hikayen hedefin vs.
ah ponim yaaa sende mi brütüs
helal olsun sana rakibem. gözüm çok pis korkuyor süper bir rakibesin sen bana helallll
valla avm de gezdik ben de aç bakim kız dedim bu kezhilalde benim gibi abla fazlalık tüm vücuda dağılmış göğüslerde biraz daha fazla ama yapısal olarak :)
aynen evlilik programı hiç bakmıyorum arada gülmek eğlenmek için bakarım
çocuk bence de bırakılmamalı zaten çok hassas bir konu
sağol canım ya cumaya daha iyi olur inş.
makarnayla nefsini dizginlemişsin sanırmafiyet olsun canım güzel menü
selaaammmmmmm :)
aabla bu paylaşımlar için çok tşk. ben b grubuyum ben şimdi tavuk yemiycem mi? ben bir de yer fıstığı çok sağlıklı çiğ yiyorum kavrulmamış yemesem mi ay aklım karıştıçok da takılmamak lazım bence.
kaynatamadık hilalin oğluş durmadıbir şey anlamadık oturduğumuzdan çok hareketliiii
beni çok sevdi oynadık bızdıkla kendi çapımızda saçma sapan eğlendik maşallah
doğru diyon abla yumurta olsaydı belki tok olurdum. s. sarayındaydık en masumu simitti diğerleri yağlı börekler tatlılar vs.simit yeyince de hemen acıktım tabi kh olduğu için hilalle önünden geçiyorduk restoranın kendimi içeri attım hilal ev yoluna devam etti en doyduğum gün bugündü paso açım zaten
ooo rakibem somona bayılırım çok güzel sağlıklı menü afiyetler olsun. sadece sabah az olmuş ama sonrası çok güzel miss
Hosgeldin canım kendini tanitmakla baslayabilirsinMerhaba bende gru a katılmak istiyoeum ne yapmam gerekiyor? Ank dayım
Yalan oldu eceebu boniler çikiler durumu ne oldu yahuu :)
Sağol canım. Valla bende aynı canım burası olmasa kac kere bozardim kim bilirBuse cok az. Biraz artır bence. Bu şekolde versen de çok sağlıklı değil.
Saolasın hilalim.
Öğle denk geldi . Yemek olmayinca yumurta kurtuluş.
Ben de aynı durumdayım.
2 hafta sonra kuzenimin duğunü var ne giyeceğim bilmem. Çaresizim. Yeni alsam yazık günah.
Beril allah kolaylık versin. Ćocuklarla uğraşmak zor. Rabbim tüm annelere sabır versin.
Olsun kuzum artı değilsin ye. Cumaya 1 e tamamlanır o.
Bombeeeeee
Ben de 68 de iyi oluyorum. İnşsllah yılbaşına kadar çoğunu hallederim.
Aman dikkat cumaya kadar o zaman
Tartı olmayınca insan daha rahat oluyor.
Hadi ayşe cumaya asıl kuzum biraz. Olur emin ol.
Kesinlikle ızgara. Yanında salata yoğurt. Bundan iyi menü mü var.
Hilal bozma moralini.
Ödem bence o. Cumaya gider.
Saolasın busecim.
Vışşş. Süper sonuç.
Teşekkür ederim canım.
Teşekkürler.
Teşekkürler hilacim. Burası olmasa çok kaçırırdım abur cuburları. Burası frenliyor beni.
Pobicim gider onlar. Sıkma canını.
Ahhh o altılarrrrr ben de istiyorum 6 ları.
Kesinlikle burası gaz veriyor bana. Burası olmasa gidetdi 2 dilim tatlı.
İnşallsh dilekcim.
Ben de öğleyim. Zaman çok kötü.
Ben de sütle seviyorim. Bir de icine kuru üzüm atı cz daha iyi oluyor.
Hatırlsmaya çalışıyorum. Ama unuttuğim da oluyor zuhal.
2 çocuklu çalışan annelerin sonu bizimki.
Bence süper ayşem.
Teşekkürler mefkuşum. Yararlı bilgi.
Ben de A grubuyum. Seni tskip edeyim kuzum.
Buse yememektdnsr yemrk daha iyi bence meto çslışır.
Ben de sizinld gruptaßımmm. Yehooooo
Kiz niye oyle oldu ki bizde bisi yokkızlar ben bugün üşüdüm dışarda nerden kaptım mikrobu bilmiyorum ama boğazlarım çok acıyor şuanadaçayı yaptı eşim içicem birazdan
Afiyet olsun canım kellogs hazir mi?kahvaltı_12
1dılım ekmek
Biraz peynir
domates salatalık
2,3zeytin
1t.k bal
bir kase sütlü kelogs
Ara 2ceviz
salata
yogurt
1kase çorba
Ara, 11gibi
türk kahvesi içerim
iyi geceler aysecimBen yatıyorum kızlar. Baldirlarim ve ayak bileklerim çok ağrıyor. Çok yurumusum bugün.
Geçen sefer cumaydi canım kaçamak hakkım olduğu için yemistim bugün yemedimAfiyet olsun canım güzel menü
Benim grup ben kırmızı eti çok severim acaba ondan mı veremiyom
Kız gecen sefer hilal yemişti icetea icmisti şimdi senmi
somona bayılırım ve inanılmaz zayıflamaya yardımcı kızartma degilse keşke tumunu yeseydin
Canım taze zencefil tiz zencefil ne varsa zencefil bal limon ılık su kesin ise yarar
menülerine sabahları bal oluyorbunu bırakmalısın bence
Afiyet olsun Bahar cim keşke o sigara böreği olmasaydıMenüm
Sabah(8:30)
1/2dlm ekmek
30g peynir
1yumurta
5zeytin
1domates
Ara(11:00)
1/2 elma
Öğle(13:30)
150g köfte
Salata
Ara(16:00)
2incir
7badem
Akşam(19:00)
1kase mercimek çorbası
5yk güveç
1kase yoğurt
1tane sigara böreği(çayın yanına getirmişlerdi
Su:3lt spor:45dk yuruyus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?