Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Yıldızım bugün haftasonuda değildi niye kahvaltı bukadar geç
Normal kahvaltı geçe kalıcaksa en azından ağzına bikaç kuruyemiş kurumeyve atıver

Kahvaltı ve akşam güzel
Kelogs paketli ürün ve şekerli oluyor pek tercih etmesek iyi olur

Senin çocukların saç problemi halloldumu

kızlar ben bugün üşüdüm dışarda nerden kaptım mikrobu bilmiyorum ama boğazlarım çok acıyor şuan adaçayı yaptı eşim içicem birazdan
geçmiş olsun canım güneşe aldanıp ince giyiniyoruz sonra da kıçımız donup hasta oluyoruz:) benimde pek tadım yok yorgunluk diyorum öyledir de inşallah

bu boniler çikiler durumu ne oldu yahuu :)

yalan oldu

cık olmamış lahmacun simit şekerli içecek

evet üstelik şifayıda kaptım

valla ne zamandır açtım bugünde böyle oldu metoya değişiklik oldu o açıdan iyi doğru canım :)

şu düğün içinde bedeni seninle uyan bir yakının yokmu canım ya ondan kıyafet alsan yazık valla bu giden paralara. ya da daraltılabilir bir şey almaya çalış

Hmmm bilmiyordum. Aklımda sağolasın bilgi için.

:))) menüler fiks zaten.tavuğun yanında gelir makarna.salatayla degistirilebiliyormus buse söyledi şimdi öğrendim. Bi dahaki sefere öyle yaparım :)

kız valla canım çekti heee hasta oldum boğazlarım acıyor yoksa ben yarın gider yerdim bir de onların paket servisi de yok malesef

abla orası bizim mekan self servis başında bekleyen yok ye iç diye. rahat yani simit çok kötü gelmiyor bana nedense sanırım kalorisi az diye kendimi avutuyorum belki de

benim toto biraz fazla alıyor bir süre sonra tıtı sipsivri çıkıyor iğrenç

ısırıklar küçükse güzel menü canım. afiyet olsun. yat canım halsiz kalma salgın varmış ben hasta oldum sanırım şifayı kaptım

ablam sabahtan kızın kayıt işleri için hep dışarıdayım geç geldim eve sonra koştur koştur çocukları doyurup hazırlıyım derken oldu 12, kelogs yulaf ezmesi öğlenleri ıyı oluyo markette yemek yiyemiyorum okadar aç olmuyorum, e yemezsem de bu sefer akşama çok acıkıyorum
halloldu çok şukur eczane den aldığım ilaç çokiyiymiş yeni oluşan bişey olduğu içinde hemen temizlendi şükür :)

Ben yatıyorum kızlar. Baldirlarim ve ayak bileklerim çok ağrıyor. Çok yurumusum bugün.
Allah rahatlik versin hepinize.

tamam canım dinlen.
iyi geceler.

geçmiş olsun canım güneşe aldanıp ince giyiniyoruz sonra da kıçımız donup hasta oluyoruz:) benimde pek tadım yok yorgunluk diyorum öyledir de inşallah

aynen canım ama ben bugün kalın da giyindim aslında ama buz gibiydim gerçi ben her zaman buz gibiyim. hilalle görüşmeden biraz yürüdüm terlemiştim. dışarda da oturunca bir de üşüyünce böyle oldu..

inş sen de hasta olmazsın

Ben de aynı durumdayım.
2 hafta sonra kuzenimin duğunü var ne giyeceğim bilmem. Çaresizim. Yeni alsam yazık gü
Bizimde bu cumartesi görümcemin kızının düğünü var mecburen Tr den aldım bişey

Ben de 68 de iyi oluyorum. İnşsllah yılbaşına kadar çoğunu hallederim
Daha 3 ay var şekerim
Buda kaçamaksız devam edersen min.15 kilo demektir

Kesinlikle burası gaz veriyor bana. Burası olmasa gidetdi 2 dilim tatlı
Ahhhh bende o yüzden listeye girmek istiyom ya yoksa pis boğazım durmuyor
Ben de sütle seviyorim. Bir de icine kuru üzüm atı cz daha iyi oluyor.
Kızlar arada öğun olarak yense olabilir mi. Fikrinizi merak ettim.
Tabiki olur cnm içine 10 badem Yada 3 ceviz de koyabilirsin birazda tarçın

kızlar ben bugün üşüdüm dışarda nerden kaptım mikrobu bilmiyorum ama boğazlarım çok acıyor şuan adaçayı yaptı eşim içicem birazdan
Anacım Bide hastalık çıkarmayın başınıza Krndinize iyi bakın sıkı giyinin havalar soğudu artık

Ben yatıyorum kızlar. Baldirlarim ve ayak bileklerim çok ağrıyor. Çok yurumusum bugün.
Sanada tatlım yarın eksilerle buluşuruz inşallah
Çok kötü değil cnm Sadece 4 dil ekmek değerinde

Senin yulaf ezmesiyle kendi yaptığınmı cnm
Çünkü kelogs deyince ben hazır pakettekini anladım

ama koskaca öğle yemeğim sadece oydu

kalında giyindim güya ama bi sıcakla önünü aç bi don
olacağı buydu inş iyice yerleşmeden atlatırım yoksa feci geçiyor benim yatak döşek antibiyotiksizz geçmeyen bir enfeksiyon baş gösteriyor boğazımda yıllardır böyle malesef oldum mu mahvoluyom

geçmiş olsun canım inşallah ilerlemeden atlatırsın

bugün bi eksiklik var diyodum alıntılarınmış O da telefon nOte 5 Canım

Afiyet olsun canım güzel menü
Benim grup ben kırmızı eti çok severim acaba ondan mı veremiyom
Kız gecen sefer hilal yemişti icetea icmisti şimdi senmi
somona bayılırım ve inanılmaz zayıflamaya yardımcı kızartma degilse keşke tumunu yeseydin

Canım taze zencefil tiz zencefil ne varsa zencefil bal limon ılık su kesin ise yarar
menülerine sabahları bal oluyor bunu bırakmalısın bence

Menüm
Sabah(8:30)
1/2dlm ekmek
30g peynir
1yumurta
5zeytin
1domates

Ara(11:00)
1/2 elma

Öğle(13:30)
150g köfte
Salata

Ara(16:00)
2incir
7badem

Akşam(19:00)
1kase mercimek çorbası
5yk güveç
1kase yoğurt
1tane sigara böreği(çayın yanına getirmişlerdi

Su:3lt spor:45dk yuruyus

Kız napim her beden giyebiliyorum onları
iyi günler hepinize evet ya isterim kabul etseniz aranıza çok sevinirim
Hosgeldin o zaman canım kendini tanit biraz ama son karar tabiki kaptanimizindir :)
Kız ne gozlemesi menüde vardi da ben mi görmedim
kilo veren herkesi tebrik ediyorum kızlar .Ben gibi veremeyip alanlar beraber üzülelim
Kız aldık diye moral bozmak yok
Aferin elifcim masallah sana
Anaaaaaa ben olsam çıkartırırdım pançoyu hertarafına bi bakardım nerde fazlalık var diye

Kimse benimle buluşmaya gelmesin ince kontrolden geçetsiniz
abla disardaydik yaaa bugun kapali yer bulunca aciverdi zaten
teşekkurler canım hedef cumaya 73 lü rakamları görmek
Ins canim
Kiz ayni ben 7 den beri alıntı yapicam fırsat olmadı
aysecim bayadir kaçamak oluyordu menulerinde bugunki gayet güzel afiyet olsun
Selam kizlar kardes takimmisiz bir selam vereyim dedim
Iyi yapmışsın canim hoşgeldin :)
teşekkür ederim abla yararlı bilgiler
Afiyet olsun busem yorumlarimi biliyorsun artık
Buluştunuzmu neler kaynattınız bakem
buluştuk abla ama benim sipa rahat vermedi. Bu arada benim ufaklık buse ye aşık oldu yatana kadar çocuğum buse dedi
Afiyet olsun elifcim
Sağol busemm
Kız oğlumun duygularıyla oynadın. Çocuğum eve getir buseyi diyo
Merhaba bende gru a katılmak istiyoeum ne yapmam gerekiyor? Ank dayım
Hosgeldin canım kendini tanitmakla baslayabilirsin
bu boniler çikiler durumu ne oldu yahuu :)
Yalan oldu ecee
Sağol canım. Valla bende aynı canım burası olmasa kac kere bozardim kim bilir
Kiz niye oyle oldu ki bizde bisi yok
Afiyet olsun canım kellogs hazir mi?
iyi geceler aysecim
Geçen sefer cumaydi canım kaçamak hakkım olduğu için yemistim bugün yemedim
Afiyet olsun Bahar cim keşke o sigara böreği olmasaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…