Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Börek olmasa 4 numara 5 yıldız olacakmış tatlım

kızlar ben bugün üşüdüm dışarda nerden kaptım mikrobu bilmiyorum ama boğazlarım çok acıyor şuan adaçayı yaptı eşim içicem birazdan

Busem gećmiş olsun. Salgın var csnım bu ara herjes hasta. Bir doktora git ilać al. Daha kolay geçer. Yoksa süründürür.

Saatler şaşmış. Afiyet olsun.

Ben yatıyorum kızlar. Baldirlarim ve ayak bileklerim çok ağrıyor. Çok yurumusum bugün.
Allah rahatlik versin hepinize.

Ahhh ayşem geçmiş olsun.
İyi uykular.

Hadi bununla gelmiş geçmiş olsun kuzum.
Bir daha görmeyesiniz inşallah.

Mefkuş ağzından bal damlıyor. 3 ayda 15 kg versem daha ne istiyeyim. Bir tane etek ceketim var beden olarak büyük onu giyeceğim herhalde. Ufak tadilat yaptıracağım. Bu gün aklıma geldi. Hadi kurtardım kendimi.

Geçmiş olsun busecim.

bugün bi eksiklik var diyodum alıntılarınmış O da telefon nOte 5 Canım

Vauvvvvv süper bir telefon.
Güle güle kullan.

Kızaryma değildi canım fırında tereysğlı sma kendi yiyeceģime koumadım terrysģ.

Ahhh o börek olmayaydı bombee diyecektim. Nazar boncuğu olmuş.

Gayet güzel hilalcim. Afiyet olsun.

SagOl canım daha iyileri senin olsun

Tempo başlıyor Allah kolaylık versin canım

Süper canim
Kızlar yürüyüşümü yapmadan yatmak istemedim. ßimdi ysptım rahstla yatabilitim ohhhhh. Misssss. Yürüyüş yapmayanlar kıdkansın.
Ohh miss
Günaydın herkese
Günaydın ponim
Toparlanmam lazım ama motivasyonum 0
Dünde kurabiye gofret götürdüm
menüleri yazmazsan daha cok kaçamak yaparsın yaz bakalım

Gerçekten güzel yapıyorlar.Kremasını yapabilirsen evde de güzel oluyor.Tavada soteleyip kremalıyorum ben.Harika oluyor.Kurutulmuş domates de aldım aktardan.Ohh mis :) Üzüldüm ama hasta hasta canını çektirdiğime. Niye hepimiz aynı şehirde değiliz kızım biz.
Kaçamaklara gelemeyesice ben Yapmıyorum artık. Öküz müyüm neyim benHepi topu 4-5 kg kaldı yerimde sayıyorum kaç zamandır
Meyvesuyu sanırım acıktığın için kaçmış.Keşke sütle meyve yeseydin.Yada tarçınlı içseydin sütü.
Afiyet olsun ama bence güzel
Kızlar yürüyüşümü yapmadan yatmak istemedim. ßimdi ysptım rahstla yatabilitim ohhhhh. Misssss. Yürüyüş yapmayanlar kıdkansın.
Ayağım düzelsin görün siz yürüyüşün atasını 6 ekime ne kaldı şunun şurasında. Yalnız bakarmısın sanki drun sihirli değneği var muayenede geçirecek ağrılarımı bitecek herşey Gerçi son gittiğim ortopedide öyle olmuştu.Bi iğneyle 20 dk sonra ağrıdan eser kalmadı.Belki yine olur böyle bişey

Sabah ilk işin ılık limonlu su içmek olsun.Enerji veriyor hemde yağ yakıcı. Kolay gelsin canım. Hayırlı yolculuklar...

Günaydın herkese
Günaydın
Kaçamak yaptıkça motivasyon düşüyor bence. Bugün şöyle mükemmel bir sofraya otur ve sadece çorba salata ye.Sık dişini. İnan çok iyi geliyor böyle bişey.Kendine güvenin artıyor.Ben diyetin ilk haftalarında yaşamıştım günlerce etkisinden kurtulamadım.Arkadaşlarla saç böreği yemeye gittik.4 çeşit 8 tane börekli masada ben sadece yoğurt yedim. Ve onca ısrara rağmen.Kendimi tuttuğumu görmek muhteşem bi duygu.

Günaydınlar fıstıklarrrr
günaydın
günaydın gençler
Günaydın

Gü nay dııııın
Canım arkadaşlarım,motivasyonu yüksek,gazı bol,zopası çok,tavizi yok takımım
Akşam erken yatınca dinlenmişim,bugün kendimi iyi hissediyorum
Bugün herkes min 30 dk yürüsün olmazmı? 30 az ama hiç yapamayanlar seviyesinde yazdım ben
Günübirlik ufak bi hedef olsun
Halsizlik,isteksizlik,aman ben yapamıcamcılık yok bugün
Sıfır kaçamaklı bi gün olsun hepimiz için.
Azıcık gazete okuyum ben.Bakayım neler olmuş 12 saattir dünyada

Günaydınnn millet

Sen simit yememişin Tatlıcım buseyede yedirmeseydin ya
Menün gayet güzel Sadece öğlen sütün yanında bişey olabilirdi
harikasın tatlım Bu hafta azmin ekrandan hissediliyor

gerçek hayata Adım atacan desene güzellik

Menü yazmaya utanıyorum. Bana bir el atın nolur
Güzelim en Şişko halini buzdolabının üstüne as. Bide aç kalmamaya çalış. Insan açlık krizi gelince önce kh ya saldırıyor
Tabiki menü yazmaya başla

Bugün eşim evde araç muayene için gitmedi ise diyetumi baltalamasina izin vermeyeceğim dün akşam zaten ye ye ye sonunda yedim boregi iradesizmiyim neyim
Bu adamlarda bitaraftan yedirmeye çalışırlar Bide zayıf Kadın isterler

günaydın gençler
Ayyy bunu bana söyledin herhal

Allahtan umut kesilmez cnm Inşallah diyelim

Sabah ilk işin ılık limonlu su içmek olsun.Enerji veriyor hemde yağ yakıcı. Kolay gelsin canım. Hayırlı yolculuklar...
Sağ ol ortim ama ben çoktan düştüm yollara :)

Bu nasıl bir güzel enerji dir :)

Aynen öyle ablam da aklım annem de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…