Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

valla menülerin epey doyurucu olmuş sanki diyet menü değil de koruma menüsü gibi geldi bana ne yalan diyeyim

ama kaçamaklar gitmiş tebriksss

kız o ayağınla nasıl 55 dk yürüdün başına iş açma bak??

ay ne güzel anlatmışsın canım. annem de diye kızım belki uslu olur sen kardeşin doğana kadar melek gibiydin 2,5 sene diyo

hayır canım kaju çok yağlı yer fıstığı hani kabuklu oluyor kırıyorsun içinden 2 şer tane çıkıyor ya kız küçük küçük o işte google a yaz ayyy

aaa kurtardıysanız ne mutlu masraftan kurtulmuşsundur garantisi varsa :)

bence de farkedeceklerdir ama kırılmayayım diye kv kp bir şey demiyebilir

kız hindi füme yeme bana kızıyolardı yiyince işlenmiş gıda olduğu için

benim cadı birz içine kapanık ortama alışınca susmazda ilk adapte olana kadar iyi bir arkadas en ıyı destekcısı oluyor canım

Allahın izniyle hepimiz olacaz bır tutam irade bir tutam azim bir tutumda sabırı harmanlıyosun sonuç bir kaç aya sağlıklı fıt fıstık gıbı bır vucuda kavusuyosun :)tarif çok kolay yapabiliriz

öğleyi kurtarmak için yiyorum ama bitince bırakıcam canım

bende boş vakit bulsam kpss çalışmak istiyorum ama şuan çalışacak kafa kalmıyo akşama bende yürüş yaparken, kitap okuyunca Allahım hayat ne güzel diye şükür mutluluk hormonları salglıyorum resmen :)

6 ay sonra gırelebiliyo dıye bılıyorum deme öyle listeye gıremezsem veremem ben

faydası varmı bilmem ama hem hoşuma gıdıyor hem alışkanlık oldu her sabah mutfaga gırer gırmez bır lımonu 1lt suyu sıkıp öğlene kadar içiyorum bende menulere yazmyorum ama yazsammıkı

bence süper menu daha ne olsun

kalori hesaplamaı bı donem cok yapardım tahminimce bu menum 1200 geçmez, arkadaslar kurabıye olmasaydı ıyıydı dedıler ama senın yorumun çok hoşuma gıttı valla ne yalan söylıyım

Ben pcosluyum canım metom çok yavaş spor yapmazsam veremiyorum hiç

Çok istiyorum Zayıflamayı söylediklerinde Çok haklısın bende bugün lapa yapıyorum ama yenecek gibi değil mor lahana doğradı m içine

Mefkşum yarışalım bu hafta senin gibi azimli bi hatunu yenmek bana süper motive olacak :)

Aman şimdi taşınma sakın ben 20 dk yol gidiyorum kızıma kv bırakıyorum zor oluyor Uykudan uyanıyo 7'de orda da ağlıyor benim gideceğimi anlayınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…