- 14 Aralık 2012
- 6.167
- 6.595
- 148
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #165.261
Geçmişi okurken kendi menülerimi yazmayı unutcam.Hemen sıkıştırayım araya.
Çarşamba menüm
09 kahvaltı: az peynir.2 zeytin.çeyrek domates.1 dilim tt ekmeği.çay.1 tk bal
11 ara:1 sade neskafe
13 öğle: 4 ızgara köfte (parmak inceliğinde ve uzunluğunda)ezme.cacık.1 kaşık piyaz.
15 ara: cay
18,30 akşam:2 kepçe mercimek çorbası.2 hasan paşa köftesi (fırında+kaşarsız+içinde 1yk kadar püre).ezme.yoğurt.
21: tansiyon 3 olunca 1 bardak tuzlu ayran yaptı eşim.
su 2 lt
spor 20+20 dk tempolu yürüyüş (işe giderken gelirken binmiyorum :)
salı menüm:
08 kahvaltı: 1yumurta+dereotu+maydonoz+az cecil peynir+1 tk tereyağı ile omlet.1 zeytin.1 dilim tt ekmeği.çay
11 ara:sade neskafe
13 öğle:3 tane üçgen dilim peynir+1 sade süt+1 dilim etimek (işyerinde düzeni oturtamadım halaHergünde dışardan yiyemiyorum.
15 ara: 1 büyük çay
18 akşam:2 yk bulgur pilavı+yogurt+haşlanmış pazı yaprağı.1 yk turşu.ezme.
su 2,5 lt
spor:20+55 dk tempolu yürüyüş :) Ayağımın ağrısına alıştım sanırım
Kızlar bu arada yazmayı unutuyorum.Sabah-akşam sodalı ayran içiyorum ben.Birde 1 kayısılı çay+1 yeşil çay mutlaka gün içinde içiyorum.Cumadan beri...
O kadar korkunç bişey olsaydı kimse 2.yi yapmazdı.Korkma yap senHer anı ayrı güzel.Hamilelik,doğum,ilkleri,ağlaması,konuşması.Büyüdüğünü görmek harika. Rabbim dileyen herkese nasip etsin evlat kokusunu. Uykuyu seven,iştahlı,sakin olursa da bal olur :) Herşey gelip geçiyor.Anneleri biraz hırpalıyor ama bi bakıyorsun ki büyümüş bile.Aay sabah sabah duygulandırdın kız.
Sabahki 2 dilim ekmek fazla olmamışmı sankiYer fıstığı dediğin ne ki?Kaju mu?
Kurtardık da bakıma gidince tlsiz kaldım.Döndü yanıma minik kuzum
Yuh artık anlamazsa da.Ya kıskanç derim ya kör.7 kgnun neyini görmez insan.
Nazar eminimKoy koy.Bende sevmiyorum dağınıklığı o yüzden yemek hazırlarken sodayı çıkarıyorum tezgaha.Unutmayım diye.Tüm gün durunca sevmiyorum
Ayşe 2 gün gelmez,sonra bi gelir 3 sayfa alıntı yapar
Eee menülerime yorumlarınızı bekliyorum kızlar.Kaçamak yapmadığımı düşünüyorum.Bu hafta hiç tartılmadım ptesiden beri.Bakalım yarına ne olacak halim.
Bugün de pro günü gibi bişey yapıyorum.Tam pro yapamıyorum ben.Tuzsuz veya tek tip beslenince tansiyon yerlerde oluyor.Az tuzlu ve az destekli gidiyorum proda bile.Yarın daha çok pro yaparım.Tavuk,hindi füme falan eklerim.
Öğle yemeğimi tırtıklıyorum şimdi.Evden getirdimOlucam ben olucam.
Kimse gelmeyecek anlaşılan.Ben kaçar. İşlerim var dışarda.
benim cadı birz içine kapanık ortama alışınca susmazda ilk adapte olana kadar iyi bir arkadas en ıyı destekcısı oluyor canım:) Güzel çözüm.Üzümünün diğer uslu üzüme baka baka tez zamanda kararması dileğiyle
Bende mi ayarlasam ki böyle uslu bi çocuk.Ama benim fıstığım onu da ayartır yoldan çıkarır.Genleri hızlı yavrumun
Vuuuuuu harika menü.Sadece akşam ekmeği yememeliyiz dicem ama büyük ihtimal sporu akşam yapmışsındır o da erimiştir.
Merve sıkı başladın maşallah. Güzel menü.Afiyet olsun..
Valla üstüste güzel menüler gelmiş dün.Harikasın sende hilalcim.
bende bi bkıyım dedım kocısı yolladım okula kahve keyfı yapıyorum markettegeldiydim de yetişemedim
görüşürüz tatlışş
Allahın izniyle hepimiz olacaz bır tutam irade bir tutam azim bir tutumda sabırı harmanlıyosun sonuç bir kaç aya sağlıklı fıt fıstık gıbı bır vucuda kavusuyosun :)tarif çok kolay yapabilirizAyşe 2 gün gelmez,sonra bi gelir 3 sayfa alıntı yapar
Eee menülerime yorumlarınızı bekliyorum kızlar.Kaçamak yapmadığımı düşünüyorum.Bu hafta hiç tartılmadım ptesiden beri.Bakalım yarına ne olacak halim.
Bugün de pro günü gibi bişey yapıyorum.Tam pro yapamıyorum ben.Tuzsuz veya tek tip beslenince tansiyon yerlerde oluyor.Az tuzlu ve az destekli gidiyorum proda bile.Yarın daha çok pro yaparım.Tavuk,hindi füme falan eklerim.
Öğle yemeğimi tırtıklıyorum şimdi.Evden getirdimOlucam ben olucam.
öğleyi kurtarmak için yiyorum ama bitince bırakıcam canım:) Dünya telaşesinden kimseye ulaşılamamış anlaşılan..
Uyku tulumu denedin mi hiç?Benim kız da deli yatar üstünde durmaz hiçbişey.Tulum çok rahat oluyor.Ama elyaflı olanlardan alma.Çok terlettiği için öksürüğü kesilmedi bizimkinin verdim bende.Penye olup da 2 katlı diktirmeyi düşünüyorum bende.Bulamam sanırım böyle bi tulum.Hem kıza lazım hem oğlana.İkisi de topaç gibi sabaha kadar dönüp duruyorlar :)
((((((((((((((((((((( Allahım yardım et kuzucuğumuza.
Varsa da helal olsun.Bu kadar canlı muhabbeti okuyup da fikrini söylemeden durabilen varsa yani
Kesinlikle haklısın.Spor yaptığımda hastalığım bile geçiyor sanki.erenece ye de helal olsun.Nasıl durmuş konuşmadan onca ay :)
O kadar korkunç bişey olsaydı kimse 2.yi yapmazdı.Korkma yap senHer anı ayrı güzel.Hamilelik,doğum,ilkleri,ağlaması,konuşması.Büyüdüğünü görmek harika. Rabbim dileyen herkese nasip etsin evlat kokusunu. Uykuyu seven,iştahlı,sakin olursa da bal olur :) Herşey gelip geçiyor.Anneleri biraz hırpalıyor ama bi bakıyorsun ki büyümüş bile.Aay sabah sabah duygulandırdın kız.
Üç aşağı beş yukarı aynı koşturmacalar.Bazen mola vermek istiyorum yaşamaya. Diye ağlayasım geliyor koşturmacalarıma. Çok şükür diyorum,varlar koşturuyorum ama hepimiz insanız.Koptuğumuz anlar oluyor.Çok değil bikaç saat yalnız kalmak,sakin bi yürüyüş,biraz klasik müzik,sıcak bi çay,çocuklardan olmayan bi sohbet bi de yanına 10-20 sayfa kitap koydunmu ooohh deşarj olmuşum haberim yok
Ben kaçamak göremedim menünde.Afiyet olsun.Ama kelogsu çok yeme.Hazır işlenmiş gıda.Sağlıklı değil
bende boş vakit bulsam kpss çalışmak istiyorum ama şuan çalışacak kafa kalmıyo akşama:) Dünya telaşesinden kimseye ulaşılamamış anlaşılan..
Uyku tulumu denedin mi hiç?Benim kız da deli yatar üstünde durmaz hiçbişey.Tulum çok rahat oluyor.Ama elyaflı olanlardan alma.Çok terlettiği için öksürüğü kesilmedi bizimkinin verdim bende.Penye olup da 2 katlı diktirmeyi düşünüyorum bende.Bulamam sanırım böyle bi tulum.Hem kıza lazım hem oğlana.İkisi de topaç gibi sabaha kadar dönüp duruyorlar :)
((((((((((((((((((((( Allahım yardım et kuzucuğumuza.
Varsa da helal olsun.Bu kadar canlı muhabbeti okuyup da fikrini söylemeden durabilen varsa yani
Kesinlikle haklısın.Spor yaptığımda hastalığım bile geçiyor sanki.erenece ye de helal olsun.Nasıl durmuş konuşmadan onca ay :)
Üç aşağı beş yukarı aynı koşturmacalar.Bazen mola vermek istiyorum yaşamaya. Diye ağlayasım geliyor koşturmacalarıma. Çok şükür diyorum,varlar koşturuyorum ama hepimiz insanız.Koptuğumuz anlar oluyor.Çok değil bikaç saat yalnız kalmak,sakin bi yürüyüş,biraz klasik müzik,sıcak bi çay,çocuklardan olmayan bi sohbet bi de yanına 10-20 sayfa kitap koydunmu ooohh deşarj olmuşum haberim yok
Ben kaçamak göremedim menünde.Afiyet olsun.Ama kelogsu çok yeme.Hazır işlenmiş gıda.Sağlıklı değil
6 ay sonra gırelebiliyo dıye bılıyorum deme öyle listeye gıremezsem veremem benkız bilmiyorum onu vermeden giremiyor olabilir ama emin değilim onu bir hesabı var
iyiyim canım bugün şükür sağ ol :) yemek yapamayınca menü o kadar olmuştu zaten sadece akşam yemeği yemiş oldum o gün :)
faydası varmı bilmem ama hem hoşuma gıdıyor hem alışkanlık oldu her sabah mutfaga gırer gırmez bır lımonu 1lt suyu sıkıp öğlene kadar içiyorum bende menulere yazmyorum ama yazsammıkıKortizon mu?Şişmanlatır o yaaa
TühhBiraz fazla ilgilenseler bireysel bi abla falan. Benim kızım ilk günler öyleydi.Keyfince davrandı sonra sınıfa alıştı.
Valla özledim spor yapmayı,yürüyüşü,leslieyiŞifamı bulurum inşallah 6 ekimde
Limonlu su benim en büyük kurtarıcım. İnşallah işe yarar sende de.
Hoşgeldin merve kardeşNasılsın?Toparladın mı biraz evi düzeni?
Sıfır yağ ile omleti nasıl yapıyorsun kız.Yanmıyormu yapışmıyormu yumurta.ben çatalın ucuyla zeytin büyüklüğünde koyuyorum.Sonuçta yağ da gerekli vücuda.Akşama kadar nasıl aç durdun
bence süper menu daha ne olsunGeçmişi okurken kendi menülerimi yazmayı unutcam.Hemen sıkıştırayım araya.
Çarşamba menüm
09 kahvaltı: az peynir.2 zeytin.çeyrek domates.1 dilim tt ekmeği.çay.1 tk bal
11 ara:1 sade neskafe
13 öğle: 4 ızgara köfte (parmak inceliğinde ve uzunluğunda)ezme.cacık.1 kaşık piyaz.
15 ara: cay
18,30 akşam:2 kepçe mercimek çorbası.2 hasan paşa köftesi (fırında+kaşarsız+içinde 1yk kadar püre).ezme.yoğurt.
21: tansiyon 3 olunca 1 bardak tuzlu ayran yaptı eşim.
su 2 lt
spor 20+20 dk tempolu yürüyüş (işe giderken gelirken binmiyorum :)
salı menüm:
08 kahvaltı: 1yumurta+dereotu+maydonoz+az cecil peynir+1 tk tereyağı ile omlet.1 zeytin.1 dilim tt ekmeği.çay
11 ara:sade neskafe
13 öğle:3 tane üçgen dilim peynir+1 sade süt+1 dilim etimek (işyerinde düzeni oturtamadım halaHergünde dışardan yiyemiyorum.
15 ara: 1 büyük çay
18 akşam:2 yk bulgur pilavı+yogurt+haşlanmış pazı yaprağı.1 yk turşu.ezme.
su 2,5 lt
spor:20+55 dk tempolu yürüyüş :) Ayağımın ağrısına alıştım sanırım
Kızlar bu arada yazmayı unutuyorum.Sabah-akşam sodalı ayran içiyorum ben.Birde 1 kayısılı çay+1 yeşil çay mutlaka gün içinde içiyorum.Cumadan beri...
kalori hesaplamaı bı donem cok yapardım tahminimce bu menum 1200 geçmez, arkadaslar kurabıye olmasaydı ıyıydı dedıler ama senın yorumun çok hoşuma gıttı valla ne yalan söylıyımGeçmiş olsun BuseŞimdi nasılsın daha iyimisin?
Zeytinle domates güzel fikir.Bende domates-biber-varsa tavuk veya kaşar yapardım az yağlı tavada. Diyetten beri yapmıyorum.Gelecek yaza artık.Domatesin biberin tadı kaçtı soğukta.
Akşam ekmeği yemeseydin 10 numara 5 yıldızmış menün.Afiyet olsun
Hasta olunca menüye bişey diyemiyor insanAma yine de az az olunca sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.Şifa olsun..
Ben konyadayım.Bende sık sık orda yemem.Kremayı evde yaptığım için yağını az atıyorum.Kendime de az alıyorum.1 tk kadar.Kokusu gelsin yeter.Aslında ızgara tavuk.Kalori makarnada.Onu da yemeyince sorun yok diye düşünüyorum.Kreması sosu hariç
Güzel başlangıç merve sultan.Afiyet olsun.Sufle ve kabak çekti canım. Cumaya yapayım bende.
Niye battın poni sultan? Ne yedin itiraf et
kalorilerini hesapladın mı yediklerinin?Bence fazla kh alımın yok.O yüzden kurabiye affedilebilir.Günde 2 dilim ekmek hakkı varken 1 ekmek 1 küçük kurabiye eşitlenebilir bence. tabi deneyimli arkadaşlar bu yorumuma ne der bilmiyorum
Ben pcosluyum canım metom çok yavaş spor yapmazsam veremiyorum hiçRabbim şifa versin inşallah tez zamanda
Bence bir an önce toparlan listeye git
Spordan daha önemlisi beslenmeye dikkat etmek canım spor destek sağlıyor sadece
O öyle bir tat ki herşeye degiyor
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun hadi inşallah
super
Çok istiyorum Zayıflamayı söylediklerinde Çok haklısın bende bugün lapa yapıyorum ama yenecek gibi değil mor lahana doğradı m içineGece kuşu geldi hanımmmmm
Bugün görümcem mangala çağırdı o yüzden tüm gün çocuklarda bendeydi gelemedim
Valla hiç bi iş yapmadım ama çocuk beni çok yordu demekki Herşeyin vakti varmış
Bazıları 40 yaşında falan çocuk yapıyolarya nasıl başa çıkıyolar bilmiyorum
Belkşde ben enerjimi sabrımı çok erken yaşta bitirdiğim içindir
Geçmişi okudumda burda net çok yavaş olduğu için alıntı yapamıyorum
Menü vermeyenler vardı sanki ama yazanlar içinde kimse kaçamak yapmamış heralde gözümden kaçan olmadıysa
Poni Bon Ponicim nasıl olsa geri alıyoruz diye hiç vermeyelim o zaman kiloyu Hatta ben kendimi biyerlerden atayım
Güzelim kişi almaya elverişliyse herzaman dikkat etmek zorunda. Bu demek değilki hiç bi zaman cısslardan yenmicek
İnsanız Tabiki yiyecez ama insan gibi
Benim gibi geç vakitlerde önüne geleni yer Paket Paket çikoları götürürsen geri almamak kaçınılmaz
Yapılması gereken (benim yapmadığım) hedefe ulaşınca mesela 1 gün fazla yedin bunlar 48 saat sonra yağa dçnüşür. Bunun için sonraki 1-2 gün karbonu azaltıp proteini fazlalaştırmak
En önemlisi geç vakit yememek
Kilo verirkende mutfak %70 spor %30 etkilidir
Spor Sadece kilo vermek için değil sağlık için Gerekli zaten
Faydalarını yazmaya gerek yok hepimiz biliyoruz
Sen normalde kilo veremeyen biri değilsin. Dikkat ettiğinde çok güzel verdiğin zamanlar oldu
Hep dediğim gibi kaçamaklar bizi geri götürdüğü için diyet süresi uzuyor sabrımız tükeniyor
Yani kalorisiden çok Bizim psikolojimizi alt üst ediyor
Bunun da tek çözümü kaçamak yapmamak en azından Sadece haftada 1 kere
Sen gerçekten zayıflamak isteyip istemediğine bi karar ver tatlım
Biliyosun Emek olmadan sonuç gelmiyor
@erdemhilal hilalcim pek yorum yapmak istemiyorum ama eşin içiyosa bile en azından sarhoş olana kadar içip Kendini kaybetmese
Çocuk büyüdükçede daha zor olur
@seng ziyaretçiler üye olmadıkları için Sadece sayısı görünüyor Sayfada tatlım
Senin takılmanın sebebi çok az Yediğin için olabilirmiki acaba
Inşallah yarın herkes için güzel bi gün olur
Mefkşum yarışalım bu hafta senin gibi azimli bi hatunu yenmek bana süper motive olacak :)Gece kuşu geldi hanımmmmm
Bugün görümcem mangala çağırdı o yüzden tüm gün çocuklarda bendeydi gelemedim
Valla hiç bi iş yapmadım ama çocuk beni çok yordu demekki Herşeyin vakti varmış
Bazıları 40 yaşında falan çocuk yapıyolarya nasıl başa çıkıyolar bilmiyorum
Belkşde ben enerjimi sabrımı çok erken yaşta bitirdiğim içindir
Geçmişi okudumda burda net çok yavaş olduğu için alıntı yapamıyorum
Menü vermeyenler vardı sanki ama yazanlar içinde kimse kaçamak yapmamış heralde gözümden kaçan olmadıysa
Poni Bon Ponicim nasıl olsa geri alıyoruz diye hiç vermeyelim o zaman kiloyu Hatta ben kendimi biyerlerden atayım
Güzelim kişi almaya elverişliyse herzaman dikkat etmek zorunda. Bu demek değilki hiç bi zaman cısslardan yenmicek
İnsanız Tabiki yiyecez ama insan gibi
Benim gibi geç vakitlerde önüne geleni yer Paket Paket çikoları götürürsen geri almamak kaçınılmaz
Yapılması gereken (benim yapmadığım) hedefe ulaşınca mesela 1 gün fazla yedin bunlar 48 saat sonra yağa dçnüşür. Bunun için sonraki 1-2 gün karbonu azaltıp proteini fazlalaştırmak
En önemlisi geç vakit yememek
Kilo verirkende mutfak %70 spor %30 etkilidir
Spor Sadece kilo vermek için değil sağlık için Gerekli zaten
Faydalarını yazmaya gerek yok hepimiz biliyoruz
Sen normalde kilo veremeyen biri değilsin. Dikkat ettiğinde çok güzel verdiğin zamanlar oldu
Hep dediğim gibi kaçamaklar bizi geri götürdüğü için diyet süresi uzuyor sabrımız tükeniyor
Yani kalorisiden çok Bizim psikolojimizi alt üst ediyor
Bunun da tek çözümü kaçamak yapmamak en azından Sadece haftada 1 kere
Sen gerçekten zayıflamak isteyip istemediğine bi karar ver tatlım
Biliyosun Emek olmadan sonuç gelmiyor
@erdemhilal hilalcim pek yorum yapmak istemiyorum ama eşin içiyosa bile en azından sarhoş olana kadar içip Kendini kaybetmese
Çocuk büyüdükçede daha zor olur
@seng ziyaretçiler üye olmadıkları için Sadece sayısı görünüyor Sayfada tatlım
Senin takılmanın sebebi çok az Yediğin için olabilirmiki acaba
Inşallah yarın herkes için güzel bi gün olur
Aman şimdi taşınma sakın ben 20 dk yol gidiyorum kızıma kv bırakıyorum zor oluyor Uykudan uyanıyo 7'de orda da ağlıyor benim gideceğimi anlayıncaBence de ćok daha güzel arkadaşım. Ben de çok iyi bir mahallede oturmuyorum. 2 yıl sonra kendi evime geçiceğim orası çok güzel. Ama küçük kızıma kayınvslidem bakıyor. Mecbur su anda onun üst katında oturuyoruz şu an. O da ilkokul çağına gelsin taşınacaģım inşallah.
Hilalcim hakkınızda hayırlısı.
Çocuk olunca işler çok daha zor.
Tamam canım.
Kesinlikle sana katılıyorum. Yaş ilerledikçe çociğa bakmak zorlaşıyor. Sabır tükeniyor çünkü. Bende de okulda ki çocuklara çok sabırlıyım evde o kadar sabredemiyorum. Sonra kendime kızıyorum.
Hakkatrn var sende bişeyler başına gelmeyen kalmadjGünaydın kızlar.
2 gündür başıma neler geldi bi bilseniz.Cebim suya düştü,pcmin şarj bölümü bozuldu.Oğlum ateşlendi.
Gelemedim bi türlü.
Geçmişteyim.....
Eder herhalde benimki sürekli söyler iyi kilo verdin diyekızlar dün kv ler memleketten döndü bu akşam onlara gidicez. inş sadece çay içmeyi planlıyorum.
bakalım kv kp farkedecek mi ben de bir değişiklik :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?