Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ne yemedim ki, nutella en kötüsüydü saymayaym daha

Valla epeydir az az verip duraklamalar yaşayınca menülerimde degisiklik yaptım busecim.çeşidi arttirip kh azalttim. Bi de böyle deneyim bakalım ne olacak.valla şarkı dinliyordum farkına varmamisim o kadar yurudugumun. Aksama çıkar ağrısı :/
Hindi füme bi diyette yazıyordu.lor peynirle öğle yemeği olarak. Karatay miydi neydi hatırlayamadım. Ama 2 kg verdiğim bi hafta denemistim pro günümde.

geldiydim de yetişemedim

görüşürüz tatlışş
Valla kimseyle aktif olarak sohbet edemiyorum.benim zamanım varken burda kimse olmuyor.siz sohbet ederken ben uyuyor vs oluyorum
Allahın izniyle hepimiz olacaz bır tutam irade bir tutam azim bir tutumda sabırı harmanlıyosun sonuç bir kaç aya sağlıklı fıt fıstık gıbı bır vucuda kavusuyosun :)tarif çok kolay yapabiliriz
Ne güzel dedin kız. Inşallah.
Aynen :) dopamin hormonum kitap odaklı benim :))
kalori hesaplamaı bı donem cok yapardım tahminimce bu menum 1200 geçmez, arkadaslar kurabıye olmasaydı ıyıydı dedıler ama senın yorumun çok hoşuma gıttı valla ne yalan söylıyım
Valla 2 3 gün önce baktıgim sayfalarda öyle yazıyordu. Onlara göre yorum yaptım bende. Bi kalori programı indirip bende olceyim menulerimi.
hanımlar yarışmaya ankaradan katılan varmı merak ettım ,ben ankara keçiörendeyimde
Ben sana baya bi yakınım. Konya :)))

Kızlar selam.
ßimdi eve geldim yemdk yiyip çıkacağım.
Kızıma test kitapları almam lazım. Sonra da kuzenimin eşi ameliyat olmus ona uğrayacağım. Hadi gelince görüşürüz.
Kolay gelsin canım. Geçmiş olsun hastanıza.
Ne yemedim ki, nutella en kötüsüydü saymayaym daha
sen niye koptun bu kadar?stres sıkıntı bıkkınlık bişey var sende.bu kadar salmazdin bi sebep olmasa.anlatsana.
Çok kötü grip oldum kızlar fenayım
nane ıhlamur iç. Geçmiş olsun.

Kolay gelsin canım. Geçmiş olsun hastanıza.

sen niye koptun bu kadar?stres sıkıntı bıkkınlık bişey var sende.bu kadar salmazdin bi sebep olmasa.anlatsana.

nane ıhlamur iç. Geçmiş olsun.
Sagol canım.
Saydıklarının hepsi var çok bunaldım. Tayinden önce çok rahattım okul 5 dk uzaklıktaydı bakıcımızdan çok memnunduk. Tayin isteyince
Görümcem çocuğuma bakacaktı önceden eltimin çocuğuna bakıyordu eltim kreşe verecekti. Tayin istedik çıktı sonra eltim vazgeçti görümcem eltimin çocuğuna bakıyor şu an kızıma da kayınvalidem. Kv evi çok uzak arabayla 20 dk. Evine götürüyorum. Sorun ne dersen kızımı 7 de götürmek için kaldırıyoruz doğal olarak ağlıyo babasını otogara bırakıyorum o sırada yine ağlıyo sonra kayınvalideme bırakınca benim gideceğimi anlayınca içini çeke çeke ağlıyo o şekilde bırakıp çıkmak zorunda kalıyorum. İki haftadır her günüm böyle. Ev borcu ödüyoruz izne de ayrılamam çok bunaldım. Eve gelincede yanmdan ayrılmıyor ve hareketlendi baya masanın üzerine çıkıyor. ev işi spor yapamıyorum bi yemek yapıyorum o kadar.

Özellikle zuhal abla ya söylemiştim ama hepiniz yorumlayin tabii bende yanlışları mu duzelteyim :) direk 6. Takımdaki mesajlarımi buraya alintiladim

Ay kızlar şu an bölgesel zayıflama ile ilgili uygulama izliyorum canlı canlı ama ben bu hareketleri yapıp zorlandiktan sonra 1 ay fazla spor yaparım daha iyi ya

Kızlar bende sabahtan beri kendime gelemedim
Hertarafım ağrıyor ilave boğaz baş ağrısı
Valla kaç sefer tlf çaldı ama kimseyle konuşacak gücüm olmadığı için açmadım

Ponicim sabahtan hiç iyi olmadığım için bugün lapa yapamadım zaten hiç halim yok Bide baş ağrısı, lapayla iyice beter olurdu
Bütün günde yatınca yarın tartıda ne çıkar bilmiyorum. Ama pek umudum yok
Yinede yarışımız yarın start versin Önümüzdeki cuma görüşelim baby

Dilek senin duruma sonra bakacam cnm etapı bulmam lazım

Ecem Menün güzel görünüyor tabi öğlen farklı bişey olsa daha iyi olurdu

Ayşem fümeyi dukancılar yiyor cnm karatay duymasın öyle dediğini menülerinde iyi gözüküyor

Görüşelim mefkuşum çok geçmiş olsun dikkt et kendine

10,30 bir haşlanmış yumurta
Biraz peynir
maydanoz salatalık domates
4 zeytin
bir dilim peynir
4tane közlenmiş yeşil bibrr

1,30,
ikisibirarada 10fonfık

4:00 1kase sütlü kelogs

7:30,salata bir tabak yogurtlu haşlanmış kabak

10:00,Türk kahvesi
3lt su bir bardak yeşil çay

Merhaba kizlar bugun kolum yandi cay dokuldu cok fena kabardi gelemdm cok yogun bi gundu ben artk buraya vakit ayiramyrm izne ayrilmak istyorum izninizle lutfen kizmayin darilmayin bana
ay ne kötü olur yanık çok çok geçmiş olsun
izne ayrılırsan Kasım da 65 olamazsınki

ablam geçmiş olsun mevsimi geldi hastalıkların bol bol dinlen

yakınız canım bi hızlı trene bakar:))

Öğle yi ayarlamaya çalışıyorum abla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…