- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #165.281
Ne yemedim ki, nutella en kötüsüydü saymayaym dahaGeçmiş olsun BuseŞimdi nasılsın daha iyimisin?
Zeytinle domates güzel fikir.Bende domates-biber-varsa tavuk veya kaşar yapardım az yağlı tavada. Diyetten beri yapmıyorum.Gelecek yaza artık.Domatesin biberin tadı kaçtı soğukta.
Akşam ekmeği yemeseydin 10 numara 5 yıldızmış menün.Afiyet olsun
Hasta olunca menüye bişey diyemiyor insanAma yine de az az olunca sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.Şifa olsun..
Ben konyadayım.Bende sık sık orda yemem.Kremayı evde yaptığım için yağını az atıyorum.Kendime de az alıyorum.1 tk kadar.Kokusu gelsin yeter.Aslında ızgara tavuk.Kalori makarnada.Onu da yemeyince sorun yok diye düşünüyorum.Kreması sosu hariç
Güzel başlangıç merve sultan.Afiyet olsun.Sufle ve kabak çekti canım. Cumaya yapayım bende.
Niye battın poni sultan? Ne yedin itiraf et
kalorilerini hesapladın mı yediklerinin?Bence fazla kh alımın yok.O yüzden kurabiye affedilebilir.Günde 2 dilim ekmek hakkı varken 1 ekmek 1 küçük kurabiye eşitlenebilir bence. tabi deneyimli arkadaşlar bu yorumuma ne der bilmiyorum
Kolay gelsinkaçıyım ben hazır boşken ıkı raf sılıyım markette
Valla epeydir az az verip duraklamalar yaşayınca menülerimde degisiklik yaptım busecim.çeşidi arttirip kh azalttim. Bi de böyle deneyim bakalım ne olacak.valla şarkı dinliyordum farkına varmamisim o kadar yurudugumun. Aksama çıkar ağrısı :/valla menülerin epey doyurucu olmuş sanki diyet menü değil de koruma menüsü gibi geldi bana ne yalan diyeyim
ama kaçamaklar gitmiş tebriksss
kız o ayağınla nasıl 55 dk yürüdün başına iş açma bak??
ay ne güzel anlatmışsın canım. annem de diye kızım belki uslu olur sen kardeşin doğana kadar melek gibiydin 2,5 sene diyo
hayır canım kaju çok yağlı yer fıstığı hani kabuklu oluyor kırıyorsun içinden 2 şer tane çıkıyor ya kız küçük küçük o işte google a yaz ayyy
aaa kurtardıysanız ne mutlu masraftan kurtulmuşsundur garantisi varsa :)
bence de farkedeceklerdir ama kırılmayayım diye kv kp bir şey demiyebilir
kız hindi füme yeme bana kızıyolardı yiyince işlenmiş gıda olduğu için
Valla kimseyle aktif olarak sohbet edemiyorum.benim zamanım varken burda kimse olmuyor.siz sohbet ederken ben uyuyor vs oluyorumgeldiydim de yetişemedim
görüşürüz tatlışş
Ne güzel dedin kız. Inşallah.Allahın izniyle hepimiz olacaz bır tutam irade bir tutam azim bir tutumda sabırı harmanlıyosun sonuç bir kaç aya sağlıklı fıt fıstık gıbı bır vucuda kavusuyosun :)tarif çok kolay yapabiliriz
Aynen :) dopamin hormonum kitap odaklı benim :))bende boş vakit bulsam kpss çalışmak istiyorum ama şuan çalışacak kafa kalmıyo akşamabende yürüş yaparken, kitap okuyunca Allahım hayat ne güzel diye şükür mutluluk hormonları salglıyorum resmen :)
Valla 2 3 gün önce baktıgim sayfalarda öyle yazıyordu. Onlara göre yorum yaptım bende. Bi kalori programı indirip bende olceyim menulerimi.kalori hesaplamaı bı donem cok yapardım tahminimce bu menum 1200 geçmez, arkadaslar kurabıye olmasaydı ıyıydı dedıler ama senın yorumun çok hoşuma gıttı valla ne yalan söylıyım
Ben sana baya bi yakınım. Konya :)))hanımlar yarışmaya ankaradan katılan varmı merak ettım ,ben ankara keçiörendeyimde
Kolay gelsin canım. Geçmiş olsun hastanıza.Kızlar selam.
ßimdi eve geldim yemdk yiyip çıkacağım.
Kızıma test kitapları almam lazım. Sonra da kuzenimin eşi ameliyat olmus ona uğrayacağım. Hadi gelince görüşürüz.
Ne yemedim ki, nutella en kötüsüydü saymayaym daha
Çok kötü grip oldum kızlar fenayım
Sagol canım.Kolay gelsin canım. Geçmiş olsun hastanıza.
sen niye koptun bu kadar?stres sıkıntı bıkkınlık bişey var sende.bu kadar salmazdin bi sebep olmasa.anlatsana.
nane ıhlamur iç. Geçmiş olsun.
Menü
08.30
1 yumurta haslama salatalık domates, 4 zeytin 2 dilim ekmek
12.30.
1 kase yoğurt 1 kepekli galete, 1 muz
15.00
1 elma, 4 fındık 2 badem
17.00
1 kase tarhana, 1 kase yoğurt , avuç içi kadar tavuk 3 yk salata
Acikrirsam limonlu biberli yoğurt yerim belki ama yarın tartı günü yemeyi düşünmüyorum
1.5 litre su
60+40 dk yürüyüş orta tempo diyeyim, 40 yan hareketi 50 mekik, 5 dk eliptik
Spor yapmayacaktim ama programima yeni başladım ara vermek istemedim olduğundan fazla gösterirse haftaya telafi olacağını affetmenizi rica ediyorum
Suyun dibine de yarın dan itibaren vuracagim ben yine yürüyüşe kaçar öptüm gelirim yine
Ay kızlar şu an bölgesel zayıflama ile ilgili uygulama izliyorum canlı canlı ama ben bu hareketleri yapıp zorlandiktan sonra 1 ay fazla spor yaparım daha iyi ya
Görüşelim mefkuşum çok geçmiş olsun dikkt et kendineKızlar bende sabahtan beri kendime gelemedim
Hertarafım ağrıyor ilave boğaz baş ağrısı
Valla kaç sefer tlf çaldı ama kimseyle konuşacak gücüm olmadığı için açmadım
Ponicim sabahtan hiç iyi olmadığım için bugün lapa yapamadım zaten hiç halim yok Bide baş ağrısı, lapayla iyice beter olurdu
Bütün günde yatınca yarın tartıda ne çıkar bilmiyorum. Ama pek umudum yok
Yinede yarışımız yarın start versin Önümüzdeki cuma görüşelim baby
Dilek senin duruma sonra bakacam cnm etapı bulmam lazım
Ecem Menün güzel görünüyor tabi öğlen farklı bişey olsa daha iyi olurdu
Ayşem fümeyi dukancılar yiyor cnm karatay duymasın öyle dediğini menülerinde iyi gözüküyor
Öncelikle geçmiş olsun canım. Niye vakit ayıramıyosn artık??Merhaba kizlar bugun kolum yandi cay dokuldu cok fena kabardi gelemdm cok yogun bi gundu ben artk buraya vakit ayiramyrm izne ayrilmak istyorum izninizlelutfen kizmayin darilmayin bana
bende sporla çok güzel kılo veriyorum bir an önce başlamalıyımBen pcosluyum canım metom çok yavaş spor yapmazsam veremiyorum hiç
geçmiş olsun canım dinlenmeden geçmez meretÇok kötü grip oldum kızlar fenayım
ay ne kötü olur yanık çok çok geçmiş olsunMerhaba kizlar bugun kolum yandi cay dokuldu cok fena kabardi gelemdm cok yogun bi gundu ben artk buraya vakit ayiramyrm izne ayrilmak istyorum izninizlelutfen kizmayin darilmayin bana
ablam geçmiş olsun mevsimi geldi hastalıkların bol bol dinlenKızlar bende sabahtan beri kendime gelemedim
Ponicim sabahtan hiç iyi olmadığım için bugün lapa yapamadım zaten hiç halim yok Bide baş ağrısı, lapayla iyice beter olurdu
Ayşem fümeyi dukancılar yiyor cnm karatay duymasın öyle dediğini menülerinde iyi gözüküyor
yakınız canım bi hızlı trene bakar:))Valla epeydir az az verip duraklamalar yaşayınca menülerimde degisiklik yaptım busecim.çeşidi arttirip kh azalttim. Bi de böyle deneyim bakalım ne olacak.valla şarkı dinliyordum farkına varmamisim o kadar yurudugumun. Aksama çıkar ağrısı :/
Hindi füme bi diyette yazıyordu.lor peynirle öğle yemeği olarak. Karatay miydi neydi hatırlayamadım. Ama 2 kg verdiğim bi hafta denemistim pro günümde.
Valla kimseyle aktif olarak sohbet edemiyorum.benim zamanım varken burda kimse olmuyor.siz sohbet ederken ben uyuyor vs oluyorum
Ne güzel dedin kız. Inşallah.
Aynen :) dopamin hormonum kitap odaklı benim :))
Valla 2 3 gün önce baktıgim sayfalarda öyle yazıyordu. Onlara göre yorum yaptım bende. Bi kalori programı indirip bende olceyim menulerimi.
Ben sana baya bi yakınım. Konya :)))
Öğle yi ayarlamaya çalışıyorum ablaKızlar bende sabahtan beri kendime gelemedim
Bende inusilun direnci var ve emzirdigim için ilaç ya alamıyorum pko için de aynı inusilun direnci oluşturuyor ilaç kullanıyor musunBen pcosluyum canım metom çok yavaş spor yapmazsam veremiyorum hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?