- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #165.301
Bi motivasyon düşüklüğü var şu an takımda ama herkesin okullar açıldığı için filan meşguliyeti olduğunu düşünüyorum yeni canlar lazım takımaben geldim 9.tqkım şen şakrak enerjileri harika diye ama bu seferde herkesde Bi izni çıkma telaşı küstüm
Sagol canm şu an başm yastkta zatn zor kaldırıyorm kızımda durmuyo sağolsungeçmiş olsun canım dinlenmeden geçmez meret
Afiyet olsun canm şu kellogs ney ki ya müsli gibi bişey mi10,30 bir haşlanmış yumurta
Biraz peynir
maydanoz salatalık domates
4 zeytin
bir dilim peynir
4tane közlenmiş yeşil bibrr
1,30,
ikisibirarada 10fonfık
4:00 1kase sütlü kelogs
7:30,salata bir tabak yogurtlu haşlanmış kabak
10:00,Türk kahvesi
3lt su bir bardak yeşil çay
Yok canım kullanmıyorum ilaç.zatn tatlı isteğm beni zorluyor hepBende inusilun direnci var ve emzirdigim için ilaç ya alamıyorum pko için de aynı inusilun direnci oluşturuyor ilaç kullanıyor musun
Hadi bakalım bebekMefkşum yarışalım bu hafta senin gibi azimli bi hatunu yenmek bana süper motive olacak :)
Tatlım önce yaşadığın şartları kabullenmen lazım bunları değiştiremiceğine Göre... Bu durumda vaktini iyi planlaman lazımSagol canım.
Saydıklarının hepsi var çok bunaldım. Tayinden önce çok rahattım okul 5 dk uzaklıktaydı bakıcımızdan çok memnunduk. Tayin isteyince
Görümcem çocuğuma bakacaktı önceden eltimin çocuğuna bakıyordu eltim kreşe verecekti. Tayin istedik çıktı sonra eltim vazgeçti görümcem eltimin çocuğuna bakıyor şu an kızıma da kayınvalidem. Kv evi çok uzak arabayla 20 dk. Evine götürüyorum. Sorun ne dersen kızımı 7 de götürmek için kaldırıyoruz doğal olarak ağlıyo babasını otogara bırakıyorum o sırada yine ağlıyo sonra kayınvalideme bırakınca benim gideceğimi anlayınca içini çeke çeke ağlıyo o şekilde bırakıp çıkmak zorunda kalıyorum. İki haftadır her günüm böyle. Ev borcu ödüyoruz izne de ayrılamam çok bunaldım. Eve gelincede yanmdan ayrılmıyor ve hareketlendi baya masanın üzerine çıkıyor. ev işi spor yapamıyorum bi yemek yapıyorum o kadar.
Çok geçmiş olsun bitanemMerhaba kizlar bugun kolum yandi cay dokuldu cok fena kabardi gelemdm cok yogun bi gundu ben artk buraya vakit ayiramyrm izne ayrilmak istyorum izninizlelutfen kizmayin darilmayin bana
Sağol bitanemGörüşelim mefkuşum çok geçmiş olsun dikkt et kendine
Yakında bende küsecem tam olacakben geldim 9.tqkım şen şakrak enerjileri harika diye ama bu seferde herkesde Bi izni çıkma telaşı küstüm
Sabah ve akşam güzel cnm10,30 bir haşlanmış yumurta
Biraz peynir
maydanoz salatalık domates
4 zeytin
bir dilim peynir
4tane közlenmiş yeşil bibrr
1,30,
ikisibirarada 10fonfık
4:00 1kase sütlü kelogs
7:30,salata bir tabak yogurtlu haşlanmış kabak
10:00,Türk kahvesi
3lt su bir bardak yeşil çay
Sağolasın tatlım bugün bütün gün yattım zatenablam geçmiş olsun mevsimi geldi hastalıkların bol bol dinlen
neler yaptın cnmKızlar gun boyu disardaydik alıntılar hep uçtu
Eee bitirmedinmi işleriniMefkurem
Sagol abla biraz daha dindi acisi
Bu ay benim icin cok telasli geçti cocukta okula basladi surekli alisveris eksik bitmiyo kislik hazilriklar ev telasi buraya hic giremiyom sonra bi geliyom sayfalar birikmis konulara hakim olamiyom sanki
Poni Bon sagol cano kiz bende anlmiyom ya elime telefon almya vakit bulmaym nedense nazar degdi bana herhalde
güzel görünüyor cnmMenumude yazayim
Sabah 8
3yk menemen
Kk peynir
5 zeytin
1dilim tb cay
Ara14
1 seftali
Aksam18
1kase yogurt corbasi
6yk taze fasulye
3yk semizotu yogurtlu
Su 3litre
1kupa limonlu yesil cay
Spor 30dk yuruyus
Dunku nohut sislik yapmis azcık onu indrmeye calistim yarin sabah tarti yuzume guler umarim
Sağolasın bitanemAlintilarim gitti yahu
@seng geldim canım sorun yok şimdilik ama konuşmuyorum surunecek biraz
buseb kız ogluma naptin sen unutamadi çocuğum seni
Bildirimimi şimdi yapicam canım nolur nolmaz
semplice_signora aysem menulerin güzel ama biraz kalabalık geldi afiyet olsun.
Bide evde mevlüt filan düşündün mü canım çok aksilik yaşadınız
Mefkurem ablacim geçmiş olsun
KumraL_KrakeR mervem izin mi kuzum herkes bırakıyor ya gitme sende
gayet güzel cnmMenum
Sabah 11:30
2 dilim tb ekmeği
Kk peynir
Yarım domatesden tost
Bir bardak süt
Öğle 15
Büyük kase peynirli salata
Akşam 19
Bir kase yayla çorbası
Akşamı hafif tuttum yarın tartı günü diye
Su 3 e yakın
Spor yok
Iyi sayılır ablam aynı durumlar.Sağolasın bitanem
Sen nasılsın
gayet güzel cnm
canım hem pkon düzelir bebek filan için de iyi olur bi git dra bi gorun bence benimde gebelikten sonra çıktı ortayaYok canım kullanmıyorum ilaç.zatn tatlı isteğm beni zorluyor hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?