- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #165.321
Streste şişlik yapmış olabilir tatlım Bide uykusuzluk falan varsaIyi sayılır ablam aynı durumlar.
Bugün tartiya canım sıkıldı
telefon yok ya canım bugünden yapayım dedim bildirimi sabah erdem gitmeden giremezsem diyeHiç geçmiş yapmadan direk güncel bakıyorum hilal bildirim yapınca ben bi tirstimacaba bugün cumamiydi diye
Bugün 2saat yurudum aslında bugün yurumeyecektim tartı öncesi ama eltime uydum teee anasının nikahindaki yere yuruduk bebek arabasıyla
Peynir günü olmuş aysem afiyet olsunIyi akşamlar fıstıklar.bugünkü menumu yazayım.geçmişe yarın dönerim. Migren
08.30 kahvaltı
1.5 haşlanmış yumurta
Az Cecil peynir
1 burgu peynir
1 çay
11 ara
1 sade süt
12 öğle
1 haşlanmış yumurta
Marul.havuç. Mor lahana salatası. (Yağsız az tuzlu)
3 burgu peynir
3 tane üçgen peynir
1 çay
15 ara
Çay ve 2 çatal beyaz peynir
18 akşam
1 hasanpaşa köftesi
1 büyük kase yoğurt
Su 2.5 lt
Spor 20 dk yürüyüş
Uykusuzluk yok abla ama 2 gündür acayip baş ağrısı varStreste şişlik yapmış olabilir tatlım Bide uykusuzluk falan varsa
Kız cuma bu vakite bildirim kalırmıHiç geçmiş yapmadan direk güncel bakıyorum hilal bildirim yapınca ben bi tirstimacaba bugün cumamiydi diye
Bugün 2saat yurudum aslında bugün yurumeyecektim tartı öncesi ama eltime uydum teee anasının nikahindaki yere yuruduk bebek arabasıyla
En azından kaçamaksız ve hafif olmuş cnmIyi akşamlar fıstıklar.bugünkü menumu yazayım.geçmişe yarın dönerim. Migren
08.30 kahvaltı
1.5 haşlanmış yumurta
Az Cecil peynir
1 burgu peynir
1 çay
11 ara
1 sade süt
12 öğle
1 haşlanmış yumurta
3 burgu peynir
3 tane üçgen peynir
1 çay
15 ara
18 akşam
1 hasanpaşa köftesi
1 büyük kase yoğurt
Su 2.5 lt
Spor 20 dk yürüyüş
Oooo kv den iltifatlarıda almışınmenüm
12.30
1 dilim tb ekmeği
1 haşl yum
1 kk peynir
1 tk cevizli ezme
18.00
1 kase küçük light tonlu salata
19.45 (kv lerde bu şekilde atlattım tüm ısrarlara rağmen cısları yemedim eve yolladı)
1 yk yoğurt
4 yk çoban salata
2,5 lt su
spor yok
bende bi bkıyım dedım kocısı yolladım okula kahve keyfı yapıyorum markette
Allahın izniyle hepimiz olacaz bır tutam irade bir tutam azim bir tutumda sabırı harmanlıyosun sonuç bir kaç aya sağlıklı fıt fıstık gıbı bır vucuda kavusuyosun :)tarif çok kolay yapabiliriz
6 ay sonra gırelebiliyo dıye bılıyorum deme öyle listeye gıremezsem veremem ben
kalori hesaplamaı bı donem cok yapardım tahminimce bu menum 1200 geçmez, arkadaslar kurabıye olmasaydı ıyıydı dedıler ama senın yorumun çok hoşuma gıttı valla ne yalan söylıyım
Kızlar selam.
ßimdi eve geldim yemdk yiyip çıkacağım.
Kızıma test kitapları almam lazım. Sonra da kuzenimin eşi ameliyat olmus ona uğrayacağım. Hadi gelince görüşürüz.
Eder herhalde benimki sürekli söyler iyi kilo verdin diye
Çok kötü grip oldum kızlar fenayım
Valla epeydir az az verip duraklamalar yaşayınca menülerimde degisiklik yaptım busecim.çeşidi arttirip kh azalttim. Bi de böyle deneyim bakalım ne olacak.valla şarkı dinliyordum farkına varmamisim o kadar yurudugumun. Aksama çıkar ağrısı :/
Hindi füme bi diyette yazıyordu.lor peynirle öğle yemeği olarak. Karatay miydi neydi hatırlayamadım. Ama 2 kg verdiğim bi hafta denemistim pro günümde.
Valla kimseyle aktif olarak sohbet edemiyorum.benim zamanım varken burda kimse olmuyor.siz sohbet ederken ben uyuyor vs oluyorum
Ne güzel dedin kız. Inşallah.
Aynen :) dopamin hormonum kitap odaklı benim :))
Valla 2 3 gün önce baktıgim sayfalarda öyle yazıyordu. Onlara göre yorum yaptım bende. Bi kalori programı indirip bende olceyim menulerimi.
Ben sana baya bi yakınım. Konya :)))
Özellikle zuhal abla ya söylemiştim ama hepiniz yorumlayin tabii bende yanlışları mu duzelteyim :) direk 6. Takımdaki mesajlarımi buraya alintiladim
Kızlar bende sabahtan beri kendime gelemedim
Hertarafım ağrıyor ilave boğaz baş ağrısı
Valla kaç sefer tlf çaldı ama kimseyle konuşacak gücüm olmadığı için açmadım
Ponicim sabahtan hiç iyi olmadığım için bugün lapa yapamadım zaten hiç halim yok Bide baş ağrısı, lapayla iyice beter olurdu
Bütün günde yatınca yarın tartıda ne çıkar bilmiyorum. Ama pek umudum yok
Yinede yarışımız yarın start versin Önümüzdeki cuma görüşelim baby
Dilek senin duruma sonra bakacam cnm etapı bulmam lazım
Ecem Menün güzel görünüyor tabi öğlen farklı bişey olsa daha iyi olurdu
Ayşem fümeyi dukancılar yiyor cnm karatay duymasın öyle dediğini menülerinde iyi gözüküyor
Merhaba kizlar bugun kolum yandi cay dokuldu cok fena kabardi gelemdm cok yogun bi gundu ben artk buraya vakit ayiramyrm izne ayrilmak istyorum izninizlelutfen kizmayin darilmayin bana
10,30 bir haşlanmış yumurta
Biraz peynir
maydanoz salatalık domates
4 zeytin
bir dilim peynir
4tane közlenmiş yeşil bibrr
1,30,
ikisibirarada 10fonfık
4:00 1kase sütlü kelogs
7:30,salata bir tabak yogurtlu haşlanmış kabak
10:00,Türk kahvesi
3lt su bir bardak yeşil çay
Mevsimlerdenmidir nedir enerjim yerlerde cok yoruldum canlarim
Suan yattim uyucam mesela kii ben hayatta bu saatte yatan bi insan degildm günün nasil gectigini anlamiyorum sizlerde boylemisinz ya benden olanlar el kaldirsin
Menumude yazayim
Sabah 8
3yk menemen
Kk peynir
5 zeytin
1dilim tb cay
Ara14
1 seftali
Aksam18
1kase yogurt corbasi
6yk taze fasulye
3yk semizotu yogurtlu
Su 3litre
1kupa limonlu yesil cay
Spor 30dk yuruyus
Dunku nohut sislik yapmis azcık onu indrmeye calistim yarin sabah tarti yuzume guler umarim
Alintilarim gitti yahu
@seng geldim canım sorun yok şimdilik ama konuşmuyorum surunecek biraz
buseb kız ogluma naptin sen unutamadi çocuğum seni
Bildirimimi şimdi yapicam canım nolur nolmaz
@semplice_signora aysem menulerin güzel ama biraz kalabalık geldi afiyet olsun.
Bide evde mevlüt filan düşündün mü canım çok aksilik yaşadınız
Mefkurem ablacim geçmiş olsun
@KumraL_KrakeR mervem izin mi kuzum herkes bırakıyor yagitme sende
Menum
Sabah 11:30
2 dilim tb ekmeği
Kk peynir
Yarım domatesden tost
Bir bardak süt
Öğle 15
Büyük kase peynirli salata
Akşam 19
Bir kase yayla çorbası
Akşamı hafif tuttum yarın tartı günü diye
Su 3 e yakın
Spor yok
Cuma 69.8
Bugün 70.1
Fark +300
Yüzde +0.42
Nolur nolmaz şimdiden yapayım bildirimimi
Hiç geçmiş yapmadan direk güncel bakıyorum hilal bildirim yapınca ben bi tirstimacaba bugün cumamiydi diye
Iyi akşamlar fıstıklar.bugünkü menumu yazayım.geçmişe yarın dönerim. Migren
08.30 kahvaltı
1.5 haşlanmış yumurta
Az Cecil peynir
1 burgu peynir
1 çay
11 ara
1 sade süt
12 öğle
1 haşlanmış yumurta
3 burgu peynir
3 tane üçgen peynir
1 çay
15 ara
18 akşam
1 hasanpaşa köftesi
1 büyük kase yoğurt
Su 2.5 lt
Spor 20 dk yürüyüş
Oooo kv den iltifatlarıda almışın
Sen geçmi kalkıyon cnm
Menü gayet iyi
Artık bu haftada spora başla cnm
Sağolasın bitanemende mi ablam ya cok gecmiş olsu
Şu tembelliği bi atalım üstümüzden tatlım yaaabla geç kalkmıyom. geç yiyom if diyeti yapmaya calısıyom :) sporda hafta 2-3 gün yapıom kış geldi artık nasıl yaparım bilmem. zaten cok tembeliminş yaparım
ne güzel kizzzkızçeler kv lerden geldim. net paketimin hızı düştü çok zorlanıyorum. geçmişe bakmaya çalışcam şimdi
kv direkt anladı kilo verdiğimi sen kilo mu verdin dedi süzdü beniii
verdim biraz dedim öyle kibarki gerek yokki falan diyo kadın yaa
Afiyet olsun busem kacamaksiz atlatmissinmenüm
12.30
1 dilim tb ekmeği
1 haşl yum
1 kk peynir
1 tk cevizli ezme
18.00
1 kase küçük light tonlu salata
19.45 (kv lerde bu şekilde atlattım tüm ısrarlara rağmen cısları yemedim eve yolladı)
1 yk yoğurt
4 yk çoban salata
2,5 lt su
spor yok
Aynen cocugumla oyun oynayan yok fazla. Oynayincada aklından çıkmıyor isteohh miss
çok beğendim bu mesajıı
bak seen işine gelen yorumu beğen tabii
geçmiş olsun. nasıl geçti günün :)
benimki daha hiç kg verdiğime şahit olmamıştı bu ilk zaten 1 yıllık evliyim :)
çok geçmiş olsun
inş bu stil işine yararda kilo verirsin artık bu haftafüme işlenmiş ve tuzlu
canım afiyet olsun. spor bugün cok yapmasan daha iyiymiş. alıntı yaptıgından şuan menün çıkmadı aklımda da kalmadı
sende mi ablam ya cok gecmiş olsun
çook geçmiş olsun yanık cok fenadır. izin konusunda bir şey diyemiycem. be de yarın karar vercem izne çıkıp çıkmamaya çünkü :)
bari bugün tartı öncesi yemeseydin canım şekerli kelogsunu. bunun biteceği yok günlerdir yiyorsun lütfen bırak artık şunu. bırak cocugun falan yesin ya da at gitsin
depresyon havası sezdim sende
menü güzel afiyet olsun
ay canım beniiimm kıyamam minişime yaa fermuar oyunu oynadık ya unutamadı cocuk mutlu oldugu için :))
menü güzel hilalim
erdemle kötü olunca kaçamak mı yaptın canım o gün moral bozukluguyla? senden iyi sonuc bekliyodum cünkü görüştüğümüzde bile kaçamak yapmamıştın. şimdi şaşırdım
ay kasların şişmese bari yarınaa
peynirler hem tuzlu hem yağlı. pek beğenemedim menünü yaa
abla geç kalkmıyom. geç yiyom if diyeti yapmaya calısıyom :) sporda hafta 2-3 gün yapıom kış geldi artık nasıl yaparım bilmem. zaten cok tembeliminş yaparım
Abla erdem çıkarken uyandırıyor beni. Hat takması filan uzun sürer diye garantiye aldım bugünden. Yoksa sabah erdem çıkmadan girmeye calisicamCurukElma hilalcim sabah buraya giremesende hemen mesaj atabilirsin bildirimini
Belki yarına artılar gitmiş olur
Tmm cnm olursa olur olmazsa bugünü yazarızAbla erdem çıkarken uyandırıyor beni. Hat takması filan uzun sürer diye garantiye aldım bugünden. Yoksa sabah erdem çıkmadan girmeye calisicam
tamam ablacimTmm cnm olursa olur olmazsa bugünü yazarız
Aleykum selam ablaKızlar yarın herkes bildirimini yapıp Kendini listeye eklesin lütfen
Bide yüzdeleri doğru heasaplayın ilk Sayfada yazıyor
Bende Yarınki duruma Göre listeye girip girmiceğime karar verecem
Berilinde herkese selamı var
Daha hastanedeler bebek antibiyotik alıyomuş
Ne zaman çıkacakları belli değil henüz
Döndüm mefkusum mutfağı toplar toplama buraya geldim malum eşimle oğlum evin anasını aglatmislar. Sabah tartida ne cikicak bahtima bakalım. Kacamak yapmadım 4 kaşık pilav dışında oda halamin 7. Gece dagittigimiz pilavı ydi o yuzden yedim bide 1 kez helva yedim az ama. Sanırım stres ve üzüntüye regl im 5 gün gecikti onun etkisi yansıma umarım tartıya. Çok özledim hepinizi.eliya Elif hoşgeldin cnm döndünmü evine
Iyi Geceler Elifcimİyi geceler cankuşlar
Az olmamış mı canım yaGelemedim bu gün. Akşam misafir geldi. 12.30 da gittiler. Hende ancak arkalarından tabak bardağa topla derken bu saat oldu.
Hemen menüyü yazayım.
Sabsh 6.30
2 haşlanmış yumurta
Öğlen 14.00
Haşlanmış yoğurt 200 gr
Akşam 19.00
Büyük bir kase yoğurt
2 litre su
Spor yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?