Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Tamamdir mefkusum. Ah Berilim ya ne kadar uzundur kim bilir cabucak iyi olur inşallah nefesimiz.

Hosgeldin elifcim sorun olmaz bence azıcık yemissin. Nasılsın kendini toparladinmi biraz

CurukElma hilal im okudum üzüldüm eşinin tekrar içmeye başlamasına suan durumlar nasil?
@elifvecebir kız Elif hem adaşiz hemde sanki aynı çocukları doğrumuşuz. Benimde büyük akıllı uslu suan ağır abi tabisi ergenliğe yaklaşıyor küçükse tam tersi bugün metro da kadının birine annem kafama vurdu dedi tövbe dedim cakasim geldi ağzına iki tane :)))
Hepinizi özledim kizçeler.

Aman şimdi taşınma sakın ben 20 dk yol gidiyorum kızıma kv bırakıyorum zor oluyor Uykudan uyanıyo 7'de orda da ağlıyor benim gideceğimi anlayınca

Yok yok kızım ilkokula başlaysna kadar düşünmüyorim csnım.

Çok kötü grip oldum kızlar fenayım

Gećmiş olsun ponocim.

Kolay gelsin canım. Geçmiş olsun hastanıza.

sen niye koptun bu kadar?stres sıkıntı bıkkınlık bişey var sende.bu kadar salmazdin bi sebep olmasa.anlatsana.

nane ıhlamur iç. Geçmiş olsun.

Saolasın ayşem.

Küçük ćocuk oluncs öģle oluyor. Xor oluyor bir düre hayat. Ams ćok çsbuk büyüyorlar.

O kadarla bir sey olmaz elifim.

Ćok da yememişsin. Gitmißtir o

Iyi Geceler Elifcim

Az olmamış mı canım ya
Afiyet olsun
k

Yatın tartı vat fiye az tutum bu gün.

Kesinlikle.
Benimki ne ysptı bu gün drlitti beni. Mağazada ona kıyafet bskıyordum. Bir tsne kızla konuşuyorlardı. Sonra kıza bir vurdu kız yerde. Aynı yaďta bir çocuk. Kızın annesi de benimkine vurmaya çalıßti. Zor tuttum kadını. Mağazadsn nasıl çıktığımı bilemedim. Son zamsnlarda çok huysuz oldu. Ne yspacağımı şaşırdım inan. Çare arıyorum.

Suan konuşmuyorum canım anlasın hatasını
Evet canım daha iyiyim ama aklıma geldikçe ağlıyorum.
Biraz zamana ihtiyacın var canım acin hala çok taze suan sana ne desek boş maalesef. Allahim yattığı yeri nur eylesin ins
Tamam canım ınş güzel bi eksi gelir

Ya hadi çocuk anlamaz yapar da çocuğun annesinin vurması ne demek ya uyuz oldum resmen ç

***9.TAKIM 485.ETAP***

berilceee(106.2/
KumraL_KrakeR(70.4/)izine ayrılmak istiyor
erdemhilal(69.8/
buseb(63.8/
semplice_signora(74/73.6/0.4/%0.54)
Eliya(71.9/
elifvecebir(85.3/
nanekekik(71,9/

Ayulduzz (66//%)458.etapta 3.takımdan izine ayrılan üye geri döndü yüzdesi 27 e bölündü

9.takım genel ortalama:

Kızlar benim bu yavaşlama donemim reglin alt üst olmasından olabilir mi?15 17 gün sürdü. 1 haftadir da olacakmışim gibi belirtiler var.daha biteli 15 gün oldu ama. Inşallah bu hafta daha kaçamaksiz ve dengeli bi hafta olur.hepimiz için tabiki.
Hepiniz kocaman kocaman eksi çıkın inşallah bugün :)

en azindan sabitlikten kurtulmusun cnm tebrikler

bununda etkisi okabilir tatlim ama duraklama var demek icin bi süre sifur kacanak ve spor yaptigimiz halde veremezsek o zaman olur

Günaydınlarrrrrrr çok mutluyum.
Geçen hafta : 85.3
Bu hafta : 83.4
Fark : 1.9 kg ( 2.22)
Iste buuuuuu be bu hafta gercekten cabaladin ve karsiliginida aldin bitanem .cooook tebriler senin adina cok sevindim cnm

***9.TAKIM 485.ETAP***

berilceee(106.2/
KumraL_KrakeR(70.4/69.9/0.5/% 0.71)izine ayrılmak istiyor
erdemhilal(69.8/
buseb(63.8/
semplice_signora(74/73.6/0.4/%0.54)
Eliya(71.9/
elifvecebir(85.3/
nanekekik(71,9/

Ayulduzz (66//%)458.etapta 3.takımdan izine ayrılan üye geri döndü yüzdesi 27 e bölündü

9.takım genel ortalama:

dediklerinde çok haklısın ama evde totom kalkmıyor ev spor ayakkabımda yok suan makinada yıkamam lazım tekini. altını silmeye calıstım yeterli olmadı çünkü. öyle de güzeller ki kıyamıyom yıkamaya

bi de bu ay alacaktım koşu bandı gelecek bi param vardı ama annem evine yeni portmanto falan yaptırdı sıkıştı. borç isteyince yalan oldu bir dahaki ay alıcam inş o zaman çok iyi olcak benim için.

ama elimden geldiğince bu süreçte dışarda yürümeye devam tabii

ne güzel kizzz

Afiyet olsun busem kacamaksiz atlatmissin

Aynen cocugumla oyun oynayan yok fazla. Oynayincada aklından çıkmıyor iste
Yok yavrum kaçamak yapmadım kendimi sigaraya vurdum resmen

aynen canım yaa atlatana kadar anam ağladı kv neler yedirmeye çalıştı bilsen yemeyince de eve paketledi şimdi kahvaltıda yiycem

ya ben ona kıymam içimi acıttın kız

erdemle hala konuşmamakla iyi ediyorsun. bu ilk tokat mıydı daha önce de olmuş muydu canım?

abla ne diyeyim yaa tez zamanda sağlığına kavussun inş miniğim berilceee Allah yardımcınız olsun ablam

haşlanmış yoğurt ne kızz??

ay ben şok bu çocuklara etrafımda hiç cocuk olmadıgı için bana ilginç geliyo bunlar ama belliki tüm cocuklar genelde yaramaz ve cino

yalnız o nası anne ya sanırım senin cocuk bayaa hızlı yapıştırınca gözü döndü kadının cocuguma bi sey oldu diye ama yine de cok yanlış ama ben olsam sana saldırabilirdim elif cocuk yerine yalan yok

Kızlar ben yatayim grip olucam sanırım hafif atesim var acayip halsizim ınş yarına toparlarimda olmam
Iyi geceler

ayy geçmiş olsun hilalim yaa görüşelim mi diycektim ben de kiii hasta olmussun

hiç yoktan iyidir elimizden geleni yapalım yeter.

duraklama gaklı bir sey canım sen duraklama yasamıyorsunki. mefksum anlatmış. ama bu da önemli bir şey hormonlarına bir baktır bence önemli bi şey

Günaydınlarrrrrrr çok mutluyum.
Geçen hafta : 85.3
Bu hafta : 83.4
Fark : 1.9 kg ( 2.22)

rakibeeemm ezim ezim ezildim

süpersin cok tebrik ederim devamını dilerim

tebriks merveciim fena sonuç değil gerçi sanırım en bu kilodan da aşığıdaydın ama biraz aldın dimi?

görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…