- 6 Kasım 2010
- 5.143
- 13.417
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #165.341
Tamamdir mefkusum. Ah Berilim ya ne kadar uzundur kim bilir cabucak iyi olur inşallah nefesimiz.Kızlar yarın herkes bildirimini yapıp Kendini listeye eklesin lütfen
Bide yüzdeleri doğru heasaplayın ilk Sayfada yazıyor
Bende Yarınki duruma Göre listeye girip girmiceğime karar verecem
Berilinde herkese selamı var
Daha hastanedeler bebek antibiyotik alıyomuş
Ne zaman çıkacakları belli değil henüz
Hosgeldin elifcim sorun olmaz bence azıcık yemissin. Nasılsın kendini toparladinmi birazDöndüm mefkusum mutfağı toplar toplama buraya geldim malum eşimle oğlum evin anasını aglatmislar. Sabah tartida ne cikicak bahtima bakalım. Kacamak yapmadım 4 kaşık pilav dışında oda halamin 7. Gece dagittigimiz pilavı ydi o yuzden yedim bide 1 kez helva yedim az ama. Sanırım stres ve üzüntüye regl im 5 gün gecikti onun etkisi yansıma umarım tartıya. Çok özledim hepinizi.
Evet canım daha iyiyim ama aklıma geldikçe ağlıyorum.Hosgeldin elifcim sorun olmaz bence azıcık yemissin. Nasılsın kendini toparladinmi biraz
Aman şimdi taşınma sakın ben 20 dk yol gidiyorum kızıma kv bırakıyorum zor oluyor Uykudan uyanıyo 7'de orda da ağlıyor benim gideceğimi anlayınca
Çok kötü grip oldum kızlar fenayım
Kolay gelsin canım. Geçmiş olsun hastanıza.
sen niye koptun bu kadar?stres sıkıntı bıkkınlık bişey var sende.bu kadar salmazdin bi sebep olmasa.anlatsana.
nane ıhlamur iç. Geçmiş olsun.
Sagol canım.
Saydıklarının hepsi var çok bunaldım. Tayinden önce çok rahattım okul 5 dk uzaklıktaydı bakıcımızdan çok memnunduk. Tayin isteyince
Görümcem çocuğuma bakacaktı önceden eltimin çocuğuna bakıyordu eltim kreşe verecekti. Tayin istedik çıktı sonra eltim vazgeçti görümcem eltimin çocuğuna bakıyor şu an kızıma da kayınvalidem. Kv evi çok uzak arabayla 20 dk. Evine götürüyorum. Sorun ne dersen kızımı 7 de götürmek için kaldırıyoruz doğal olarak ağlıyo babasını otogara bırakıyorum o sırada yine ağlıyo sonra kayınvalideme bırakınca benim gideceğimi anlayınca içini çeke çeke ağlıyo o şekilde bırakıp çıkmak zorunda kalıyorum. İki haftadır her günüm böyle. Ev borcu ödüyoruz izne de ayrılamam çok bunaldım. Eve gelincede yanmdan ayrılmıyor ve hareketlendi baya masanın üzerine çıkıyor. ev işi spor yapamıyorum bi yemek yapıyorum o kadar.
Döndüm mefkusum mutfağı toplar toplama buraya geldim malum eşimle oğlum evin anasını aglatmislar. Sabah tartida ne cikicak bahtima bakalım. Kacamak yapmadım 4 kaşık pilav dışında oda halamin 7. Gece dagittigimiz pilavı ydi o yuzden yedim bide 1 kez helva yedim az ama. Sanırım stres ve üzüntüye regl im 5 gün gecikti onun etkisi yansıma umarım tartıya. Çok özledim hepinizi.
kIyi Geceler Elifcim
Az olmamış mı canım ya
Afiyet olsun
Kesinlikle.CurukElma hilal im okudum üzüldüm eşinin tekrar içmeye başlamasına suan durumlar nasil?
@elifvecebir kız Elif hem adaşiz hemde sanki aynı çocukları doğrumuşuz. Benimde büyük akıllı uslu suan ağır abi tabisi ergenliğe yaklaşıyor küçükse tam tersi bugün metro da kadının birine annem kafama vurdu dedi tövbe dedim cakasim geldi ağzına iki tane :)))
Hepinizi özledim kizçeler.
Suan konuşmuyorum canım anlasın hatasınıCurukElma hilal im okudum üzüldüm eşinin tekrar içmeye başlamasına suan durumlar nasil?
@elifvecebir kız Elif hem adaşiz hemde sanki aynı çocukları doğrumuşuz. Benimde büyük akıllı uslu suan ağır abi tabisi ergenliğe yaklaşıyor küçükse tam tersi bugün metro da kadının birine annem kafama vurdu dedi tövbe dedim cakasim geldi ağzına iki tane :)))
Biraz zamana ihtiyacın var canım acin hala çok tazeEvet canım daha iyiyim ama aklıma geldikçe ağlıyorum.
Tamam canım ınş güzel bi eksi gelirYok yok kızım ilkokula başlaysna kadar düşünmüyorim csnım.
Gećmiş olsun ponocim.
Saolasın ayşem.
Küçük ćocuk oluncs öģle oluyor. Xor oluyor bir düre hayat. Ams ćok çsbuk büyüyorlar.
O kadarla bir sey olmaz elifim.
Ćok da yememişsin. Gitmißtir o
k
Yatın tartı vat fiye az tutum bu gün.
Ya hadi çocuk anlamaz yapar da çocuğun annesinin vurması ne demek ya uyuz oldum resmen çKesinlikle.
Benimki ne ysptı bu gün drlitti beni. Mağazada ona kıyafet bskıyordum. Bir tsne kızla konuşuyorlardı. Sonra kıza bir vurdu kız yerde. Aynı yaďta bir çocuk. Kızın annesi de benimkine vurmaya çalıßti. Zor tuttum kadını. Mağazadsn nasıl çıktığımı bilemedim. Son zamsnlarda çok huysuz oldu. Ne yspacağımı şaşırdım inan. Çare arıyorum.
en azindan sabitlikten kurtulmusun cnm tebriklerSabah kuşu oğluma Günaydın. Çık harika olmasa da bu hafta sonuc güzel bende
Gecen hafta 74
Bu hafta 73.6
Fark -0.4(%0.54)
Listeye de ekleyim kendimi.
Haftaya cuma hedefim 72.4 olsun.inşallah daha sıkı bi hafta olur da tuttururum
bununda etkisi okabilir tatlim ama duraklama var demek icin bi süre sifur kacanak ve spor yaptigimiz halde veremezsek o zaman olurKızlar benim bu yavaşlama donemim reglin alt üst olmasından olabilir mi?15 17 gün sürdü. 1 haftadir da olacakmışim gibi belirtiler var.daha biteli 15 gün oldu ama. Inşallah bu hafta daha kaçamaksiz ve dengeli bi hafta olur.hepimiz için tabiki.
Hepiniz kocaman kocaman eksi çıkın inşallah bugün :)
Iste buuuuuu beGünaydınlarrrrrrr çok mutluyum.
Geçen hafta : 85.3
Bu hafta : 83.4
Fark : 1.9 kg ( 2.22)
Sağolasın bitanem
Şu tembelliği bi atalım üstümüzden tatlım yaa
Kız akşama kadar Evdesin dışarı çıkmasanda leslie yap evde
Gerçekten spor yapınca hem insan enerjik oluyor hemde motivasyonu artıyor
Metoyu hızlandırıyor iştahı kesiyor vs.vs...
ne güzel kizzz
Afiyet olsun busem kacamaksiz atlatmissin
Aynen cocugumla oyun oynayan yok fazla. Oynayincada aklından çıkmıyor iste
Yok yavrum kaçamak yapmadım kendimi sigaraya vurdum resmen
Kızlar yarın herkes bildirimini yapıp Kendini listeye eklesin lütfen
Bide yüzdeleri doğru heasaplayın ilk Sayfada yazıyor
Bende Yarınki duruma Göre listeye girip girmiceğime karar verecem
Berilinde herkese selamı var
Daha hastanedeler bebek antibiyotik alıyomuş
Ne zaman çıkacakları belli değil henüz
Gelemedim bu gün. Akşam misafir geldi. 12.30 da gittiler. Hende ancak arkalarından tabak bardağa topla derken bu saat oldu.
Hemen menüyü yazayım.
Sabsh 6.30
2 haşlanmış yumurta
Öğlen 14.00
Haşlanmış yoğurt 200 gr
Akşam 19.00
Büyük bir kase yoğurt
2 litre su
Spor yok.
CurukElma hilal im okudum üzüldüm eşinin tekrar içmeye başlamasına suan durumlar nasil?
Kesinlikle.
Benimki ne ysptı bu gün drlitti beni. Mağazada ona kıyafet bskıyordum. Bir tsne kızla konuşuyorlardı. Sonra kıza bir vurdu kız yerde. Aynı yaďta bir çocuk. Kızın annesi de benimkine vurmaya çalıßti. Zor tuttum kadını. Mağazadsn nasıl çıktığımı bilemedim. Son zamsnlarda çok huysuz oldu. Ne yspacağımı şaşırdım inan. Çare arıyorum.
Kızlar ben yatayim grip olucam sanırım hafif atesim var acayip halsizimınş yarına toparlarimda olmam
Iyi geceler
Sabah kuşu oğluma Günaydın. Çık harika olmasa da bu hafta sonuc güzel bende
Gecen hafta 74
Bu hafta 73.6
Fark -0.4(%0.54)
Listeye de ekleyim kendimi.
Haftaya cuma hedefim 72.4 olsun.inşallah daha sıkı bi hafta olur da tuttururum
Kızlar benim bu yavaşlama donemim reglin alt üst olmasından olabilir mi?15 17 gün sürdü. 1 haftadir da olacakmışim gibi belirtiler var.daha biteli 15 gün oldu ama. Inşallah bu hafta daha kaçamaksiz ve dengeli bi hafta olur.hepimiz için tabiki.
Hepiniz kocaman kocaman eksi çıkın inşallah bugün :)
Günaydınlarrrrrrr çok mutluyum.
Geçen hafta : 85.3
Bu hafta : 83.4
Fark : 1.9 kg ( 2.22)
Gunaydinlar kilo bildirimi yapayim
Gecen hafta:70.4
Bu hafta:69.9
Fark:_500(% 0.71)
Bugun izne ayriliyorum kilomu koruyup 2hafta sonra burda olcam canlarim sizleri seviyorum kendinize iyi bakin gecmise bakamadm aksam yine girerm son kez öpüyorum
günaydın hanımlar marketi açtım oyüzden ödemi atamadan tartıldım ama genede sonuçtan memnunum
cuma 76,6
Bugun 74,2
sonra gene uğrarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?