- 14 Aralık 2012
- 6.167
- 6.595
- 148
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #165.361
Kızlar ben yatayim grip olucam sanırım hafif atesim var acayip halsizimınş yarına toparlarimda olmam
Iyi geceler
Sabah kuşu oğluma Günaydın. Çık harika olmasa da bu hafta sonuc güzel bende
Gecen hafta 74
Bu hafta 73.6
Fark -0.4(%0.54)
Listeye de ekleyim kendimi.
Haftaya cuma hedefim 72.4 olsun.inşallah daha sıkı bi hafta olur da tuttururum
***9.TAKIM 485.ETAP***
berilceee(106.2/
KumraL_KrakeR(70.4/)izine ayrılmak istiyor
erdemhilal(69.8/
buseb(63.8/
semplice_signora(74/73.6/0.4/%0.54)
Eliya(71.9/
elifvecebir(85.3/83.4/ 1.9/ % 2. 22)
nanekekik(71,9/
Ayulduzz (66//%)458.etapta 3.takımdan izine ayrılan üye geri döndü yüzdesi 27 e bölündü
9.takım genel ortalama:
Kızlar benim bu yavaşlama donemim reglin alt üst olmasından olabilir mi?15 17 gün sürdü. 1 haftadir da olacakmışim gibi belirtiler var.daha biteli 15 gün oldu ama. Inşallah bu hafta daha kaçamaksiz ve dengeli bi hafta olur.hepimiz için tabiki.
Hepiniz kocaman kocaman eksi çıkın inşallah bugün :)
Hiç yoktan iyidir tatlımgünaydın kızçeler malesef tartı pek yüzüme gülmedi
kilo bildirimim
geçen hafta: 63.8
bu hafta: 63.4
fark: -400
% 0.63
Inşallah kilo almadan dönersin cnmGunaydinlar kilo bildirimi yapayim
Gecen hafta:70.4
Bu hafta:69.9
Fark:_500(% 0.71)
Bugun izne ayriliyorum kilomu koruyup 2hafta sonra burda olcam canlarim sizleri seviyorum kendinize iyi bakin gecmise bakamadm aksam yine girerm son kez öpüyorum
çoook güzel bitanemgünaydın hanımlar marketi açtım oyüzden ödemi atamadan tartıldım ama genede sonuçtan memnunum
cuma 76,6
Bugun 74,2
sonra gene uğrarım
Allahım yaaa ayakkabıyı yıkamaya kıyamıyomuşediklerinde çok haklısın ama evde totom kalkmıyor ev spor ayakkabımda yok suan makinada yıkamam lazım tekini. altını silmeye calıstım yeterli olmadı çünkü. öyle de güzeller ki kıyamıyom yıkamaya
bi de bu ay alacaktım koşu bandı gelecek bi param vardı ama annem evine yeni portmanto falan yaptırdı sıkıştı. borç isteyince yalan oldubir dahaki ay alıcam inş o zaman çok iyi olcak benim için.
ama elimden geldiğince bu sür
Ayy inanamıyorum benimki vurmak saf saf bakar tokadı yer ama evde tam bir canavar atar ziplar hoplar ve hersey için ağlar su isterken Bile ağlıyor . Bi destek mi alsan acaba şiddet eğilimi için. Kadın ne yapıcağı ni sasirmistir bence ben ne yapardım acaba :))) oğlum gibi saf saf bakardım muhtemelen :)))Kesinlikle.
Benimki ne ysptı bu gün drlitti beni. Mağazada ona kıyafet bskıyordum. Bir tsne kızla konuşuyorlardı. Sonra kıza bir vurdu kız yerde. Aynı yaďta bir çocuk. Kızın annesi de benimkine vurmaya çalıßti. Zor tuttum kadını. Mağazadsn nasıl çıktığımı bilemedim. Son zamsnlarda çok huysuz oldu. Ne yspacağımı şaşırdım inan. Çare arıyorum.
Bence de Hilal anlasın hatasını yüz verme ki nasılsa herseefer affediyor deyip dwvam etmesin. Her acı hafifliyor buda hafifliycek yeri hiç dolmayacak ama yazi kader buymus napalım.Suan konuşmuyorum canım anlasın hatasını
Biraz zamana ihtiyacın var canım acin hala çok tazesuan sana ne desek boş maalesef. Allahim yattığı yeri nur eylesin ins
Tamam canım ınş güzel bi eksi gelir
ay dikkat et canım.Kızlar ben yatayim grip olucam sanırım hafif atesim var acayip halsizimınş yarına toparlarimda olmam
Iyi geceler
eksi olmak guzrl Tebrikler canım.Sabah kuşu oğluma Günaydın. Çık harika olmasa da bu hafta sonuc güzel bende
Gecen hafta 74
Bu hafta 73.6
Fark -0.4(%0.54)
Listeye de ekleyim kendimi.
Haftaya cuma hedefim 72.4 olsun.inşallah daha sıkı bi hafta olur da tuttururum
Ooo harikasın canım tebrikler.Günaydınlarrrrrrr çok mutluyum.
Geçen hafta : 85.3
Bu hafta : 83.4
Fark : 1.9 kg ( 2.22)
hiç yoktan iyidir cano. Tebriks.günaydın kızçeler malesef tartı pek yüzüme gülmedi
kilo bildirimim
geçen hafta: 63.8
bu hafta: 63.4
fark: -400
% 0.63
Guzel sonuç. Ne izni kız şimdi bu sakin kilo alma dikkat et.Gunaydinlar kilo bildirimi yapayim
Gecen hafta:70.4
Bu hafta:69.9
Fark:_500(% 0.71)
Bugun izne ayriliyorum kilomu koruyup 2hafta sonra burda olcam canlarim sizleri seviyorum kendinize iyi bakin gecmise bakamadm aksam yine girerm son kez öpüyorum
Ooo süpersin tatlım. Tanışmadik sanırım ben Elif 6 aydır burdayım hoşgeldin.günaydın hanımlar marketi açtım oyüzden ödemi atamadan tartıldım ama genede sonuçtan memnunum
cuma 76,6
Bugun 74,2
sonra gene uğrarım
Süpersin mefkusum.Kilo bildirimi
Geçen hafta 89.5
Bugün 88.5
Fark -1
Yüzde 1.12
Yok kız ne süperi bu hafta hiç dikkat etmedimSüpersin mefkusum.
Bende bu hafta çoğunlukla aç kaldım kaçamak olucak ti yoksa açlıkta bana iyi gelmiyorYok kız ne süperi bu hafta hiç dikkat etmedim
Sadece dün akşam yemek yemediydim bu eksi onun eseri
Bildirimleri topluyordum Zuhal abla malesef bekledigim gibi olmadı -400gitmis regle birgün var inşallah insandırElif bahar Hadi bildirimlerinizi yapında listeyi halledelim
Sen Bide evinde değildin cnm Bide stress eklendi Bu hafta düzeni oturtursan Herşey yoluna girer inşallahBende bu hafta çoğunlukla aç kaldım kaçamak olucak ti yoksa açlıkta bana iyi gelmiyor
Aslında senden daha fazla bekliyodum cnmBildirimleri topluyordum Zuhal abla malesef bekledigim gibi olmadı -400gitmis regle birgün var inşallah insandır
karar veremedim tatlım Ne yapsamkiMefkurem sen listeye girmiyormusun bu hafta
Senin yüzde yanlış olmuş tatlımMefkurem sen listeye girmiyormusun bu hafta
Evet mefkusum stres beni bitiriyor zatenSen Bide evinde değildin cnm Bide stress eklendi Bu hafta düzeni oturtursan Herşey yoluna girer inşallah
Aslında senden daha fazla bekliyodum cnm
Eğer kaçamak yapmadıysan için rahat olsun
Ama 2 gündür menü yazmadınmı yoksa benmi kaçırdım
karar veremedim tatlım Ne yapsamki
Bundan hiç kuşkum yok zaten tatlımEvet mefkusum stres beni bitiriyor zatenhaftaya telafi edicem söz veriyorum. Bence listeye girmelisin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?