- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #165.381
Anam neyden utanıyosun kilo aldık veriyoruz bir daha alabiliriz bunda utanılacak ne var. Dünyadaki kilo almayan insan oranı %7 imiş biz onlardan değiliz ne yazikki alırız da veririz de yeterki isteyelimBundan hiç kuşkum yok zaten tatlım
Utanıyom ama gireyim madem
Öylede işte 6 ayda 20 Kilo almak herkesin harcı değilAnam neyden utanıyosun kilo aldık veriyoruz bir daha alabiliriz bunda utanılacak ne var. Dünyadaki kilo almayan insan oranı %7 imiş biz onlardan değiliz ne yazikki alırız da veririz de yeterki isteyelim
Gir abla senin listede olman hem seni hem bizi olumlu etkilerSen Bide evinde değildin cnm Bide stress eklendi Bu hafta düzeni oturtursan Herşey yoluna girer inşallah
Aslında senden daha fazla bekliyodum cnm
Eğer kaçamak yapmadıysan için rahat olsun
Ama 2 gündür menü yazmadınmı yoksa benmi kaçırdım
karar veremedim tatlım Ne yapsamki
aa evet 0.56 olacaktıSenin yüzde yanlış olmuş tatlım
Inşallah öyle olur cnmGir abla senin listede olman hem seni hem bizi olumlu etkiler
aa evet 0.56 olacaktı
Kaçamak yok abla menüleri shealt diye bi programa kaydetti disardaydik diye yukleyemedim kaldı öyle oğlan uyuyunca tek tek yazarım kayıtlı bende:)
Hiç yoktan iyidir tatlım
Inşallah kilo almadan dönersin cnm
Çünkü bi bırakınca toparlanması zor oluyor
çoook güzel bitanem
Bu hafta artı olarak gşrecen listeye inşallah Önümüzdeki haftalar telafi edersin
Allahım yaaa ayakkabıyı yıkamaya kıyamıyomuş
Kız at makineye 30 derecede yıka hem sevinsin yavrucak temizlensin
Bende birini evde kullanmak için yıkadım
Bahane yok Buse hanım ister evde ister dışarda o spor yapılacak
Kilo bildirimi
Geçen hafta 89.5
Bugün 88.5
Fark -1
Yüzde 1.12
Ayy inanamıyorum benimki vurmak saf saf bakar tokadı yer ama evde tam bir canavar atar ziplar hoplar ve hersey için ağlar su isterken Bile ağlıyor . Bi destek mi alsan acaba şiddet eğilimi için. Kadın ne yapıcağı ni sasirmistir bence ben ne yapardım acaba :))) oğlum gibi saf saf bakardım muhtemelen :)))
Bence de Hilal anlasın hatasını yüz verme ki nasılsa herseefer affediyor deyip dwvam etmesin. Her acı hafifliyor buda hafifliycek yeri hiç dolmayacak ama yazi kader buymus napalım.
ay dikkat et canım.
eksi olmak guzrl Tebrikler canım.
Ooo harikasın canım tebrikler.
hiç yoktan iyidir cano. Tebriks.
Guzel sonuç. Ne izni kız şimdi bu sakin kilo alma dikkat et.
Ooo süpersin tatlım. Tanışmadik sanırım ben Elif 6 aydır burdayım hoşgeldin.
Yok kız ne süperi bu hafta hiç dikkat etmedim
Sadece dün akşam yemek yemediydim bu eksi onun eseri
Geçen hafta 71.9
Bu hafta 72.6
Fark +700
Kizlar çok Üzgünüm 6 aydır ilk defa artıdayım listeyi etkiliycem affedin.
Anam neyden utanıyosun kilo aldık veriyoruz bir daha alabiliriz bunda utanılacak ne var. Dünyadaki kilo almayan insan oranı %7 imiş biz onlardan değiliz ne yazikki alırız da veririz de yeterki isteyelim
Kızlar beril öğleyin eve geçince tartılıp bildirim yapacak
Listeyi o zaman paylaşırız
Kız sen beni biyerlerden aşağı attıracanabla benim spor ayakkabılarımla aşkım var tertemizler zatenvitrinlik bakim 1 tane ev için alırım belki yıkayınca çünkü lastikleri falan eskiyebiliyo
Normalde bu hafta -3 olabilirdi ilk hafta gibi olduğu içinsen cok daha iyisini yapabilirsin bir günlük dikkatle bu başarı b
Bugün dün yapamadığım Lapayı yapıcam cnmgözüm menülerinde
Oldu da sen normal anam babam usulü yazsan da ne yediğini görsek tatlım
listede olmak insana çok iyi geliyor bence de. Ohh iyiki geldin burda olman bizi de motive edicek cokkk çok eminim.Öylede işte 6 ayda 20 Kilo almak herkesin harcı değil
Ama biliyorumki listede Olmasam hep bi sallama olucak
Neyse girdik bakalım Hadi hayırlısı
eminim dikkat edersin ve en az hasarla o düğün de geçer. Kimin dugunu bu mefkusum.Bu hafta beni Sadece yarın zorlıyabilir
Malum düğün var
Sabah hazırlanıp Kız evine gidecez öğlen 1 gibi gelin Alma olacak
Ordada bi sürü yemek, inşallah ben sadece et salata yemeyi düşünüyorum
Akşamda salonda büyük ihtimal schnitzel olur
Dışını yemem Sadece içini Bide salata
Aynen öyle cnmlistede olmak insana çok iyi geliyor bence de. Ohh iyiki geldin burda olman bizi de motive edicek cokkk çok eminim.
eminim dikkat edersin ve en az hasarla o düğün de geçer. Kimin dugunu bu mefkusum.
artı çıkarak etkileyecem takımı ama haftaya söz telafi edicem***9.TAKIM 485.ETAP***
berilceee(106.2/
KumraL_KrakeR(70.4/69.9/0.5/% 0.71)izine ayrılmak istiyor
erdemhilal(69.8/70.1/+0.3/%-0.43)
buseb(63.8/63.4/0.4/%0.63)
semplice_signora(74/73.6/0.4/%0.54)
Eliya(71.9/
elifvecebir(85.3/83.4/1.9/%2.23)
nanekekik(71,9/71.5/0.4/%0.70)
ayulduzz (66/74.2/+8.2/%-0.46)458.etapta 3.takımdan izine ayrılan üye geri döndü yüzdesi 27 e bölündü
9.takım genel ortalama:
Neyseki bölündüğü için fazla olmadı cnmartı çıkarak etkileyecem takımı ama haftaya söz telafi edicem
kilo veren vermek için mücadele eden arkadaşlarımo tebrik ediyorum :)
Gerek yoksa bile çıtır gelini görmek sevindirmiş tirkızçeler kv lerden geldim. net paketimin hızı düştü çok zorlanıyorum. geçmişe bakmaya çalışcam şimdi
kv direkt anladı kilo verdiğimi sen kilo mu verdin dedi süzdü beniii
verdim biraz dedim öyle kibarki gerek yokki falan diyo kadın yaa
ohh miss
çok beğendim bu mesajıı
bak seen işine gelen yorumu beğen tabii
geçmiş olsun. nasıl geçti günün :)
benimki daha hiç kg verdiğime şahit olmamıştı bu ilk zaten 1 yıllık evliyim :)
çok geçmiş olsun
inş bu stil işine yararda kilo verirsin artık bu haftafüme işlenmiş ve tuzlu
canım afiyet olsun. spor bugün cok yapmasan daha iyiymiş. alıntı yaptıgından şuan menün çıkmadı aklımda da kalmadı
sende mi ablam ya cok gecmiş olsun
çook geçmiş olsun yanık cok fenadır. izin konusunda bir şey diyemiycem. be de yarın karar vercem izne çıkıp çıkmamaya çünkü :)
bari bugün tartı öncesi yemeseydin canım şekerli kelogsunu. bunun biteceği yok günlerdir yiyorsun lütfen bırak artık şunu. bırak cocugun falan yesin ya da at gitsin
depresyon havası sezdim sende
menü güzel afiyet olsun
ay canım beniiimm kıyamam minişime yaa fermuar oyunu oynadık ya unutamadı cocuk mutlu oldugu için :))
menü güzel hilalim
erdemle kötü olunca kaçamak mı yaptın canım o gün moral bozukluguyla? senden iyi sonuc bekliyodum cünkü görüştüğümüzde bile kaçamak yapmamıştın. şimdi şaşırdım
ay kasların şişmese bari yarınaa
peynirler hem tuzlu hem yağlı. pek beğenemedim menünü yaa
abla geç kalkmıyom. geç yiyom if diyeti yapmaya calısıyom :) sporda hafta 2-3 gün yapıom kış geldi artık nasıl yaparım bilmem. zaten cok tembeliminş yaparım
ablam tekrar okula çıkıcam orayı halledeyim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?